Kuinka muokata Twitch-kanavasi suunnittelua ?

Kuinka muokata Twitch-kanavasi suunnittelua ?

lukemisesta

Oletko uusi Twitchissä tai haluatko luoda parempilaatuisen striimin? Mietitkö, mitä eri osia kanavallasi pitäisi perustaa ja miten se pitäisi tehdä? Olet tullut oikeaan paikkaan!

Tässä oppaassa kerromme, mitä tarvitset Twitch-striimisi ulkoasun parantamiseksi ja mitkä ovat parhaat tavat muokata sitä.

Optimoidun Twitch-kanavan suunnitteluun kuuluu:

 • Twitch-profiilin suunnittelu
 • Twitchin päällekkäiskuvat
 • Twitch-bannerit
 • Twitch-paneelit
 • Twitch-hälytykset
 • Twitch-hymiöt
 • Ja bonuksena : Kuinka luoda Twitch-logo?

Kun olet lukenut tämän artikkelin, pystyt luomaan kauniin designin jokaiselle kanavasi elementille, vaikka sinulla olisi 0 budjetti tai osaamista graafisesta suunnittelusta !

Otetaan selvää ilman muuta!

gamer aesthetic neon

Miten voit muokata koko Twitch-profiiliasi?

Ensimmäinen asia, jota kannattaa miettiä, kun suunnittelet streamisi, on se, voidaanko sitä pitää "yhtenäisenä" Twitchin "nimen", profiilikuvan (logon), kansikuvan ja kanavan yleisen "sävyn" kanssa.

Suunnittelu ja brändäys on monimutkainen aihe, joka vaatii sekunnin murto-osien päätöksiä, väripsykologiaa ja kokemuksen luomista katsojille. Muotoilu ja brändäys vaikuttavat ajatuksiimme ja voivat hienovaraisesti vaikuttaa päätöksiin, joita teemme. Se voi auttaa ihmisiä löytämään sisältösi, lisätä yleisöäsi ja antaa sinulle sponsorointimahdollisuuksia.

Twitch-profiilin suunnittelu

Mitä tarvitset Twitch-profiiliisi?

 • Profiilikuvasi - logo tai kuva sinusta/kasvoistasi - se ei saisi olla yli 10 Mt:n kokoinen.
 • Profiilibannerisi - voit valita luodun bannerin (käyttämällä nimeäsi) tai ladata oman mukautetun kuvasi.
 • Voit myös vaihtaa profiilisi painopisteen "brändisi" väriin. Näin logosi ja bannerisi pysyvät yhtenäisinä.
 • Twitch-bannerit
 • Bannerin, joka tunnetaan myös nimellä kansikuva, suositeltu koko Twitchissä on 1200 x 480 px.

Haluat Twitch-bannerisi olevan mahdollisimman brändinmukainen, mutta samalla näyttää tärkeimmät tiedot striimistäsi, olipa kyse sitten ohjelmastasi, kumppanuuksistasi, sosiaalisen median tileistäsi tai nimestäsi.

Twitch banneri

On olemassa muutamia työkaluja, joita voit käyttää mallina, jos sinulla ei ole käytössäsi Adobe Photoshopia, Illustratoria jne.

Twitch Overlays

Twitch Overlays on ruutu, jota katsoja katsoo, ja se on yksi Twitch-suunnittelun tärkeimmistä osista, ja siihen kannattaa käyttää eniten aikaa.

Vaikka muutama kuukausi sitten päällekkäisnäytöt kuormitettiin yhä enemmän tiedoilla ja houkuttelevilla ominaisuuksilla, striimaajat ovat alkaneet vähentää ruudun sekamelskaa, jotta katsojat voivat keskittyä enemmän peleihin.

Sinun on pidettävä silmällä näitä trendejä, ne muuttuvat usein, etkä halua jäädä jälkeen ja tulla pidetyksi tyylittömänä. En ehdota, että brändi muutetaan muutaman kuukauden välein, se olisi aivan liian työlästä. Harkitse kuitenkin pienten asioiden muuttamista silloin tällöin.

Tämä on jotain, mitä sinun on harkittava kanavasi kohdalla: haluatko sen olevan täynnä tavaraa vai pitää sen minimalistisena ja perustasona?

Peleistä puheen ollen, jos haluat kasvattaa yleisöäsi nopeasti, kannattaa välttää samojen pelien striimaamista kuin suurimmat striimaajat, jotta he eivät nielaise sinua. Selitämme tässä blogikirjoituksessa, mitä pelejä kannattaa striimata Twitchissä, jotta vältät tämän!

Mitä päällekkäisyyksissäsi pitäisi olla?

Mikään ei ole välttämätöntä overlayta varten, mutta on olemassa useita asioita, joita sinun pitäisi olla:

 • Webbikamerasi (ei aina välttämätön, mutta yleensä suotavaa!).
 • Webkameran reunus (antaa sille tyyliä tai saada se sopimaan paremmin pelin käyttöliittymään).
 • Viimeisimmät "tapahtumat" (kuten seuraajat, isännät, raidit, tilaajat, lahjoitukset ja bitit).
 • Kaikki lähetteet (jotka löytyvät myös webbikameran taustalta)
 • Seuraajien, lahjoitusten, tilaajien tai bittien tavoitteet.
 • Näytettävät hälytykset
 • Brändisi (olipa se sitten logo, nimesi tapahtumien vieressä tai webbikamerasi reunassa).
 • Kaikki mielenkiintoiset laajennukset, kuten StreamLabsin Streamboss.
  twitch overlay

  Jos et pysty luomaan omaa tai jos löydät ystäväsi, joka on hyvä Photoshopin ja Illustratorin kanssa suunnittelemaan päällekkäisyyteen tarvittavat elementit.... Täältä löytyy joitakin ilmaisia esimerkkejä:

  Maksullisia vaihtoehtoja löydät Visuals By Impulse -sivustolta (mainittu edellä).

  Pitäisikö Twitch-päällekkäisyyksien olla animoituja vai staattisia?

  Tämä riippuu täysin tyylistäsi, brändistäsi ja siitä, kuinka paljon haluat häiritä katsojia pelaamastasi pelistä.

  Jotkin pelit ja katsojat haluavat mieluummin yksinkertaisen overlayn, jossa he voivat keskittyä peliin, toiset pelit ja katsojat ovat paikalla vain sitä pelaavan persoonallisuuden vuoksi, ja silloin "häiritsevämpi" overlay toimii hyvin!

  Pitäisikö sinun käyttää vihreää kuvaruutua webbikamerassasi?
  Sinun ei tarvitse käyttää green screeniä, varsinkaan jos näytät striimissäsi jotain muuta kuin kasvosi/yläkroppasi, kuten tuotteita, sponsorilogoja, videopelikokoelmaasi, nörttimäisiä sisustusesineitä, led-asennustasi tai vain suurta näyttöä pelituoliesi takana.

  Se voi kuitenkin saada striimisi näyttämään paljon ammattimaisemmalta, auttaa siistimään päällekkäisnäytön yleistä ulkoasua ja auttaa sinua erottumaan muista yhteisösi/luokkasi jäsenistä.

  On vaikea arvioida parhaita Twitch-overlayssejä, koska jokainen pitää erilaisesta tyylistä. Jotkut pitävät puhtaasta muotoilusta, vihreällä taustalla olevasta webbikamerasta ja pienistä hälytyksistä, toiset taas haluavat nähdä ruudulla chatinsa, valtavia räjähtäviä hälytyksiä, ruudun yläreunassa olevan bannerin, jossa näkyvät viimeisimmät seuraajat ja lahjoittajat, ja kuplivan animoidun webbikameran.

  vihreä tausta mistermv

  Voit itse päättää, mikä sopii persoonallisuuteesi, pelaamiisi peleihin, luomallesi yhteisölle ja brändimielikuvallesi.

  Muita harkittavia päällekkäisyyksiä:

  • Jos pidät nopean kolmen minuutin tauon hakeaksesi kupin teetä tai vettä, voit määrittää päällekkäisasettelun, joka katkaisee mikrofonisi ja näyttää, että olet poissa työpöydältäsi jonkin aikaa.
  • Esittelyn päällekkäisyys: päällekkäisyys, joka valmistelee yleisöä lähetystäsi varten. Voit myös käyttää lähtölaskentatyökalua, soittaa musiikkia (rojaltivapaata, kiitos) tai näyttää muiden päivien aikataulusi.
  • Coming soon overlay - Hyvin samanlainen kuin intro overlay, jotkut käyttävät tätä ennen suoran lähetyksen aloittamista tai jopa ennen intro overlayta, jotta käyttäjät tietävät, että he ovat verkossa 5 tai 10 minuutin kuluttua.
  • Useita päällekkäisyyksiä on helppo määrittää suoratoisto-ohjelmistoissa, kuten OBS, Streamlabs OBS ja Xsplit. Mutta mikä on paras ilmainen suoratoisto-ohjelmisto Twitchiin?

  Twitchin offline-kuva

  Kun et suoratoisi ja isännöi, sinulla on mahdollisuus näyttää kuva videosoittimessasi. Tämä on ensisijainen kuva Twitch-kanavallesi tuleville katsojille, olivatpa he sitten selaamassa, tulossa ulkoiselta sosiaalisen median sivustolta tai katsomassa seuraavan suoratoistosi päivämäärää.

  Tärkeä valinta, jotta sinulla on seisonta-aika, aika määritellä paras aikataulu streamille!

  Kuinka asettaa offline-kuva?

  Voit ladata offline-kuvasi kojelaudassa > asetukset > kanava ja "Videosoittimen banneri".

  Esimerkki offline-kuvasta Twitchistä, varsin hyvä!

  offline kuva twitch

  Twitch-hälytykset

  Twitch-hälytys voi olla yksinkertainen kontekstisidonnainen GIF, jossa on yleinen StreamLabsin äänitehoste, mutta voit muokata sitä niin paljon kuin haluat.

  Vaikka kuvat, joissa on tekstin päällekkäisyys, tai animoidut GIF:t ovat loistavia hälytyksiä, älä unohda myöskään ääntä. Useimmat käyttävät yleisiä StreamLabsin tai StreamElementsin esiasetuksia, joten miksi et voisi luoda omaa äänitiedostoa (käyttämällä ääntäsi?) tai antaa jonkun muun luoda sinulle mukautetun äänihälytyksen.

  Jotkut haluavat, että hälytykset ovat pitkiä ja ylellisiä. Mutta mieti, kuinka kauan seuraajien välissäsi on keskimäärin aikaa, ärsyttääkö katsojia pitkä, häiritsevä hälytys? Tai mieti, kuinka kauan haluat tehdä siitä suuren numeron.

  Tulee hälytyksiä seuraajista, tilaajista, lahjoituksista, biteistä, ryöstöretkistä ja isännistä. Voit kytkeä ne päälle tai pois päältä käyttämällä työkaluja kuten Muxy, StreamLabs ja StreamElements.

  Twitch-paneelit

  Vaikka Twitch-paneeleille suositellaan 320 x 200 px:n kokoa, varmistan yleensä, että ne ovat 600 x 300 px:n kokoisia varmistaakseni, että laatu on riittävän hyvä (Twitch skaalaa niitä yleensä alaspäin).

  Twitch-paneeleidesi pitäisi näyttää katsojille kaikki lisätiedot, joita he saattavat tarvita sinulta, ja ne voivat olla päällekkäisiä tietoja, jotka saattavat olla jo olemassa Twitch-kansibannerissasi ja offline-kuvassasi. Esim:

  • Tietoja
  • Linkit sosiaalisiin verkostoihin
  • Yhteisön säännöt ja arvot
  • Pelit, joita pelaat + asiat, joita teet (voidaan kertoa Tietoja-osiossa).
  • Kumppanuudet ja sponsorit
  • Hyväntekeväisyystapahtumat (ja IRL-tapahtumat)
  • Varusteet
  • Usein kysytyt kysymykset

  Ja lopuksi lahjoitukset ja vinkit (jotkut ihmiset linkittävät heti, mutta toisista se vaikuttaa hieman epätoivoiselta ja siltä, että striimaat vain mahdollisen rahan takia - etkä rakkaudesta tekemiseen).

  Voit luoda yksinkertaisen mukautetun ulkoasun Twitch-paneeleille Nerd Or Die -sivustolla, ja WDFlat-sivustolla on joitakin hyviä ulkoasuja (ilmainen + maksullinen).

  Etsitkö parasta näppäimistöä Twitch-striimaukseen? Löydät ne verkkokaupastamme Gamer Aesthetic!

  Bonus : Miten luoda Twitch-logo?

  Millainen on hyvä logo?

  • Se erottuu
  • Se on helppo muistaa
  • Sen pitäisi olla monipuolinen kaikilla eri alustoilla, joilla sitä käytetään.
  • Sen on oltava merkityksellinen kohdeyleisölle.
  • Näytä mitä olet mahdollisimman yksinkertaisessa muodossa.

  Jos siis luot kauhupeleihin perustuvaa Twitch-kanavaa, mieti värejä, muotoja, fonttia ja logon asettelua.

  logo killerconway

  Jos luot Twitch-logon, joka perustuu sotilaallisiin taktisiin peleihin, -

  logo fps

  Voit tietysti valita yleisluonteisemman mallin, kuten 8-bittisen mallin, tai seurata urheilujoukkueiden malleja, joissa on eläin- tai rakenneteema.

  On monia työkaluja, joilla voit luoda yksinkertaisen logon, kuten placeit tai canva!

  Monet striimaajat luovat omia mallejaan tai antavat Photoshopiin tai Illustratoriin perehtyneen ystävän luoda heille perusmallin. Muista, että voit aina päivittää tai muuttaa logosi ja brändisi kokonaan myöhemmin.

  Lopuksi haluamme kertoa, että jos haluat vaihtaa webbikamerastasi näkyvän taustakoristeen nörtti- ja videopelikulttuuriin liittyvillä koriste-esineillä, meillä on upea kokoelma esteettistä pelaajakoristetta! Klikkaa suoraan alla olevaa kuvaa päästäksesi siihen käsiksi!

  gamer aesthetic deko

  Jätä kommentti

  Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista.

  Recevez nos articles dans votre boite email.