Parhaat Game Cube -emulaattorit

Parhaat Game Cube -emulaattorit

lukemisesta

Haluaisitko pelata Smash Bros Melee, Star Wars Rogue Squadron tai Baten Kaisos -peliä uudestaan, mutta sinulla ei ole Gamecubea käden ulottuvilla? Tai edes pelejäsi? Tässä tapauksessa meillä on ratkaisu sinulle, emulointi!

Tässä artikkelissa näemme parhaat emulaattorit, joita voit käyttää pelataksesi suosikki Gamecube-pelejäsi tai jopa löytää tämän konsolin nugetteja tietokoneellasi tai älypuhelimellasi!

Kun olet lukenut tämän oppaan loppuun, sinun ei tarvitse muuta kuin kokeilla niitä suoraan ja valita sinulle parhaiten sopiva, jotta pääset vihdoin takaisin pelien pariin! Tutustutaanpa tähän kaikkeen ilman sen kummempia pohdintoja!

Nintendo GameCube USB Ohjain

Parhaat PC-, MAC- ja Android-emulaattorit Game Cubelle

1. Dolphin

Alustat: Windows, MAC, Android

Dolphin on ylivoimaisesti suosituin Gamecube-emulaattori monestakin syystä.

Se on saatavilla Androidille, Windowsille ja Macille, joten voit käyttää sitä useimmilla alustoilla. Sinun ei myöskään tarvitse maksaa siitä, sillä se on 100 % ilmainen.

Kuten kaikkien parhaiden Gamecube-emulaattoreiden kohdalla, tarvitset laitteen, joka voi lukea Gamecube-ROM-levyjä. Useimmat PC:t ja Macit voivat ajaa Gamecube-pelejä ongelmitta. Saatat kuitenkin tarvita tehokkaan Android-älypuhelimen, jotta voit pelata Gamecube-pelejäsi silkkisen sulavalla ruudunpäivitys nopeudella. Suosittelemme vähintään neliytimistä älypuhelinta.

Ajattelet varmaan, että "mutta Gamecube-pelit ovat vanhoja", ja se on totta, mutta tiedostot ovat itse asiassa melko suuria, ja nopeiden 3D-renderöintien tuottamiseen tarvitaan kunnon tehoa, aivan kuten parhaissa Dreamcast-emulaattoreissa.

Kun olet asentanut Dolphinin ja hypännyt siihen, huomaat, että sinulla on laaja valikoima asetuksia, joita voit muuttaa. Aluksi tämä voi olla hieman ylivoimaista, mutta juuri se tekee Dolphinista paljon paremman kuin kaikki kilpailijansa.

Voit kartoittaa näppäimiä, näyttää ominaisuuksia näytöllä, järjestää ROM-levyjäsi helposti ja mikä tärkeintä, saada parhaat mahdolliset ruudunpäivitys nopeudet.

Dolphin ei ole vain paras Gamecube-emulaattori, vaan sillä voi myös pelata joitakin parhaista Wii-peleistä, joten se on kaksi-in-yksi kaikille laitteillesi. Wii-pelien pelaamiseen tarvitaan kuitenkin todella tehokas älypuhelin.

Jos sinulla on näitä tehokkaita laitteita, voit jopa yrittää puskea 4K-resoluutiota, mutta älä huijaa itseäsi, tarvitset siihen tehopakkauksen.

Dolphin on listan paras, eikä vain siksi, että se on ilmainen, vaan myös siksi, että se on luotettavin Gamecuben suorituskyvyn suhteen, ja muuta emme emulaattorilta vaadi.

dolphin

2. WhineCube

Alusta : Windows

Numero 2 parhaiden Gamecube-emulaattoreiden listallamme on Whinecube. Sitä ei ole päivitetty sitten vuoden 2008, joten anna sen imeytyä ja saada sinut ymmärtämään, kuinka hyvä Dolphin on, jotta tämän kaltaiset kilpailijat luopuvat työstään.

Whinecube on saatavilla vain Windowsille ja sillä on 3,5/5 tähteä monilla muilla emulaatio sivustoilla, joten vaikka se on vanha, ihmiset käyttävät sitä edelleen ja lataavat sitä säännöllisesti. Sillä voi ajaa suurinta osaa Gamecube ROM:eista, mutta Whinecube on tunnettu ruudunpäivitys nopeuden putoamisesta.

Käyttöliittymää on myös hyvin vaikea käyttää, ja kuten voitte kuvitella, se on hieman vanhentunut. Ihmettelet varmaan, miksi se on listan kakkosena, mutta rehellisesti sanottuna Gamecube-emulaattoreita on vain kourallinen.

Tämä antaa Dolphinille vain vähän tai ei lainkaan kilpailua, ja ajan mittaan se on ajanut muut emulaattorintekijät pois, koska ne eivät vain pysty voittamaan sitä.

Ainoa todellinen syy, miksi tämä kannattaa ladata, on se, jos Dolphin ei jostain syystä toimi laitteissasi.

Se ajaa pelisi, mutta voit odottaa jäätymisiä, ruudunpäivitys nopeuden laskua ja mahdollisia kaatumisia aika ajoin. Alla on lisätietoja.

Jos olet kiinnostunut Game Boy Color -emuloinnista, kirjoitimme hiljattain myös blogikirjoituksen parhaista Game Boy Color -emulaattoreista, käy rohkeasti lukemassa se!

parhaat gamecube-pelit

3. SuperGCube

Rehellisesti sanottuna Dolphinsin korkean laadun ja sen hallitsevan aseman vuoksi Gamecube-emulaattori markkinoilla ei ole paljon kilpailijoita, koska se on vain niin hyvä. Mutta se ei estä joitakin ihmisiä yrittämästä, vaikka ne eivät olisikaan niin hyviä.

Listan numero 3 on SuperGCube, Win32 Gamecube-emulaattori, joka perustuu kauan sitten unohdettuun ja hylättyyn GCube-emulaattoriin. Siinä on erittäin optimoitu ja tehokas emulointiydin, joka pystyy saavuttamaan kohtuullisen nopeuden, vain pienillä ruudunpäivitys nopeuden pudotuksilla ajoittain.

Se on ilmainen ohjelmisto, jonka voi ladata PC:lle (NT/2000/XP), mutta valitettavasti viimeinen päivitys on vuodelta 2009, mikä tekee siitä bugisen ja epäluotettavan.

Ainoa syy, miksi lataisit sen Dolphinin sijaan, on, jos käytät hyvin vanhaa Windows-käyttöjärjestelmää, silloin se toimii paljon paremmin kuin Dolphin, koska... Dolphin ei vain toimi näissä super vanhoissa käyttöjärjestelmissä.

Se ei ole epäilyttävää, mutta vain 15 000 ihmistä on ladannut tämän emulaattorin, joten annamme sinun päättää, haluatko ladata sen klikkaamalla tätä linkkiä.

Universaali ohjain

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista.

Recevez nos articles dans votre boite email.