Gamer Aesthetic Story

Gamer Aesthetic

Gamer Aesthetic on erittäin verkottuneiden avustajien kirjava joukko!

Gamer_Aesthetic_Story

 Gamer Aesthetic tarina

Jokaisella seitsemästä jäsenestä on virallinen identiteetti ja avatar, joka on yhtä virallinen omassa virtuaalielämässään. Y-sukupolven jäsenet muodostavat suurimman osan kollektiivista, minkä vuoksi graafisessa peruskirjassamme on nähtävissä hyvin 80-luvun jälki.

Gamer Aesthetic on elämäntapa!

The Gamer Aesthetic -elämäntyyli on oodi videopelien hienovaraisuudelle, näiden erilaisten universumien tarkoituksen hienoudelle sekä kehittäjien taiteelliselle sielulle, jotka saavat meidät elämään fantastisia seikkailuja ja jotka eivät koskaan puutu mielikuvituksestaan yllättääkseen ja viihdyttääkseen meitä.

Pelaajat tietävät, että lumous on osa tätä maailmaa, että valot ja värit, joista asetelmat koostuvat, ovat todellisia maisemia, joita voi tutkia tuulen mukana.

Pelaamisen estetiikka jakaa koodeja, jotka eivät koske pelkästään videopelien maailmaa, vaan voimme nähdä viittauksia mangakulttuuriin, nipponilaiseen kulttuuriin, pop-kulttuuriin, kryptorahaan tai Steve Jobsin ja Elon Muskin yrittäjäeepoksiin.

Gamer Aestheticin "mission intohimo".

Gamer Aesthetic -tiimi koostuu, kuten edellä sanottiin, intohimoisista ihmisistä, jotka ovat omistautuneet digitaaliselle maailmalle ja yrittävät kuvata digitaalisen kulttuurin parhaita puolia retro-pelaamisen, synthwaven, sähkömusiikin ja hienostuneen designin sulatusuunin kautta.

Gamer Aesthetic haluaa olla elämys, digitaalinen maailma kuten "Tronissa", "Driven" inspiroima väripaletti luo kodikkaan ja rennon ilmapiirin kuin kotona.

Kaksi Z-sukupolven nuorta harrastajaa tuovat mukanaan ripauksen tyylin tuoreutta ja vangitsevat uudet laadulliset trendit, joita yhteisömme arvostaa.

Gamer Aesthetic on enemmän kuin brändi

Maailma muuttuu, ennen videopelikaupat ja pelihuoneet olivat täynnä, mutta nykyään kaikki elävät digitaalista intohimoaan kotona.

Gamer Aesthetic -kollektiivi syntyi kahden erikoisliikkeen sulkemisen jälkeen, ja sillä oli yhteinen tavoite, nimittäin vakaa aikomus jatkaa intohimojensa jakamista verkostoituneen verkon jäsenten kanssa.

Pyrkimyksemme ovat suuret, haluamme perustaa suurimman ranskankielisen digitaalisen yhteisön, joka on kerääntynyt retropelaamisen, synthwaven ja mangakulttuurin ympärille, olemme kutomassa vahvoja yhteyksiä serkkuihimme Kanadassa Quebecissä asuvan jäsenen ansiosta, olemme jo kaikkialla!

Esteettiset pelaajat -yhteisö

Esteettiset pelaajat, jotka rakastavat alkuperäisiä kokoonpanoja, ovat yhä useampia, ja siksi henkilökunta työskentelee saadakseen aikaan vankan yhteisön, jotta foorumi, jonka pitäisi syntyä kuluvan vuoden aikana, voisi elää.

Tässä tilassa jäsenet voivat vaihtaa ajatuksia ja solmia kontakteja, joista voi tulla todellisia peli- tai suoratoistokumppaneita!

Ryhdy esteettiseksi pelaajaksi!

Sinäkin voit liittyä verkkokulttuurin kartanoon ja jakaa sen esteettisen hienostuneisuuden, joka on ominaista hienovaraisimmille pelaajille.

Vaihda Gamer Aesthetic Staffin kanssa ja ryhdy yhteistyökumppaniksi ja hanki lisätuloja samalla, kun vaihdat tietoja sinua kiinnostavista aiheista.