Miten tehdä mukava Gaming Setup? (10 vinkkiä)

Miten tehdä mukava Gaming Setup? (10 vinkkiä)

lukemisesta

On ihmisiä, jotka rakastavat videopelejä, ja on ihmisiä, jotka todella rakastavat videopelejä! Ovatpa videopelit sinulle vain satunnainen harrastus tai olet vakava pelaaja, joka pelaa tuntikausia joka päivä, olet luultavasti ylpeä peliasennuksestasi.

Ehkä harkitset PC-pelitilan perustamista. Jos näin on, arvostat varmasti tätä opasta. Tarkastelemme 10 vinkkiä, joita voit käyttää peliasennusta luodessasi.

Aloitetaan!

tetris lamppu

1. Kaikki alkaa hyvästä tuolista

Useimmat oppaat kertovat, että kaikki alkaa hyvästä tietokoneesta. Ja se on totta, että hyvä peli-PC, joka ei lagaa ja jolla voi pyörittää uusimpia isoja pelejä, on välttämätön, jotta voit nauttia pelikokemuksesta.

Jos sinulla ei kuitenkaan ole hyvää tuolia tai hyvää tuolia, saatat päätyä kipeään selkään, mikä voi johtaa vakaviin selkävaivoihin.

Jos olet innokas pelaaja, vietät tuntikausia tuolissasi. Tuolisi pitäisi olla muutakin kuin huonolaatuinen muovituoli. Sen pitäisi olla investointi mukavuuteesi ja terveyteesi.

2. Valitse hyvä tietokone

Huippuluokan PC tarjoaa sinulle paremman suorituskyvyn kuin mitä saat parhaasta pelikonsolista. Kun valitset PC:tä, valitse sellainen, jonka prosessori pystyy käsittelemään huippuluokan pelejä.

Pelaaja-PC on varustettu erillisellä näytönohjaimella. Se on suunniteltu tarjoamaan tasaisempi ruudunpäivitysnopeus ja vähemmän grafiikkaviivettä.

Koska PC:ssäsi on tehokas prosessori, haluat sellaisen, jossa on jäähdytysjärjestelmä. Sinun on määritettävä, haluatko perinteisen jäähdytyslevyn tai tuulettimen vai tarvitsetko nestejäähdytysjärjestelmän.

pc gamer

3. Sopivan näytön valinta

Pelaamiseen käytettävän näytön prioriteetit eroavat yleiskäyttöön tarkoitetun näytön prioriteeteista. Pelimonitorissa on oltava nopea virkistystaajuus, paremmat vasteajat ja parempi väritarkkuus. Mitä korkeampi virkistystaajuus, sitä tasaisempi kuva. Sinun on myös valittava useiden paneelitekniikoiden välillä. Näitä ovat TN, IPS ja VA.

gamer pc-näyttö

4. Projektorin käyttäminen toistamiseen

Kun valitset projektoria, sinun on löydettävä sellainen, jonka lumenimäärä on sopiva asennukseesi. Haluat projektorin, jonka vasteaika on lyhyt ja jonka kuvan resoluutio vastaa tarpeitasi.

Jos pelaat pimeässä huoneessa, jossa ei ole paljon ympäristön valoa, voit tyytyä 1500 lumenin projektoriin. Mutta jos pelaat valoisammassa huoneessa, jossa on paljon ympäristön valoa, tarvitset projektorin, jonka valovoima on vähintään 3 000 lm.

Kun harkitset gaming projektoria, kannattaa ehkä myös tuplata nykyinen kotiteatteriprojektorisi, sillä sen laatu voi usein olla hieman parempi.

gamer-projektori

5. Löydä oikea työpöytä

Pelipöytä on pelikokemuksesi keskus. Oikeanlainen työpöytä ratkaisee, voitatko pelin viime sekunneilla vai annatko pelin karata käsistäsi. Huomioon otettavia tekijöitä ovat pöydän hinta ja koko.

Koon osalta sinun on varmistettava, että se sopii huoneeseen, jossa pelaat. Tämä kuulostaa yksinkertaiselta, mutta on yllättävää, kuinka moni jättää tämän huomiotta. Sinun on löydettävä työpöytä, joka on mukava ja jota voit ylpeänä esitellä.

Gamer työpöytä

6. Etsi hyvä ohjain tietokoneellesi

Kaikki pelaamasi pelit ovat miellyttävämpiä, jos sinulla on hyvä ohjain kädessäsi. Osa pelikonsoleiden ohjaimista on yhteensopivia PC:n kanssa.

Esimerkiksi langaton Xbox-ohjain voi toimia Windows 10 -tietokoneessa yhtä hyvin kuin langallinen ohjain. Ohjaimiin on sekä langallisia että langattomia vaihtoehtoja, joiden hinta vaihtelee 20 dollarista 200 dollariin.

7. Löydä oikea valaistus

Älykäs valaistus ei ole vain valojen sammuttamista ja sytyttämistä varten. Älykkäät lamput voivat jopa parantaa pelialustasi valoilla, jotka sopivat peliesi tahtiin. Ne voivat tehdä koko talostasi elävän visualisoijan.

Myös ripustamalla RGB-ledinauhan työpöytäsi taakse, nauhan valo heijastuu seinistäsi ja kun huoneidesi normaalit valot on sammutettu, se antaa asetelmallesi upean valoefektin!

valaistus setup gaming

8. Hyvä Gamer-näppäimistö

Langattomista näppäimistöistä ei ole pulaa. Niitä ei kuitenkaan ole suunniteltu pelaamiseen. Hyvässä langattomassa pelinäppäimistössä ei ole viivettä. Se antaa kaipaamasi tuntuman ja tarjoaa samalla tarvitsemasi multimediapainikkeet ja makronäppäimet.

9. Gamer-hiiri

Tarvitsetko välttämättä erityistä pelihiirtä? Ei. Mikä tahansa kaksinappinen hiiri käy. On kuitenkin parasta valita pelihiiri, sillä niissä on yleensä kehittyneet optiset laseranturit. Useimmat pelihiiret mahdollistavat käyttäjän jonkinasteisen mukauttamisen.

Niissä on yleensä muutama ylimääräinen painike pelaajille ja niissä voi säätää herkkyyttä ja nopeutta lennossa. Jos olet huolissasi hinnasta, älä ole. Useimmissa parhaissa pelihiirissä on samat ominaisuudet kuin edullisissa vaihtoehdoissa.

gamer-hiiri

10. gaming kuulokkeiden valitseminen

Kun valitset pelikuulokkeita, etsit jotain, jonka avulla voit nauttia kaikista pelin äänistä häiritsemättä muita. Äänenlaatu on äärimmäisen tärkeää. Saadaksesi haluamasi äänenlaadun sinun on valittava kuulokkeet, joissa on vähintään 45 mm:n ohjain.

Monia pelejä ei voi pelata ilman tiimiä, joten haluat, että kuulokkeissa on hyvä mikrofoni.

Mukavuus on toinen huomioon otettava tekijä. Muuten pelin pelaaminen tuntikausia voi olla kirjaimellisesti tuskallista korvillesi.

Päätä, haluatko kuulokkeiden olevan avoimet vai suljetut. Avoimet kuulokkeet antavat sinun kuulla äänet ympärilläsi. Jos kuitenkin olet vakava pelaaja, joka haluaa keskittyä vain peliin, suljetut kuulokkeet ovat sinulle oikea vaihtoehto.

gamer-kuulokkeet

Päätä lopuksi, haluatko langalliset vai langattomat kuulokkeet. Joistakin huippuluokan pelikuulokkeista on saatavana molemmat versiot.

Kuten huomaat, parhaan kotipelaamisen kokoonpanon luominen vaatii paljon. Jokainen käsittelemämme aihe voisi olla oman artikkelinsa aihe, ja saatamme palata joihinkin näistä kohdista tulevaisuudessa.

11. Geek/Gamer-koriste-esineet

Mikä voisi olla parempi kuin kaunis asetelma, joka on koristeltu monilla koriste-esineillä, kuten kristallilampuilla, figuureilla, neonvaloilla ja RGB-led-nauhan ansiosta hillityllä ja värikkäällä valaistuksella? Täydelliset täydentävät elementit, joilla voit lisätä henkilökohtaisen kosketuksen pelitilaasi!

Jos haluat koristella pelitilasi myös muutamilla koriste-esineillä kaikkien tässä artikkelissa aiemmin mainittujen varusteiden lisäksi, pieni kierros esteettisen pelaajan sisustuksen eri kokoelmiemme sydämessä on välttämätön! Klikkaa alla olevaa kuvaa löytääksesi lisää!

gamer aesthetic deko

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista.

Recevez nos articles dans votre boite email.