Parhaat Nintendo 64 -emulaattorit

Parhaat Nintendo 64 -emulaattorit

lukemisesta

Haluaisitko pelata Mario 64:ää tai Majora's Maskia uudelleen, mutta et omista enää Nintendo 64:ää? Haluatko pelata näitä hittejä PC:llä tai MAC:llä? Olipa tilanteesi mikä tahansa, olet tullut oikeaan paikkaan!

Tässä artikkelissa esittelemme sinulle X parasta emulaattoria, joita voit käyttää, jotta voit pelata N64:ää taas mukavasti tietokoneen ääressä ilman konsolin epämukavaa perusohjainta (tai sen kanssa, kuten haluat).

Kun olet lukenut nämä muutamat rivit, sinun ei tarvitse kuin kokeilla eri emulaattoreita ja valita sinulle parhaiten sopiva, jotta voit vihdoin aloittaa lapsuutesi pelin pelaamisen (tai tutustua niihin nuoremmille).

Tutustutaanpa tähän kaikkeen ilman muuta!

Nintendo 64-Ohjain

10 parasta N64-emulaattoria

Pidemmittä puheitta, tässä on lista 10 parhaasta konsoliemulaattorista kaikille niille, jotka viettävät paljon aikaa tietokoneella tai älypuhelimella!

1. Project 64

Alustat: Windows, Android

Project 64 on yksi suosituimmista ja helppokäyttöisimmistä N64-emulaattoreista, ja sen etuna on myös avoin lähdekoodi. Project64-harrastajien yhteisö tekee säännöllisesti muutoksia GitHubissa ja korjaa pieniä ja suuria virheitä.

Project64:n uudemmissa versioissa on poistettu tarve asentaa ylimääräisiä video- tai ääni liitännäisiä joihinkin peleihin. Esimerkiksi Glide64-video lisäosaa ei enää tarvitse ladata erikseen, kun pelit eivät toimi kunnolla Project 64:n vanhemman Direct3D Jabo-lisäosan kanssa.

Project 64:n avulla voit pelata USB-ohjaimilla, se tarjoaa tallennustiloja ja mahdollistaa jopa pelaamisen teräväpiirtotekstuureilla. Project 64:n suurin haittapuoli on ääni, joka voi joskus olla epäjohdonmukainen.

Project64:n muiden kuin Windows-versioiden kehitys on kiihtynyt vuosien varrella. Project64 oli jossain vaiheessa jopa saatavilla Google Playssa, mutta se on sittemmin poistettu. Toistaiseksi, jos käytät Windowsia ja etsit emulaattoria, jossa on siisti käyttöliittymä ja joka toistaa suuren osan N64-peleistä ongelmitta, Project64 on hyvä vaihtoehto.

Emulaattorin linkki: Project 64

2. Open Emu

Alusta : MAC

Kaikille Mac-käyttäjille OpenEmu on selvästi N64-emulaattoreiden (ja joidenkin muiden konsolien) referenssi. Tällä emulaattorilla on yksi kauneimmista käyttöliittymistä, joita olemme koskaan nähneet, ja se järjestää kaiken aakkosjärjestykseen. Pudota vain ROM-tiedostot ja anna OpenEmun hoitaa loput.

open emu

Se on myös yksi helpoimmista ohjelmista omien USB-ohjainten kartoittamiseen. Kytke vain mikä tahansa HID- tai yleinen Bluetooth-yhteensopiva USB-peliohjain ja seuraa helppoja ohjeita peliohjaimesi painikkeiden kartoittamiseksi emulaattoriin. Se ei voisi olla helpompaa!

OpenEmu kattaa kaikki konsolit Atari 2600:sta WonderSwaniin ja käyttää muita emulaattoriytimiä perusmallina. Se käyttää Mupen64:ää N64:n perusemulaatioon ja antaa käyttäjälle myös mahdollisuuden tallentaa pelinsä haluamallaan tavalla.

Tämä on ehdottomasti ohjelma kaikille Macin ystäville ja erinomainen ohjelma tutustua emuloinnin tieteeseen.

Emulaattorin linkki: Emu: Open Emu

3. RetroArch

Alustat: IOS, Android, IOS, Windows, MAC, Linux

Luultavasti odotit näkeväsi sen tässä rankingissa, ja tässä se on, RetroArch-emulaattori, joka on saatavilla useille alustoille. Retro Arch ei ole teknisesti emulaattori. Pikemminkin se on etupään graafinen käyttöliittymä, josta voit ladata useita ytimiä tai emulaattoreita, joilla voit pelata monenlaisia pelejä.

Yksi tällainen ydin on libretro, Nintendo 64 -emulaattori, joka perustuu Mupen 64 Plus -ohjelmaan. Retro Archi on erittäin helppo käyttää ja navigoida, ja sen käyttöliittymä muistuttaa viime sukupolven Playstationia.

Lisäksi se tarjoaa valtavasti ainutlaatuisia ominaisuuksia, kuten ylikellotuksen ja muita kustomointi toimintoja, joita ei löydy mistään muusta emulaattorista. Kaiken kaikkiaan RetroArch on paras ohjelmisto, jos käytät useita emulaattoreita.

Emulaattorilinkki: RetroArch

retro arch

4. Mupen64Plus

Alusta: Windows, MAC, Linux, Android

Mupen64Plus ei ole yhtä helppokäyttöinen kuin Project64, mutta se tarjoaa paremman äänikokemuksen. Jos sinulla on ongelmia joidenkin pelien kanssa Project64:ssä, suosittelemme kokeilemaan Mupen64Plus-ohjelmaa.

Oletusarvoisesti Mupen64Plusissa ei ole käyttöliittymää. Sen sijaan käynnistät ROMit komentoriviltä. Tästä huolimatta voit lisätä käyttöliittymän etupäähän lataamalla lisälaajennuksen, kuten M64Py:n, joka on suunniteltu erityisesti Mupen64Plus-käyttöliittymää varten.

Mupen64Plus on lisäksi yhteensopiva Windowsin, Macin, Linuxin ja Androidin kanssa. Tämä tekee siitä parhaan vaihtoehdon Mac- ja Linux-käyttäjille ja vaihtoehtoisen vaihtoehdon PC-käyttäjille, jos Project64 ei toimi odotetulla tavalla.

Emulaattorin linkki: Mupen64Plus

5. MegaN64

Alusta: Android

MegaN64, muunneltu versio Mupen64+:sta, on ylivoimaisesti suosituin emulaattori Androidissa, ja sillä on yli 900 000 käyttäjäarvostelua ja 4,6 keskiarvosana. Tämä on erittäin vaikuttavaa. MegaN64:n avulla saat hyvän, ellei erinomaisen, N64-emulaattorin ilman haittoja.

Pelit on asennettava microSD-kortille, jotta niitä voi pelata. Pelit latautuvat lähes välittömästi ja useimmat niistä toimivat sujuvasti.

Se ei ole yhtä monipuolinen kuin Mupen64Plus, mutta se tekee työnsä niille, jotka haluavat vain poimia ja pelata vanhoja klassikoita. MegaN64:n suurin haittapuoli on mainonta, jota näkyy valikossa melko usein.

On vaikea olla varma, mutta kehitys näyttää pysähtyneen muutama vuosi sitten. Ilman tukea MegaN64:stä voi lopulta tulla katastrofi. Toistaiseksi se on silti vankka ja helppo vaihtoehto N64-emulointiin Androidilla.

Emulaattorin linkki: MegaN64

pc-ohjain

6. Sixtyforce

Alusta : MAC

Sixtyforce on toinen vain Macille tarkoitettu ohjelma, joka tarjoaa OSX-käyttäjille poikkeuksellisen pelikokemuksen. Tämä ohjelma kääntää N64-ROM-levyjesi pelikoodin reaaliajassa ja tarjoaa saumattoman pelattavuuden, joka ei petä sinua pomo taistelujen ratkaisevilla hetkillä.

Sixtyforcella on yksi mukavimmista verkkosivuista kaikista emulaattoreista, OpenEmua lukuun ottamatta. (Ehkä se on Macin juttu). Siellä on paljon tietoa käyttäjille, sekä usein kysyttyjä kysymyksiä ja videoita, joihin voit tutustua.

Tästä emulaattorista on ilmainen ja maksullinen versio. Huonona puolena on se, että ilmaisessa versiossa ei voi tallentaa pelin tallennustiloja. Sinun on siis maksettava 15 dollaria siitä, että voit jatkaa peliäsi siitä, mihin sen jätit.

Emulaattorin linkki: Sixtyforce

7. AltStore/Delta

Alusta : IOS

Vihdoinkin mahdollisuus pelata N64-pelejä iPhonellasi ilman, että sinun tarvitsee murtaa sitä. Löysin tämän menetelmän muutama kuukausi sitten selatessani Internetiä. Se vaatii Macin tai PC:n, iPhonen ja oman menetelmän löytää N64-romit.

Sinun on etsittävä iOS-laitteestasi ohjelma nimeltä "AltStore". Se on lähinnä toisenlainen App Store, jonka on rakentanut riippumaton kehittäjä, joka on luonut ohjelmistoja jo vuosia.

Apple ei tuota omia emulaattoreita, mutta AltStore on sovellus, jonka voit ladata omalla Apple ID:lläsi, joten se on täysin laillinen eikä riko Applen käytäntöjä.

Kun olet ladannut AltStoren, voit käyttää Delta-emulaattoria pelataksesi kaikkia parhaita Gameboy-pelejä ja kaikkia suosikkipelejäsi N64:llä... Näin meille ainakin kerrottiin. Sinun täytyy googlettaa se saadaksesi lisätietoja.

parhaat nintendo 64 -pelit

8. 1964

Alusta : Windows, Android

1964 ei ole esiosa kuuluisalle George Orwellin romaanille. Se on kuitenkin toinen suosittu emulaattori, joka on suosittu Windows- ja Android-käyttäjien keskuudessa.

Yksi 1964:n mielenkiintoisimmista piirteistä on se, että sen avulla käyttäjät voivat muokata ROM-muisteja, kun ne on ladattu. Niille, jotka eivät tiedä, tämä tarkoittaa, että voit luoda omia huijauskoodeja ja muokata tasoja omilla säätöilläsi!

Voit nyt suorittaa kaikki tasot, jotka osoittautuivat aikanaan liian vaikeiksi, luomalla omat sääntösi!

Tämän emulaattorin kanssa on joitakin ongelmia ja joskus pelit kaatuvat herkimmissä paikoissa. Voit kuitenkin yleensä korjata nämä ongelmat painamalla taukopainiketta ja käynnistämällä pelin uudelleen.

Emulaattorin linkki: 1964

9. ClassicBoy Gold

Alusta : Android

Olisimme melkein voineet kutsua tätä listaa "parhaiksi N64 Android -emulaattoreiksi", koska niitä oli niin paljon! Joka tapauksessa tämä on hyvä ja hieno uutinen Google Play Storen käyttäjille ympäri maailmaa.

ClassicBoy on toinen ohjelma, joka emuloi useita koneita ja tarjoaa sinulle kaikki suosikkijärjestelmäsi saman virtuaalikaton alla. Se voi emuloida NES-, Neo Geo, Gameboy DMG-, Color- ja Advance-järjestelmiä sekä PS1- ja N64-järjestelmiä.

Tämä on melko vaikuttava luettelo, vaikka, kuten artikkelin alussa mainitsin, suorituskyvyn laatu vaihtelee järjestelmäkohtaisesti.

N64-emulointi on hieman sattumanvarainen. Jotkin pelit toimivat loistavasti, kun taas toiset ovat hieman oikuttelevia ja vaativat hieman korjailua. Jotkin järjestelmät sallivat pelitallennukset, toiset taas eivät, mikä voi olla ärsyttävää, jos huomaat sen vasta tasosi ratkaisevassa vaiheessa.

Emulaattorin linkki: ClassicBoy

majora's mask

10. Cen64

Alusta : Windows, Linux, MAC

Viimeisenä parhaiden N64-emulaattoreiden listallamme on Cen64, avoimen lähdekoodin emulaattori, joka toimii Windows-, Linux- ja MacOS-laitteilla.

En halua, että pidät sitä huonona emulaattorina vain siksi, että laitoin sen viimeiseksi. Useimmat ihmiset haluavat nopeita tuloksia emulaatiossaan, ja Cen64 on yksinkertaisesti yksi vaikeimmista emulaattoreista.

Cen64 on syklitarkka avoimen lähdekoodin emulaattori, ja vaikka se on vielä kehitysvaiheessa, se on yksi parhaista.

Koska tässä ohjelmassa painotetaan tarkkuutta, emulaattori vaatii melko paljon prosessoritehoa toimiakseen. Tarvitset vähintään Intel i5 4670K:n, jotta saat parhaat tulokset.

Emulaattorin linkki: Cen64

Viimeinen asia, joka on otettava huomioon ennen emulaattorin käynnistämistä.

Sinulla on nyt paljon vaihtoehtoja Nintendo 64 -emulaattorin suhteen, jotta voit pelata Ocarina of timea uudelleen. Sinun tarvitsee vain ladata verkkopelien romit (valitettavasti ja laillisesti emme voi auttaa sinua tässä) ja kytkeä pelikonsoli, ellet halua pelata näppäimistöllä, mitä epäilemme.

Jos haluat pelata emulaattorilla, mikä tahansa ohjain voi hoitaa homman, kuten N64 Usb-ohjain, pc-ohjain, playstation tai xbox. Jos sinulla ei ole mitään niistä käsillä, älä unohda, että löydät tarvitsemasi kokoelmastamme yleisohjaimia, joihin pääset suoraan klikkaamalla alla olevaa kuvaa!

Universaali ohjain

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista.

Recevez nos articles dans votre boite email.