Parhaat Game Boy Advance -emulaattorit

Parhaat Game Boy Advance -emulaattorit

lukemisesta

Vaikka kaikilla nykyaikaisilla alustoilla on tarjolla runsaasti teräväpiirto pelejä, monet ihmiset ovat edelleen viehättyneitä yksinkertaisista, pikselimäisistä Nintendo DS -peleistä.

Yllä olevassa luettelossa olevat Nintendo DS -emulaattorit auttavat sinua elämään uudelleen ikonisen konsolin loisto aikoja, vaikka Nintendo Switch jatkaa myyntilukujen kasvattamista juuri nyt. Ota ne siis kokeiluun ja kerro meille, minkä Nintendo DS -emulaattorin lopulta valitsit ja miksi.

Jos valitset PC-version, mikään ei ole parempaa kuin pelata hyvää peliä ohjaimella (niinä hetkinä, kun hiiri ei korvaa kynää). Löydät tarvitsemasi yleis ohjainten kokoelmasta emme klikkaamalla alla olevaa kuvaa!

pc-ohjain

5 parasta GBA emulaattoria PC:lle

1. Visual Boy Advance (VBA-M)

Ensimmäinen ja yksi listan vakaimmista GBA-emulaattoreista, Visual Boy Advance. Se on yksi vanhimmista emulaattoreista, joka on ollut käytössä jo yli kymmenen vuotta.

Visual Boy Advance on täysin ilmainen ja tukee kaikkia GB (GameBoy), GBC (GameBoy Color) ja GBA (GameBoy Advance) ROM-muisteja. Olemme jo esitelleet sen artikkelissamme parhaista Game Boy Color -emulaattoreista, eikä ihme, se on todella hyvä!

Pelin eteneminen voidaan tallentaa helposti VBA:lle. Lisäksi nämä tiedot voidaan viedä muihin emulaattoreihin. VBA:n joystick-tuki parantaa pelattavuutta entisestään.

Kaiken kaikkiaan VBA on yksinkertainen ja helppokäyttöinen emulaattori, ja kaikki sen fiksut ominaisuudet tekevät siitä parhaan Gameboy advance -emulaattorin PC:lle.

Visual Boy Advance kohokohdat:

 • Tukee kaikkia Gameboy Advance ROM:eja.
 • Tuki joystickille
 • Mahdollisuus tallentaa peli käyttäjän mieltymysten mukaan.

Emulaattorin linkki: Visual Boy Advance

2. No$GBA

No$GBA eli No Cash GBA on luotettava ja monipuolinen Nintendo DS/DS Lite- ja GameBoy Advance -emulaattori. Jos haluat pelata GBA-moninpelejä, No$GBA tekee varmasti vaikutuksen.

No$GBA:lla voi käyttää lähes kaikkia olemassa olevia Nintendo DS- ja GBA ROM-rom-levyjä. Visual Boy Advancen osalta voit käyttää myös ohjainta No$GBA:n kanssa.

No$GBA

Tämän tehokkaan emulaattorin avulla käyttäjät voivat määrittää näppäimistön näppäimet uudelleen mieltymystensä mukaan. Kaiken kaikkiaan No$GBA on yksi parhaista PC:n GBA-emulaattoreista, joilla voi pelata Nintendo DS- ja GBA-pelejä.

No$GBA:n kohokohdat:

 • Toimii Nintendo DS- ja GBA-pelien kanssa
 • Hyvä vakaus ja optimointi
 • Mahdollisuus pelata GBA-pelejä moninpelissä.

Emulaattorin linkki : No$GBA

3. BatGBA

Seuraava GBA-emulaattori listalla on BatGBA. Tämä kevyt GBA-emulaattori, jonka toiminnot ovat rajalliset, antaa käyttäjille mahdollisuuden pelata GBA:ta ongelmitta. BatGBA:n käyttöliittymä saattaa vaikuttaa hieman vanhentuneelta, sillä se päivitettiin 11. heinäkuuta 2002.

BatGBA:n avulla voit toistaa GB (GameBoy), GBC (GameBoy Color) ja GBA (GameBoy Advance) rom-rom-versioita.

Jotta voit nauttia BatGBA:n peleistä täysin, tarvitset alkuperäisen BIOS-tiedoston. Lopuksi BatGBA näyttää myös fps:n pelien aikana. Kaiken kaikkiaan BatGBA on yksinkertaisin saatavilla oleva GBA-emulaattori.

BatGBA:n kohokohdat:

 • Yksinkertainen ja helppokäyttöinen GBA-emulaattori.
 • Luotettava suorituskyky.

Emulaattorin linkki : BatGBA

4. mGBA

Seuraavana listalla on mGBA. Se on yksi parhaista GBA-emulaattoreista Windows PC:lle. Kehittäjät päivittävät tätä ominaisuuksiltaan rikasta GBA-emulaattoria säännöllisesti.

mGBA on yksi harvoista emulaattoreista, jotka antavat käyttäjien tallentaa pelin edistymisen aina halutessaan. Lisäksi mGBA:n avulla käyttäjät voivat käyttää huijauskoodeja pelatessaan pelejä.

mGBA-emulaattori

mGBA:n asennusprosessi on melko yksinkertainen. Lisäksi mGBA tukee valtavaa GBA ROM -luetteloa.

mGBA:n vahvat puolet:

 • Uusia ominaisuuksia lisätään säännöllisesti.
 • Tukee huijauskoodeja.

Emulaattorin linkki: mGBA

5. Boycott Advance

Viimeinen GBA-emulaattori listalla on Boycott Advance! Tämä luotettava emulaattori on yksi parhaista vaihtoehdoista macOS-käyttäjille. Boycott Advance on yksinkertainen ja helppokäyttöinen käyttöliittymä.

On huomattava, että Boycott Advance ei voi emuloida klassista Gameboyta. Boycott Advance tukee USB-joystickkejä ja ulkoisia gamepadeja.

Boycott Advance -emulaattori on pitkälle optimoitu ja tukee GBA-video-ominaisuuksia, kuten skaalausta ja kiertoa. Kaiken kaikkiaan se on vaikuttava GBA-emulaattori, joka tekee työnsä.

Boycott Advancen kohokohdat:

 • Tukee kaikkia macOS-tietokoneita.
 • Tukee USB-joystickejä ja joystickkejä.
 • Luotettava suorituskyky

Emulaattorilinkki: Boycott Advance

Ennen kuin siirryt top 5 parhaaseen GBA-emulaattoriin Androidilla, tutustu artikkeliin parhaista PlayStation-emulaattoreista! Jos haluat pystyä pelaamaan PS1-, PS2- tai PSP-pelejä uudelleen, sinun kannattaa olla kiinnostunut!

gamecube usb-ohjain nintendo

5 parasta GBA-emulaattoria Androidille

1. GBA.emu

Ensimmäinen Gameboy advance -emulaattori Androidille listalla on GBA.emu. Tämä ominaisuuksiltaan rikas GBA-emulaattori tarjoaa korkean tason BIOS-emulaation. GBA.emun avulla käyttäjät voivat tallentaa ja viedä pelin edistymisen ja siirtää sen VBA-M:n PC-versioon.

GBA.emun avulla voit käyttää mitä tahansa puhelimeesi tallennettua GBA ROMia ZIP-, RAR- tai 7Z-tiedostoina ja jopa .gba-tiedostoina.

GBA.emu on yksi harvoista Androidin GBA-emulaattoreista, joka tukee huijauskoodeja. Lopuksi, mahdollisuus tallentaa pelin edistyminen missä tahansa on toinen mielenkiintoinen ominaisuus. On huomattava, että GBA.emu on maksullinen GBA-emulaattori, joka oikeuttaa täysin hintansa.

GBA.emun vahvuudet:

 • Erittäin hyvin optimoitu.
 • Tukee huijauskoodeja.
 • Toimii pysty- ja vaakasuunnassa.

Emulaattorin linkki : GBA.emu

2. My Boy!

My Boy! on toinen vaikuttava GBA-emulaattori Android-älypuhelinten käyttäjille. Tässä ilmaisessa GBA-emulaattorissa on myös korkean tason BIOS-emulointi. My Boy! antaa käyttäjille mahdollisuuden käyttää ja muokata näytön näppäimistöä. Tämä näppäimistö sisältää jopa pikanäppäimiä, kuten load/save.

OpenGL-renderöintiä käyttävä My Boy! tarjoaa visuaalisesti miellyttävää grafiikkaa. Kuten GBA.emu, myös My Boy tukee huijauskoodeja.

Ilmaisversio on täydellinen GBA-pelien pelaamiseen, mutta täysversio on täysin mainokseton, tukee monirivisiä huijauskoodeja ja mahdollistaa nopean etenemisen pelissä.

Spyro Adventure ja Golden Sun

My Boy!:n vahvuudet :

 • Mahdollisuus luoda pelin pikakuvakkeita aloitusnäytölle.
 • Tuki ulkoisille ohjaimille.
 • Näytön asettelueditori.

Emulaattorilinkki: My Boy!

3. John GBA

Seuraavana listalla on John GBA -emulaattori. Tämä suosittu Android-emulaattori toimii alkuperäisellä GBA-moottorilla ja tarjoaa laadukkaan grafiikan renderöinnin.

John GBA -emulaattori voi hidastaa pelattavuutta jopa X0,25:een asti tai kelata sitä eteenpäin jopa x16:een asti. Dropbox-tuki on seuraava hyödyllinen ominaisuus, joka säilyttää edistymisemme joissakin peleissä.

John GBA:n näytön ohjaimet voidaan järjestää uudelleen ja mukauttaa käyttäjän mieltymysten mukaan. Kaiken kaikkiaan John GBA on vaikuttava emulaattori, joka tekee työnsä.

John GBA:n kohokohdat:

 • Zipped-tiedostojen tuki.
 • Kyky ottaa kuvakaappauksia.
 • Tuki Bluetoothille ja ulkoisille ohjaimille.

Emulaattorin linkki: John GBA

4. GBC.emu

GBC.emu on yksi parhaista GBA-emulaattoreista Androidille. Kuten tämän emulaattorin nimestä voi päätellä, se on omistettu Game Boy Color -romien toistamiseen.

GBC.emu antaa käyttäjille mahdollisuuden konfiguroida näytön monikosketusohjaukset mieltymystensä mukaan. Kuten GBA.emu, voit ajaa GBA-romeja, jotka ovat saatavilla ZIP-, RAR-, 7Z- ja .gb-muodoissa.

Tämä luotettava emulaattori on myös cross-platform. Voit siis jatkaa pelaamista siitä, mihin lopetit älypuhelimellasi, tietokoneellasi.

GBC.emun kohokohdat:

 • Toimii sekä pysty- että vaakasuunnassa.
 • Tuki varmuusmuistille ja varmuuskopiotilalle.

Emulaattorin linkki: Emulaattori: GBC.emu

5. EmuBox

Voit pitää tätä parhaana GBA-emulaattorina Androidille, päätä itse, sopiiko EmuBox kuvaukseesi parhaasta. GBA-pelien lisäksi EmuBox voi ajaa Nintendo DS-, PlayStation-, SNES- ja Game Boy Color -pelejä.

Advance war 2

Muiden listalla olevien emulaattoreiden tavoin EmuBox tarjoaa myös monia fiksuja ominaisuuksia, kuten huijaustuen, tallennus- ja lataustilojen sekä pikakelaus-tuen.

EmuBox on täydellinen all-in-one-emulaattori, joka tarjoaa luotettavaa suorituskykyä ja vaikuttavaa vakautta.

EmuBoxin kohokohdat:

 • Hyvin kehitetty laitteistokäyttöliittymä.
 • 20 tallennuspaikkaa jokaiselle ROMille.
 • Kyky ottaa kuvakaappauksia.

Emulaattorin linkki: EmuBox

Millä ohjaimella pelata GBA-emulaattorilla?

Nyt sinulla on 10 emulaattoria, joiden joukosta voit valita, kun haluat pelata tietokoneellasi tai älypuhelimellasi. Jos pelaat jälkimmäisellä, kosketus liittymä on yleensä melko hyvin tehty ja kännykkä riittää usein yksinäänkin.

Toisaalta, jos haluat pelata PC:llä tai MAC:llä, näppäimistöllä pelaaminen ei ole super ergonomista, paras on ohjain, oli se sitten minkälainen tahansa (PC, Xbox, Playstation, Bluetooth tai USB).

Kaikissa tämän artikkelin emulaattoreissa ei pitäisi olla ongelmia USB-ohjaimen liittämisessä. Toisaalta, jos kyseessä on Bluetooth-ohjain, vain harvat ovat yhteensopivia tämän toiminnon kanssa, muista tupla tarkistaa yhteensopivuutta koskeva artikkelimme ennen ohjaimen ostamista.

Jos sinulla ei ole vielä hyvää ohjainta käsilläsi ja haluat todella pelata mukavasti, älä epäröi tutustua yleiskäyttöisten ohjainten kokoelmaan, johon pääset suoraan klikkaamalla alla olevaa kuvaa! Löydät varmasti sinulle sopivan ohjaimen edullisemmin!

Universaali ohjain

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista.

Recevez nos articles dans votre boite email.