Parhaat Playstation 1 -emulaattorit

Parhaat Playstation 1 -emulaattorit

lukemisesta

PlayStation oli yksi historian ikonisimmista pelikonsoleista, ja se loi lukuisia legendaarisia pelejä. Se hallitsi pelikonsolien viidettä sukupolvea melko ylivoimaisesti myynnin osalta, ja monet sarjat, kuten Final Fantasy, Tony Hawk, Tekken, Spyro, Resident Evil ja monet muut, olivat upeita valtavirtamenestyksiä.

Jos pelasit näitä pelejä nuorena ja haluat pelata niitä uudelleen, tässä ovat parhaat PlayStation-emulaattorit Androidille juuri nyt.

Niitä ei ole paljon, mutta PlayStation-emulaattorimarkkinat ovat periaatteessa niin vahvat ja hyvät kuin vain voi olla. Tämä lista ei ole muuttunut paljon vuoden 2018 jälkeen, emmekä odota sen muuttuvan lähiaikoina, ellei uusi kilpailija tule esiin.

Yksinkertaistaaksemme asioita hieman suosittelemme myös joko ePSXe:tä tai FPse:tä, sillä nämä ovat kaksi tärkeintä kilpailijaa tällä alalla, ja jommankumman niistä pitäisi ehdottomasti toimia sinulle.

ps3 ohjain musta

Parhaat Ps1-emulaattorit Androidille

ClassicBoy Gold

Hinta: 5,99 dollaria

ClassicBoy Gold esittäytyy all-in-one-emulaattorina. Se tukee useita konsoleita, kuten PlayStationia, kolmea Game Boy -järjestelmää, Nintendo 64:ää, NES:ää, SEGA:ta ja NeoGeoa. Se tarjoaa myös laajan valikoiman ominaisuuksia.

Näihin kuuluvat tuki laitteistoohjaimille, mukautettavat kosketusnäytön ohjaimet, jotkut ääniasetukset sekä tavalliset tallennus- ja lataustilat.

Tämä on hyvä vaihtoehto niille, jotka etsivät useita emulaattoreita saman katon alta. Emulaattori kaipaisi hieman hienosäätöä, sillä se on hieman buginen, mutta muuten se toimii melko hyvin.

EmuBox

Hinta: vapaa

EmuBox on yksi uusimmista PlayStation-emulaattoreista. Se on myös all-in-one-emulaattorisovellus. Se sisältää useita konsoleita, kuten SNES, Nintendo DS, NES ja tietenkin PlayStation. Vakaus oli testiemme aikana kunnollinen.

Se sisältää myös tallennus- ja lataustilat, huijauskoodituen, pikakelausmoodin ja laiteohjaimen tuen.

Se on periaatteessa joukon paras. Se ei ole yhtä konfiguroitavissa kuin esimerkiksi FPse, mutta se toimii riittävän hyvin. Lisäksi se on täysin ilmainen mainosten kanssa. Haluaisimme myös huomauttaa, että siinä ei ole englanninkielistä käyttöliittymää toisin kuin Classicboyssa.

EPSXE

Hinta: 2,99 €.

EPSXE on luultavasti yksi kahdesta parhaasta PlayStation-emulaattorista. Tämä on yleensä hieman helpompi käyttää. Se on myös erittäin vakaa. Se tukee myös jaetun ruudun tilaa, tallennus- ja lataustiloja, muokattavia ohjaimia, laitteistoohjainten tukea ja OpenGL-parannettua grafiikkaa.

On myös lisäosia, jotka lisäävät lisäominaisuuksia. Tämä on peli, joka kannattaa valita, jos haluat jotain, joka toimii heti laatikosta. Ainoat haitat ovat demotilan puuttuminen ja käyttöliittymän vanhentunut ulkoasu. Muuten tämä toimii ja se toimii erittäin hyvin.

FPse

Hinta: 3,39 €

FPse on toinen Androidin kahdesta suurimmasta PlayStation-emulaattorista. Tämä on hyvin muokattavissa. Se tarjoaa perusominaisuuksia, kuten tallennus- ja lataustilat, mukautettavat ohjaimet, korkean yhteensopivuuden ja laitteistoohjaimen tuen.

Siinä on kuitenkin myös useita kehittyneitä vaihtoehtoja, lisäosia ja ekstroja, joiden avulla voit tehdä peleistä täydellisen näköisiä. Voit valita paremman grafiikan tai pelattavuuden laitteestasi riippuen. Kuten ePSXe:llä, tällä ohjelmistolla ei ole ilmaista versiota kokeiltavaksi. Myös tämän ohjelmiston oppimiskäyrä on jyrkempi sen valtavan optiovalikoiman vuoksi.

RetroArch

Hinta: vapaa

RetroArch on yksi tunnetuimmista Playstation-emulaattoreista. Tämä emulaattori ylpeilee myös cross-platform-tuella. Se tukee itse asiassa melkein kaikkea, mitä voit kuvitella. Lataat jokaisen järjestelmän erikseen lisäosana.

Tämä tarkoittaa, että käytössä on ylimääräinen monimutkaisuus verrattuna useimpiin PlayStation-emulaattoreihin. Jos kuitenkin opit hallitsemaan tämän sovelluksen, sinun ei tarvitse etsiä toista vähään aikaan.

Kokemuksemme mukaan PlayStation Core on suhteellisen vakaa ja toimii varsin hyvin. Se on täysin ilmainen (ja avoimen lähdekoodin). Toinen vaihtoehto, joka toimii paljon RetroArchin tavoin, on Lemuroid (Google Play -linkki), jos haluat saman kokemuksen eri paketissa. Löydät tämän emulaattorin myös pc:lle, macille ja linuxille.

Parhaat Ps1 emulaattorit PC:lle

BizHawk

Hinta: vapaa

Bizhawk on erilainen Mednafen-pohjainen emulaattori, joka toimii hyvin rennommille pelaajille. Sen todellinen viehätys piilee sen speedrunning-ominaisuuksissa. BizHawk antaa speedrunnereille mahdollisuuden käyttää työkaluja, jotka muokkaavat retropelien pelattavuutta.

BizHawkissa on useita valmiiksi ohjelmoituja avustustoimintoja, joiden avulla pelaajat voivat muokata pelattavuuttaan, kunnes ovat tyytyväisiä. Se sisältää ominaisuuksia, kuten kelaus (harjoitustarkoituksiin, tietenkin) ja tallennuslaitteet.

PlayStation-tuen lisäksi BizHawk on yhteensopiva kymmenien alustojen kanssa. Jos haluat speedrunata PC:lläsi, suosittelemme tutustumaan BizHawkiin.

bizhawk

Mednafen

Hinta: vapaa

Kun on kyse monipuolisista emulaattoreista, jotka emuloivat myös PSX:ää, kannattaa tutustua Mednafeniin, joka on monipuolinen emulointiohjelma, joka kattaa useita järjestelmiä, kuten NES:n, PSX:n, Sega Genesiksen ja Game Boy Advancen.

Vaikka Mednafen on melko monipuolinen emulaattori, sillä on myös muutamia haittoja. PSX-emulointia varten sinun on kopioitava omat PSX BIOS-tiedostosi. Lisäksi Mednafen on pohjimmiltaan komentoriviohjelma, joten käyttäjäystävällisemmän käyttökokemuksen saamiseksi kannattaa hankkia hyvä graafinen käyttöliittymä, kuten MedGUI Reloaded.

Oikein konfiguroituna Mednafen on monipuolinen emulaattori, jossa on valtavasti vaihtoehtoja (ja tuki muille konsoleille on iso plussa).

Xebra

Hinta: vapaa

XEBRA on japanilaisen Dr. Hell -kehittäjän PSX-emulointiprojekti, jonka tavoitteena on saavuttaa mahdollisimman tarkka ja uskollinen emulointi klassisesta Playstationista kaikkine puutteineen. XEBRA voi toimia ilman BIOS-tiedostoa, mutta voit myös ladata PSX BIOS-tiedoston.

XEBRA-emulaattorilla on loistava yhteensopivuus, vaikka sen käyttöliittymä ei ole kaikkein käyttäjäystävällisin verrattuna muihin emulaattoreihin. Se ei ehkä ole käyttäjäystävällisin ensimmäinen valinta, mutta XEBRA on hyvä varavaihtoehto tai jopa pääemulaattori, jos haluat perehtyä emulointilaitteiston teknisiin yksityiskohtiin.elle.

xebra-emulaattori

Millä ohjaimilla pelata emulaattoreissa?

Sinulla on nyt valinnanvaraa, kun on kyse Ps1-emulaattoreista, joita voit käyttää. Jos valitset android/ios-emulaattorin, et tarvitse ohjainta (tai älypuhelinohjainta pelikokemuksen parantamiseksi).

Jos taas päätät pelata PC:llä, Macilla tai Linuxilla, on hyvin todennäköistä, että haluat pelata ohjaimella, ja kaikki ohjaimet, sekä PC:llä että Xboxilla, kelpaavat. Voit myös valita PlayStation 1 -ohjaimen kopion USB-kaapelilla tai Bluetooth / Wifi -yhteydellä.

Riippumatta siitä, miten haluat kokea pelattavuuden emulaattorillasi, sinua hemmotellaan valinnanvaralla yleiskäyttöisten ohjainten kokoelmassamme. Klikkaa alla olevaa kuvaa päästäksesi niihin käsiksi.

Universaali ohjain

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista.

Recevez nos articles dans votre boite email.