Miten olla hyvin referoitu Facebook Gaming?

Miten olla hyvin referoitu Facebook Gaming?

lukemisesta

Haluatko aloittaa striimaajana Facebookin pelialustalla? Erittäin hyvä valinta, kilpailu on paljon vähäisempää kuin Twitchissä, mutta se ei tarkoita, että läpimurto tällä olisi helppo nakki!

Vähemmän kilpailua tarkoittaa nimittäin vähemmän yleisöä (vaikka Facebookin yleisö onkin melko suuri) ja myös erilaisia tunnuksia erottua! Tänään annamme sinulle 10 parasta vinkkiä, joiden avulla voit murtautua läpi Facebookissa ja rakentaa suuren yleisön pitkällä aikavälillä!

Puhumme henkilökohtaisesta brändäyksestäsi, laitteistostasi, sisustuksestasi ja annamme vinkkejä toimituksellisesta linjasta, jota sinun tulisi noudattaa!

Otetaan selvää ilman muuta!

gamer aesthetic neon

1. Aloita sisällön tuottaminen muilla alustoilla

Facebook Gaming voi isännöidä sekä live-striimejä että uusintoja. Siksi sinun on tuotettava alustalle sisältöä, kuten videoita ja klippejä.

Erityisesti videoita pidetään pysyvänä sisältönä, mikä tarkoittaa, että luomasi sisältö on uusien käyttäjien katsottavissa silloinkin, kun et ole verkossa.

Videoitasi voi katsella 24/7, ja Facebookin algoritmi työntää niitä uusille katsojille, jotka ovat kiinnostuneita videosi kohteena olevasta kategoriasta.

Lopulta pääset vauhtiin ja olet oikeutettu Facebookin Level Up -ohjelmaan. Tämän ohjelman kautta striimistäsi tulee rahanarvoinen, ja pääset tutustumaan muihin Facebookin Level Up -striimaajiin, jolloin voit verkostoitua ja kommunikoida heidän kanssaan.

 • Tuottaa videoita Facebookissa - Ilmeinen paikka aloittaa on tuottaa sisältöä Facebookissa itsessään. Facebook-soitinsivullasi voit julkaista videoita tilauksesta. Helppo tapa aloittaa on tuottaa pätkiä Facebook-striimeistäsi sulavina 6-10 minuutin pituisina videoina. Uudet katsojat voivat helposti kuluttaa näitä videoita, ja jos he pitävät niistä, he todennäköisesti katsovat Facebook-striimejäsi, koska ne on upotettu suoraan alustaan.
 • Facebook Gaming monipuolistaminen YouTubeen - Voit monipuolistaa Facebookissa luomasi videot suoraan YouTubeen. Nämä videot voidaan julkaista YouTubessa katsojamäärien ja kasvun lisäämiseksi, ja voit luoda videoon CTA:n (Call to Action), joka houkuttelee katsojia katsomaan Facebook-livejäsi. Tubebuddy on loistava työkalu, jonka avulla voit optimoida videosi YouTube-alustaa varten. Tubebuddy auttaa sinua kertomalla parhaat avainsanat YouTube-otsikkoon ja -kuvaukseen, ja se voi myös auttaa sinua luomaan huomiota herättäviä pikkukuvia!
 • Käytä Tiktokia verkostoitumiseen - Tiktokilla on edelleen kaikista alustoista nopein räjähdysmäinen kasvupotentiaali. Hyvin lyhyiden klippien julkaiseminen striimisi parhaista hetkistä on loistava tapa kehittää TikTok-yleisöä ja saada heidät tulemaan suoratoistoosi. Voit tehdä tämän luomalla tietyntyyppistä kiinnostavaa sisältöä, kuten opettavaista sisältöä, komediasisältöä, trenditietoista sisältöä jne.
 • Käytä Instagramia Facebook-yleisösi hyväksi - Koska Instagram on Facebookin tytäryhtiö, Facebook Gamingin ja Instagramin välillä on paljon yleisöjen ristipölytystä. Instagram voi olla loistava väline palkita olemassa olevia katsojia tilannekuvilla elämästäsi, ja näyttämällä heille, mitä teet striimin ulkopuolella, voit antaa heille vielä henkilökohtaisemman yhteyden.

2. Käytä web-kameraa

Webkameran käyttäminen voi olla loistava tapa luoda yhteys katsojiin. He voivat nähdä reaaliaikaisen reaktion heidän kysymyksiinsä, vitseihinsä ja lausuntoihinsa. Striimaajan ja katsojan välille syntyy välitön henkilökohtainen yhteys, jos he voivat nähdä kehonkielesi ja kuulla äänesi.

Itse asiassa englanninkielinen StreamScheme-sivusto on tehnyt aiemmin kaksi kyselytutkimusta, jotka koskivat suoraan katsojia, jotka katsovat striimejä webkameralla tai ilman. Ensimmäisessä tutkimuksessa yli puolet kyselyyn osallistuneista sanoi, etteivät he klikkaisi pienoiskuvaa ilman web-kameraa, riippumatta otsikosta tai käynnissä olevasta pelistä.

streamer ja live

Toisessa vastauksessa lähes kolme neljäsosaa vastaajista ilmoitti katsovansa mieluummin striimejä kasvokameroiden avulla.

On kuitenkin tärkeää muistaa, että on erittäin tärkeää, että striimin aikana on mukava olla. Jos viihdyt paremmin suorassa lähetyksessä ilman web-kameraa, voit täydentää sisältöäsi eri tavoin; jos sisältösi on katsojaa kiinnostavaa, siitä voi silti tulla hitti!

3. Paranna tuotantoarvoa

Tuotantoarvo voi tehdä tai rikkoa katsojan ensivaikutelman striimistäsi.

Paranna äänenlaatua

Hyvin tuotetun striimin tärkein tekijä on äänenlaatu. Vaikka yli puolet potentiaalisista katsojistasi ei ehkä klikkaa, jos et käytä web-kameraa, lähes kaikki heistä lopettavat välittömästi, jos ääni on huono. Varmista, että mikrofonissasi ei ole piikkejä tai pätkimistä, että se on tarpeeksi äänekäs ja että se on katsojalle selkeä.

On myös parempi käyttää XLR-mikrofonia, kuten Shure SM7B:tä, kuin USB-mikrofonia, sillä näin striimaajalla on paremmat mahdollisuudet hallita lähetyksensä ääntä. Tyypillisesti XLR-mikrofonin avulla voit säätää: EQ-vaihtoehtoja, pakkausta ja muita ääniasetuksia.

Kun olet vasta aloittamassa, oikein konfiguroitu USB-mikrofoni voi silti tarjota katsojillesi hyvän äänenlaadun. Voit aina päivittää laitteistosi, kun järjestelmäsi kasvaa.

Päivitä valaistus

Toinen huomioon otettava tekijä on valaistus. Jos käytät web-kameraa, varmista, että olet hyvin valaistu, jotta katsoja voi helposti erottaa kasvosi taustasta.

Jos sinulla on pieni budjetti, voit saada aikaan dramaattisia valaistustehosteita yhdellä lampulla. Yksi näistä menetelmistä on nimeltään Rembrandt-valaistus, ja sen näet tyypillisesti elokuvakuvissa.

Kyseessä on hyvin yksinkertainen menetelmä, jossa valaisin sijoitetaan sivulle niin, että se valaisee vain kasvojen toisen puolen. Näin toinen puoli kasvoista jää valaisematta, mikä antaa hyvin dramaattisen vaikutelman. Voit kokeilla liikuttelemalla valonlähdettäsi ympäriinsä ja katsoa, millaisen vaikutelman haluat saada aikaan Camera!

4. Käytä huomiota herättävää stream-grafiikkaa

Brändäys on markkinointikeino, joka jokaisen striimaajan tulisi ottaa käyttöön. Se antaa sinulle selkeän ilmeen, tekee sinusta tunnistettavan palaaville katsojille ja saa sinut erottumaan joukosta.

Striimissä grafiikkaa tulisi käyttää tyylikkäästi eikä se saisi häiritä katsojia striimaajasta, vaan pikemminkin täydentää striimiä ja sitoa se yhteen. Ammattimaisesti suunniteltua grafiikkaa voi ostaa tai tilata striimiä varten. Tässä on kolme suosikkiamme:

 • OWN3D - Alusta, jolla on monipuolinen kirjasto päällekkäisyyksiä ja hälytyksiä. Nämä varat ovat ammattimaisesti suunniteltuja ja helposti integroitavissa striimiisi.
 • Fiverr - Fiverrin avulla striimaajat voivat tilata mukautettuja resursseja striimausta varten päteviltä palveluntarjoajilta. Näin voit hallita täysin striimausgrafiikkasi ja tehdä niistä brändisi kannalta ainutlaatuisia.
 • Nerd or Die -grafiikat vetoavat moniin eri yleisöihin. Ne tuottavat fantastisia siirtymiä ja kohtauksia, jotka saavat katsojasi palaamaan takaisin katsomaan lisää.

5. Käytä tarttuvaa musiikkia

DMCA eli (Digital Millennium Copyright Act) on viime aikoina nähnyt lisääntyvää täytäntöönpanoa suoratoistoyhteisössä. Facebook on lieventänyt näitä ongelmia sallimalla kumppaneiden ostaa lisenssejä tekijänoikeudellisesti suojatun musiikin käyttämiseen suoratoistonsa taustalla.

Lisäksi, jos DMCA-kappale havaitaan striimissäsi tai jossakin videon uusinnassa, Facebook ilmoittaa sinulle ja antaa sinun mykistää kyseiset alueet säilyttäen samalla sisältösi.

streamer peli facebookissa

Vaikka näitä ratkaisuja on olemassa, voit myös käyttää maksuttomia

musiikkikappaleita, jotka eivät joudu DMCA:n piiriin striimaajana. Näin videosi ja live VOD -videot voivat elää Facebookissa ilman huolta siitä, että ne ovat tekijänoikeuksien mukaisia.

On monia youtube-kanavia, jotka ovat erikoistuneet rojaltivapaaseen musiikkiin, kuten no copyright sound, Free Music - Free Audio ja monia muita, joita voit ladata ja käyttää uudelleen.

Tässä on kuitenkin joitakin muita palveluita, joita voit myös käyttää:

 • OWN3D - löydät heidän Spotify-soittolistansa heidän sivustonsa kautta. Siellä on yli 200 rojaltivapaata LoFi ja Synthwave -kappaletta, joita voit käyttää ilman kustannuksia sinulle tai faneillesi.
 • Bass Rebels Streaming Playlist - Spotify-soittolista, joka jakaa ääntä rojaltivapaisiin lisensseihin.
 • Streambeats - Mukautettu soittolista, joka on tehty DMCA-yhteensopivaksi. Tätä soittolistaa voi käyttää henkilökohtaisiin ja kaupallisiin tarkoituksiin.
 • Pretzel.rocks - Live-lähetystoimittajille suunniteltu musiikkisoitin, jossa musiikki on suojattu suoratoistoa varten.

6. Keskustele kaikkien katsojien kanssa, jotka ovat vuorovaikutuksessa suoratoistosi aikana.

Yksi suoratoiston ainutlaatuisista ominaisuuksista on reaaliaikainen vuorovaikutus. Striimaajana on erittäin tärkeää keskustella kaikkien jatkuvasti tulevien katsojien kanssa; heidän on oltava osa keskustelua, jotta suoratoistosi pysyy mielenkiintoisena. Tässä on muutamia tapoja, joilla voit kannustaa sitoutumista chatissasi:

 • "Kyllä, ja"-periaate - Loistava improvisaatioväline on noudattaa "Kyllä, ja"-periaatetta. Tämä on pohjimmiltaan ajatus siitä, että keskusteluun on aina lisättävä lisäarvoa. Jos esimerkiksi yleisön jäsen kysyy sinulta: "Oletko nähnyt uusimman Marvel-elokuvan?", etkä sinä ole, yksi tapa vastata olisi ehdottomasti olla sanomatta vain: "En, en ole nähnyt sitä", vaan pikemminkin: "En, en ole nähnyt sitä, kannattaisiko sinun mielestäsi katsoa se?". Kehystämällä vastauksesi kysymyksellä annat katsojalle arvoa ja kysyt hänen mielipidettään, mikä ruokkii keskustelua.
 • Käyttäjien muistaminen - Aiemmissa striimeissäsi käyneiden käyttäjien muistaminen on erittäin tärkeää positiivisen ja osallistavan yhteisön edistämiseksi. Käyttäjät palaavat mielellään aiempiin keskusteluihin, olipa kyse sitten tiedollisista tai humoristisista syistä; tämä on loistava tapa lisätä sitoutumista chatissa.
 • Kysy kysymyksiä - Esitä katsojillesi kysymyksiä, olipa kyse sitten uudesta pelistä tai jostain hiljattain kokemastasi asiasta. Katsojat haluavat olla mukana keskustelussa, jossa heiltä kysytään heidän arvojaan ja mielipiteitään aiheesta. Hyvä tapa on valmistella kysymyksiä, joita voit esittää kenelle tahansa yleisön jäsenelle ennen lähetystä, ja pitää ne käsillä, jos sinulla on vaikeuksia keksiä ideoita lähetyksen aikana.

On huomattava, että jotkut katsojat ovat enemmänkin "hiljaisia katsojia". Itse asiassa nämä katsojat ovat chatissasi vain katsomassa lähetystä ja nauttimassa ohjelmasta. On hyvä ajatus olla puuttumatta heihin ja antaa heidän nauttia striimistä taustalla. Jos heistä tuntuu mukavalta keskustella, he tekevät niin, joten heitä ei tarvitse kutsua esiin!

7. Verkostoituminen muiden striimaajien kanssa

On helppo nähdä muut striimaajat kilpailijoina. Silti sinulla on kaikkea voitettavaa tekemällä yhteistyötä! Kannattaa käyttää puoli tuntia kilpailijoiden tunnistamiseen, esimerkiksi sellaisten ihmisten, jotka striimaavat samankaltaisia pelejä, joilla on samanlainen persoonallisuustyyppi ja samanlainen määrä katsojia.

Suhteiden luominen näihin ihmisiin Discordin, sähköpostin, sosiaalisten verkostojen tai pikaviestien kautta voi johtaa loistaviin mahdollisuuksiin!

Voit myös löytää vuorovaikutteisia ryhmiä Facebook-ryhmien kautta; siellä on monia striimaus- tai videopeliyhteisöjä, joihin voit liittyä ilmaistaksesi kiinnostuksesi tiettyä kategoriaa kohtaan muiden kanssa.

8. Paranna sisältöäsi

Sisältösi parantaminen on olennainen taito, jota jokaisen sisällöntuottajan tulisi harjoitella. Voit tehdä tämän itsearvioinnin avulla, mikä tarkoittaa, että tarkastelet sisältöäsi itsekritiikkinä tarkastelemalla sitä ja tekemällä muistiinpanoja siitä, missä sinun on parannettava ja miksi sinun pitäisi.

Voit myös pyytää palautetta viimeisimmästä sisällöstäsi, jotta näet, mistä he pitävät ja mitä he haluaisivat muuttaa tai lisätä. Seuraavassa on muutamia ideoita siitä, miten voit parantaa sisältöäsi:

 • Uusi sisältö - Kun tuotat sisältöä, sinun kannattaa pitää luetteloa uusista sisältöideoista, joita voit kokeilla. Nämä voivat olla uusia sisältöideoita tai yhdistelmiä aiemmista sisältöideoista, joita voit yhdistellä. Tämä on hauska tapa pitää sisältösi tuoreena ja lopulta parantaa taidettasi mahdollisimman nopeasti.
 • Mukautettu sisältö - Tämä tarkoittaa lähinnä oman kierteen antamista olemassa olevaan sisältöön. Se voi olla olemassa oleva videoidea, jonka olet nähnyt suosikkisisällön luojaltasi, ja voit mukauttaa sen sisällön omaan persoonallisuuteesi ja virtaukseesi.
 • Erityistilaisuudet - On aina tärkeää juhlistaa erityistapahtumia striimilläsi. Nämä voivat olla Facebook-striimausuraan liittyviä virstanpylväitä, kuten huipputason statuksen saavuttaminen, tai yleisempiä tapahtumia, kuten syntymäpäivä tai kausitapahtuma.

9. Jaa streamisi asiaankuuluvissa Facebook-ryhmissä

Yksi tapa saada Facebook-striimistäsi tietoa on jakaa se asiaankuuluvissa Facebook-ryhmissä. Nämä voivat olla ryhmiä, kuten striimausryhmiä, tai ryhmä tietylle striimisi luokalle: videopeli, ammatti tai ammatti jne.

facebook likes

10. Tuo reseptiin oma erityinen ainesosasi.

Suoratoistoalalla on olennaista pystyä esittelemään ainutlaatuista lahjakkuutta tai ominaisuutta. Joukosta poikkeaminen on jotain, jota sinun pitäisi juhlia striimissä, ja uusien tapojen innovointi pitää asiat tuoreina pitää katsojat aina innostuneina liittymään seuraavaan striimiisi.

11. Kehitä settiäsi

Kuten huomaat, Facebook-pelisivun kehittäminen on pikemminkin maraton kuin sprintti. Muista olla aina itsekriittinen ja sinulla on halu iteroida ja parantaa sisältöäsi. Tee seuraavasta striimistäsi tai videostasi edellistä parempi.

Jälkimmäisen osalta voimme vain suositella, että rakennat hienon ja hyvin koristellun peliasetelman sen sijaan, että käytät yksinkertaista vihreää taustaa näyttämään katsojillesi, että olet jotenkin "osa heitä".

Siihen ei tarvita mitään kovin monimutkaista, näkyvien videopelien hylly, kristallilamppu, neon tai julisteita, joissa on videopelien kuvakkeita, led-nauha, joka valaisee toimistosi takaosan värikkäässä ja silmää miellyttävässä ilmapiirissä, lyhyesti sanottuna paljon tekemistä ja ainoa raja on luovuutesi.

Jos haluat soveltaa tätä viimeistä kohtaa ja rakentaa persoonallisuuteesi sopivan kokoonpanon, älä epäröi mennä katsomaan kokoelmaamme esteettisestä pelaajan sisustuksesta, joka on saatavilla suoraan klikkaamalla alla olevaa kuvaa! Sinun pitäisi pystyä löytämään onnesi!

gamer aesthetic deko

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista.

Recevez nos articles dans votre boite email.