Parhaat GameBoy-emulaattorit

Parhaat GameBoy-emulaattorit

lukemisesta

Haluaisitko pelata Nintendon ensimmäistä käsikonsolia, Game Boyta, uudelleen, mutta et omista sitä enää? Etkö halua ostaa uutta? Haluaisitko pelata Link's Awakeningia tai Wario Land II:ta taas älypuhelimella tai tietokoneella? Olet tullut oikeaan paikkaan!

Tässä artikkelissa esittelemme sinulle parhaat emulaattorit, joilla voit pelata tätä konsolia vuonna 2021 ilman, että sinun tarvitsee maksaa kalliisti GameBoy-mallista käytetyillä markkinoilla (peleistä puhumattakaan). Kun olet lukenut tämän artikkelin, sinun ei tarvitse kuin valita itsellesi sopivin emulaattori ja pelata!

Aloitetaan ilman muuta!

pc-ohjain

5 parasta Game Boy -emulaattoria PC:lle ja Androidille

Pidemmittä puheitta tässä on viisi parasta emulaattoria Gameboylle, joka on yksi kaikkien aikojen ikonisimmista konsoleista ja syy siihen, miksi Nintendo on käsikonsolien kuningas!

Monilla lukijoilla saattaa kuitenkin olla tonneittain vanhoja Gameboy-kasetteja ullakollaan, eikä konsolia, jolla niitä voisi pelata.

1. BGB

Alusta: Windows

BGB on noussut parhaiden Gameboy-emulaattoreiden joukkoon, ja se on saanut vaikuttavan määrän arvosteluja emulointi fanaatikoilta. Se kattaa DMG:n ja GBC:n ja tarjoaa Windows-käyttäjille saumattoman pelikokemuksen.

Grafiikka ja ääni ovat erinomaisia, ja toisin kuin jotkut emulaattorit, nämä painikkeet reagoivat uskomattoman nopeasti ja hyvin pienellä viiveellä. Juuri sitä, mitä tarvitset potkia ksesi perseitä Donatellon ja poikien kanssa.

BGB:llä on myös naurettavan korkea yhteensopivuusprosentti. Käytännössä kaikki klassikot (ja housupelit) toimivat tällä emulaattorilla, joten pelaajat eivät tiedä, mitä peliä pelata ensin.

Emulointifanit voivat sukeltaa ohjelman debuggeriin ymmärtääkseen paremmin kaikkia emulointi asetuksia ja osallistua omien ROMien luomiseen järjestelmässä käytettäväksi.

Syötä huijauskoodeja, tallenna varmuudella ja pelaa erittäin sulavalla animaatiolla, aivan kuin kyseessä olisi aito peli!

Emulaattorilinkki: BGB

gameboy-pelit

2. RetroArch

Alustat: Android, IOS, Windows, Mac, Linux

RetroArch ei ole kaukana kärkipaikasta, ja se on myös yksi suosikki simulaattoreista, joista puhumme koko ajan.

Tämä ohjelma on kuin kysely huone Harry Potterissa; se on konsoli, jonka haluat. Se tuo kaikki kaikkien aikojen konsolit saman virtuaali katon alle, ja se on super helppokäyttöinen, niin että jopa Koala pärjäisi siinä.

Mainitsimme RetroArchin hiljattain parhaiden NES-emulaattoreiden luettelossamme ja lähes jokaisessa kirjoittamassamme emulointi artikkelissa. Sen sijaan, että se keskittyisi yhteen tiettyyn konsoliin, se nimittäin käyttää erilaisia ytimiä vedotakseen satoihin konsoleihin.

Se on periaatteessa emulaattori emulaattoreille, emulaatioiden kuningas. Paras DMG:hen käytettävä ydin on Gambatte, joka kuulostaa hieman ranskalaiselta juusto ruualta. Siinä on jopa kevyt häikäisy asetus aitoa retrotunnelmaa varten ja alkuperäisen Gameboyn näköinen näyttö peite.

Pienet yksityiskohdat tekevät kaiken eron!

Emulaattorin linkki: RetroArch

3. My Oldboy

Alusta : Android

My OldBoy vie kolmannen sijan tässä vuoden 2021 parhaiden Gameboy-emulaattoreiden listalla! Tämä monien mielestä markkinoiden parhaina painikkeina pidetty nopea ohjelma toistaa kaikkia alkuperäisiä DMG-klassikoita sekä menneisyyden parhaita Gameboy Color -pelejä.

my old boy

Olemme käyttäneet sitä menestyksekkäästi useilla eri puhelimilla ja tableteilla, ja siinä on linkkikaapeli-emulointi. Mitä? Sanoinko juuri linkkikaapeli-emulointi? Taisit sanoa!

Nyt kaupankäynti ja taistelu Pokemoneja vastaan alkuperäisissä nimikkeissä on mahdollista Android-puhelimellasi. Ei hassumpaa, vai mitä? Pysytäänpä erityisominaisuuksissa. OldBoyssa on rumble- ja kallistusanturi ominaisuudet.

Se on yksi älykkäimmistä emulaattoreista ja saa puhelimesi todella luulemaan, että se on 90-luvun konsoli! Lisäksi kuka ei haluaisi antaa Gameboy-peleilleen omia värejä väripaletin valintatyökalun avulla? Tulkaa, me kaikki haluamme nauttia siitä!

Emulaattorilinkki: My OldBoy

Xbox Android-Ohjain

4. Sameboy

Alustat: Windows, Mac, Linux

Sameboy vie 4ᵉ-paikan tässä parhaiden Gameboy-emulaattoreiden luettelossa logolla, joka on hämmästyttävän lähellä alkuperäistä tuotemerkkiä. Tämäkin on supernopea ja luotettava emulaattori, jossa on enemmän kelloja ja pillejä kuin Morris-tanssijan joulujuhlissa.

Sameboy on avoimen lähdekoodin ohjelma, jota retro peliyhteisö päivittää ja työstää jatkuvasti. Se kattaa DMG- ja GBC-pelit ja toimii kaikilla tärkeimmillä PC-alustoilla.

Sameboy ja GBC ovat monella tapaa hyvin samankaltaisia. Molemmat tarjoavat vaikuttavia virheenkorjaus ominaisuuksia, jotka sopivat niille, jotka haluavat aloittaa ROM-romin luomisen ja kehittämisen, ja molemmat ovat helppokäyttöisiä tylsistyneelle pelaajalle, joka haluaa vain pelata Pokemonia uudelleen. Emmehän me oikeastaan halua elämässä muuta, vai mitä?

Sameboy on erinomainen tallennusjärjestelmä, mikä on hyvä asia, sillä mikään ei ole pahempaa kuin emulaattori, joka hylkää kaiken pelissä saavutetun edistyksen.

Ja grafiikka on paljon terävämpää kuin alkuperäisessä Gameboyssa, joten teknisesti ottaen se ei olekaan Sameboy kuin Gameboy...

Emulaattorin linkki : Sameboy

5. John GBAC

Alusta: Android

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä meillä on John GBAC, emulaattori, joka kuulostaa vuonna 2007 tallentamasi paikallisen putkimiehen yhteystietonimeltä, jonka henkilöllisyydestä sinulla ei ole aavistustakaan ...

Android-fanit saattavat tuntea Johnin maineikkaan historian emuloinnin parissa. Emulaatiomaailman Banksy, John on jo luonut John GBA:n ja John GBC:n.

parhaat game boy -pelit

Uusi sovellus kattaa kaikki kolme alkuperäistä Gameboy-tyyppiä, ja sen mainokseton versio maksaa kunnioitettavat 3,99 €. Ne, jotka haluavat nähdä mainoksia tylsistä mobiilipeleistä ja "sinkuista alueellasi", voivat ladata myös ilmaisen version.

Tuntuu hieman epäreilulta laittaa tämä emulaattori viimeiselle sijalle, sillä se on vankka emulaattori, joka toimii todella hyvin. Kaikki Johnin emulaattorit ovat kekkereitä, nyt kun ajattelen asiaa, ja kaikki ohjaintuesta huijauskoodiominaisuuksiin toimii moitteettomasti.

Kuten aina, sen mukana ei tule ROM-muisteja, joten tarvitset pelien kopiot, jos haluat saada sen toimimaan. Näytön painikkeet reagoivat hyvin ja turbopainikkeet tekevät pelien mättämisestä helppoa!

Emulaattorin linkki: John GBAC

Miten emulaattori toimii?

Tiedätkö, kun Harry Potterin kuolemansyöjät käyttävät Imperiuskirousta pakottaakseen ihmiset tekemään mitä he haluavat vastoin heidän tahtoaan? Ajattele, että emulaattorit ovat varjon velhoja, jotka saavat tietokoneesi ja laitteesi käyttäytymään kuin pelikonsoli.

Tämä on nörtin opas emuloinnista, ja mielestäni se kiteyttää asian aika hyvin. J.K. Rowlingin lakimiehet pyysivät kuitenkin, etten menisi liian pitkälle yksityiskohtiin, jotta vältyttäisiin sekaannuksilta.

gameboy

Yhä useammat ihmiset haluavat kopioida suosikkipelejään pelattavaksi tien päällä. Siksi näemme yhä enemmän N64 Gameboy -konsoleita ja muita retrokonsoleita saapuvan virtuaalihyllyille ja videopelikauppoihin ympäri maailmaa.

ROM-levyt luodaan kopioimalla tiedostoja kasetilta tai CD-levyltä erityisellä ohjelmistolla. Se on pohjimmiltaan digitaalinen kuva pelistä, ja emulaattorit lukevat sitä.

Parhaat ohjaimet Emulaattorilla pelaamiseen

Nyt kun olet valinnut emulaattorisi ja erityisesti laitteesi, jolla voit pelata Game Boy -peliä uudelleen, sinun on valittava PC:n tai MAC:n ohjain ja näppäimistö sekä älypuhelimen kosketusnäyttö tai ohjain.

Jos haluat pelata ergonomisemmalla tavalla, älä epäröi käydä katsomassa yleiskäyttöisten ohjainten kokoelmaamme, johon pääset suoraan klikkaamalla alla olevaa kuvaa! Tulet näkemään, sinua hemmotellaan valinnoilla, kätesi ja silmäsi (näytölle) kiittävät sinua!

Universaali ohjain

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista.

Recevez nos articles dans votre boite email.