Miten valita Gamer PC?

Miten valita Gamer PC?

lukemisesta

Haluatko investoida koneeseen, jolla voi pelata kaikkia uusimpia pelejä? Et välttämättä halua koota tietokonettasi itse ja haluat mieluummin investoida koneeseen, joka on jo valmiiksi koottu? Silloin tämä opas on sinua varten!

Tässä artikkelissa näet nimittäin, mitä eri seikkoja on otettava huomioon ennen koneen ostamista, mikä on tarvittava budjetti ja mitä kaikkea tarvitset, jotta voit tehdä varmasti oikean valinnan!

Tutustutaanpa tähän kaikkeen viipymättä!

Miten perustaa PC Gamer?

Jotta emme levittäisi itseämme liikaa, emme puhu siitä, miten PC:n voi rakentaa itse, täydellinen opas on valmisteilla ja sinun pitäisi saada se käyttöösi hyvin pian. Kun tämä on valmis, voit valita, rakennatko oman sorvin vai ostatko valmiiksi rakennetun!

Valmiiksi rakennetun pelikoneen ostamisessa on etuja, kuten helppokäyttöisyys ja luotettavuus niille, jotka eivät ole tottuneet rakentamaan pelikonetta. Valmiiksi rakennetun koneen ostaminen on myös paljon nopeampaa ja helpompaa.

Jos oman järjestelmän rakentaminen ei ole tällä hetkellä vaihtoehto, seuraavassa kerrotaan, mitä sinun kannattaa ottaa huomioon saadaksesi parhaan peli-PC:n itsellesi.

Määritä PC-Gaming tavoitteesi

Ensimmäinen asia, jonka jokaisen mahdollisen gaming-PC:n ostajan on matkalle lähtiessään ymmärrettävä, mitkä ovat hänen todelliset tavoitteensa. Seuraavassa on joitakin tärkeimpiä asioita, jotka on syytä ottaa huomioon:

  • Aionko ostaa PC:n pelatakseni yhtä peliä vai aionko pelata useita pelejä?
  • Mitä pelejä nämä pelit ovat?
  • Ovatko nämä pelit graafisesti vaativia?
  • Haluanko tulevaisuudenkestävän PC:n, joka pystyy pelaamaan triple-A-pelejä Ultra-grafiikalla vuosien ajan?
  • Aionko tehdä PC:llä jotain muuta kuin pelata pelejä, kuten suoratoistoa, videon renderöintiä tai kuvankäsittelyä?
  • Haluanko pelata pelejä liikkeellä, matkustanko usein vai haluanko kiinteän tornin, joka pysyy kotona?

Jokainen vastaus tähän kysymykseen muuttaa etsimäsi tietokoneen tyyppiä. Jos aiot pelata pääasiassa vanhempaa peliä, kuten Overwatchia tai Rainbow Six Siegeä, et tarvitse jotain uskomattoman tehokasta, jotta voit pyörittää peliä edes korkeimmilla grafiikka-asetuksilla.

 gamer pc

Jos haluat sukeltaa melko tuoreisiin peleihin, kuten tulevaan Cyberpunk 2077:ään, seuraavaan Far Cryyn, Resident Evil Villageen ja muihin, tarvitset tehokkaamman kokoonpanon. Jos matkustat paljon, pelikäyttöön suunnatuilla kokoonpanoilla varustetuissa kannettavissa tietokoneissa on hyviä ehdokkaita.

Jos haluat tehdä moniajoa suoratoistoa tai työtä varten, tarvitset tietokoneen, jossa on tietyntyyppinen prosessori. Kysy itseltäsi kaikki nämä kysymykset, selvitä tarkalleen, mitä haluat tehdä uudella tietokoneellasi, ja kirjoita se ylös. Kun sinulla on luettelo, siirry seuraavaan vaiheeseen.

Määritä budjettisi

Tämä on ehkä tärkein vaihe. Jos joku pyytäisi minua löytämään hänelle parhaan mahdollisen pelitietokoneen, tähän kysymykseen on helppo vastata. Valitsisin sellaisen, jossa on kaikki suosikkivalmistajieni laitteistot, mukautettu nestejäähdytys ja tyylikäs muotoilu, ja voisin löytää sellaisen, joka maksaa yli 10 000 dollaria.

Kysymykseen on helppo vastata, mutta useimmiten todellinen kysymys on: "Mikä on paras pelaaja-PC minulle?".

setup gamer pc

Tätä kysymystä on paljon vaikeampi kysyä, sillä vaikka voin tarkastella tavoitteitasi ja löytää helposti parhaista parhaita ostettavia tavaroita, kaikki muuttuu, kun tarkastellaan, kuinka paljon voit (ja haluat) todella käyttää.

Erityistarpeista riippuen voit tehdä leikkauksia joillakin aloilla, mutta et ehkä toisilla. Vaikka haluaisitkin tulevaisuudenkestävän alustan, joka pystyy käsittelemään isoja pelejä, voit tehdä sen rikkomatta pankkia, ja useimmat ihmiset eivät halua tai heillä ei ole varaa rikkoa pankkia.

Selvitä siis, kuinka paljon voit käyttää tähän alustaan, ja ole rehellinen itsellesi. Pelit ovat hauskoja, mutta niiden takia ei kannata rikkoa pankkia. Usko minua, olen oppinut kokemuksesta.

Test Vergleiche -oppaan hakutoimintojen avulla voit helposti lajitella pelaajatietokoneet hinnan mukaan. Klikkaamalla sitä voit löytää alle 500 euron hintaiset pelitietokoneet, 800-1 500 euron hintaiset tietokoneet tai yli 2 500 euron hintaiset pelitietokoneet.

Päätä perusvarustuksesta

Hieman vähemmän tärkeää kuin budjetti on päättää, mitä laitteita ja materiaalityyppejä tarvitset. On monia, monia tekijöitä, jotka on otettava huomioon ennen kuin valitset ostettavan mallin, mikä tekee prosessista entistäkin monimutkaisemman.

Onneksesi olemme käyneet prosessin läpi, ja voimme auttaa sinua vastaamaan joihinkin yleisimpiin kysymyksiin ja kommentteihin. Jaottelemme ne kysymyksiin, joihin vastasit päättäessäsi peli-PC:n tavoitteista.

Mikä prosessori ja näytönohjain kannattaa valita?

Määritä aluksi yksinkertaisesti, minkä tyyppisiä pelejä haluat pelata uudella PC:lläsi. Tämä kaventaa laitteistovaatimuksia huomattavasti, mikä voi helpottaa päätöksentekoa. Jos esimerkiksi pelaat vanhempaa peliä, kuten Overwatchia tai Rainbow Six Siegeä, tietokoneesi ei tarvitse olla kovin kehittynyt saadaksesi parhaan mahdollisen grafiikan.

Voit käyttää nykyaikaista keskitason suorittinta, kuten AMD:n Radeon 68000:ta tai Nvidian GTX 1660:tä. Samoin keskiluokan suorittimen, kuten Intel i5 10400F:n tai AMD Ryzen 5 3600:n. Fortniten kaltaisen pelin kohdalla laitteiston vähimmäisvaatimukset voivat olla vieläkin alhaisemmat, mutta järjestelmäsi ei välttämättä ole yhtä kestävä tulevaisuudessa.

Voit käyttää nykyaikaista keskitason suorittinta, kuten AMD:n Radeon 68000:ta tai Nvidian GTX 1660:tä. Samoin keskiluokan suorittimen, kuten Intel i5 10400F:n tai AMD Ryzen 5 3600:n. Fortniten kaltaisen pelin kohdalla laitteiston vähimmäisvaatimukset voivat olla vieläkin alhaisemmat, mutta järjestelmäsi ei välttämättä ole yhtä kestävä tulevaisuudessa.

näytönohjain ja prosessori

Toisaalta, jos aiot uppoutua yhteen tai useampaan kouralliseen uusia, vaativampia pelejä, kuten Cyberpunk 2077 tai Control, ja samalla hyödyntää grafiikkaominaisuuksia, tarvitset todella tehokkaan laitteiston.

Sinulla on parasta olla NVIDIA GeForce RTX 3080:n kaltainen näytönohjain, Intel I7 10700k -suoritin ja vähintään 16 Gt RAM-muistia. Pystyt käsittelemään useimpia huippuluokan pelejä, mutta et pysty yhtä paljon monitehtävään. Tarvitset joka tapauksessa vähintään 3000 RAM-muistia.

Peruslaitteiston määrittämiseen on hyödyllinen apuväline "Can You Run It?'' Tämä sivusto kokoaa yhteen suosittujen nykyisten ja tulevien PC-pelien järjestelmävaatimukset ja kertoo näiden pelien vähimmäislaitteistovaatimukset ja suositellut laitteistovaatimukset (halutessasi voit myös analysoida nykyisen tietokoneesi yhteensopivuuden).

Jos sinulla ei ole aavistustakaan, mitä laitteistoa tarvitset peli-PC:hen, katso peliä, jota haluat pelata, kuten Borderlands 3, ja hanki kone, jossa on vähintään suositeltu minimikokoonpano. Näin sinulla on järjestelmä, jolla voit pyörittää haluamiasi pelejä vuosien ajan.

Mikä kiintolevy kannattaa valita?

Myös tallennustila on huolenaihe. Suosittelen kaikkia etsimään tietokonetta, jossa on suuri, vähintään 1 Tt:n SSD-asema, mutta jos budjettisi ei ole suuri, voit tyytyä pieneen SSD-asemaan vain Windowsia ja yhtä tai kahta peliä varten ja valita halvemman kiintolevyn muuhun tallennustarpeeseen.

ssd

SSD-levyn käytön edut ovat ilmeiset ja loputtomat. Ne vikaantuvat paljon harvemmin, ne lukevat ja kirjoittavat tietoja paljon nopeammin, käynnistymisaika voi lyhentyä sekuntiin, pelit latautuvat paljon nopeammin ja lista jatkuu.

Mitä enemmän pelejä, asiakirjoja, valokuvia, videoita ja äänitiedostoja luulet tarvitsevasi tallennettavaksi, sitä suurempi kokonaistallennustilan on luonnollisesti oltava. Saatavilla on aivan massiivisia kiintolevyjä pieneen hintaan, joten jos tarvitset tonneittain dataa, älä pelkää kovavauhtista levyasemaa.

Paikallaan oleva vai kannettava pelaaja-PC?

Viimeinen merkittävä laitteistoon liittyvä harkinta, joka sinun on tehtävä, on istumalevy. Oletko paljon liikkeellä? Matkustatko paljon? Vai haluatko jotain, joka voi pysyä puoliksi pysyvästi kotona tai toimistossa?

Tietääkseni tähän on vain kaksi tapaa. Joko ostat pelikannettavan tai kiinteän pelikoneen. Kummassakin tapauksessa molempiin on joitakin todella hyviä vaihtoehtoja, ja listaamme ne alla.

Gamer-tietokonemerkkien tunteminen

Ennen kuin sukellamme tiettyihin malleihin, joista voi valita valmiiksi suunniteltuja pelipöytätietokoneita ja -kannettavia, meidän on tarkasteltava lyhyesti pc-brändejä. On olemassa kourallinen tuotemerkkejä, joista on tullut luotettavia ja luotettavia gamer-tietokonevalmistajia.

pc Asus ja Alienware

Jotkut niistä ovat aluksi olleet tunnettuja jostain tietystä asiasta, kuten emolevyistä tai näytönohjaimista, mutta ne kaikki ovat jossain vaiheessa vakiinnuttaneet asemansa omina pelipc-valmistajinaan.

Yleisimpiä ovat esimerkiksi Asus, MSI, Acer, Alien Ware, Dell ja monet muut. Pidä näitä yrityksiä silmällä, kun valitset rakennetta, ja useimmissa tapauksissa et voi mennä pieleen.

Mikä on siis paras Gamer PC 2021?

Olemme nähneet jokaisen seikan, joka kannattaa ottaa huomioon konetta valitessasi, ja olet nyt siinä asemassa, että voit rauhassa investoida unelmiesi PC:hen. Olet siis täysin tietoinen siitä, että paras PC on se, joka vastaa muun muassa sinua, budjettiasi ja tapaasi ymmärtää pelejä.

Kun sinulla on tietokone, tarvitset näppäimistön, hiiren ja ehkä jopa ohjaimen. Löydät kaikki tarvitsemasi pelitarvikkeet verkkokaupastamme Gamer Aesthetic, älä epäröi käydä siellä!


Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista.

Recevez nos articles dans votre boite email.