Kuinka tehdä rahaa Facebook Gaming?

Kuinka tehdä rahaa Facebook Gaming?

lukemisesta

Haluatko tietää, kuinka paljon rahaa voit tienata Facebook Gamingin striimaajana? Mietitkö, miten voit tienata rahaa tällä alustalla? Kannattaako sillä aloittaa ja jättää Twitch? Olipa tapauksesi mikä tahansa, olet laskeutunut oikeaan paikkaan!

Tässä artikkelissa näemme eri tapoja ansaita rahaa tällä alustalla, kuinka paljon se voi tuottaa striimaamalla sillä ja erityisesti, onko Facebook-alusta todella luotettava pitkällä aikavälillä!

Aloitetaan ilman suurempaa viivytystä!

gamer aesthetic neon

Kuinka tehdä rahaa suoratoistamalla Facebook Gaming?

Streaming on jatkuvasti kehittyvä ja kasvava ala. Ja koska pelialan ennustetaan olevan yli kaksisataa miljardia dollaria vuoteen 2022 mennessä, tulot kasvavat jatkuvasti.

Koska Facebook Gaming on yhä helpommin lähestyttävä paikka striimaajille, on paljon rahaa ansaittavissa, joten on hyvä aloittaa siitä, miten Facebook Gaming -palvelussa voi tienata rahaa striimaamalla.

Sitä varten tarkastelemme kymmenen tapaa tehdä rahaa Facebook Gamingillä juuri nyt:

  • Facebook In-Stream -mainokset
  • Yhteistyö tuotemerkkien kanssa Facebookissa
  • Facebook-fanitilaukset
  • Lahjoitukset
  • Tavaroiden myyminen
  • Vedonlyönti peleistä
  • Turnausten tai erikoistapahtumien järjestäminen
  • Kumppanuusohjelmien avulla
  • Sponsorointi
  • Lataaminen muille alustoille

Suoratoistomainoksia, brändiyhteistyötä ja fanitilauksia varten sinun on määritettävä ne Facebook Creator Studiossa. Ensin sinun on perustettava sivu Facebook-tilillesi, ja sieltä pääset sivujen rahaksi muuttamisen näyttöön.

Puhumme jäljempänä monetisointistrategioista sekä tiettyjen monetisointistrategioiden vaatimuksista.

Facebook In-Stream-mainokset

In-Stream-mainokset ovat lyhyitä mainoksia, joita voit lisätä videoihin, kun olet oikeutettu niihin. Nämä mainokset tuottavat tuloja joka kerta, kun niitä katsotaan ja käytetään. Sinun on täytettävä tietyt kriteerit ja kelpoisuusvaatimukset, jotta voit hyödyntää tätä tulopotentiaalia.

facebook gaming

Jos haluat ansaita rahaa Facebookissa, sinun on ensin noudatettava Facebookin ohjeita. Tähän kuuluu muun muassa se, ettei julkaista säädytöntä, laitonta tai halventavaa sisältöä.

In-Stream-mainoksen tukikelpoisuuskriteerit

Sivusi on täytettävä seuraavat kriteerit, jotta se voi käyttää stream-mainoksia:

10 000 seuraajaa JA 30 000 minuutin pituista katselua. Tämä tarkoittaa 3 minuutin pituista videota.

Tuotemerkkiyhteistyöt Facebookissa

Brändiyhteistyöt ovat loistava tapa aloittaa rahan ansaitseminen Facebook-urasi alkuvaiheessa. Vaadittu seuraajamäärä on pienempi kuin muissa Facebook-videotulovirroissa.

Joskus brändi näkee videosi tai striimisi ja haluaa tehdä yhteistyötä kanssasi. Ehkä he haluavat, että pidät hattua, jossa on heidän logonsa, ja puhut heidän tuotteistaan. Kun tuotemerkit haluavat tehdä yhteistyötä kanssasi, he tekevät yhteistyötä, ja se on tehokas tapa saada massiivisia tuloja, kun sinulla on yleisöä.

Riittää, että yleisö on katsonut muutaman videon ja kommentoinut sitä. Näiden lukujen saavuttaminen voi tuntua työläs, mutta se ei ole niin vaikeaa kuin ehkä luulet.

Brändiyhteistyön kelpoisuuskriteerit

Jotta voit osallistua brändiyhteistyöhön, sinun on täytettävä seuraavat kriteerit. Nämä kriteerit näkyvät Facebookin Creator's Studiossa kaikkien niiden sivujen kohdalla, joita haluat hyödyntää rahana alustalla.

streameri

1000 seuraajaa JA yksi seuraavista kriteereistä: 15 000 postauksen sitoutumista TAI 180 000 minuutin katselukertaa TAI 30 000 yhden minuutin katselukertaa 3 minuutin videolle.

Facebook-fanitilaukset

Tilaukset ovat keino luoda tasaista kuukausituloa uskollisten fanien ryhmästä. Nämä superfanit tekevät tilauksen videoillesi ja striimeillesi. He maksavat kuukausittaisen tilausmaksun, ja sinä saat osan siitä, mitä he maksavat.

Tilauksille on melko tiukat vaatimukset, mutta Facebook haluaa vain varmistaa, että sisällöllä on arvoa. Tee siis striimeistäsi merkityksellisiä. Tee niistä viihdyttäviä ja hyödyllisiä.

Fanitilauksen kelpoisuuskriteerit

Jotta voit saada Facebook Gaming, sinun on täytettävä tietyt kriteerit.

Nämä löytyvät myös kunkin Facebook-sivusi Facebook-luojien studiosivulta. Napsauta vain monetisaatio-välilehteä, niin näet vaatimuksen.

10 000 seuraajaa JA 50 000 postauksen sitoutumista TAI 180 000 minuutin katselua.

Tähtilahjoitukset

Facebookin pelien suoratoistojärjestelmä tekee rahan ansaitsemisesta erittäin helppoa. Kun joku katsoo striimiä, siellä on yleensä mahdollisuus antaa "tähtiä". Nämä tähdet vastaavat muutamaa senttiä (85 vastaa 0,82 €). Jos joku pitää striimistäsi, hän voi antaa sinulle tähtiä.

siniset setelit

Se on vähän kuin katutaiteilijoilla, joilla on hattu tai purkki, josta voi saada tippiä. Jos pidät heidän toimintaansa hauskana, voit heittää kolikoita heidän hattuunsa tai purkkiinsa. Tähti on kuin tuo vaihtorahaa, joten älä ole pihi ja anna ihmisille tähtiä auttaaksesi heitä.

Johdannaisten myyminen

Missään Facebookin ohjeissa ei näy, ainakaan tätä artikkelia kirjoitettaessa, että Facebookilla olisi sääntöjä, jotka estäisivät omien tuotteiden myymistä striimin tai videon kautta.

On olemassa tiukat ohjeet, jotka kieltävät sitoutumisen pyytämisen. Tämä eroaa suuresti YouTubesta, jossa jokaisessa videossa joku pyytää sinua tykkäämään videostaan tai tilaamaan kanavansa jne.

Kunhan noudatat Facebookin ohjeita, voit jopa myydä tuotteitasi Facebook-alustalla. Jos sinulla on brändikuva tai logo, josta ihmiset todella pitävät, tai jos sinulla on hyvä kannattajakunta, huomaat, että ihmiset haluavat ostaa hattujasi, t-paitojasi ja muita tavaroitasi.

Saatat jopa saada myyntiin mukautettuja painettuja hiirimattoja. Print-on-demand -toiminnolla on monenlaisia mahdollisuuksia.

Aseta vetoja

Fiksu tapa ansaita rahaa seuraajillasi on lyödä vetoa heidän kanssaan. Facebook-pelien tapauksessa voit lyödä vetoa tähdistä, että joku sinuun liittynyt pelaaja osaa tehdä sitä tai tätä.

Jos hän ei osaa, hänen on maksettava sinulle x määrä tähtiä. Muista, että tähdet vastaavat lähes 0,01 euroa ja että Facebook maksaa sinulle aina, kun joku antaa sinulle tähden.

fortnite

Lisää päivittäinen vedonlyöntipeli suoratoistoon lisätäksesi sisältöä ja viihdettä ja tarjotaksesi samalla uuden tavan ansaita rahaa.

Facebookilla on kuitenkin erilliset säännöt sitoutumisen pyytämisestä. Ja se saattaa hyvinkin olla sääntöjen vastaista. Joten toisen alustan käyttäminen vedonlyöntiin Facebookin lähetyksen aikana näyttää olevan ainoa vakaa vaihtoehto.

Järjestä turnauksia tai erikoistapahtumia

Kun alat saada striimeihisi hyvän yleisön, varsinkin jos monet ihmiset osallistuvat, voit järjestää erikoistapahtumia tai turnauksia.

Näistä tapahtumista voit periä osallistumismaksun ja rajoittaa paikkojen määrää. Tämä auttaa lisäämään sitoutumista, sillä uskolliset fanisi kiirehtivät osallistumaan. Mitä enemmän uskollisia faneja sinulla on, sitä enemmän voit veloittaa osallistumisesta.

Voit sitten julkaista live-tapahtumavideon kaikissa muissa kanavissasi, jotta ihmiset ilmoittautuisivat seuraavaan tapahtumaan.

Kumppanuusohjelmat

Striimaajat tekevät usein yhteistyötä kumppaniohjelmien kanssa, joiden avulla he saavat osuuden tiettyjen tuotteiden myynnistä. Saatat esimerkiksi olla kumppanina kumppanuusohjelmassa, joka antaa sinulle 10 % joka kerta, kun joku ostaa mikrofonin käyttämällä ainutlaatuista kumppanuuslinkkiäsi.

facebook gaming logo

Laita tämä linkki kuvaukseesi ja BOOM! Joka kerta, kun joku käyttää linkkiäsi ostaakseen mikrofonin, saat pienen osuuden. Kumppanuusohjelmia on valtavasti, joten ei pitäisi olla vaikeaa löytää sellaista, joka sopii hyvin toimitukselliseen linjaasi.

Sponsorointi

Kun olet kerännyt tarpeeksi suuren yleisön, alat herättää suurten yritysten huomion, jotka haluavat sinun auttavan heitä mainostamaan sivustoaan. He saattavat pyytää sinua tukemaan heidän pelituotettaan tai käyttämään heidän tuotemerkkinsä mukaista paitaa tai hattua suorissa lähetyksissäsi.

Sponsorit voivat auttaa sinua saamaan uusia laitteita ja ansaitsemaan rahaa. Harkitse pelituotteiden testaamista pääasiallisen suoratoistosi oheistoimintana. Voit lisätä suoratoistoon 30 sekunnin mittaisen klipin, jossa kerrot testaavasi uutta laitetta suoratoiston aikana.

Yritykset haluavat lähettää sinulle uusimmat pelaamiseen liittyvät tuotteensa hyväksyntääsi varten. Ja voit veloittaa heiltä paljon rahaa noista 30 sekunnista valokeilassa. Se on win-win-tilanne sinulle.

Alustarajat ylittävät videot

Loistava tapa hyödyntää striimejäsi on nauhoittaa striimit ja tehdä niistä videoita. Voit sitten ladata videot muiden alustojen kanavillesi.

Youtube

Youtubella on valtava kannattajakunta. Sen vakiinnuttaminen vaatii työtä, joten mikset saisi etumatkaa käyttämällä Facebook-striimejäsi uudelleen videoiden luomiseen, joita voit julkaista Youtube-kanavalla?

twitch vs youtube

Tämä on helppo tapa julkaista säännöllisesti uusia videoita Youtubessa pienellä vaivalla. Ja jos suoratoistat videoita säännöllisesti, voit helposti rakentaa videokokoelman Youtube-kanavalle.

Suoratoistaminen useilla alustoilla samanaikaisesti

Sinun ei tarvitse valita Twitchin, Facebookin tai Youtuben välillä, kun haluat striimata, sillä voit striimata useilla alustoilla samanaikaisesti erilaisten striimausohjelmistojen, kuten streamlabsin, tarjoamien ominaisuuksien ansiosta!

Mahdollinen suuri mahdollisuus hyödyntää jokainen alusta voi tarjota paremman korvauksen tai ominaisuuksia.

Voi kuitenkin olla myös tarkoituksenmukaista keskittyä yhteen alustaan, jotta et levittäisi itseäsi liikaa. Jotta saisit idean, olimme kirjoittaneet useita vertailevia oppaita eri alustojen välillä Facebook Gaming vs. Twitch ja Twitch vs. Youtube!

Vaihtoehtoinen suoratoistoalusta, jolla on hyvät voittomahdollisuudet

Nyt tiedät jo kaikki tavat tienata rahaa Facebook Gaming -alustalla, joka on edelleen kasvussa ja tarjoaa melko mielenkiintoisia voittoja. Jos haluat kokeilla erilaista alustaa suoratoistoa varten, tämä voisi olla alusta, jota kannattaa harkita.

Joka tapauksessa, riippumatta siitä, minkä alustan valitset, sinun tarvitsee vain hypätä mukaan ja alkaa tarjota näkemystäsi streamien kautta.

Jos haluat poikkeuksellisen sisustuksen, joka parhaiten kuvastaa intohimoasi pelaamista kohtaan, kaikki värikkäällä ja hillityllä led-valaistuksella varustetulla tunnelmalla, kokoelmamme Gamer Decor Aesthetic voisi hyvinkin kiinnostaa sinua (ja miellyttää sinua), pääset suoraan siihen klikkaamalla alla olevaa kuvaa!

gamer aesthetic deko

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista.

Recevez nos articles dans votre boite email.