Mitkä ovat parhaat Twitch-botit?

Mitkä ovat parhaat Twitch-botit?

lukemisesta

Jos olet striimaaja tai harkitset ryhtymistä sellaiseksi, olet luultavasti jo miettinyt, mitä botteja sinun pitäisi käyttää? Jos näin on, olet tullut oikeaan paikkaan!

Olemme koonneet oppaan parhaista työkaluista, joihin olemme törmänneet parin viime vuoden aikana. Niitä ovat suositelleet sadat ihmiset, joita olemme haastatelleet heidän aloittaessaan suoratoistouransa Twitchissä.

Tässä artikkelissa katsomme, mitkä moderaattoribotit, lahjoitusbotit, analytiikkabotit ja promootiobotit ovat sinulle tärkeimpiä! Aloitetaan ilman muuta!

Gaming Lamppu Aesthetic

Mitä botit ovat Twitchissä?

Botit luotiin Twitchiä varten auttamaan striimaajia hallitsemaan chattejaan, jotta he voivat keskittyä sisällön luomiseen ja striimaamiseen. Vaikka joillakin on chatissa ihmismoderaattoreita, botit tarjoavat yksinkertaisen (ja yleensä ilmaisen) tavan pitää chat nopeasti järjestyksessä ja moderoituna.

8 parasta botteja Twitch-striimeihisi

Jätä raskas työ chat-roboteille, jotka puuttuvat chattiin. Nämä botit auttavat moderoimaan chattia ja antavat yksinkertaisia vastauksia, jotka perustuvat suosittuihin komentoihin, joita katsojat saattavat kysyä.

Joitakin parhaita ja suosituimpia ovat mm:

 • Nightbot
 • Streamlabs Bot
 • Moobot
 • PhantomBot
 • Botismo
 • Coebot
 • Deepbot
 • Wizebot

Olemme kirjoittaneet valtavan kattavan oppaan jokaisesta edellä mainitusta botista, jota voit käyttää Twitchissä. Voit aloittaa sen lukemisen nyt tai alkaa suoraan kokeilla niitä itse.

Nightbot

Helpoin Twitch-botti, jota on helppo käyttää, asettaa ja käyttää jokaisessa striimissä. Se on myös yksi suosituimmista boteista Twitchissä ja YouTubessa.

Sen parhaita ominaisuuksia ovat kyky poistaa roskapostia (olipa se sitten URL-linkkejä, solvauksia, isoja alkukirjaimia tai emojien väärinkäyttöä), kaikki on muokattavissa, täydellinen ominaisuus, jos et voi sietää sitä, että yhteisösi roskapostittaa chattia emotesilla ja emojilla!

nightbot

Voit myös määrittää Nightbot ajastetuilla viesteillä mainostamaan muita sosiaalisen median kanavia tai Discord-yhteisöäsi. Näen monien käyttävän sitä muistuttamaan chatissaan varainkeruusta tai uusimmasta YouTube-videosta.

Voit myös luoda kanta-asiakkaita, jotka ovat eräänlaisia moderaattoreita, joihin ei sovelleta roskapostisuodattimia (he voivat lähettää linkkejä!) ja joilla on pääsy muihin haluamiisi komentoihin.

Muita ominaisuuksia on saatavilla:

 • laulupyynnöt
 • Lahjatarjoukset
 • Täydelliset keskustelulokit
 • Nightbot-komentojesi synkronointi Discordiin.

Streamlabs Bot

Tunnettiin aiemmin nimellä ''Ankhbot'', Streamlabs osti sen, nimesi uudelleen ja säilytti kaikki sen ominaisuudet. Streamlabs Chatbot on saatavilla Twitchissä, YouTubessa ja Facebook Gamingissä, ja sitä voidaan käyttää Streamlabs OBS:ssä (SLOBS) tai ulkoisena työkaluna Windows-käyttäjille.

Se kehitettiin mahdollisimman helppokäyttöiseksi, jotta striimaajat voivat keskittyä peleihinsä, olla luovia ja olla vuorovaikutuksessa yleisönsä kanssa.

streamlabs bot twitch

Helppokäyttöinen chat, mahdollisuus hallita kanavan otsikkoa, pelivalikoimaa ja lähes rajattomasti toimintoja, joiden avulla voit tehdä striimistäsi viihdyttävämmän ja kiinnostavamman yhteisöllesi. Lyhyesti sanottuna melko täydellinen työkalu!

Tässä on joitakin sen kohokohtia:

 • Ohjaa
 • Lainausluontitoiminnot
 • Kanta-asiakaspisteet
 • Äänitehosteet (SFX)
 • Biisitoiveet
 • Moderointi
 • Minipelit

Moobot

Täysin muokattavissa, sen avulla voit huolehtia vähemmän chat-roskapostista ja keskittyä loistavan streamin ja sisällön luomiseen. Moobot käyttö joillakin Twitchin suurimmista käyttäjistä on osoitus sen voimasta helppokäyttöisenä moderointityökaluna ja chat-yhteisön kojelautana.

PhantomBot

Yksi edistyneimmistä ja perusteellisimmista Twitch-boteista, joista voit valita, ja sen mukauttaminen on täysin mahdollista, kun se ladataan Windows/Mac-tietokoneeseesi.

Myydään ilmaiseksi, ikuisesti, ja se on myös avoimen lähdekoodin, mikä tarkoittaa, että jos sinulla on hyvät kehitystaidot, voit muuttaa sen miksi haluat.

Täydelliset integraatiot Twitterin, StreamLabsin, GameWispin ja StreamTipin kanssa antavat sinulle mahdollisuuden käyttää kaikkia jo käyttämiäsi työkaluja yhdessä paikassa.

arcade room neon

Stay Hydrated Bot

Virtauksesi pituudesta riippuen Stay Hydrated Bot lähettää sinulle muistutuksia.

Jos kirjoitat "!hydrate username" Twitch-striimiisi, Stay Hydrated Bot lisätään modiksi ja muistutukset alkavat.

StreamElements Bot

Jos käytät muita StreamElements-tuotteita, tämä botti on ehdoton hankinta. Chat-ohjaus, roskapostisuojaus, moderointi ja sisäänrakennetut ajastimet tekevät siitä helppokäyttöisen ja täysin ilmaisen!

Mielenkiintoisin osa StreamElements-bot on se, mitä he kutsuvat "moduuleiksi". Moduulien avulla voit yhdistää Twitter-tilisi, StreamElementsin hälytykset ja sisällyttää minipelejä, jotta Twitch-keskustelusi pysyy sitoutuneena ja puhuu keskenään.

Botismo

Se kutsuu itseään "chat-bottiratkaisuksi", ja sen tapauksessa se ei ole vain markkinointisana, vaan loistava tapa kuvata Botismo ja sen ominaisuuksia.

Se toimii Twitchissä, YouTubessa ja Discordissa, ja siinä on fantastinen kojelauta, jolla voit seurata chat-asi, moderoida yhteisöäsi ja luoda kasan komentoja, kyselyitä, roskapostisuodattimia, ajastettuja viestejä ja sisäänrakennetun musiikkisoittimen.

CoeBot

Selvästi tämän listan tuntemattomin botti, CoeBot jatkaa kaikkien muiden bottien sisältämien hyödyllisten komentojen ja ominaisuuksien perinnettä. Yksi sen eduista on kuitenkin se, että suurin osa mukautetuista komennoista, joita muiden työkalujen mukaan sinun on luotava, on sisäänrakennettu, mikä säästää aikaa.

coebot

Deep Bot

Deep Bot on maksullinen työkalu, joka tarjoaa muokattavia lahjoitussivuja, integroinnin OBS:n ja chat-pelien kanssa sekä tavallisia robottiominaisuuksia ja -toimintoja. Sitä käyttää tällä hetkellä yli 30 782 striimaajaa.

Se ei ole maailman kaunein työkalu, mutta jos muut ovat tuottaneet pettymyksen ja haluat vielä enemmän mukauttamista, se on kokeilemisen arvoinen!

Wize bot

Wize bot kehitti yksi henkilö yli 6 vuoden ajan, mikä tarkoittaa, että sitä ei vain rakennettu alusta asti striimaajia varten, vaan kaikki tehtiin huolellisesti, jotta se toimisi täydellisesti.

 • Streamerin käyttämät komennot
 • Modin komennot
 • Anna varoituksia katsojille, jotka rikkovat sääntöjäsi.
 • Lupajärjestelmä
 • Lainaus-toiminnallisuus
 • Uskollisuus ja valuutta
 • Laulupyynnöt
 • Katsojien arvot ja tasot
 • Bingo-peli
 • Katsojien vedonlyönti
 • Automaattinen lahjoitusjärjestelmä
 • Lisää minipelejä

Bottien merkitys striimausurallasi

''Työkalut ovat uskomattoman tärkeitä Twitch-kanavallesi, mutta ne eivät ratkaise sitä, menestytkö vai et.'' Tämä amerikkalaisen striimaajan Lemonpopzin Redditissä esittämä lainaus on lopulta aivan totta!

"Kun aloitin striimaamisen, halusin tehdä kaiken itse, tehdä omaa taidetta, saada siisteimmät botit, laittaa hienoja päällekkäisyyksiä ja muuta, mutta kun kasvoin, tajusin haluavani viettää vähemmän aikaa kulissien takaisen paskan hoitamiseen, josta katsojat eivät välitä kuitenkaan, ja enemmän aikaa keskittyen striimiini ja sisältööni."

bot twitch

Erittäin mielenkiintoinen oppitunti, joka muistuttaa meitä siitä, että kaikki työkalut, joita aiomme esitellä sinulle, ovat edelleen bonuksia ja että vain ne perussäännöt, joista puhumme blogiartikkelissamme, jossa kerrotaan yksityiskohtaisesti, miten päästä alkuun Twitchissä, kun niitä sovelletaan, antavat sinulle mahdollisuuden saavuttaa hyviä elämiä ja rakentaa oman yhteisösi.

Botit ovat kuitenkin edelleen erittäin mielenkiintoisia tekemään elämästäsi helpompaa niiden asiaankuuluvien toimintojen ansiosta, joiden avulla voit animoida streamisi ja helpottaa moderointia, siksi esittelyartikkelimme!

Jos haluat parantaa peliasennuksesi sisustusta, löydät kaikki tarvitsemasi RGB-ledit, neonit, led-nauhat suuresta kokoelmastamme esteettisiä pelaajakoristeita, joihin pääset suoraan klikkaamalla alla olevaa kuvaa!

gamer aesthetic deko

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista.

Recevez nos articles dans votre boite email.