Pelituoli, peliasennuksen olennainen osa?

Pelituoli, peliasennuksen olennainen osa?

lukemisesta

Oletko koskaan ajatellut investoida pelituoliin täydentämään kokoonpanoasi? Mietitkö, onko se todella sen arvoista? Mutta ennen kaikkea, onko se todella hintansa arvoinen? Sen me tulemme näkemään juuri nyt!

Jokainen Gamer Aesthetic -kollektiivin jäsen on ollut innostunut videopeleistä lapsesta asti, ja jokainen heistä on kokenut pelaajatuolin ''uransa'' aikana pelaajana.

Tässä artikkelissa näemme, kannattaako tällaiseen toimistotuoliin todella investoida ja erityisesti sinun tilanteessasi. Näemme myös, mikä tuoli olisi sinun tapauksessasi sopivin ja mikä on budjetti, joka sinun tulisi varata!

Aloitetaan ilman muuta!

Pitäisikö minun todella ostaa pelituoli?

Pelaajatuoleihin kannattaa ehdottomasti investoida ihmisille, jotka istuvat pitkiä tunteja tietokoneen näytön ääressä. Pelituoli on suunniteltu korjaamaan huonoja istumistottumuksia ja opettamaan oikeaa ryhtiä.

Lyhyesti sanottuna, jos haluat tehdä vaikutuksen Discordissa oleviin ystäviisi uusimmalla pelituolimallilla ja jos tuolin estetiikka on tärkeämpää kuin sen ominaisuudet, pelituoli on sinua varten!

Mutta jos etsit pitkäaikaista mukavuutta, säädettäviä ominaisuuksia tuolin lähes jokaisella osa-alueella, laadukasta rakennetta ja ensiluokkaista mukavuutta, ergonominen toimistotuoli on paras vaihtoehto.

Vaikka toimistotöissä ei tarvitse liikkua valtavan 55-tuumaisen näytön ympärillä niin kuin videopelejä pelatessa, hauskanpidon ja tosissaan kärsimisen välillä on hieno raja. Mukavan istuimen ja spontaanin liikkumisen tarve on vieläkin suurempi, jos pelikokoonpanossasi on kaksi näyttöä.

Viime vuosina e-urheilu ja videopelit yleensä ovat muuttuneet vilkkaasta kapeasta markkinaraosta olennaiseksi viihdetavaksi maailmassa. Vaikka e-urheilu oli aikoinaan osa urheiluteollisuutta, siitä on tullut oma markkina-alueensa.

pelaajan tuoli

Tämä siirtymä johtui siitä, että valtavirran verkostot, kuten ESPN, raportoivat yhä enemmän. Osittain siihen vaikutti myös Fortnite-pelin hurja kasvu. Se on selviytymispeli, jossa 100 pelaajaa kilpailee moninpelitaistelussa ainoasta selviytyjästä. Fortnitella on ennätykselliset 125 miljoonaa pelaajaa (oliko sitä todella tarpeen esitellä?!).

Videopelien vakiintuessa valtavirtakulttuuriin suuret mainostajat, yritykset, suuret tiedotusvälineet ja asiakkaat kiinnittävät huomiota kaikkiin niihin liittyviin tuotteisiin. Yhä useammat ihmiset paneutuvat videopelien sisältöön, mikä tarkoittaa, että he tarvitsevat pelaamiseen oikeat kalusteet ja pelilaitteet.

Kun niin monet ihmiset pelaavat verkkopelejä ympäri maailmaa, pelaamiseen liittyvästä reaalimaailman dynamiikasta tulee tärkeää. Jos istut tuntikausia, tarvitset mukavan pelituolin, joka on ergonomisesti suunniteltu pitämään ryhti oikeana. Jos istut missä tahansa tuolissa, vaarana ovat tietokoneen pitkäaikaiseen käyttöön liittyvät toistuvat rasitusvammat.

Mitä vammoja on vaarassa, jos pelaat liian pitkään?

Pitkäaikainen istuminen voi aiheuttaa verkkopelaajille monia vammoja. Useimmat näistä vammoista liittyvät huonoon ryhtiin ja nikamavälilevyihin kohdistuvaan lisääntyneeseen paineeseen.

Tämä voi johtaa selkärangan rappeutumiseen tai selkärankaan liittyvien hermojen ja verisuonten vaurioitumiseen. Myös lonkan ja olkapään lihakset voivat vaurioitua, mikä voi aiheuttaa virheellisen kävelyn. Juuri nämä vammat aiheuttavat alaselkäkipuja, kun pelaat, tai yläselkäkipuja, kun kumarrut eteenpäin.

pc-gamer tuoli

Toistuvat rasitusvammat kyynärpää-, ranne- ja käsivammojen muodossa ovat yleisiä. Joystickin, näppäimistön ja hiiren käyttö voi johtaa vammoihin, kuten jännetuppitulehdukseen tai fleksor tenosynoviittiin. Nämä vammat ilmenevät yleensä lievänä tai joskus terävänä kipuna ranteessa pelaamisen aikana, varsinkin jos peliin liittyy monimutkaisia ohjaimen liikkeitä tai hiiren toistuvaa ja vertailukelpoista käyttöä.

Hermovaurio syntyy, kun hermoa "puristetaan" painamalla sitä tai ympäröiviä kudoksia, kuten luita, jänteitä, rustoa tai lihaksia, liikaa. Yleisimmät hermot, joihin hermovaurio kohdistuu, ovat keskihermo ranteessa, kyynärhermo kyynärpäässä ja plexus brachialis solisluun alla.

Miksi tarvitset ehdottomasti ergonomisen pelaajatuolin?

Kuten mainitsimme, kun istut pitkiä aikoja työpöydän ääressä, asentosi voi vaikuttaa siihen, miltä selkäsi tuntuu. Kaikki verkko- ja konsolipelaajat kokevat tämän - toiset enemmän kuin toiset. Tilanne on pahempi niillä, jotka pelaavat paljon videopelejä, jotka vaativat suuria ylävartalon liikkeitä istuessaan.

Mitä toimia voit toteuttaa välttyäksesi kipeytymiseltä pelaamisen aikana? Useimpiin ergonomisiin pelituoleihin on sisäänrakennettu tiettyjä ominaisuuksia, jotta saat ihanteellisen istuma-asennon lähes aina.

laatu gamer tuoli

Ergonomisissa työtuoleissa on kuusi perusperiaatetta, joiden ansiosta ne ovat ihanteellisia, kun istut pitkiä aikoja ja uppoudut verkkopelimaailmoihin, katsot YouTube-videoita tai saat turpiin Discordissa. Nämä periaatteet selitetään tarkemmin artikkelissa.

  • Toimistotuolit on valmistettu tasaisen painon jakautumisen ja tuen varmistamiseksi.
  • Pelitoimistotuolien valmistuksessa käytetyt materiaalit ovat korkealaatuisia ja pitkäikäisiä.
  • Lähes jokainen tuolin osa-alue on säädettävissä, käsinojista istuimen syvyyteen, kireyden säätöön ja pääntukiin, voit maksimoida säädettävyyden sopivaksi.
  • Ergonomiset toimistotuolit on suunniteltu osaksi monipisteistä pelipisteen ekosysteemiä, johon kuuluvat myös kaikki muut ergonomiset laitteesi, kuten näppäimistöt, ohjaustyynyt ja näytöt.
  • Jokainen tuoli on suunniteltu tyylikkääksi ja esteettisesti miellyttäväksi, olipa peliasetuksesi mikä tahansa. Toisin kuin kilpatuolien kirkkaat, rohkeat värit, jotka voivat olla ristiriidassa huoneesi sisustuksen kanssa.
  • Kun ne lisätään koko peliasennuksen hintaan, pöytätuolit ovat kohtuuhintaisia kaikkiin niiden tarjoamiin ominaisuuksiin ja pitkäikäisyyteen nähden.

Oikean kokoinen tuoli tukee kehon painoa

Muista ostaa tarpeisiisi sopiva leikkituoli. Tuolien istuimet ovat kehon painon ensisijainen tuki istuessasi. Mutta mitä enemmän nojaat, sitä enemmän painoa siirtyy selkänojaan. Ergonomisessa pelituolissa on niin sanottu kallistusalue ja kinematiikka eli tuolin kyky jäljitellä kehon luonnollisia kääntymispisteitä ja siirtää painoa selkään.

Nämä tekijät määrittävät kallistusalueen. Comfort Design -tuoleissa on erilaisia korkeussäätöjä ja erilaisia kapasiteetteja sen kehon painon suhteen, jota ne voivat tukea.

Ostamalla pelituoli yritykseltä, joka tuntee ergonomian dynamiikan ja tieteen, säästät aikaa ja parannat ryhtiäsi. Näitä tuoleja käyttävät erilaiset vartalotyypit, ja on tärkeää hankkia juuri sinulle sopiva tuoli.

Tämä auttaa jakamaan painon pois selkärangastasi ja pitää sinut mukavana. Kun topografialtaan neutraali istuin ja selkänoja on suunniteltu tukemaan monenlaisia painoja ja kokoja, ihmiset voivat nauttia hienosäädetyn paineenjaon eduista.

Valitse laadukkaista materiaaleista valmistettu tuoli

Jokaisella on erilainen mukavuustaso istuimensa suhteen. Yksi pelaaja saattaa esimerkiksi pelätä käyttää liian pehmeää istuinta, kun taas toisen mielestä liian luja istuin satuttaa hänen selkäänsä. Monet pelaajat tarvitsevat juuri sen verran pehmustusta, että heidän hartiansa voivat vielä liikkua hieman edestakaisin. Tätä varten tarvitset istuimen, joka on tuntumaltaan luja mutta tarpeeksi pehmeä ollakseen mukava.

pelaajan tuoli malli

Optimaalisen istumakokemuksen saavuttamiseksi varmista, että tuoli tarjoaa riittävästi tukea ja antaa sinulle mahdollisuuden säilyttää hyvän asennon ja pysyä rentona. Tuolin tarjoava yritys voi antaa sinulle neuvoja saatavilla olevista eri materiaaleista. Jotkin materiaalit soveltuvat paremmin selkänojaan, kun taas toiset soveltuvat paremmin tuolin istuimeen.

Sinun on tehtävä tutkimusta löytääksesi oikean ratkaisun. Sinun on varmistettava, että tuoliin käytetyt materiaalit kestävät myös ympäristövahinkoja, kuten kaatunutta kahvia tai Red Bullia. Tämä tarkoittaa, että sinun on etsittävä pelituoleja, joissa on reilu takuu, jos ilmenee räikeitä rakenne- tai laatuvirheitä.

Tuolisi on oltava säädettävissä kaikilta osin

Kehosi ei saa olla liian jäykkä, kun pelaat. Sinun pitäisi pystyä liikkumaan hieman, mutta ei liikaa. Tuolin istuimessa ja selkänojassa on oltava jonkin verran joustoa, jotta voit liikkua sivulta toiselle ja selästä eteen.

Lisäksi käsinojia, istuimen syvyyttä, istuinkorkeutta ja pääntuen korkeutta on voitava säätää. Paras leikkituoli voi tarjota kaikki nämä edut, jos se ostetaan laadukkaista leikkituoleista tunnetulta yritykseltä.

Tarvitset monipistetukea!

Parhaat ergonomiset peliasennukset tarjoavat ensinnäkin suuren mukavuuden, mutta mikä tekee tuolista erottuvan? Se johtuu siitä, että mukavuuden ja toiminnallisuuden kannalta tuolit tarjoavat sinulle yhdistelmän asioita.

oranssi pelaajan tuoli

Toinen tärkeä näkökohta on tuolin muotoilu ja muoto. Monissa nykypäivän pelituoleissa on urheilullisempi, kilpaurheilusta inspiroitunut muotoilu, vaikka istuisitkin vain työpöydän ääressä. Ulkonäöstä maksettavan hinnan tulisi vastata suorituskykyä ja käyttäjäystävällisiä ominaisuuksia.

Monet uudet mallit ovat liian futuristisia, minkä vuoksi ne näyttävät hieman sopimattomilta nykyaikaisessa toimistossa. Mutta koska useimmat ihmiset pelaavat pelejä kotona ja COVID-19 mahdollistaa etätyöskentelyn, investoiminen pelituoliin on hyvä ajatus.

Mikä lopulta tekee peliasennuksesta siistin? Ovatko se näppäimistön LED-valot, näytön koko vai tuolin kankaan väri? Vastaus ei ole kumpikaan. Todella siisti kokoonpano näyttää siltä käytännöllisyytensä ja ominaisuuksiensa vuoksi. Tarvitset yhdistelmän laadukkaita ja mukavia laitteita, joiden avulla voit olla vuorovaikutuksessa pelimaailmojesi kanssa mahdollisimman helposti.

Kuvittele, että sinulla on kaikki nämä parannukset pelissä, mutta todellisuudessa istut ruokasalin tuolissa, jossa on vain vähän pöytätilaa. Pelikokemuksesi on rajallinen.

pelituoli

Valitse ainutlaatuinen ja klassinen muotoilu

Toinen tärkeä näkökohta on tuolin muotoilu ja muoto. Monissa nykypäivän pelituoleissa on urheilullisempi, kilpaurheilusta inspiroitunut muotoilu, vaikka istuisitkin vain työpöydän ääressä. Ulkonäöstä maksettavan hinnan tulisi vastata suorituskykyä ja käyttäjäystävällisiä ominaisuuksia.

Monet uudet mallit ovat liian futuristisia, minkä vuoksi ne näyttävät hieman sopimattomilta nykyaikaisessa toimistossa. Mutta koska useimmat ihmiset pelaavat pelejä kotona ja COVID-19 mahdollistaa etätyöskentelyn, investoiminen pelituoliin on hyvä ajatus.

Mikä lopulta tekee peliasennuksesta siistin? Ovatko se näppäimistön LED-valot, näytön koko vai tuolin kankaan väri? Vastaus ei ole kumpikaan. Todella siisti videopeliasema on tuon näköinen käytännöllisyytensä ja ominaisuuksiensa ansiosta.

Tarvitset yhdistelmän laadukkaita ja mukavia laitteita, joiden avulla voit olla vuorovaikutuksessa pelimaailmojesi kanssa mahdollisimman helposti. Kuvittele, että sinulla on kaikki nämä parannukset pelissä, mutta todellisuudessa istut ruokasalin tuolissa, jossa on vain vähän pöytätilaa. Pelikokemuksesi on rajallinen.

Game Configin hinnan on pysyttävä kohtuullisena.

Viimeinen kohta koskee hintaa. Nykypäivän pelimarkkinoilla ei ole useinkaan mahdollista löytää nimekkäitä videopelejä poikkeuksellisen edulliseen hintaan, varsinkin jos kyseessä on PS4-, Xbox One- tai PC-peli. Tämä on huomattavaa, kun kyse on konsoleista. Kuten huomaat, useimmat istuinratkaisut ovat kuitenkin kohtuullisesti hinnoiteltuja kaksi kertaa hyvän pelin hinnalla.

pc setup gaming

Parasta pelituolissa on se, että se on pitkäaikainen investointi. Tuoli on aina mukana, pelasitpa sitten Fortnitea tässä kuussa tai mitä tahansa hiljattain julkaistua peliä. Jos sinulla ei ole budjettia ostaa kalliita, tavallisuudesta poikkeavia pelituoleja, valitse perustason ergonominen toimistotuoli, jossa on samanlaiset mukavuusominaisuudet.

Siinä on yleensä suurin osa hyödyllisistä ominaisuuksista, mutta ei tyylillisiä hienouksia, jotka tekevät siitä myös esteettisesti miellyttävän ostoksen.

Pelaajan tuoli: Gamer-tuoli: Jokaisen pelaajan välttämätön?

Maailmassa ei ole kahta täysin samanlaista ihmistä. Olemme kaikki ainutlaatuisia, mutta kehomme toimii samalla tavalla. Istuminen on asia, jota kaikki tekevät tavalla tai toisella. Nyt kun verkkopelaaminen on kasvanut ja löytää joka päivä uusia faneja, on tärkeää, että ihmiset ottavat huomioon sen vaikutukset terveyteensä.

Vaikka valtavirran tiedotusvälineissä ollaan huolissaan muun muassa pelien sisäisestä väkivallasta ja pelaajien ruokavaliosta, me olemme päättäneet keskittyä lannerangan tukemiseen ja ryhtiin.

Päätimme keskittyä lannerangan tukemiseen ja ryhtiin. Se on aihe, josta olemme hyvin huolissamme ja josta muistutamme ihmisiä aina. Jos sinulla on pelaamiseen sopiva tuoli, kehosi on tyytyväinen ja pelisuorituksesi on parempi.


Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista.

Recevez nos articles dans votre boite email.