Miten lisätä Modo Twitchissä ?

Miten lisätä Modo Twitchissä ?

lukemisesta

Haluatko lisätä moderaattorin valvomaan Twitch-keskusteluasi? Mietitkö, miten voisit lisätä jonkun käyttöliittymään? Selitämme sinulle kaiken ja näet, kuinka helppoa moden lisääminen Twitchiin on.

Seuraa vain opastustamme ja muutamalla klikkauksella valitsemasi luotettava henkilö voi ottaa haltuunsa streamiesi chat-hallinnan !

Nämä 3 kohtaa on otettava huomioon ennen muutoksia:

 • Jos haluat moderoida jotakuta Twitchissä, voit käyttää komentoa /mod tai avata käyttäjän profiilin.
 • Twitchin moderaattorit voivat kieltää jäseniä chatista ja poistaa viestejä, ja heidät tunnistaa eksklusiivisesta miekkamerkistä.
 • Jos haluat muuttaa kanavasi muita asetuksia, blogikirjoituksestamme Miten pääset alkuun Twitchissä pitäisi olla sinulle apua

Aloitetaan!

gamer aesthetic lamput

Modon lisääminen Twitchissä

Jos haluat moderoida jotakuta Twitch, voit käyttää komentoa /mod tai avata käyttäjän profiilin.

Twitchin moderaattorit voivat kieltää jäseniä keskustelemasta ja poistaa viestejä, ja heidät tunnistaa miekkamerkistä.

Onnistuneen Twitch-kanavan pyörittäminen vaatii paljon työtä. Videon ja äänen hallinta voi olla jo tarpeeksi stressaavaa, mutta kun fanijoukkosi on tarpeeksi suuri, joudut huolehtimaan myös villistä chatista.

Sinun ei pitäisi joutua tekemään moderointityötä samalla, kun yrität viihdyttää. Jos joudut tällaiseen tilanteeseen, tarvitset luultavasti moderaattoreita, tai lyhyesti modoja.

Twitchissä moderaattorit voivat kieltää rikkomusten tekijöitä ja poistaa chat-viestejä. Voit erottaa heidät muista käyttäjistä heidän nimensä vieressä olevasta vihreän ja valkoisen miekan kuvakkeesta. He ovat välttämättömiä kaikissa julkisissa chat-huoneissa.

Vaikka hyvän modon löytäminen on prosessi, jota ei kannata ottaa kevyesti, moderaattorin rooli on helppo antaa, kun oikea ehdokas on löytynyt.

Seuraavassa on kaksi tapaa moderoida joku Twitchissä millä tahansa selaimella Macilla tai PC:llä.

Kuinka moderoida jotakuta Twitchissä

Kuinka moderoida jotakuta Molemmat moderointimenetelmät edellyttävät, että henkilö, jota haluat moderoida, on chat-huoneessasi.

Komennolla /mod chat

 • Kun olet suoratoistossa ja henkilö, jota haluat moderoida, on chat-huoneessasi, suuntaa huomiosi suoratoistokeskusteluun.
 • Kirjoita chatissa komento "/mod käyttäjätunnus" (ilman lainausmerkkejä). "Käyttäjätunnuksen" sijasta tulee sen käyttäjän nimi, jonka lisäät modiksi. Esimerkiksi /mod Gamer Aesthetic.on Twitch.

  Eri tavat lisätä modo Twitchissä

  Komento /mod on yksi monista komennoista, joita voit käyttää stream-chatissa. Lähetä viesti ja kyseisestä henkilöstä tulee modaaja.

  Käyttäjäprofiilisi kautta

  1. Kun moderoitava henkilö on stream-keskustelussa, napsauta sen henkilön käyttäjänimeä, josta haluat tehdä moderaattorin.
  2. Hänen profiilinsa yleiskatsauksen alapuolella on kuvake, jossa on henkilön ääriviivat ja sen vieressä plusmerkki. Napsauta sitä ja henkilö lisätään moderaattoriksi.

  Jos haluat poistaa jonkun moderaattorin oikeudet, käytä komentoa "/unmod username". Voit myös kirjoittaa komennon "/mods" nähdäksesi luettelon kaikista kanavan nykyisistä moderaattoreista.

  Kohtuuden valmistelu

  Tiedät nyt, kuinka helposti voit lisätä kenet tahansa (vaikka suosittelemme valitsemaan oikean henkilön) modoksi, joka voi hallita chat-käyttäjäsi, poistaa viestejä, saada lempinimen korostetuksi jne.... Komento /mods hoitaa homman!

  Jos haluat koristella asetuksiasi ja webbikamerasi näkyvää sisustusta, esteettisten pelaajakoristeiden kokoelmamme voisi miellyttää sinua, älä epäröi mennä katsomaan klikkaamalla alla olevaa kuvaa!

  gamer aesthetic deko

  Jätä kommentti

  Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista.

  Recevez nos articles dans votre boite email.