Kuinka asentaa Gaming Neon?

Kuinka asentaa Gaming Neon?

lukemisesta

Olet juuri ostanut yhden kauniista neonvaloistamme ja mietit, miten se asennetaan seinälle? Tai ehkä olet hankkinut neonvalosi muualta, toisen teeman mallista ja haluaisit tietää, miten sekin asennetaan? Oli tilanteesi mikä tahansa, olet oikeassa paikassa!

Tässä artikkelissa kerromme sinulle eri vaiheet, joiden avulla voit ripustaa neonisi seinälle! Kun olet lukenut tämän oppaan loppuun, pystyt asentamaan sen ilman vaikeuksia! Tulet huomaamaan, että se on varsin yksinkertaista! Aloitetaan ilman muuta!

back to the arcade neon

Materiaalit, joita tarvitset aloittaaksesi neonkyltin asennuksen

Valaistujen kylttien asennukset ovat jännittäviä, mutta on olemassa joitakin välttämättömiä työkaluja, jotka auttavat sinua saamaan tilasta kaiken irti ja voivat tyrmätä sinut.

Olemme täällä tarjoamassa sinulle vaiheet, joita tarvitset, jotta voit tehdä oman asennuksesi itse. Oppaamme auttaa sinua päivittämään minkä tahansa olohuoneen, eteisen tai makuuhuoneen.

Seuraa sitä ja valloita ripustustehtäväsi kuin taitava neon- DIY-tekijä, joka olet. Ja mikä parasta? Se antaa sinulle tekosyyn kerätä ystäviä yhteen ja jättää arkipäiväiset hommat sikseen!

Materiaalit: nastanetsijä, vaaka, lyijykynä, pora, mittanauha, ruuvimeisseli, ruuvit, kipsilevytulpat (tarvittaessa) ja ripustustarvikkeet (jotka normaalisti tulevat jokaisen Gamer Aestheticin neonin mukana).

Neonin asennuksen eri vaiheet

1. Sijainti:

Valitse sijainti huoneessa ja korkeus, johon haluat ripustaa neonkyltin. Optimaalinen korkeus seinälle, esimerkiksi maalaukseen, kiinnitettävälle neonkyltille on 144 cm lattiasta. Käytä vaakaa yhdenmukaisuuden varmistamiseksi.

Neonin ihanteellinen sijainti

2. Ankkurit

Harkitse tarvittaessa kipsilevyankkureiden käyttöä rakenteellisen lisätuen antamiseksi. Neonkyltin tyylistä riippuen (tämä voi vaihdella).

Kiinnitä kaikkiin ääriviiva- ja suorakulmaisiin tukivaihtoehtoihin mukana toimitetut metallikannattimet kylttiisi. Aseta neonkyltti seinää vasten ja merkitse kiinnikkeet lyijykynällä ennen ruuvien asettamista.

3. Poraa

Tee seuraavaksi tarvittavat esireiät poralla. Poraa sitten ruuvimeisselillä varovasti ruuvit reikiin, jotka luonnollisesti ovat kunkin välikappaleen rungon sisällä, ja varmista, että ne kaikki ovat linjassa seinän kanssa.

porakone

4. Kiinnitä

Aseta neonkyltti varovasti seinää vasten. Kiinnitä kyltin materiaali pleksin etupuolelle kiristämällä sisemmät ruuvit varovasti käsin ja kiinnittämällä huomiota siihen, kuinka paljon painetta tarvitaan kyltin kiinnittämiseksi seinään.

5. Plug-and-play

Kytke virtajohto maadoitettuun seinäpistorasiaan. Vedä neonmuuntajan ketjusta ja varmista, että neonputki syttyy.

Neon seinämaalaukset

6. Lopullinen

Siinä kaikki, olet valmis. Istu alas, ihmettele ja nauti!

Ja jos sinulla ei vieläkään ole käsilläsi neonvaloa, jotta voisit toteuttaa tämän ohjeen käytännössä, älä epäröi vilkaista pelien neonvalomallistoamme klikkaamalla suoraan alla olevaa kuvaa!

Nämä mallit ovat kaikille videopelien ja nörttikulttuurin faneille globaalisti!

neon gaming

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista.

Recevez nos articles dans votre boite email.