Parhaat Wii-emulaattorit

Parhaat Wii-emulaattorit

lukemisesta

Haluatko pelata WII:llä uudelleen ja pelata pelejä kuten Zelda Skyward Sword, Super Mario Galaxy 1 ja 2, Smash Bros Brawl tai Madworld, mutta sinulla ei ole enää tätä konsolia tai näitä pelejä laatikossa? Ehkä sinulla ei ole koskaan ollut tätä konsolia, mutta haluat silti löytää nämä pelit? Oli miten oli, olet tullut oikeaan paikkaan!

Tässä artikkelissa katsomme, mitkä ovat parhaat emulaattorit, joilla voit käyttää tätä konsolia Windows- tai Mac-tietokoneellasi! Kun olet lukenut tämän artikkelin loppuun, sinun ei tarvitse kuin kokeilla niitä ja löytää itsellesi sopivin, niin voit pelata New Super Mario Bros Wii -emulaattoria jälleen!

Tarpeeksi puhetta, aloitetaan nyt!

Nintendo Wii Motion Plus-Ohjain

5 parasta Wii-emulaattoria PC:lle / MAC:lle

1. Dolphin

Alustat: Windows, MAC, Android

Jos olet jo lukenut artikkelimme parhaista Gamecube-emulaattoreista, tunnet luultavasti Dolphinin. Dolphin on ilmainen Nintendo Wii -emulaattori PC:lle, Macille ja Android-älypuhelimille.

Voimme kuitenkin todeta tässä vain itsestäänselvyyksiä. Nintendo Wii -pelien emulointi vaatii paljon tehoa, useimmat PC:t ja Macit pystyvät siihen, mutta Android-älypuhelimissa tarvitset erittäin tehokkaan laitteen.

Yli 300 euron älypuhelinten pitäisi pystyä tähän työhön, mutta alle 300 euron älypuhelimet, joissa on neliydinsuorittimet, saattavat joutua vaikeuksiin, koska suurten 3D-pelien ja suurten Nintendo Wii -pelitiedostojen suorittamiseen tarvitaan paljon suorittimen tehoa.

Dolphin-emulaattori on tunnetusti yksi parhaista, koska sen asetuksia voi muuttaa paljon ja se on luotettava. Syy siihen, miksi tämä emulaattori on kilpailijoitaan parempi, on yksinkertaisesti tuloksen sulavuus. Dolphinin avulla saat harvoin kaatumisia, jäätymisiä tai ruudunpäivitysnopeuden putoamista (jos sinulla on oikea teho).

Voit kartoittaa näppäimiäsi, näyttää painikkeita ruudulla, tarkistaa ruudunpäivitysnopeuden pudotuksen, muuttaa resoluutiota, tallentaa tiloja, kuten tiloja, lisätä huijareita, voit nimetä mitä tahansa ja Dolphin voi tehdä sen.

Emulaattorin linkki: Dolphin

okami delfiinillä

2. Cemu

Alusta : Windows

Toinen emulaattori parhaiden Nintendo Wii -emulaattoreiden listallamme tunnetaan nimellä Cemu. Se on ilmainen emulaattori PC-käyttäjille, jotka haluavat pelata Nintendo Wii U -pelejä työpöydällään tai kannettavalla tietokoneellaan.

Sen ovat luoneet Exzap ja Petergrov pääasiassa PC-käyttäjille. Cemusta tekee niin hienon sen yhteensopivuus, helppokäyttöisyys ja melko yksinkertainen käyttöliittymä.

Monet valitsevat Cemu Dolphin sijaan, koska sen takana olevat kehittäjät keskittyvät yhteen konsoliin ja vain yhteen konsoliin sen sijaan, että he joutuisivat jatkuvasti paikkaamaan Gamecube-emulaatiota kuten Dolphin.

Koska kehittäjät ovat varsin aktiivisia ja päivittävät ohjelmistoa lähes kahden viikon välein, huhutaan, että he julkaisevat tämän emulaattorin Mac-käyttäjille tulevina kuukausina.

Sen lisäksi, että voit tallentaa pelejä, ladata niitä, muuttaa näppäin määrityksiä jne., voit myös muuntaa ne 4K-resoluutioon, jos PC:si tai Macisi on tarpeeksi tehokas.

Emulointi on sujuvaa, luotettavaa ja helposti ymmärrettävää, mutta Cemun käytön mukavuus johtuu tiimin nopeista päivityksistä. Kannattaa kokeilla, usko pois! Tarvitset vain PC:n, jossa on Windows 7 tai uudempi, Open GL 4.1 tai uudempi ja vähintään 4 Gt RAM-muistia. Ja se siitä, olet valmis pelaamaan!

Emulaattorin linkki: Cemu

Nintendo Wii U-Ohjain

3. Decaf

Alusta : Windows

Dolphiniin ja Cemuun verrattuna Nintendo Wii Decaf -emulaattori ei rehellisesti sanottuna ole mitään erikoista, ja se tulee yhteisöstä. Siinä ei ole mitään vikaa, mutta sillä ei ole tukea tai tiheitä päivityksiä kilpailijoihinsa verrattuna. Siitä huolimatta halusimme esitellä sen, koska, no, se toimii aika hyvin!

Decaf on ilmainen Nintendo Wii U -emulaattori PC:lle. Se aloitti kokeiluna, mutta sai nopeasti suosiota, koska se toimi ajoittain hyvin. Se on helppo asentaa, siinä on melko yksinkertainen käyttöliittymä ja voit tehdä kaikki perusasiat, kuten tallentaa, ladata ja muuttaa asetuksia.

Decafin ainoa huono puoli on se, että sillä on taipumus matalaan ruudunpäivitysnopeuteen ja se kamppailee isompien 3D-pelien kanssa, joita Wii ja Wii U tarjoavat.

Se ei riitä estämään pelaamista, mutta kun kilpailijoilla ei ole käytännössä lainkaan framerate häviöitä, on vaikea valita Decaf, varsinkin kun päivitykset ovat hyvin harvinaisia.

Mutta jos haluat kokeilla jotain uutta ja haluat tukea altavastaajan peliä, niin Decaf on hyvä veto! Ilmeisesti tätä artikkelia kirjoitettaessa se toimii myös Linuxissa.

Emulaattori Linkki: Decaf

metroid other m

4. Dolwin

Alusta : Windows

Dolwin on avoimen lähdekoodin GameCube-emulaattori, joka on kirjoitettu kokonaan C-kielellä. Vaikka se on vielä kehitteillä, saatat silti pystyä ajamaan sitä, käynnistämään sen ja ajamaan joitakin kaupallisia pelejä ja demoja. Sen zip-tiedoston mukana tulee demo, jota voit pelata emulaattorin testaamiseksi. Se ei pysty ajamaan kaikkia saatavilla olevia kaupallisia pelejä.

Emulaattorin linkki: Dolwin

5. SuperGCube

Alusta : Windows

Lopetamme tämän valikoiman SuperGCubeen, Win32-pelikuutioemulaattoriin, joka perustuu lopetettuun GCubeen. Se on Nintendo GameCube -emulaattori vain Windowsille.

Sen tehokkaan ja erittäin optimoidun emulointiytimen ansiosta se saavuttaa suhteellisen korkean nopeuden ja päihittää muut emulaattorit, jotka käyttävät kehittyneempiä tekniikoita.

Emulaattorin linkki: SuperGCube

Voinko liittää Wiimoten tietokoneeseeni ja käyttää sitä näillä emulaattoreilla?

Alkuperäiset Wii-ohjaimet, Wiimoten, voi helposti liittää tietokoneisiin Bluetoothin ansiosta, ja teemme pian oppaan niiden liittämisestä. Näiden emulaattoreiden tapauksessa on todellakin parempi käyttää näitä ohjaimia tai niiden kopioita, jotta voit varmasti pelata kaikkia Wiin pelejä liike pelaamisen avulla.

Joissakin peleissä voit käyttää klassista ohjainta (PC, Xbox tai PlayStation) esimerkiksi Xenoblade Chronicles -peleissä. Joka tapauksessa, jos sinulla ei ole sinulle sopivaa ohjainta, älä epäröi käydä katsomassa kokoelmaamme Universaali ohjaimia, joihin pääset suoraan käsiksi klikkaamalla alla olevaa kuvaa!

Löydät Wii-ohjaimet, Xbox-ohjaimet tai jopa Gamecube-, Nintendo 64 USB- ja/tai Bluetooth-ohjaimet.

Universaali ohjain

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista.

Recevez nos articles dans votre boite email.