Kuinka koristella gaming setup?

Kuinka koristella gaming setup?

lukemisesta

Haluatko sisustaa peli-PC-asetelmasi, konsolinurkkauksesi tai huoneesi intohimosi mukaisesti ja luoda modernin, kirkkaan ja värikkään maailmankaikkeuden, joka näyttää sinulta ja heijastaa intohimoasi parhaimmillaan? Olet oikeassa paikassa!

Pelien ja kaiken nörttikulttuuriin liittyvän kiehtovana jokainen kollektiivimme jäsen on kokeillut omia sisustusvalintojaan setupinsa mittakaavassa. Siksi haluamme jakaa kanssasi tämän artikkelin kautta, mikä toimi meillä parhaiten.

Tästä oppaasta löydät luettelon joistakin lisävarusteista, joiden sijoittamista suosittelemme. Näemme myös, miten luoda hillitty ja värikäs valotunnelma, joka näkyy monissa asetelmissa.

Ei tuhlata enempää aikaa ja aloitetaan!

mario yopoyta lamppu

Miten koristella setupin työpöytä parhaiten?

Toimisto on epäilemättä tärkein osa asennustasi ja paikka, jossa todennäköisesti vietät eniten aikaa. Mitään ei pitäisi jättää sattuman varaan!

Alla on muutamia ideoita, joiden avulla voit koota kaikki tarvittavat elementit (ja tarvikkeet), jotta työpöydän sisustus olisi paras mahdollinen.

Aseta RGB-LEDit työpöydän alle

Mikään peliasennus ei ole täydellinen ilman futuristista ja mukautettavaa LED-nauhavaloa. Torju pimennysverhojen synnyttämää pimeyttä sijoittamalla RGB-valonauhoja kattoon tai työpöydän takareunan alle.

Useimmissa LED-nauhoissa on kaukosäädin, jonka avulla voit muuttaa väriä, kirkkautta ja stroboskooppiefektiä.

Valitse näppäimistö, hiiri ja muut lisävarusteet.
Varmista, että näppäimistö pysyy paikallaan ja hiiri saa hyvän otteen sijoittamalla näppäimistön ja hiiren yhdistelmätyyny näppäimistön alle.

Jos varustat peliasennuksesi kaiuttimilla, kiinnitä ne pöytä- tai

lattiakaiutintelineisiin, jotta äänenlaatu paranee ja työpöydän sotkuisuus vähenee.

Harkitse myös kaikkien kaapeleiden pitämistä hallinnassa optimoimalla kaapelinhallinta kaapelinhallintaratkaisuilla.

valoisa gamer-näppäimistö ja hiiri

Valitse hyvä pelituoli

Koska vietät paljon aikaa pelituolissasi istuen, on tärkeää valita tuoli, joka täyttää vaatimuksesi ja mukavuustarpeesi. Saattaa olla houkuttelevaa valita halvempi toimistotuoli, mutta mukavuuden uhraaminen ei ole koskaan ihanteellista, usko pois!

Investoiminen laadukkaaseen ja kalliimpaan pelituoliin on sijoitus peliasennuksesi mukavuuteen ja yleiseen laatuun. PC-pelituolit muistuttavat ulkonäöltään ja toiminnoiltaan tavallisia toimistotuoleja: niissä on käsinojat ja rullattavat jalustat, ja niiden korkeutta ja kallistusta voidaan usein säätää.

Gamer-tuoli

PC-pelituolissa voi olla myös monia lisäominaisuuksia, kuten sisäänrakennetut kaiuttimet (joissakin Bluetooth-ominaisuudet), säädettävät käsinojat tai jopa hierontaominaisuudet äärimmäistä mukavuutta varten.

Kun valitset PC-pelituolia, kolme tärkeintä seikkaa ovat ergonomia, materiaali ja koko. Muista valita tuoli, jossa on lannerangan tuki tai kokovartalotuki, jotta selkä- ja vartalokivut vähenevät minimiin, kun pelaat pitkiä aikoja.

pelituoli suunnittelu

Materiaalin osalta kannattaa muistaa, että nahka, keinonahka ja vinyyli ovat kestäviä ja helppohoitoisia, mutta eivät kovin hengittäviä. Verkko, puuvilla ja mikrokuitu ovat hengittävämpiä ja mukavampia, mutta vähemmän kestäviä ja vaikeammin puhdistettavia.

Muista lopuksi valita tuoli, joka sopii elämänvaiheeseesi (lapsi, teini-ikäinen tai aikuinen), painoosi ja tilantarpeisiisi.

Aseta peliestetiikan lamppu

Nosta pelihuoneen sisustus uudelle tasolle korostamalla sitä hienolla valaistulla merkillä.

Eihän ole mitään parempaa kuin Pacmanin, Tetris-palikoiden tai Marion muotoinen yöpöytälamppu retroilua varten?

gamer aesthetic lamput

Miten järjestää ja koristella TV-nurkka ja konsolit?

Nyt kun olemme nähneet toimisto-osan, on aika huolehtia TV-nurkasta ja järjestää konsolien ja kaikkien fyysisten pelien sijainti.

Investoi sopivaan tv-telineeseen:

Konsolipelihuoneesi sisustaminen sujuu ennen kaikkea tv-kaapin kautta, johon voit sijoittaa kaikki laitteesi. Kytketystä televisiosta pelikonsoliin internet-boksin kautta kaikenlaista säilytystilaa.

Valitse tätä varten huonekalu, jossa on paljon avoimia tai suljettuja tiloja (laatikoilla tai ovilla).

huonekalut tv-konsoli pelit-video

Olitpa sitten enemmän retrogaming- tai next-gen-konsolin omistaja, hardcore-keräilijä tai satunnaispelaaja, sinulla on erilaisia tarpeita säilytystilan suhteen.

Jos omistat paljon konsoleita, suuri tv-kaappi, jossa on useita paikkoja (kuten yllä olevassa kuvassa), sopii sinulle paremmin. Jos taas sinulla on vain yksi tai kaksi seuraavan sukupolven konsolia, mikä tahansa kaluste kelpaa sinulle!

Aseta RGB-LEDit TV-telineen takaosaan

Aivan kuten työpöytääsi varten, RGB-ledien sijoittaminen tv-telineen tai sohvan takaosaan voi olla hyvä idea, jotta saat hillityn ja värikkään valaistuksen, mutta erityisesti se sopii hyvin pelaamiseen pimeässä vahingoittamatta silmiäsi.

gaming rgb lamppu

Aseta joitakin vitriinejä ja hyllyjä

Jotta voit säilyttää kaikki pelilaatikot, tehdä niistä helposti saatavilla olevia ja tietysti koristella ja ylpeänä esitellä pelikokoelmasi, valkoinen tai musta puinen hylly lisää eleganssia ja on olennainen osa mitä tahansa pelihuonetta.

Jos haluat esitellä videopeli- tai mangahahmojasi, suosittelemme käyttämään lasivitriiniä, joka tekee niistä näkyviä ja suojaa niitä samalla pölyltä.

Miten koristella olohuoneen tai pelihuoneen seinät?

Mikään ei heijasta intohimoasi paremmin kuin seinien peittäminen erilaisilla seinäkoristeiden esineillä, kuten julisteilla, hyllyillä tai neonvaloilla.

Kerromme sinulle kolme suosikkikoriste-esineemme, joilla saat näyttävän lopputuloksen!

Seinähyllyjen pystyttäminen

Aseta keräilyesineesi muiden hyllyjen lisäksi pieniin seinähyllyihin, jotka näyttävät siisteiltä ja moderneilta, ja jotka on porrastettu eri puolille seinääsi.

Laita julisteita

Personoi peliasustuksesi peittämällä seinät graafisilla tulosteilla ja julisteilla suosikkipeleistäsi, mangastasi tai elokuvistasi.

Sijoita pelien neonvalot

Jos haluat hillitä huoneen kirkasta ja futuristista tunnelmaa, pelien neonvalot voivat olla hyvä vaihtoehto. Ota seuraava askel pelihuoneesi sisustamisessa korostamalla sitä omaperäisellä neonkyltillä.

gamer aesthetic neon

Joitakin inspiroivia kuvia onnistuneista peliasennuksista:

Nyt kun sinulla on täydellinen käsitys siitä, mikä tekee hyvästä asetelmasta ja mitä koristeita voit laittaa siihen. Tässä on muutama lisäidea malleista kuvissa, jotta saat inspiraatiota!

setup gaming pc
setup gaming pc wallpaper
setup gamer pc
täydellinen pc-gaming setup

Mistä ostaa Gaming-koristeet ?

Mitä koskee pelaamista koristeet, vaikka ratkaisuja, jotta saada joitakin olemassa tällä hetkellä, on hyvin vaikea löytää sen onni huonekaluliikkeissä tai generalistinen online sähköisen kaupankäynnin sivustoja, jotka ehdottavat hyvin usein, että heikko valinta sisällä niiden säteet.

Miksi tyytyä pieneen valintaan, kun tarjoamme laajan valikoiman yli sata koriste-esineitä verkkokaupassamme, tutustu kokoelmamme pelilamput esteettinen nyt!

gamer aesthetic deko

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista.

Recevez nos articles dans votre boite email.