miten tehdä rahaa pelaamalla videopelejä

Kuinka tienata rahaa pelaamalla videopelejä?

lukemisesta

Videopelien pelaamisesta maksaminen on monien ihmisten unelma. On syy, miksi videopelit ovat yksi tärkeimmistä intohimoistamme Gamer Aestheticissa! Se on hauskaa, sen ei tarvitse olla kallista, ja voit mahdollisesti ansaita sillä rahaa!

Tässä artikkelissa tarkastelemme eri tapoja, joilla voit ansaita rahaa videopelien pelaamisella! Tulet todennäköisesti yllättymään siitä, kuinka paljon erilaisia tapoja siihen on! Otetaan selvää ilman muuta!

game room neon

Voiko videopelien pelaamisella ansaita elantonsa?

Ensimmäinen kysymys, jonka ihmiset kysyvät etsiessään tapoja tienata rahaa videopelien pelaamisella, on, onko pelaamisesta mahdollista saada elantonsa. Vastaus on kyllä, jotkut ihmiset ovat onnistuneet muuttamaan intohimonsa peleihin kokopäivätuloksi. Se ei kuitenkaan ole koko tarina!

Sitä, mitä ihmiset eivät halua kertoa, on se, että pelaamisesta elantonsa hankkiminen on vaikeaa! Useimmat striimaajat eivät esimerkiksi tienaa paljon rahaa, ja useimmat tavat ansaita rahaa videopelien pelaamisella eivät anna sinun lopettaa kokopäivätyötäsi.

Silti nämä ovat loistavia tapoja ansaita lisätuloja, ja kuka tietää, ehkä sinusta tulee seuraava Mistermv (tai seuraava Ultia, jos olet nainen) ja tienaat miljoonia dollareita videopeleillä!

Kuinka paljon voi ansaita pelaamalla videopelejä?

Jotkut ihmiset tienaavat miljoonia dollareita videopeleillä. Mutta kuten sanoin, nämä tulokset eivät ole yleisiä. Useimmat ihmiset ansaitsevat pelaamalla vain muutaman ylimääräisen taalan (täydentääkseen tulojaan), ja se on ihan okei.

On monia tapoja ansaita rahaa videopeleillä, ja valitsemasi polku voi määrittää, kuinka paljon rahaa tienaat. Jos esimerkiksi valitset sovelluksen, joka maksaa pelaamisesta, tienaat vähemmän rahaa kuin perustamalla oman yrityksen ja tulemalla valtavaksi Twitchissä.

Gaming rahaa

Miten tienata rahaa pelaamalla videopelejä?

Suosikkitapani tienata rahaa videopelien pelaamisella on striimaaminen Twitchissä. Tämä on yksi niistä tavoista ansaita rahaa, jotka voivat olla erittäin tuottoisia.

Hyvän palkan saaminen täältä on kuitenkin, sanoisin, ''aika epätodennäköistä''. Vaikka jotkut Twitch-striimaajat voivat tienata miljoonia dollareita, useimmat eivät tienaa edes niin paljon, että kuukausittainen 100 euron maksukynnys täyttyisi. Vaatii paljon aikaa, energiaa ja verkostoa ansaita niin paljon rahaa striimaajana.

Twitch-streamaamista voi melkein pitää rockbändin perustamisen modernina versiona. Jotkut pääsevät suuriin ponnistuksiin, mutta valtaosa ei.

En tietenkään yritä murskata unelmiasi! Vaikka et luultavasti tienaa miljoonia, voit silti tehdä pelaamisesta kannattavaa sivubisnestä Twitchin avulla. Twitchin kumppaniksi on melko helppoa ryhtyä (muun muassa oppaamme Twitchin kumppaniksi ryhtymisestä), ja voit aloittaa rahan ansaitsemisen sieltä käsin.

streameri

Useimmat ihmiset eivät tienaa rahaa Twitchissä, koska he eivät verkostoidu tai tee mitään rakentaakseen brändiään tai liiketoimintaansa. He luulevat, että he voivat vain laittaa streaminsä verkkoon ja ihmiset tulevat. Mikään elämässä ei toimi niin.

Sinun on kohdeltava liiketoimintaasi kuin liiketoimintaa, verkostoiduttava ja ponnisteltava, olipa kyse sitten verkosta tai offline-toiminnasta. Jos pystyt siihen, voit tehdä videopelaamisesta elinkelpoisen sivubisneksen.

Jos joskus päätät aloittaa suoratoistobisneksen, tutustu opasartikkeliin siitä, miten pääset alkuun Twitchissä! Se saattaa kiinnostaa sinua!

Suoratoisto muilla alustoilla

Vaikka suosin suoratoistoa Twitchissä, on muitakin alustoja, joita voit käyttää suoratoistoon. Mielestäni Twitch on kuitenkin helpoin vaihtoehto ansaita rahaa, joten jos päätavoitteesi on ansaita rahaa videopelien pelaamisella mahdollisimman pian, Twitch on luultavasti paras vaihtoehto.

Voit kuitenkin tutustua myös Facebook Gamingiin, Youtube Gamingiin, Theta.tv:hen, Steamiin jne... tehdäksesi oman päätöksesi, olemme myös julkaisseet blogiosiossa erilaisia oppaita, jotka auttavat sinua pääsemään alkuun näillä eri alustoilla.

Olemme tehneet myös toisen oppaan, jolla pääset alkuun esimerkiksi Facebook-pelaamisessa, pääset siihen klikkaamalla tästä!

YouTubeen lataaminen

Vaikka voit suoratoistaa suoraan YouTubessa, toinen tapa ansaita rahaa videopeleistäsi on ladata peliesityksiäsi YouTubeen. Tämän menetelmän etuna on se, että voit muokata ja säilyttää pelipelisi näyttääkseen kohokohtia tai tärkeitä osia.

Monet ihmiset kääntyvät YouTuben puoleen oppiakseen, miten ratkaista tiettyjä pulmia tai voittaa tärkeitä pomoja, ja voit ladata lyhyitä videoita, joissa näytetään nämä erityiset toimet pelissä.

Jotta voit alkaa ansaita rahaa YouTube-kanavallasi, sinulla on oltava 1 000 tilaajaa ja yli 4 000 tuntia katselukertoja. Näiden tasojen saavuttaminen on vaikeaa, mutta jos olet hyvä tietyssä pelissä ja tunnet kaikki salaisuudet, voi olla kannattavaa ladata pelattavuuttasi, varsinkin jos se on vaikeaa.

led-nauha

Voit käyttää YouTubea myös muun peliin liittyvän sisällön, kuten arvostelujen, pelaajahaastattelujen ja muunlaisten kommenttien julkaisemiseen. Jotkut, kuten Attic Gamer, ovat tehneet uran kommentoimalla retropelien huonoja mekaniikkoja.

Jos olet luova ja sinulla on videokamera, peliin liittyvän sisällön luominen YouTubeen on hyvä tapa saada palkkaa pelaamisesta.

Mobiilisovelluksen käyttö

Oletko koskaan miettinyt, miten voit ansaita rahaa pelaamalla videopelejä vain käyttämällä mobiilisovellusta? No, olet onnekas! On nimittäin olemassa sovelluksia, joiden avulla voit ansaita oikeaa rahaa pelaamalla pelejä.

Usein näet Swagbucksin, Survey Junkien, Inbox Dollarsin ja muiden kyselysivustojen kaltaisia sovelluksia (valitettavasti paljon yleisempiä englanninkielisellä puolella) artikkeleissa, jotka käsittelevät videopelien pelaamisen rahan ansaitsemista.

Näillä sovelluksilla on käyttötarkoituksensa, mutta ne eivät ole oikeita pelejä. Jotkut niistä yrittävät pelillistää tutkimusprosessia, mutta ne eivät ole oikeasti hauskoja. Jos ainoa tavoitteesi on ansaita lisärahaa, ne voivat olla hyvä vaihtoehto.

Mutta älä anna itsesi hämätä: ne eivät ole laillisia pelejä. Myöskään ne harvat mobiilisovellukset, joiden avulla voit ansaita rahaa ranskalaisella puolella, eivät ole läsnä pelien muodossa, vaan muissa muodoissa (esim. kävely, ostokset, käteispalautus jne...).

mobiiligaming

Mitkä ovat sovellukset, joiden avulla voit ansaita oikeaa rahaa pelien pelaamisesta?

On kuitenkin olemassa sovelluksia, joiden avulla voit ansaita rahaa pelaamalla pelejä. Useimmat niistä eivät tietenkään tarjoa käteistä. Sen sijaan ne tarjoavat maksun lahjakorttien muodossa.

Lisäksi löysimme suurimmalle osalle, että sovelluksia ei ole käännetty ranskaksi, käyttää vain, jos olet ainakin mukava kielen Shakespeare.

Älä epäröi antaa meille ehdotuksia kommenttiosioon, jos tiedät muita tämäntyyppisiä ranskaksi käännettyjä sovelluksia.

Mistplay

Mistplay on Gamer Aestheticin suosikki rahasovellus. Se tarjoaa lukuisia ilmaisia pelejä ja antaa sinun ansaita oikeaa rahaa (lahjakortteja) niiden pelaamisesta.

Mistplay ei itse luo pelejä. Se tekee yhteistyötä eri pelisovellusten kanssa maksaakseen sinulle vastineeksi. Löydät Mistplaysta pulmapelejä, seikkailupelejä, korttipelejä ja paljon muuta.

Tämän sovelluksen avulla voit ansaita rahaa eri tavoin. Tasojen nostaminen peleissä on helpoin tapa ansaita rahaa, mutta voit ansaita rahaa myös bonusten avulla.

Voit jopa "ansaita rahaa" käyttämällä rahaa sovelluksen sisäisillä ostoksilla, mutta en koskaan suosittele maksamista mobiilipeleissä. Nämä mikrotransaktiot kasvattavat summaa, etkä ansaitse Mistplayllä enempää kuin kulutat.

mobiilipelit

Jos kuitenkin pidät jostain pelistä, johon käytät rahaa joka tapauksessa, ei ole pahitteeksi katsoa, tarjoaako Mistplay sitä. Näin voit saada takaisin osan peliin käyttämistäsi rahoista.

Valitettavasti Applen käyttäjille tämä sovellus on saatavilla vain Androidille. Mutta jos olet Android-käyttäjä, joka rakastaa mobiilipelejä, tarvitset ehdottomasti tämän sovelluksen!

Lucktastic

Lucktasticissa on useita tapoja ansaita palkintoja eli "poletteja". Voit ladata pelisovelluksia, osallistua kilpailuihin, pelata raaputusarpoja, katsoa videoita, osallistua kyselyihin ja rekisteröityä tarjouksiin ansaitaksesi poletteja.

Merkkejä voi lunastaa oikeiksi lahjakorteiksi tai niillä voi osallistua muihin kilpailuihin. Tarjolla on esimerkiksi käteisbonanssia, lomia ja vastaavia kilpailuja, joihin voit osallistua kuponkiesi avulla.

Tämä on ainoa sovellus, jossa voit voittaa oikeaa rahaa. Voittaminen ei ole helppoa, mutta joissakin raaputuspeleissä on tarjolla oikeita rahapalkintoja. Kun saavutat viidentoista dollarin oikean rahan voittokynnyksen, voit saada shekin postitse.

Lucktastic

Lucktastic ei ole varsinainen pelisovellus. Sinulle ei makseta siitä, että pelaat mobiilipelejä tällä sovelluksella. Olen kuitenkin sisällyttänyt sen tähän, koska sen tarjoamat raaputuspelit ovat todella hauskoja.

Suurin osa Lucktasticista ladattavista peleistä on kuitenkin myös Skillzissä, ja voit ansaita rahaa pelaamalla niitä tällä sovelluksella.

Lucktastic on saatavilla IOS:llä ja Androidilla.

Skillz

Skillz on sovellus, joka yhdistää peliturnaukset ja mobiilipelit. Voit voittaa oikeaa rahaa voittamalla muita näissä kilpailuissa. Osa niistä on ilmaisia, mutta niissä, joissa on suurimmat voitot, on osallistumismaksu.

Olin järkyttynyt turnaustilassa pelattavien pelien valikoimasta. Tarjolla on korttipelejä, bingopelejä, e-urheilupelejä ja jopa pulmapelejä, ja lisäbonuksena on mahdollisuus pelata voittaakseen muita. Se on aika hieno konsepti sovellukselle, ja se on ehdottomasti katsomisen arvoinen, jos olet kilpailuhenkinen mobiilipelaaja.

Skillz on saatavilla IOS:lle ja Androidille.

Gamehag

Gamehag on eräänlainen mainitsemiemme kyselysovellusten ja Mistplayn risteytys. Vaikka se tarjoaa joitain pelejä, joilla voit ansaita rahaa, niitä ei ole paljon. Voit kuitenkin ansaita paljon pisteitä suorittamalla niiden pieniä haasteita, joihin yleensä kuuluu sellaisten tavaroiden tilaaminen, joita et oikeastaan halua, ja kyselyihin vastaaminen.

gamehag

Pelattavien pelien valikoima on hyvin rajallinen. Tarjolla on vain viisi mobiilipeliä, mutta Raid: Shadow Legends ja Elvenar ovat niiden joukossa. Tarjolla on myös joitakin minipelejä, ja osa rekisteröitymisbonuksista koskee myös mobiilipelejä.

Gamehag on saatavilla IOS:llä ja Androidilla.

Muut pelit

On olemassa yksittäisiä pelejä, joissa voit voittaa oikeaa rahaa lahjakortin muodossa, mutta suurin osa niistä liittyy edellä mainittuihin sovelluksiin.

Voit esimerkiksi voittaa oikeaa rahaa Blackout Bingolla ja Solitaire Clubilla, mutta se on mahdollista lähinnä, jos käytät niitä yhdessä Skillzin ja Lucktasticin kanssa. (Vinkki: lataa peli ensin Luckstasticiin ansaitaksesi pelimerkkejä ja pelaa sitten Skillzissä, jotta voit osallistua kilpailuihin ja voittaa vielä enemmän).

Suurin osa yksittäisistä peleistä, joista saat rahaa, ei ole ilmaisia. Sinun on maksettava osallistumisestasi turnauksiin, ja ansaitset rahaa vain, jos voitat kyseisen turnauksen.

Videopeliturnauksissa pelaaminen rahan ansaitsemiseksi

Jos olet todella hyvä jossakin tietyssä pelissä, sinun kannattaa tarkistaa, järjestetäänkö siellä turnauksia. Joissakin e-urheilulajeissa on kokonaisia liigoja, ja toisissa peleissä, kuten LOL:ssa, Rocket Leaguessa ja jopa joissakin ensimmäisen persoonan räiskintäpeleissä, on turnauksia, joihin voit osallistua ja voittaa oikeaa rahaa. Esimerkkinä mainittakoon, että vuoden 2018 Halon maailmanmestaruuskilpailujen voittajat voittivat viisisataatuhatta dollaria!

esport-pelaaja

Yksi asia, joka kannattaa pitää mielessä ennen turnaukseen osallistumista, on se, että nämä ihmiset ovat ammattilaisia. Täällä peli kohtaa urheilun, ja parhaista parhaat kilpailevat voitosta. Jos et ole ammattilaistasolla, todennäköisyys, että voitat jonkin näistä kilpailuista, on pieni.

Aloita videopeliblogi

Hieman erilainen, mutta silti merkityksellinen tapa ansaita rahaa pelaamisella on perustaa videopeliblogi. Jos valitset tämän reitin, sinun on oltava realistinen. Rahan ansaitseminen bloggaamalla vaatii paljon aikaa ja työtä.

Jos kuitenkin haluat yhdistää rakkautesi videopeleihin ja intohimosi kirjoittamiseen, blogin perustaminen voi olla loistava tapa ansaita rahaa videopeliharrastuksestasi.

On olemassa lukuisia aiheita, joista voit kirjoittaa videopelibloggaajana. Voit kirjoittaa peli- tai konsoliarvosteluja, tehdä kierroksia, kirjoittaa artikkeleita, joissa juhlitaan tiettyjen pelisarjojen parhaita hetkiä, tai yksinkertaisesti vastata kysymyksiin, joita käyttäjät kysyvät eniten (kuten me teimme tässä artikkelissa).

parhaat videopelit

Pelien ympärillä on paljon sisältöä, ja jos tämä on intohimosi, voit varmasti tehdä peliblogistasi kannattavan sivubisneksen.

Voit luoda oman verkkosivuston Wordpressin avulla hyvin edullisesti, youtubessa ja internetissä on satoja opetusohjelmia, ja se on ehdottomasti tutkimisen arvoista! Suosittelemme myös kiinnostumaan SEO:sta (hakukoneoptimointi), joka tunnetaan myös nimellä google-viittaus.

Miten törmäsit tähän artikkeliin? On todennäköistä, että se on google ja se on aivan normaalia, olemme optimoineet sen. Vastaa kysymyksiin, joita käyttäjät kysyvät eniten, ja voit hankkia paljon kävijöitä, jos vastaat täydellisesti heidän interogations ja heidän tarpeisiinsa.

Tee uraa videopeleissä

Tähän mennessä olemme puhuneet vain siitä, miten tehdä rahaa pelialalla. Mutta jos mietit, miten tienata rahaa videopelien pelaamisella, oletko harkinnut todellista uraa pelialalla?

Jos sinulla on graafisen suunnittelun taitoja, voisit auttaa luomaan seuraavan suuren pelin. Voisit ansaita elantosi luomalla videopelejä!

Useimmille pelaaminen on hauskempaa kuin pelin luominen, mutta on olemassa pelien testaamiseen keskittyviä ammatteja, kuten pelitestaajan ura. Nämä ihmiset pelaavat pelejä ennen niiden julkaisua, etsivät ongelmia ja virheitä, yrittävät löytää puutteita, jotta kehittäjät voivat korjata ne, ja varmistavat, että kaikki on valmista julkaisua varten.

dev gaming

Voit löytää testaajan paikkoja esimerkiksi Indeedin kaltaisista työpaikkatauluista. Näistä tehtävistä ei yleensä makseta kovin hyvin, ja ne ovat valitettavasti melko harvinaisia, mutta ne ovat hyvä ponnahduslauta pelinkehityksen alalle.

Voiko videopeleillä todella tienata paljon rahaa?

Kuten olet varmaan huomannut, videopeleillä on itse asiassa melko vaikeaa tienata rahaa. Vaikea ei kuitenkaan tarkoita mahdotonta. Jos suhtaudut peleihin todella intohimoisesti, voit ryhtyä johonkin niistä peleihin liittyvistä sivubisneksistä, joista olemme puhuneet.

On suhteellisen helppoa ansaita muutama ylimääräinen taala intohimollasi videopelejä kohtaan. Käyttämällä yhtä (tai useampaa!) mainiota sovellusta, joista olemme puhuneet, ja käynnistämällä ainakin muutaman striimin voi olla loistava tapa ansaita lisärahaa vapaa-ajallasi ja todistaa lopullisesti, ettei pelaaminen ole ajanhukkaa!

Jos haluat aloittaa striimaajana ja saada hienon taustan näkyviin webbikameraan tai yksinkertaisesti koristella asetelmaasi ja pelihuonettasi, lisäämällä hienoja Esteettisiä pelidekoja, kuten neonvaloja, led-nauhoja tai jopa lamppuja, saat upean ilmeen!

Tutustu mallistoomme suoraan klikkaamalla alla olevaa kuvaa!

gamer aesthetic deko

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista.

Recevez nos articles dans votre boite email.