Parhaat vaihtoehdot Twitch

Parhaat vaihtoehdot Twitch

lukemisesta

Sinut on juuri bannattu Twitchistä ja etsit vaihtoehtoa striimaamiselle ? Etsitkö suoratoistoalustaa, jonka avulla voit käsitellä toimituksellista linjaa, jota Twitchin säännöt eivät siedä? Tai ehkä yksinkertaisesti haluat puuttua vähemmän kilpailluille markkinoille? Olivatpa syysi mitkä tahansa, olet oikeassa paikassa!

Tässä artikkelissa esittelemme sinulle ei-tyhjentävän luettelon Twitchin vaihtoehdoista, joilla voit aloittaa suoratoiston, niiden etuineen, haittoineen, yleisöineen ja jopa tapoineen maksaa tekijöilleen.

Kun olet lukenut tämän oppaan loppuun, pystyt täydellisesti valitsemaan sinulle parhaiten sopivan alustan, jotta voit aloittaa tai jatkaa striimausurasi hyvissä olosuhteissa! Tutustutaanpa tähän kaikkeen viipymättä!

neon gaming

Miksi etsiä vaihtoehtoisen Twitch?

Juuri nyt Twitch kantaa suoratoistosivustojen kruunua. Jatkuvasti kasvava suoratoistajien joukko rikkoo jatkuvasti uusia ennätyksiä. Mutta ei enää kauan!

Matka aktiivisesta suoratoistopelaajasta ammattilaiseksi striimaajaksi, joka voi ansaita sillä elantonsa, ei valitettavasti ole kaikkien ulottuvilla.

Streamaajien ylempään joukkoon pääseminen: Twitchissä on yli 9,8 miljoonaa aktiivista streamaajaa ja 29 miljoonaa samanaikaista katsojaa kaikilla kielillä voi olla pelottavaa, ja niin se onkin.

Jos olet sisällöntuottaja, joka haluaa ansaita rahaa suoratoistoillasi, varmista, että aloitat tai keskityt oikeaan suoratoistoalustaan. On selvää, että Twitch on edelleen loistava alusta rahan ansaitsemiseen, ja siksi sen pitäisi olla ensimmäinen valintasi.

Olemme itse asiassa kirjoittaneet oppaan siitä, miten tienata rahaa Twitchillä, jos haluat keskittyä tähän alustaan!

streamer ja soitin

Se ei kuitenkaan selvästikään ole tarkoitettu heikkohermoisille, jotka haluavat tehdä debyyttinsä suoratoistopalvelun parissa ja nousta yhdeksi parhaista suoratoistajista. Jokaiseen peliin on kirjaimellisesti tuhansia striimaajia, ja suoratoisto-osio on lievästi sanottuna erittäin kilpailtu.

Älä kuitenkaan luovu toivosta! Jos pystyt luomaan sisältöä, joka vetoaa moniin katsojiin, huipulle pääseminen on vain ajan kysymys.

Toisaalta sinulla on mahdollisuus käyttää muita suoratoistoalustoja, kuten Twitchiä, jossa kilpailu on vähäisempää, mutta voit ansaita yhtä paljon rahaa, jos pysyt mukana.

Tässä ovat parhaat vaihtoehdot Twitchille vuonna 2021, joihin sinun kannattaa harkita ryhtymistä.

Parhaat vaihtoehdot Twitchille vuonna 2021

1. YouTube Gaming

YouTuben omistaa Google, joten sillä on paljon enemmän tarjottavaa kuin muilla Twitch-vaihtoehdoilla, joita tarkastelemme seuraavaksi. Kun otetaan huomioon Googlen maine vakavasti otettavista verkkopalveluista, tämä on erittäin käytännöllinen vaihtoehto Twitchille.

Vaikka YouTube Gaming lanseerattiin erillisenä sovelluksena, tästä sovelluksesta on tehty erillinen segmentti.

Tällä hetkellä YouTube Gamingillä on maailmanlaajuisesti yli 88 miljoonaa käyttäjää (maaliskuussa 2021), ja sen käyttöliittymä on yllättävän samanlainen, lukuun ottamatta muutamaa ylimääräistä segmenttiä. Yläreunassa näkyvät suositellut kanavat, ja sen jälkeen tulevat parhaat live-pelit, joiden maininnat luodaan automaattisesti. Voit myös klikata lisää valitaksesi haluamasi pelin.

youtube-pelibanneri

Suoratoistopelaajat on eroteltu peleittäin ja järjestetty katsojamäärän mukaisessa järjestyksessä. YouTube Gaming on järjestetty kahteen alueeseen: oma alueesi ja maailma. Koska se on integroitu YouTubeen, voit aloittaa suoratoistosi yksinkertaisesti valitsemalla "go-live"-vaihtoehdon sen jälkeen, kun olet napsauttanut valikkorivin "recorder"-vaihtoehtoa.

Tämän suoratoistopalvelun käyttöliittymä on huippuluokkaa, sinulla on täysin erillinen osio, jossa voit hallita suoratoistoasi useiden eri vaihtoehtojen avulla. Voit valita suoratoiston ajankohdan, valita webkameran tai muun ohjelmiston.

Sinulla on kaikki käytössänne, mikä vähentää suoratoisto-ohjelmiston integrointiin liittyvää vaivaa.

Live-lähetystoiminnan harjoittajat voivat ansaita rahaa katsojien lähettämistä arvostustarroista ja superkeskusteluista, joihin he voivat liittää dollarisumman, joka korostuu kaikille keskustelussa oleville.

Voit myös täysin tutustua artikkeliin Twitch Vs Youtube, the ultimate head-to-head, jossa puramme nämä kaksi alustaa ja päätämme niiden välillä!

2. Facebook-pelaaminen

Youtube Gamingin jälkeen paras vaihtoehto Twitchille on Facebook Gaming, joka on kasvanut merkittävästi vuonna 2020 ja jatkaa kasvuaan vuonna 2021.

Facebook Gamingin aktiivisten striimaajien ja katsojien määrä on kasvanut. Parasta Facebook Gamingissä on kutsu-toiminto, jolla voit pyytää kaikkia kavereitasi tykkäämään kanavastasi. Sisäänrakennettuun yleisöön tutustuminen voi olla kanavasi lähtöpolttoaine.

Kun he tykkäävät kanavastasi, he saavat ilmoituksen Facebook-livevideostasi. Tavallaan tämä ominaisuus auttaa lisäämään katsojia ilman, että sinun tarvitsee odottaa, että he vierailevat syötteessäsi.

facebook gaming banneri

Facebook Gamingin rahansiirtojärjestelmä vähentää 30 prosentin provision mediatuloista, mikä on paljon parempi kuin Twitchissä (50 prosenttia). Tämän lisäksi suoratoistosivusi ei rajoitu livevideoihin, vaan voit myös jakaa vastaavaa sisältöä Facebook-tilisi kautta.

Käyttöliittymä on erittäin intuitiivinen ja helppokäyttöinen. Koska se on integroitu Facebook-tiliisi, itse alustan käyttäminen on helppoa. Sinun on luotava erillinen sivu tai saat ylläpitäjän oikeudet muilta sivuilta aloittaaksesi suoratoiston. Kaikkien yksityiskohtien täyttäminen ja valmistautuminen voi kuitenkin viedä jonkin aikaa.

Sinulla on jopa pääsy moniin analytiikkatyökaluihin, muun muassa uutissyötteeseen, mainoskeskukseen ja uutisiin.

Kun napsautat Create Live, suoratoistosi käynnistyy muutamassa sekunnissa kameran ja lähetysavaimen tai pariliitetyn kooderin kautta.

Kun sivusi on perustettu, suoratoisto kestää vain niin kauan kuin suoratoiston yksityiskohtien täyttäminen kestää. Ottaen huomioon sen tasaisen kasvun, Facebook Gaming on todella yksi parhaista vaihtoehdoista Twitchille.

Parempaa vertailua varten julkaisimme myös Twitch vs. Facebook Gaming -blogikirjoituksen, voit oppia lisää!

3. Theta. Tv

3ᵉ Vaihtoehto, joka on vielä vähän tunnettu Ranskan puolella, mutta erittäin mielenkiintoinen erityisesti palkkauksen kannalta, theta.tv on San Josessa, Kaliforniassa sijaitseva suoratoistoalusta, joka etenee salamannopeasti.

Mikä tekee tästä alustasta ainutlaatuisen? Se on suoraan yhteydessä lohkoketjuun, ja sillä on oma kryptovaluutta, theta-kolikko ja Tfuel (heidän sisäisesti käyttämänsä krypto heidän alustallaan), jota voit ansaita sekä striimaajana että katsojana.

Tällä alustalla molemmat osapuolet ovat voittajia, ja sinulla on vaihtoehto tilauksille, jotka katsojasi voivat maksaa Tfuelilla tai fiatilla. He voivat myös lahjoittaa sinulle näillä kahdella tavalla.

On myös mahdollista voittaa monia muita lahjoja, kuten emotes, plushies, shaker ja muut laatikot jne.... Lyhyesti sanottuna loistava vaihtoehto, varsinkin jos sinulla on jo yleisöpohja.

Jos haluat lisätietoja, olemme laittaneet erinomaisen videoesittelyn alustasta alle!

4. Steam

Steam tekee paljon muutakin kuin jakaa digitaalisia kopioita peleistä ja mahdollistaa monien pelien pelaamisen. Sinulla on mahdollisuus levittää peliä ystävillesi lähettämällä sitä. Kun aloitat lähetyksen, voit määrittää, voivatko ystäväsi liittyä sinuun suoraan tai pyytää pääsyä, jotta voit näyttää pelitaitosi ystävillesi.

Vaikka palvelu ei ole yhtä monipuolinen kuin Twitch tai Facebook Gaming, voit käyttää sitä pitämään hauskaa vain Steam-kavereidesi kanssa. Tämä palvelu ei kuitenkaan ole tarkoitettu ihmisille, jotka aikovat tehdä sillä rahaa.

Onko Twitchille parempaa vaihtoehtoa?

Toivomme, että olisi, mutta valitettavasti ei ole!

Twitch on pelien suoratoistopalvelualan ytimessä, ja YouTuben ja Facebookin yrityksistä huolimatta Twitch pysyy lähitulevaisuudessa pääasiallisena veturina.

Tämä ei välttämättä tarkoita, että sinun pitäisi luopua unelmistasi pelien ja sisällön luomistaitojesi rahaksi muuttamisesta pelkästään Twitchin kilpailun vuoksi.

On totta, että Twitch on ihanteellinen alusta, vaikka YouTube ja Facebook tarjoavat parempia osuuksia. Se tarjoaa yksinkertaisesti enemmän rahanmuodostusvaihtoehtoja sen lisäksi, että sen yleisö etsii puhtaasti hyvää striimiä, toisin kuin Facebookissa tai YouTubessa.

Neuvomme sinua myös harkitsemaan, että Twitchin pitäisi olla lopullinen tavoitteesi, kun taas YouTuben, Facebook Gamingin tai muiden alustojen pitäisi olla alustavia askelmerkkejäsi.

Twitch-banneri

Yksinkertaistaaksesi asiaa, laske YouTuben tilaajien ja Facebook Gamingin seuraajien määrä. Käytä näiden kahden alustan sisäänrakennettuja analytiikkatyökaluja nähdäksesi, onnistutko saamaan vakaita lukuja. Kun näin on, hanki rahaa!

Kutsu seuraajasi Twitchiin

Juuri nyt Facebook Gaming ja YouTube Gaming ovat täydellisen yksityiskohtaisia Twitchin suoratoistomarkkinoiden rakennuspalikoita.

Mitä tulee siis Twitchin vaihtoehtoihin, nämä alustat (ja Steam) ovat vaihtoehtoja vain silloin, kun :

  • Haluat pitää yllä toimituksellista linjaa, jota voitaisiin pitää Twitchin käyttöehtojen silmissä ''epäsäännöllisenä''.
  • Olet uusi toimija alalla ja haluat tehdä itsellesi nimeä huippustreamerina (ja olet valmis tekemään kovasti töitä sen eteen!).
  • Haluat ansaita tarpeeksi rahaa Twitchissä ja tehdä pelitaidoistasi vakavan ammatin!

Aloittaminen ammattistreamerina

Hauskanpidon tai viihteen vuoksi striimaaminen on melko suoraviivaista, sillä odotuksia ei ole. Mutta heti kun alat tarkastella striimaamista uravaihtoehtona pelialalla, siitä tulee haastavaa.

Turnaukset ja kilpailut ovat hyvä tapa ansaita rahaa, mutta saman tekeminen yksinkertaisesta suorasta striimauksesta voi koetella rajoja.

Jo nyt ylikuormitetun Twitchin lisäksi on vielä useita palveluita, jotka yrittävät kasvaa ja kilpailla Twitchin hallitsevan aseman kanssa. Yritä saada jalat märäksi Twitchin kaltaisilla vaihtoehtoisilla sivustoilla ja rakenna nimi, vankka perusta, ennen kuin vaihdat Twitchiin.

Jos haluat päivittää asetuksiasi tai sisustustasi saadaksesi ammattilaisen ilmeen ja parantaaksesi brändi-imagoasi, esteettinen Gamer Decoration Collection -mallistomme saattaa kiinnostaa sinua! Tutustu siihen klikkaamalla alla olevaa kuvaa! Näppäimistö, hiiri, lamput, led-nauhat, löydät kaiken tarvitsemasi!

gamer aesthetic deko

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista.

Recevez nos articles dans votre boite email.