Miten sisustaa Gaming Kuuhuoneesi?

Miten sisustaa Gaming Kuuhuoneesi?

lukemisesta

Pidätkö intohimoisesti videopeleistä, elokuvista, japanilaisesta animaatiosta, musiikista tai jopa pop-kulttuurista yleensä ja haluat sisustaa huoneesi kaikilla näillä elementeillä, joista olet innostunut? Haluatko luoda täydellisen ja visuaalisesti tyydyttävän pelihuoneen? Olet juuri siellä, missä sinun pitääkin olla!

Gamer Aesthetic -kollektiivi, joka on ollut intohimoinen videopelien suhteen jo vuosia ja joka on aiemmin omistanut kaksi erikoistunutta liikettä, jakaa kanssasi parhaat neuvonsa, joiden avulla voit luoda huoneen, joka näyttää sinulta itseltäsi ja vastaa täydellisesti sitä, mitä kohtaan tunnet eniten intohimoa.

Tässä artikkelissa annamme sinulle vinkkejä siitä, miten järjestää huoneesi, valaistuksen sijoittelu ja tyyppi paremman ulkoasun saamiseksi tai miten sovittaa asetuksesi yhteen huoneesi eri koristeiden kanssa, ja tämä riippumatta budjetistasi.

Aloitetaan ilman muuta!

neon gaming

Miten järjestän pelihuoneen?

Ensinnäkin sinun on tiedettävä, että pelihuoneen identiteetti muodostuu valosta ja väreistä. Meidän on

Mitkä värit valita?

Kaikille asetelmasi elementeille voimme suositella mustaa ja punaista. Sinun pitäisi tietää, että jokainen väri vaikuttaa eri tavoin havaintokykyymme ja tapaan, jolla käyttäydymme jokapäiväisessä elämässä.

Suosittelemme, että tutustut värien merkitykseen, huomaat, että se ei ole triviaali ja että se on tärkeä valinta, joka on otettava huomioon setupin suunnittelussa.

värien merkitys

Meidän tapauksessamme musta väri auttaa pelaajaa keskittymään ruudun rikkaisiin väreihin ja ääniin. Musta väri peittää myös tietokoneen asennuksen sotkuiset yksityiskohdat, kuten kaapelit.

Punaiset korostukset luovat mukavan kontrastin. Tämä väri antaa pelaajille jännityksen, voiman ja rohkeuden tunteen kuin soturille.

Molemmat värit ovat melko yleisiä, joten sinun on helppo löytää monia esineitä huoneen sisustamiseen, kun valitset mustan ja punaisen teeman. Jos käytät pelihuonettasi myös makuuhuoneena, rakastat mustaa ja punaista värimaailmaa, sillä se voi näyttää intohimoiselta ja romanttiselta.

Mitä seinien väriin tulee, vaalea väri tekee tepposet! Valkoinen, vaaleanharmaa tai jopa beige ovat erinomaisia vaihtoehtoja.

Mitkä ovat Parhaat LEDit Gaming ?

Värilliset valot (RGB-LED-nauhavalot), joita voit lisätä näytön takareunoihin ja näytön takana olevaan seinään, ovat loistava idea, jolla voit luoda mukavan hillityn pelitunnelman tai korostaa näytön näyttöä.

led rgb gaming setup

Pitämällä valon määrä suhteellisen tasaisena etualan ja taustan (seinän) välillä saat kauniin renderöinnin ja helpotat samalla silmiesi rasitusta (koska kyllä, tuollaisen valon katsominen liian kauan kirvelee silmiä) ja teet pelistä mukaansatempaavamman.

Lopuksi, kun ostat valaistusjärjestelmän, on hyvä, että siinä on himmenninkytkin, koska voit säätää tarkalleen, kuinka paljon valoa tarvitset. Jotkin pelit pitävät enemmän valosta kuin toiset.

Miten tehdä hyvä gaming setup?

Olet varmasti ymmärtänyt, että hyvän peliasennuksen toteuttaminen tapahtuu monien seikkojen yhdistelmällä, kuten materiaalin, tornin, konsolien, kuulokkeiden jne. valinnalla, mutta myös sisustuksella.

Tästä kysymyksestä voisi tehdä kokonaisen blogiartikkelin, ja tulemme todennäköisesti käsittelemään tätä aihetta hyvin pian.

Jos haluat syventyä sisustamiseen ilman viivytyksiä, blogikirjoituksemme ''miten sisustaa gamingsennuksesi'' tarjoaa sinulle ajattelemisen aihetta!

Miten järjestää gamingtoimistosi ?

Onnistuneen pelihuoneen tulisi olla yhdistelmä viihtyisyyttä ja teknisiä valikoimia. Uusimmista konsoleista siistiin ja rentouttavaan sohvaan. Mutta näiden kahden elementin lisäksi on monia asioita, joista sinun on huolehdittava.

gamingpöydän setup

Huoneesi koko, investoiminen hyviin kaiuttimiin, mukava tuoli tai jopa lepotuoli, iso näyttö tai iso seinä, jolla voit käyttää taustaprojektoria.

Mitä minun pitäisi laittaa gaming room?

Muutaman koriste-esineen lisääminen voi aina olla mukavaa, jotta voit muokata sisustusta intohimosi kuvan mukaiseksi ja saada pehmeää ja värikästä valoa, jotta voit rentoutua täysin seuraavien pelisessioiden aikana.

Iso gamingkäyttöön tarkoitettu neonvalo

Mikä olisikaan parempi tapa luoda tunnelmaa kuin kaunis värillinen neonseinävalo?

Se oli alkuaikoina yksinkertainen ja taloudellinen ratkaisu valaistukseen 70- ja 80-luvuilla. Koska putki sisälsi ionisoitua kaasua, sen virrankulutus on erittäin alhainen. Siksi pelihallit laittoivat neonputkia laitoksiinsa.

Tämä kaunis neonpelihuone muistuttaa selvästi näiden nykyään yhä harvinaisempien pelihuoneiden tunnelmaa.

neon game room

Game Over -valaisin

Haluatko lisätä työpöydällesi yöpöytälampun? Vältä klassisia pöytälamppuja ja valitse omaperäinen pelilamppu, miksei esimerkiksi Game Over -mallimme!

Game Over Lamppu

Aesthetic plasmalamppu

Kasvoitko 80- ja 90-luvuilla ja tunsit videopelien alun ja kulta-ajan? Tämän valaisevan pallon pitäisi kiinnostaa sinua!

Laavalampun ikoninen geometrinen muoto (jonka useimmat lapset tunsivat 1970-, 80- ja 90-luvuilla) ja plasmapallo olivat 1990-luvulla koristetekniikan huippua.

Näiden kahden yhdistäminen luo ainutlaatuisen esineen, joka muistuttaa kyseisten aikakausien halutuimpia lasten koriste-esineitä. Nostalgiaa kun pidätte meitä kädessä...

Plasmapallo

Kuinka paljon gamingmakuuhuoneen perustaminen maksaa?

Pelihuoneen keskimääräinen hinta on noin 2 500 €. Kustannukset voivat vaihdella valitsemiesi ja omistamiesi laitteiden ja lisävarusteiden mukaan.

Jos nimittäin omistat jo pelikonsolin tai pc:n, voit odottaa käyttäväsi vähintään 400-600 € muihin tarpeisiin, mutta monet käyttävät yli useita tuhansia euroja.

gaming room led

Budjetti vaihtelee tietenkin sen mukaan, keräätkö pelejä vai muita esineitä, kuten figuureja, pehmoleluja jne. Olemme myös kirjoittaneet blogikirjoituksen, jossa selvitämme pelihuoneen eri kustannuksia!

gaming room voi siis tehdä hyvinkin edullisesti, mutta on täysin mahdollista käyttää tuhansia dollareita upean pelihuoneen luomiseen, jos haluaa. Päätä budjetti ja jatka siitä eteenpäin!

Joitakin onnistuneita gaming room inspiraatioita

Havainnollistaaksemme parhaiten, mistä puhumme, tässä on muutamia esimerkkejä onnistuneimmista pelihuoneista, joita voit käyttää inspiraationa oman huoneesi luomiseen!

pelihuone idea
gaming room sisustus

Aesthetic Gamer sisustustyyli

Gaming room on yksi keskeisistä elementeistä elämässäsi pelaajana ja/tai striimaajana. Siksi sisustuksen valinta on erittäin tärkeää!

Siksi olemme miettineet pelaajakoristelun uudelleen tarjotaksemme sinulle parhaat sisustusesineet, joilla voit korostaa tätä näkökohtaa.

Tutustu viipymättä Gamer Aesthetic -tyyliin ja omaksu tämä elämäntyyli. Klikkaa suoraan alla olevaa kuvaa päästäksesi kokoelmiimme!

Gamer Aesthetic Deko

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista.

Recevez nos articles dans votre boite email.