Mikä on paras DPI FPS-pelaamiseen?

Mikä on paras DPI FPS-pelaamiseen?

lukemisesta

Yksi yleisimmistä keskusteluista keskustelupalstoilla on "Mikä on optimaalinen DPI FPS:n kannalta?". Olet luultavasti kysynyt itseltäsi myös tätä kysymystä! Jos näin on, olet oikeassa paikassa!

Tällä kysymyksellä on taipumus herättää keskustelua ja erilaisia mielipiteitä ihmisissä. Voimme kuitenkin antaa joitakin "lopullisia" vastauksia, joiden avulla voit pitää DPI:n vakaana, kun pelaat erityyppisiä pelejä.

Selitetään ensin lyhyesti, mitä nämä termit tarkoittavat:

  • DPI - DPI on lyhenne sanoista "Dots Per Inch" (pisteitä tuumaa kohti).
  • FPS - FPS tulee sanoista "First Person Shooter".

Tässä artikkelissa annamme sinulle DPI:n, joka on mielestämme olennaisin pelattaessa reagoivia pelejä, kuten fps! Näemme myös, miten valita oikea hiiri näille asetuksille.

Aloitetaan ilman muuta!

kevyt gaming hiiri 12 000 dpi

Mikä on paras DPI FPS-pelaajille?

Useimmat ihmiset ajattelevat, että mitä korkeampi DPI-arvo hiirellä on, sitä parempi se on kaikenlaisissa peleissä. Tämä on yleensä yksi ensimmäisistä ominaisuuksista, joita ihmiset tarkastelevat, kun he etsivät parasta hiirtä tiettyyn peliin. Tämä ei kuitenkaan välttämättä pidä paikkaansa kaikissa tilanteissa, kaikkien pelaajien ja kaikkien pelien kohdalla.

Kaikki FPS-pelit eivät ole samanlaisia, joten tämä on hieman subjektiivinen kysymys. Useimpia FPS-pelejä pelataan yhteistyössä, moninpelinä, ja jotkut ovat yksinpelejä. Monet hardcore-pelaajat pelaavat kaikkia kolmea pelityyppiä, mutta jotkut pelaavat vain yhtä pelityyppiä.

Suorituskykysi pelissä riippuu hiiresi suorituskyvystä näitä pelejä pelatessasi. Hiiri vaikuttaa suuresti joihinkin tärkeimpiin suorituskyvyn osa-alueisiin: tähtäämiseen, liikkumiseen ja ampumiseen. Tähtäämiseen ja liikkumiseen vaikuttaa suoraan hiiren DPI-arvo.

Liikkumisen osalta suositellaan lähes aina korkeampaa DPI-arvoa. Tämä johtuu siitä, että korkeampi DPI tarkoittaa, että sinun ei tarvitse liikuttaa hiirtä niin pitkälle, jotta voit liikkua pelissä. Huomaat, että nopeutesi kasvaa ja pelattavuutesi paranee.

cs go fps

Tämä vähentää käsien väsymistä, kun pelaat pitkiä aikoja. Kaiken kaikkiaan hiiri, jossa on korkeampi DPI, lisää sujuvuutta ja vähentää jäljellä olevaa kipua.

Tähtäämiseen kannattaa käyttää matalampaa DPI:tä. Pienempi DPI tarkoittaa, että sinun on liikutettava hiirtä enemmän, kun yrität liikkua pelissä, mikä mahdollistaa suuremman tarkkuuden tähtäyksessä.

Aseiden verkkokalvo pystyy liikkumaan pienemmällä ja asteittaisemmin, jolloin voit olla tarkempi. Jos sinulla on taipumus ylikorjautua ja kiertää kohde, kannattaa hankkia hiiri, jossa on pienempi DPI.

Kuten näet, vastaus on monimutkainen. Se riippuu pitkälti siitä, millaisia pelejä pelaat ja miten pelaat niitä. Aihe on niin hankala, että se voi olla jopa eri merkkejä samassa pelissä.

Esimerkiksi hahmo, joka räiskii luoteja tietyllä aseella, ei välttämättä tarvitse tarkkuutta, joten haluat korkean DPI:n, jotta voit liikkua nopeammin. Toisaalta, jos pelaat tarkka-ampujapeliä, saatat tarvita tarkempaa hiirtä.

Paras hiiren DPI räiskintäpeleihin on monella tapaa subjektiivinen. Kuka tahansa, joka sanoo, että on olemassa yksiselitteinen vastaus, ei ole miettinyt kaikkia mahdollisuuksia. Puhumattakaan siitä, että jokaisessa pelaamassasi pelissä on erilaisia hiiren herkkyysasetuksia.

gamer hiiri

Miten valita paras hiiri?

Useimmat käyttäjät tekevät niin sanotun "360 asteen testin". Tämä on testi, jossa hiirtä liikutetaan yhteen suuntaan, kunnes käyttämäsi hahmo pyörii kokonaan näytöllä.

Näin saat käsityksen siitä, kuinka herkkä liukusäädin on peliasetuksille. Yleensä paras DPI-asetus FPS:n kannalta on 400 ja 800 välillä.

Ensimmäisen persoonan räiskintäpelit

Ensimmäisen persoonan räiskintäpelit ovat suosituimpia pelejä. Ne ovat pelaajakeskeisiä, ja niissä pelataan usein pelaajan näkökulmasta. Tämä tarkoittaa, että katsot pelin hahmon silmien läpi. Näet yleensä aseen ja ruumiinosan. Useimmat ampumapelit vaativat hieman totuttelua, kunnes pääset jyvälle.

Ensimmäisen persoonan räiskintäpelit eroavat hieman TPS-peleistä, ja siksi ne vaativat täysin erilaista kokemusta. TPS tarkoittaa "kolmannen persoonan ammuntaa", jolloin kamera on päähenkilön takana, yleensä tietyssä kulmassa. Käyttäjät näkevät hahmon koko kehon sekä koko aseen.

apex legend

Näiden kahden eron vuoksi on tarpeen käyttää erityyppistä hiirtä. Kun pelaat hahmon silmien kautta, sinulla on kapeampi näkymä. Voit joutua liikkumaan enemmän, jos haluat kääntää hahmosi päätä. Tämä tekee pelistä usein vaikeamman pelata useimmille ihmisille.

Mikä on DPI peleissä?

Kun pelaat räiskintäpeliä (olipa kyseessä FPS tai TPS), hiiri on paras ja tärkein työkalusi. Jos hiiri ei toimi eduksesi, et pysty pelaamaan parhaalla mahdollisella tavalla. Jos se on hidas, saatat kuolla nopeasti.

Jos se on liian nopea, kädet väsyvät. DPI on hiiren herkkyyden mitta, ja sinun on löydettävä herkkyyden "sweet spot". Et halua liikuttaa hiirtä liikaa, mutta haluat, että hiiren liike riittää hienosäätöjen tekemiseen.

Toisin sanoen se on pikselien määrä, jonka kursori liikkuu näytöllä jokaista tuumaa kohden, jonka verran hiirtä liikutetaan todellisessa elämässä.

Joskus näet, että "dots per inch" tarkoittaa "counts per inch" tai CPI, mutta tämä on yhä harvinaisempaa.

Kevyt Hiiri

Korkea DPI, alhainen herkkyys

Korkean DPI:n hiiri voidaan itse asiassa asettaa matalalle herkkyydelle, mikä tarkoittaa, että liike ja tunnistus ovat samat, joten liikkeestä tulee pehmeämpää. Sinun on luettava arvosteluja nähdäksesi, miten nämä asetukset vaikuttavat suorituskykyyn, sillä ne eivät ole samat kaikille.

Korkean DPI-herkkyyden hiiret sopivat parhaiten suuremmille näytöille ja näytöille, joita käytetään usein pelijärjestelmissä. Kannettavan tietokoneen kanssa ei kannata käyttää korkeampaa DPI-asetusta. 4K-näytöissä on parasta käyttää hiirtä, jossa on korkeampi DPI-asetus, sillä muuten hiiren siirtäminen näytön yli kestää kauemmin.

Ehdotuksemme parhaasta DPI:stä FPS:n suhteen

Useimmille FPS-pelaajille paras hiiren herkkyys on pienempi DPI. Rehellisesti sanottuna ei ole olemassa yleispätevää vastausta. Useimpien kilpailukykyistä FPS-peliä pelaavien ihmisten ei kuitenkaan pitäisi käyttää hiirtä, jossa on korkeampi DPI.

Tähän on muutamia pääsyitä:

  1. Matalampi herkkyys antaa sinulle mahdollisuuden olla tarkempi ja täsmällisempi pelatessasi;
  2. Matalampi herkkyys voi auttaa sinua välttämään maalin ylilyöntiä pelatessasi.
  3. Sinun on ajateltava asiaa näin: kun sinun on kohdistettava jotain tiettyä asiaa, haluat pystyä tekemään erityisiä pieniä latauksia.

Tämä saattaa tuntua hetken aikaa oudolta.

corsair gamer-hiiri

Sinun on ymmärrettävä, että kun alat leikkiä DPI:n kanssa, sinulla on jonkin aikaa ongelmia. Silmäsi, aivosi ja kätesi eivät pysty sopeutumaan siihen heti. Sinun on harjoiteltava näiden uusien asetusten kanssa muutaman päivän ajan, ennen kuin tiedät, toimivatko ne sinulle. Älä säädä hiirtä useita kertoja yhden tunnin aikana.

Jos liikut liikaa, et pysty siirtymään herkkyyksien välillä. Mutta se ei vaikuta vain suorituskykyyn. Sinun on myös säädettävä käsivartesi liikkeitä. Sinun on myös annettava kehosi sopeutua liikkeisiin. Saattaa auttaa, jos ostat suuremman hiirimattolevyn, joka ei vaadi sinua korjaamaan itseäsi.

Tietenkin sinun on ajateltava myös luonnollista nautintoasi pelistä. Sinun on arvioitava, kuinka pitkälle ja kuinka nopeasti sinun on liikutettava kättäsi, ja näiden säätöjen mukanaan tuomalla mukavuudella on suuri vaikutus pelistä nauttimiseen.

Korkea tai matala DPI: Näytöillä on myös väliä

Ongelmana on, että tähän kysymykseen on mahdotonta vastata jokaisen pelin, jokaisen pelaajan tai jokaisen tilanteen osalta. Korkean DPI:n hiiret ovat parhaita suuremmilla näytöillä pelattaviin peleihin ja siten useimpiin pelijärjestelmiin. Kannettavien tietokoneiden pelit ja lyhyemmät näytöt eivät yleensä sovellu hiirille, jossa on korkeampi DPI.

fps-soitin

Usein kysytyt kysymykset Fps:stä ja DPI:stä

There are other questions about FPS games that go along with this discussion, we'll get to them right now!

Mikä on Polling Rate ja onko FPS:lle parempi Polling Rate?

Polling Rate on se, kuinka monta kertaa hiiri ilmoittaa kursorin sijainnin tietokoneelle. Näet sen yleensä määrittelyluettelossa tai laatikossa. Se on luku, joka mitataan hertseinä (Hz) sekunnissa.

Jokaista hertsiä kohden tietokone saa raportin paikannuksesta. Jos kyselytaajuus on esimerkiksi 500 Hz, se tarkoittaa, että kursorin sijainti ilmoitetaan tietokoneelle 500 kertaa sekunnissa.

Suurempi kyselytaajuus tarkoittaa, että viive kädessäsi olevan hiiren liikkeen ja näytöllä näkyvän kursorin liikkeen välillä pienenee.

Sinun on kuitenkin huomattava, että korkeampi kyselytaajuus tarkoittaa, että prosessori käyttää paljon enemmän prosessointitehoa kuin tavallinen hiiri. Tietenkin on jonkin verran keskustelua siitä, mikä on paras näytteenottotaajuus FPS:n kannalta.

Useimmat ovat yhtä mieltä 600 Hz:n ja 1000 Hz:n välisestä luvusta. Yleisesti ottaen olemme sitä mieltä, että mitä korkeampi näytteenottotaajuus, sitä parempi, jos prosessori on tarpeeksi tehokas käsittelemään sitä.

Mikä on FPS:n keskimääräinen DPI?

Kuten edellä mainittiin, suosittelemme 400-800 DPI:n välille asetettua DPI:tä useimmille ampumapeleille. Jotkut haluavat käyttää alhaisempaa tai korkeampaa, se riippuu siitä, miten pelaat ja mitä pelaat. Keskimäärin DPI:n pitäisi olla noin 600, ja voit säätää sitä pienemmäksi tai suuremmaksi sen mukaan, miten pelaat. tai FPS?

pc-pelit

Mitkä ovat parhaat hiirimallit DPI:n suhteen?

Jotkin hiiret ovat parempia kuin toiset DPI:n suhteen. Yleisesti ottaen kannattaa käyttää seuraavia pelihiiriä:

Logitech G900 Chaos Spectrum
Logitech G502
Razer DeathAdder Elite
Logitech MX Vertical
Corsair Ironclaw RGB
Logitech MX518

Markkinoilla on tietysti paljon muitakin hiiriä, joita kannattaa harkita (esimerkiksi meidän hiiremme).

Mikä on paras DPI-asetus Fortnitea varten?

Fortnite on suosittu peli, joka käyttää FPS-peliä battle royale -asetelmassa. Se on myös peli, joka vaatii jonkin verran taitoa, sillä jotkut ovat siinä todella hyviä. Toiset taas eivät ole. Tämä tarkoittaa, että sinulle sopivat DPI-asetukset voivat olla 400 ja 1000 välillä.

Jos sinulla on kokemusta tästä pelistä, alhaisempi DPI on todennäköisesti paras sinulle. Jos et ole koskaan pelannut tätä peliä, sinun kannattaa lisätä DPI:tä mahdollisimman paljon.

Päätelmä

Jos palaamme pääkysymykseen "Mikä on paras DPI FPS:n kannalta?", vastausta ei oikeastaan ole. Se on kysymys, johon emme voi vastata sinulle lopullisesti. Voimme kertoa, että se on todennäköisesti jossain 400 ja 800 DPI:n välillä.

Kaikkien ensimmäisen persoonan räiskintäpelien osalta voimme sanoa saman kuin Fortnightin osalta: jos olet vasta aloittamassa, on parasta käyttää korkeampaa DPI:tä ja laskea sitä vähitellen, kun olet kehittynyt.

Jos haluat investoida laadukkaaseen laitteistoon parantaaksesi asetuksiasi tai saadaksesi parhaan mahdollisen dpi:n ja parantaaksesi pelikokemustasi, älä epäröi tutustua kokoelmaamme esteettisiä pelaajakoristeita! Pääset siihen suoraan klikkaamalla alla olevaa kuvaa!

gamer aesthetic deko

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista.

Recevez nos articles dans votre boite email.