Mitkä ovat Streamille parhaat kellonajat?

Mitkä ovat Streamille parhaat kellonajat?

lukemisesta

Monet ihmiset, jotka yrittävät päästä sisään suoratoistoon, kysyvät usein itseltään "milloin minun pitäisi suoratoistaa?". Käyttämällä verkkosivustoja, kuten Twitch Tools ja Twitch Tracker, voimme nähdä, mihin kellonaikoihin on eniten katsojia ja vähiten kanavia.

Twitch Toolsin ja Twitch Trackerin tilastojen analysoinnin jälkeen on selvää, että parhaat ajat suoratoistolle Twitchissä ovat keskiyöstä aamuyhdeksään. Näinä aikoina katsojia on vielä kohtuullinen määrä, mutta mikä tärkeämpää, kanavia, jotka tulevat kilpailemaan kanssasi, on paljon vähemmän.

Kun aloitat suoratoiston, on parempi tehdä se silloin, kun kanavia on vähemmän kuin silloin, kun katsojia on enemmän. Joka tapauksessa menemme tarkemmin yksityiskohtiin ja näytämme sinulle parhaat ajankohdat striimaamiselle!

neon gaming

Suoratoisto, kun kanavia on vähemmän

Kuten sanottu, kun aloitat suoratoiston, suosittelen, että teet sen silloin, kun kanavia on vähemmän kuin silloin, kun katsojia on enemmän.

Miksi? Saatat olla pelijumala tai hauskempi kuin "Sardoche", mutta jos kukaan ei tiedä kanavastasi, se ei merkitse mitään.

Jos lähetät lähetyksiä parhaaseen katseluaikaan (klo 11-23 välillä), kilpailet kirjaimellisesti suurten striimaajien kanssa, joilla on tuhansia uskollisia seuraajia.

Jos katsot Twitchiä, vaikka vain satunnaisesti, tiedät, ettei yksikään hyvämaineinen striimaaja striimaa koko yötä. Se johtuu siitä, ettei heidän tarvitse. He ovat päänähtävyys ja näkyvät kanavalistan kärjessä joka kerta.

twitch logo

Toisinaan jotkut suuret striimaajat tekevät 24 tunnin striimejä, eli he striimaavat aamuyön tunteihin asti, mutta tämä on melko harvinaista ja tapahtuu yleensä vain erityisolosuhteissa, kuten jonkinlaisen kampanjan yhteydessä tai kun he osallistuvat johonkin erikoistapahtumaan.

Streamin julkaiseminen silloin, kun on vähemmän kanavia ja vähemmän nimiä selattavana, antaa streamiisi paremmat mahdollisuudet tulla huomatuksi ja saada tukea. Sen sijaan, että potentiaaliset katsojat selaisivat satoja kanavia, he selaavat vain parikymmentä tai kolmekymmentä kanavaa, jos striimaat myöhään illalla tai aikaisin aamulla.

Jos kuuntelet, miten jotkut suosituimmista striimaajista ovat aloittaneet, saat tietää, että monet heistä aloittivat striimaamisen oudoilla kellonajoilla.

Juuri näinä kellonaikoina striimaten he saivat tunnustusta ja tukea työlleen.

Kun he saivat tarpeeksi tukea striimilleen seuraajien, tilaajien, lahjoitusten jne. kautta, he siirtyivät kilpailukykyisempiin striimausaikoihin.

Myöhään illalla, varhain aamulla ja viikonloppuisin tapahtuva suoratoisto

Uutena striimaajana sinun kannattaa keskittyä striimaamiseen yöllä, aikaisin aamulla ja viikonloppuisin. Erityisesti keskiyön ja aamuyön välisenä aikana tapahtuva suoratoisto antaa kanavallesi parhaat mahdollisuudet tulla huomatuksi. Tämä on erityisen tärkeää viikonloppuisin, jolloin Twitchissä on eniten yleisöä (koska nörtit valvovat koko yön tietokoneidensa ääressä).

Vaikka voi olla vaikeaa striimata jatkuvasti näihin aikoihin, varsinkin jos olet vielä lukiossa tai yliopistossa tai jos sinun on mentävä töihin päivisin, striimaaminen näinä aikoina antaa sinulle etulyöntiaseman suuriin striimaajiin nähden, jotka striimaavat vain ruuhka-aikoina.

Jos et voi striimata yöllä, suosittelen striimaamaan joko myöhään illalla tai aikaisin aamulla sen mukaan, mikä sopii parhaiten aikatauluusi.

Jos sinun on esimerkiksi oltava töissä kello 10 aamulla, harkitse aikaisin nukkumaan menemistä ja heräämistä kello 5 aamulla, jotta voit nauttia neljän tunnin suoratoistosta ruuhka-aikoina, jolloin kilpailua on vähemmän (keskiyöstä aamuyhdeksään).

Tai jos sinulla on tunteja vasta kello 14.00, voit harkita suoratoistoa kello kolmeen tai neljään aamulla.

Savjz ja LaeppaStream

Suoratoistaminen epätavallisina kellonaikoina voi tuntua työläältä, mutta jos todella haluat kasvattaa kanavasi, se vaatii varmasti omistautumista ja uhrautumista. Monet suositut striimaajat saivat alkunsa lähettämällä ohjelmiaan epätavallisina kellonaikoina.

Omistautumisen ja uhrautumisen avulla he ovat tehneet kanavastaan sen, mikä se on tänään. Jopa hyvämaineiset striimaajat, joilla on kohtuullinen määrä seuraajia, järjestävät varhain aamulla striimauksia kasvattaakseen kanavaansa.

Jopa jotkut striimaajat, joilla on yli miljoona seuraajaa, heräävät yhä aikaisin striimaamaan. Suuresta seuraajamäärästä huolimatta striimaajilla voi olla vaikeuksia kilpailla suosituimpien striimaajien kanssa ruuhka-aikoina.

Olet ehkä huomannut, että joidenkin striimaajien seuraajamäärät laskevat iltaisin, jolloin kilpailu on kovempaa.

Koska jopa suosituilla striimaajilla on vaikeuksia tulla huomatuksi Twitchin ruuhka-aikoina, voit kuvitella, kuinka tärkeää on aloittaa kanavasi lähettämällä striimejä ruuhka-aikojen ulkopuolella.

Entä jos voit striimata vain ruuhka-aikoina?

Mainitsemani aikataulu voi olla paras tapa houkutella katsojia, mutta se ei sovi kaikille.

Jos et voi striimata myöhään illalla tai aikaisin aamulla, sinun on tehtävä jotain, jotta striimisi erottuu muista huippustriimaajista. Tämä voi olla pukeutuminen tietyllä tavalla, seuraajien/tilaajien kanssa leikkiminen tai ilmaisten lahjojen tarjoaminen tilaajille.

Twitchissä on monia luovia ihmisiä, jotka ovat keskinkertaisia pelaamassaan pelissä, mutta he tekevät striimeistään nautinnollisia pukeutumalla ja viihdyttämällä katsojiaan. Pukeutuminen ja ainutlaatuinen persoonallisuus striimauksen aikana voi saada sinut erottumaan muista hyvämaineisista striimaajista.

Toinen tärkeä asia, jota suosittelemme tekemään aloittelevana striimaajana, on olla aktiivisesti vuorovaikutuksessa 1. seuraajiesi/subittajiesi kanssa. Kun aloitat striimaamisen, sinulla ei luultavasti ole paljon katsojia, saati seuraajia, ja koska sinulla ei ole paljon seuraajia, sinulla ei luultavasti ole tilaajia (vielä).

gamer streaming

Tästä syystä on tärkeää, että yrität hyödyntää kaikkia, jotka tulevat katsomaan streamisi. Tarjoudu pelaamaan näiden ihmisten kanssa ja yritä todella saada heidät tuntemaan itsensä osaksi yhteisöä. Käsittelemme tätä käsitettä tarkemmin artikkelissamme siitä, miten päästä alkuun twitchissä!

Monet ihmiset pitävät pienemmistä striimaajista, koska ne ovat henkilökohtaisempia ja tuntuvat lähempänä striimaajia, mikä voi olla suuri etu isoihin striimaajiin verrattuna.

Lopuksi, lahjatarjoukset voivat olla loistava tapa houkutella ihmisiä kanavallesi. Giveawayt voivat maksaa jonkin verran rahaa, mutta pitkällä aikavälillä ne voivat auttaa sinua saamaan paljon seuraajia ja tilaajia. Kukapa ei haluaisi saada lahjakorttia tai V-Bucksia vain siitä, että seuraa kanavaa tai tilaa sen?

On parasta välttää kilpailemasta isojen kalojen kanssa, kun vasta aloitat suoratoistopalvelun, mutta jos nuo ajat ovat ainoat suoratoistovaihtoehtosi, edellä mainitut ideat auttavat sinua erottumaan ja houkuttelemaan katsojia kanavallesi.

Mikä on ihanteellinen live-aika?

Toinen keskeinen tekijä, joka kannattaa ottaa huomioon suoratoistoa aloittaessasi, on lähetyksen pituus. Jos haluat, että sinut tunnistetaan, sinun tulisi suunnitella, että jokainen suoratoistosi kestää vähintään 3 tuntia.

Tietenkin, jos pystyt pidempäänkin, se on hienoa! Mitä enemmän aikaa käytät suoratoistoon, sitä todennäköisemmin sinut tunnistetaan.

Ihanteellista olisi, jos nämä tunnit sijoittuisivat keskiyöstä aamuyhdeksään, mutta kuten edellä mainittiin, mikä tahansa suoratoistoaikataulu voi antaa kanavallesi mahdollisuuden tulla tunnistetuksi.

Jälleen kerran, sinun on oltava johdonmukainen. Sinun on laadittava aikataulu, jonka mukaan suoratoistat joka päivä valkoisten tuntien välisenä aikana.

twitch wallpaper

Tarkka aikataulu tekee sinusta ja kanavastasi luotettavan ja paljon helpommin katsojien seurattavissa. Luuletko, että ihmiset seuraisivat Zeratoria, jos hän ei tietäisi, mihin aikaan hän on vuorossa? Sama pätee sinuun.

Jos haluat striimata enemmän kuin kolme tuntia päivässä, mutta et kaikkea kerralla, suosittelen jakamaan striimisi.

Voit esimerkiksi striimata aamulla klo 6-9 ja illalla klo 8-11. Suoratoistoajat ovat jokaisella eri, ja se on hyvä asia. Tärkeintä on olla johdonmukainen, jotta voit voittaa niiden luottamuksen, joille suoratoistat.

Suositeltavat laitteet ensimmäiseen striimaukseen

Jos olet kiinnostunut suoratoistosta tai jos teet sitä jo ja haluat päivittää laitteistosi tai taustakoristeesi, sinun kannattaa tutustua alla oleviin suoratoistolaitteisiin, joita voimme suositella:

Yhteenvetona voidaan todeta, että uuden suoratoistokanavan käynnistäminen Twitchissä on vaikea yritys. Onnistuaksesi tarvitset tehokkaan strategian, joka auttaa sinua erottumaan.

Muista, että suoratoiston "kulta-aika" on keskiyöstä aamuyhdeksään, ja sinun on tehtävä parhaasi saadaksesi mahdollisimman paljon suoratoistotunteja noina aikoina.

Näinä aikoina on vähemmän suuria nimiä, joiden kanssa kilpailla, ja vähemmän ihmisiä striimaamassa, joten sinulla on paljon paremmat mahdollisuudet saada tunnustusta.

Seuraavaksi muista olla johdonmukainen. Aseta tunnit, jolloin haluat striimata, ja striimauksen kesto ja pidä siitä kiinni. On tärkeää olla striimaaja, johon katsojat voivat luottaa.

Streamaaminen voi toki olla työlästä, mutta jos olet tarpeeksi omistautunut, voit ansaita elantosi tekemällä sitä, mitä rakastat.

gamer aesthetic deko

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista.

Recevez nos articles dans votre boite email.