Miten sisustaa Geekhuoneesi?

Miten sisustaa Geekhuoneesi?

lukemisesta

Geek makuuhuoneen ei tarvitse olla liian juustoinen! Vaikka kolmannen teollisen vallankumouksen aikakaudella on paljon seksikkäämpää olla nörtti, nörttien elinympäristö tarvitsee perinteisesti uudistusta.

Tänään tutustumme täydellisten nörttikoriste-esineiden löytämiseen, jotka parantavat mitä tahansa nörttihuonetta. Seuraavassa luettelossa olevat esineet luovat asuntoosi ainutlaatuisen tunnelman ja luultavasti unohtumattomia keskusteluja vierailijoiden kanssa!

Kiinnostaako sinua jokin tietty nörttihuoneen sisustusidea? Tässä on luettelo parhaista sisustusesineistä ja parhaista vinkeistämme, joita voimme suositella sinulle, jotta voit parantaa makuuhuoneesi sisustusta ja luoda todellisen Geek-universumin budjettisi mukaan.

Aloitetaan ilman muuta!

gaming lamppu

Parhaat Geek-huoneen koristeet edulliseen hintaan

Sinulla on tiukka budjetti etkä halua käyttää yli 30 € useisiin laadukkaisiin sisustustuotteisiin? Älä hätäänny, olemme ajatelleet sinua, ja esittelemme sinulle 5 sisustustuotetta, jotka eivät ylitä tätä summaa.

RGB Led -banneri

Epäilemättä onnistuneen pelihuoneen tärkein sisustuselementti, led-otsalehtipannan avulla voit asentaa ainutlaatuisen värillisen valoympäristön.

Monet striimaajat ja youtubettajat käyttävät sitä, eikä se ole mitenkään yllättävää, kun otetaan huomioon, kuinka kaunis renderöinti voi olla! Sen asentamiseksi on 2 tapaa, voit asettaa kaksipuolisen teipin tai pienen alumiiniklipsin kiinnittämiseen.

Sinun tarvitsee vain kytkeä virtalähde pistorasiaan, käyttää kaukosäädintäsi tai älypuhelintasi oikeiden värien asettamiseen ja kaikki on hyvä! Löydät helposti sellaisen 25-50€ välillä 5 metristä!

Suosittelemme, että sijoitat sen työpöytäsi takapuolelle (tai pohjan takareunaan), jotta saat paremman renderöinnin ja jotta et vahingoita silmiäsi katsomalla ledejä liian pitkään!

USB-plasmapallo

Kaikille niille, jotka ovat intohimoisesti kiinnostuneita fysikaalisista ilmiöistä, astrofysiikasta tai yksinkertaisesti tieteestä tai tieteiskirjallisuudesta, tässä on koriste-esine, joka on selvästi suunniteltu sinulle!

Plasmapallot ovat selvästi tämän kiehtovan maailmankaikkeuden innoittamia, ja ne ovat todella hämmästyttäviä esineitä sekä koristeen että fysiikan kannalta, sillä ne herättävät radiotaajuudella monia jaksollisen järjestelmän alkuaineita, kuten kvartsia.

Usb-versio voi olla erittäin mielenkiintoinen alhaisempaan hintaan, mutta samalla vältät rajoittavan johtosyötön aiheuttaman rasituksen. Löydät tämän mallin hintaan 29 € 99 € muiden suurempien plasmapallojen mallien joukosta.

plasmapallo

Retro-pelikasetit

Olitpa sitten vanha pelaaja, joka tunsi 8bit- tai 16bit-sukupolven, tai seuraavan sukupolven pelaaja, retro-pelaaminen on yhä voimissaan, ja vanhat konsolit, kuten NES, Myster System tai Super NES, ovat yhä edelleen pelaajien sydämissä.

Valitettavasti tämä menestys johtaa hintojen nousuun ja monien pelien harvinaisuuteen, joita on vaikea löytää edullisesti. Onneksi on olemassa monia jäljennöksiä, joita voidaan käyttää tämäntyyppisillä konsoleilla ja jotka ovat edelleen hyvin saatavilla.

Koska monet pelit ovat saatavilla 7-30 euron hintaan, voit rakentaa kauniin kokoelman hyllyysi, sillä mikä on kauniimpaa kuin hyvin täytetty pelikokoelma? Jopa yksittäinen kasetti suosikkipelistäsi voi olla upea sisustuselementti.

retro pelikasetit

Led RGB hehkulamppu

Led RGB-lamppu on sama tehtävä kuin led-nauhat, jotka esiteltiin aiemmin, eli valaista huoneen hillitty ja värikäs muistuttaa neon valaistus arcade 80-90-luvulla.

Tällaisella mallilla voit yksinkertaisesti korvata perinteiset polttimot yksinkertaisella polttimolla, joka on täydellisempi väripaletissa ja lämpötilassa, joka on säädettävissä suoraan kaukosäätimestä tai älypuhelimesta bluetoothissa.

Täällä sinun ei tarvitse puuhastella edes vähän. Tällainen malli on erityisen hyödyllinen, kun haluat valaista koko talon eikä vain yhtä valonsädettä.

gaming symboli yövalo

Kuka sanoi, että yövalot ovat lapsia varten? Jos haluat mennä nukkumaan pehmeästi, kaunis yövalo, jossa on videopelihahmon, ohjaimen tai planeetan kuva, miellyttää sinua! Valaisinta löytyy jokaiseen makuun! Ja varsinkin, mitä tehdä kauniita unia.

Parhaat geekkoriste-esineet edulliseen hintaan

Nyt kun olet nähnyt parhaat ja halvimmat dekoesineet, nostamme vielä pykälää ja esittelemme mallit, joiden hinta voi olla 30-60€. Otetaan selvää ilman muuta!

Mario-kruunu

Nintendon klassisten pelilisenssien, kuten Marion, Zeldan, Donkey-Kongin tai Pokémonin maailma on klassikko kaikkien nörttien silmissä. Ja miten et voisi olla arvostamatta niitä?

Jännittävä pelimekaniikka, innovaatiot lähes jokaisessa oopuksessa, mutta erityisesti Kioton yritykselle ominainen huoli yksityiskohdista, jotka tekevät mainettaan 8-bittisestä aikakaudesta lähtien.

Joten jos Mario on yksi suosikkipeleistäsi, harkitse tätä kattokruunua todella ainutlaatuisena sisustusideana. Mutta älä yritä hypätä ja lyödä päätäsi siihen! Parhaimmassa tapauksessa mitään ei tapahdu, pahimmassa tapauksessa voi tapahtua rikkoutuminen.

mario kattokruunu

Kirkas näppäimistö-hiiri-kombo

Täydentääksesi otsanauhat ja Led RGB -lamput, mutta ennen kaikkea täydentämään tietokoneesi kokoonpanon, mikään ei voita hyvää mekaanista näppäimistöä ja erinomaista valaistua hiirtä, jonka muotoilu on suunniteltu erityisesti pelimaailmaan sopivaksi.

Erinomainen materiaali, joka on ennen kuin se on mukava koristeellinen lisävaruste, on ennen kaikkea käytännöllinen ja suorituskykyinen laite vaativimmillekin pelaajille.

Meidän on myönnettävä, että nörttikoriste ei olisi paljon ilman näitä kahta pääelementtiä. Malleja löytyy kaikkiin hintaluokkiin, joskin keskiarvo on noin 50-60€.

Mukautettu hiirimatto

Kun sinulla on näppäimistö-hiiri kädessäsi, tarvitset yksilöllisen hiirimaton, joka on mukautettu persoonallisuuteesi ja erityisesti siihen, mitä haluat sen heijastavan.

Voit valita pienen tai sellaisen, joka kattaa suuren osan työpöydästäsi, tai voit sijoittaa siihen kaiken.

Mitä tulee painatuksiin, voit valita sinulle parhaiten sopivan maailmankaikkeuden, Marvel, videopelit, elokuvat ja monet muut, luettelo on lähes loputon.

3D-valaisin

Magneettinen leijuminen ja 3D-tulostetut värikkäät lamput, jotka kelluvat ja pyörivät vapaasti ilmassa, ovat ihmeitä, jotka edellä mainitun valaisimen tavoin ovat lisäkeino hämärään ja värikkääseen valaistukseen.

Niitä tarjotaan yleensä myös kaukosäätimellä, ja joitakin malleja voi ohjata myös älypuhelimella. Epäilemättä paras syntymäpäivälahja, jos joku kavereistasi haluaa myös sisustaa huoneensa intohimoaan heijastavalla esineellä.

Parhaat geekkoriste-esineet korkeampaan hintaan

Jos et pelkää sijoittaa paljon rahaa sisustukseen (ja erityisesti intohimoosi), niin tässä osiossa viemme sen seuraavalle tasolle tarjoamalla sinulle malleja, joiden hinnat vaihtelevat 70:stä 3-numeroiseen hintaan. Mennään !

Valtava gaming-neon

Vanhan koulukunnan pelihallien ikoninen hahmo, jota käytettiin aikoinaan yksinkertaisesti virran säästämiseksi. Koska kyseessä on vain kaasu, joka ionisoituu putkessa, virrankulutus oli luonnollisesti hyvin pieni.

Neonputkia käytetään yhä enemmän pelihuoneissa. Niiden alhainen valovoima ja neonputkien erilaiset mallit eivät täytä ainoastaan matalan valaistusvoimakkuuden tarpeita, vaan myös koristelun vaatimuksia ja luovat pelihuoneeseen erinomaisen ilmapiirin, mikä on erittäin tärkeää jokaiselle itseään kunnioittavalle pelaajalle.

back to the arcade neon

Pieni Bartop arcade-pääte

Bartop on yksinkertaisesti baaritiskiin mahtuva retro arcade-automaatti. Tällaisista laitteista on tulossa yhä tunnetumpia ja arvostetumpia sekä baarien omistajien että hardcore-pelaajien ja jopa tavallisten ihmisten keskuudessa. Näistä viimeaikaisista esineistä on osittain tullut keräilykohteita.

Näillä kioskeilla on tärkeä rooli retropelien maailmassa. Ensinnäkin niiden avulla retropelaajien seurustelupaikat voivat ehdottaa pelejä uusille tulokkaille, mikä tarjoaa tiettyä viihdettä mutta myös todellista tunnelmaa, joka on retropelaajille rakas.

Kun voi pelata pelejä baarissa tai siihen tarkoitetussa paikassa tuntemattomien tai ystävien kanssa, se antaa pelaajille voimakkaan nostalgian tunteen.

Baaripelin hinta vaihtelee suuresti sivustosta toiseen. Tämä johtuu siitä, että jokaisella sivustolla on oma menetelmänsä bartopien valmistamiseen ja niiden suosittelemiseen pelaajille. Pienestä mallista löytyy kuitenkin keskimäärin noin 100-200 €.

bartop

Aesthetic gamingtuoli

Koska rakastat tietokonettasi ja vietät useita tunteja päivässä sen ääressä eri syistä (pelaaminen tai toimistotyö), havainto on sama: mukavuus tietokoneen näytön takana on tärkeää!

On mahdollista pelata tuntikausia jakkaralla, tuolilla tai halvalla toimistotuolilla, mutta parhaan mahdollisen tehon antamiseksi ja erityisesti selkärangan säilyttämiseksi hyvä istuin on välttämätön. Vaikka se voi olla keskeinen elementti asennuksen sisustuksessa, tämäntyyppistä tuotetta ei pitäisi rajoittaa värikkääseen tai aggressiiviseen muotoiluun.

Älä unohda, että jos niiden ulkonäkö voi olla kriteeri, hyvä istuin valitaan ennen kaikkea sen mukavuuden vuoksi. Ja tässä pelissä vanha kunnon isän toimistotuoli on usein parempi kuin pseudoämpäri-istuin.

Valitse Gamer Aesthetic Sisustussarja

Gamer Aesthetic -elämäntyyli on oodi videopelien hienouksille, hienovarainen esitys eri universumien aikomuksista ja oodi kehittäjien taiteelliselle sielulle, joka antaa meille mahdollisuuden elää ihania seikkailuja eikä mielikuvitus koskaan lopu kesken yllättääkseen ja viihdyttääkseen meitä.

Pelaajat tuntevat tämän maailman viehätyksen. Valot ja värit, joista maisemat koostuvat, ovat todellisia puitteita, joita voimme tutkia tuulen mukana.

Pelaajien estetiikan jakama koodi ei ole ainutlaatuinen videopelien maailmassa. Voimme nähdä viittauksia sarjakuvakulttuuriin, japanilaiseen kulttuuriin, pop-kulttuuriin, kryptovaluuttoihin ja jopa Steve Jobsin ja Elon Muskin yrittäjäeepokseen.

Tämän mielentilan välittämiseksi tarjoamme monia nörttimäisiä koristeita värikkäillä tyyleillä. Löydät kaikki esteettiset koristeemme klikkaamalla suoraan alla olevaa kuvaa!

gamer aesthetic deko

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista.

Recevez nos articles dans votre boite email.