Parhaat emulaattorit Ps4:lle

Parhaat emulaattorit Ps4:lle

lukemisesta

Haluatko hankkia PS4:n, mutta sinulla ei (vielä) ole tätä konsolia? Sinulla ei ole budjettia sen ostamiseen? Pelaat mieluummin PC:llä? Oli syy mikä tahansa, meillä on ratkaisu sinulle: Emulointi.

Ja kyllä, nyt on olemassa emulaattoreita, jotka pystyvät simuloimaan Sonyn toiseksi viimeistä konsolia ja ajamaan PS4-romeja PC:llä. Vaikka konsoli on vielä tänäkin päivänä melko uusi, emulointi alkaa yleistyä kovaa vauhtia, vaikka se onkin vielä epätäydellistä ja emulaattoreita on tälle konsolille paljon vähemmän kuin PS2:lle tai jopa PS3:lle.

Tässä artikkelissa esittelemme sinulle 5 emulaattoria, joiden avulla voit pelata PS4:n yksinoikeuspelejä tietokoneellasi. Kun olet lukenut artikkelin loppuun, sinun tarvitsee vain kokeilla niitä ja käyttää sitä, joka sopii sinulle parhaiten (ja toimii). Aloitetaan ilman sen kummempia puheita!

Universaali ohjain

Mikä on PS4-emulaattori?

Kaikille niille, jotka eivät tiedä, mikä emulaattori on, on ensin annettava pieni selitys!

Me kaikki tiedämme, että PlayStation 4 on Sonyn omistama ja ylläpitämä PlayStation-pelialustan 8ᵉ-malli. PS4-emulaattori ei ole mitään muuta kuin ohjelmisto, joka on kehitetty, jotta voit pelata PS4-pelejä tietokoneellasi.

Se yksinkertaisesti kopioi PS4:n laitteeseesi. Kun olet asentanut jonkin alla mainitun nimisen emulaattorin, voit helposti pelata PS4-pelejä omistamatta konsolia.

Sinun tarvitsee vain ladata emulaattori ja asentaa se. Sinun ei tarvitse maksaa taskustasi senttiäkään.

Jos haluat joskus päästä pelaamaan Ps2- tai Ps3-pelejäsi uudelleen myös emulaattorilla, oppaamme parhaista Ps2-emulaattoreista ja parhaista Ps3-emulaattoreista saattavat kiinnostaa sinua!

Parhaat PS4-emulaattorit PC:lle vuonna 2021

Internetissä on tarjolla monenlaisia pelejä, ja niiden valitseminen voi joskus olla hieman vaikeaa. Se voi olla varsinainen estekurssi!

Olemme lajitelleet parhaat nimet, jotta sinun on helppo valita oikea. Tässä on siis lista nimistä, joita olet odottanut:

1. PS4Emus

Tämä nimi ilmestyi vuonna 2013, ja siitä lähtien se on jatkuvasti parantanut PS4-pelien pelattavuutta PC:llä. PS4Emus on paras ja luotettavin Sony-emulaattori, joka on saatavilla internetissä. Se on kerännyt monia positiivisia arvosteluja. Sivusto on myös onnistunut päivittämään itseään säännöllisesti muutosten ja variaatioiden osalta.

Bloodborne

Jos aiot asentaa tämän emulaattorin, sinulla on oltava tietokone, jossa on vähintään 3 Gt RAM-muistia, ja käyttöjärjestelmävaatimuksena on vähintään Windows XP. Tämä emulaattori on saatavilla myös MAC-, Android- ja iOS-laitteille.

Emulaattorin linkki: PS4Emus

2. PCSX4

PCSX4 väittää olevansa yksi parhaista avoimen lähdekoodin PS4-emulaattoreista PC:lle. Se vaatii Direct X 12:n. Myös tätä emulaattoria suositellaan erittäin korkealuokkaisille tietokoneille.

Sitä ei kannata käyttää tietokoneissa, joiden toiminnallisuus on heikko. Lisäksi se on vielä beta-tilassa, joten saatat törmätä joihinkin virheisiin ja ongelmiin sitä käyttäessäsi.

Sovellus on erittäin helppokäyttöinen, ja se tukee sekä Windows- että Mac-järjestelmiä. Se edellyttää vähintään 64-bittistä Windows-järjestelmää, jossa on asennettuna Windows 7, tai Mac OS:n versiota 10.13 tai uudempaa versiota.

Emulaattorin linkki: PCSX4

3. Orbital PS4 Emulator

Tämä on maailmankuulu nimi Alexanderin kehittämille PS4-emulaattoreille. Se on erittäin hyvä emulaattori, joka toimii vain huippuluokan tietokoneissa, joissa on vähintään 16 GB RAM-muistia. Orbital PS4-emulaattori on erittäin suosittu sen suuren yhteensopivuuden vuoksi.

Sovellus on vielä kehitteillä, joten sitä ei voi käyttää kaupallisten PS4-pelien emulointiin. Tämä emulaattori on saatavilla Windows- ja Linux-käyttöjärjestelmille.

Emulaattorin linkki: Orbital PS4 Emulator

4. Émulateur SNESStation

Monet pelaajat käyttävät sitä PS4-pelien pelaamiseen tietokoneella. SNESStationia käytettiin aiemmin PS1- ja PS2-pelien pelaamiseen. Sen nimessä SNES tarkoittaa Super Nintendo Emulatoria.

the last guardian

Jos haluat käyttää tiedostoa omalla ROM-levylläsi, sinun on luettava se USB-tikun kautta. Se on yhteensopiva myös Windows- ja Mac-laitteiden kanssa. Parasta tässä nimessä on se, että sitä tukevat PS1- ja PS2-pelijärjestelmät.

Emulaattorin linkki: SNESStation

5. PS4 EMX

Tämä on toinen suosittu nimi tässä parhaiden PS4-emulaattoreiden luettelossa PC:lle. Tämän kehitti vuonna 2014 Ghaststeam. PS4 EMX ei ole tällä hetkellä saatavilla ja se on kehitteillä. Se on tulossa markkinoille lähivuosina.

Sen saatavuuden jälkeen tarvitset vähintään 6 Gt RAM-muistia tämän emulaattorin käyttämiseen. Tarvitset AMD/NVIDIA-näytönohjaimen ja vähintään 50 GHz:n prosessorin. Aluksi se on saatavilla vain Windows-käyttäjille eikä millekään muulle käyttöjärjestelmälle.

Emulaattorin linkki: PS4 EMX

Päätelmä

Voit vihdoinkin pelata kaikkia PS4-pelejäsi tietokoneellasi kuluttamatta senttiäkään. Olemme antaneet sinulle parhaiden PS4-emulaattoreiden nimet PC:lle. Nyt sinun tarvitsee vain napata PC-, Xbox- tai PS4-ohjaimesi ja aloittaa pelaaminen, kun suosikkiemulaattorisi on asennettu.

Jos sinulla ei ole käsilläsi ohjaimia, älä epäröi katsoa kokoelmaamme yhteensopivia playstation-ohjaimia. Löydät varmasti tarvitsemasi! Klikkaa vain alla olevaa kuvaa päästäksesi siihen käsiksi!

Yhteensopiva playstation-ohjain

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista.

Recevez nos articles dans votre boite email.