Mitä pelejä streamata Twitchissä ?

Mitä pelejä streamata Twitchissä ?

lukemisesta

Miten valitset, mitä pelaat Twitchissä? Miten havaitset Twitchin (ja muiden suoratoistoalustojen) aukot? Pelin (tai kategorian) valitseminen Twitchissä striimaamista varten on yksi vaikeimmista valinnoista ja yksi niistä päätöksistä, joilla on suurin vaikutus menestykseesi.

Tässä artikkelissa annamme parhaat vinkkimme siihen, miten löydät aloitteleville striimaajille sopivia pelejä, jotta et huku alustan suurimpien striimaajien massaan.

Otetaan selvää ilman muuta!

ghostbusters neon

Pitäisikö sinun pelata tämän hetken suosituimpia pelejä?

Tärkein neuvo, jonka voimme antaa sinulle, on, että älä pelaa peliä sen takia, että se on "suosittu" tai "siisti". Sinun on pelattava peliä, josta todella pidät, josta olet intohimoinen tai josta tiedät paljon ja jonka haluat jakaa yleisösi kanssa.

Voi myös auttaa, jos olet hyvä pelissä... Sinun ei tarvitse valita yhtä peliä, johon keskityt. Voit valita mitä haluat milloin haluat, tätä kutsutaan "generalistiseksi striimaajaksi", mutta se voi vaikeuttaa kasvua ja erottautumista.

Ajatteletko ryhtyä generalistiseksi striimaajaksi? Olemme listanneet kaikki hyvät ja huonot puolet tässä artikkelissa!

Pitäisikö minun ryhtyä yleistreameriksi?

Tyypillinen neuvo muilta striimaajilta on valita "toisen tason" Twitch-peli. Sen sijaan, että pelaisit nykyisiä suosikkeja, kuten League of Legendsia, Fortnitea, Valorantia ja Hearthstonea, kokeile pelata pelejä, kuten DOTA2:ta, Magic The Gatheringia tai muita paljon vähemmän tunnettuja indie-pelejä.

Vaikka olemme samaa mieltä periaatteesta, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden erottua muista peleistä, joillakin peleillä on jo omat omistautuneet striimaajansa, jotka voivat murtautua läpi. Jos tietosi tai taitosi ovat puutteelliset, et saa haluamiasi katsojia.

Erityyppiset pelit

Löytäminen on äärimmäisen vaikeaa Twitchissä, ja jos tuhannet muut ihmiset pelaavat peliä ja sinä hyppäät mukaan... miten haluat tulla löydetyksi?

Mieti, miten aiot erottua, miten aiot mainostaa sisältöäsi ja miten saat uusia ihmisiä katsomaan striimiäsi.

Miten valitset vähemmän suositun pelin striimaukseen?

Ja nyt tarkastellaan parhaita tapoja nähdä, ovatko pelit, joita haluat pelata, suosittuja Twitchissä. Sitä varten annamme sinulle x vinkkiä, joiden avulla voit tehdä oikean valinnan ja erottua. Aloitetaan!

Twitch-alustan selaaminen

Tämä saattaa tuntua itsestään selvältä, mutta ennen kuin striimaat peliä, miksi et käyttäisi alustan sovellusta tai verkkosivustoa ja katso, ketkä muut striimaavat sitä? Katsovatko sitä tuhannet ihmiset? Pystytkö selviytymään väkijoukon läpi, vai onko väkijoukkoa ylipäätään olemassa?

Twitch-pelit

Onko kenelläkään muulla tällä hetkellä käynnissä peli, jota haluat pelata? Jos ketään ei ole, se voi olla valtava mahdollisuus ihmisille, jotka etsivät peliä eivätkä löydä tuloksia.

Yritin kerran striimata Steep PS4:llä ja näin tuskin 22 keskivertokatsojaa, koska kukaan muu ei pelannut sitä ja katsojat etsivät peliä vain tutustuakseen siihen ennen sen ostamista (käytettynä)!

Mutta se, että katsojia ei ole, voi myös osoittaa, että ei ole kiinnostusta katsoa, kun joku pelaa tätä peliä. Toisessa esimerkissä striimasin Offworld Trading Company -peliä useita kertoja, mutta katsojamäärät ja sitoutuminen olivat vähäisiä, koska peli oli vain kapea yleisö, ja mikä tärkeintä, se on nyt viisi vuotta vanha.

tetris lamppu

Analyysityökalujen käyttö

Nopein tapa selvittää asia on käyttää verkkosivustoja, kuten TwitchTracker tai Sullygnome. Nämä ovat tietenkin erinomaisia työkaluja, joiden avulla voi nähdä, mikä toimii parhaiten Amerikan markkinoilla, ja siirtää sen Ranskan markkinoille, jotka ovat usein jäljessä.

Statistique Sullygnome pour un jeu

Voit myös testata lähettämällä muutaman tunnin ajan joitakin enemmän tai vähemmän tunnettuja pelejä ja katsoa, saatko sitoutuneita katsojia vai et. Tämä auttaa sinua määrittämään, mitä pelejä haluat pelata tulevaisuudessa.

Analysoimalla luokkia ja eri Twitch-tunnisteita

Tunnisteiden käyttöönoton myötä Twitch tarjoaa striimaajille entistä parempia tapoja löytää lisää pelejä pelattavaksi. Käytä hakupalkkia ja suodattimia löytääksesi samankaltaisia pelejä kuin ne, jotka saattavat olla liian isoja sinulle.

Suodattimien käyttäminen YouTube-alustalla

Voit etsiä YouTubesta nähdäksesi, mitä sisältöä peliin liittyen tehdään, ja käyttää suodattimia nähdäksesi, onko sisältöä ladattu hiljattain ja onko sitä nähty paljon.

YouTube-Gaming-analyysi
Cryofall Let's play

Tämä voi osoittaa pelin suosion Twitchin ulkopuolella ja antaa sinulle paremman käsityksen pelin suosiosta. Yllä olevista kuvakaappauksista näet esimerkiksi, että peli Cryofall ei ole (tai ei ole enää) niin suosittu peli.

Parhaat Twitch-analyysityökalut vajaakäytössä:

Vaikka amerikkalaiset, australialaiset ja muut englanninkieliset striimaajat käyttävät näitä työkaluja hyvin, Ranskassa niitä ei tunneta kovin hyvin.

Joten meidän nöyrän mielipiteemme mukaan se on hyvä tapa tarttua tilaisuuksiin erottautua muista sisällöntuottajista löytämällä nugetteja, joita ei tunneta kovin hyvin Ranskan puolella, itsenäisiä pelejä ja monia muita.

Tarpeeksi puhetta, tässä on listamme!

TwitchTracker

Kuten aiemmin nähtiin, tämä työkalu antaa sinulle kaikki tiedot omasta striimistäsi, suosikkistriimaajistasi tai Twitchissä viimeisten 30 päivän aikana pelatuista peleistä.

Classement TwitchTracker


Suosittelemme, että kokeilet sitä, jotta ymmärrät, mikä toimii sinulle tai muille ja mitkä pelit ovat tällä hetkellä kokeilemisen arvoisia.

TwitchStrike

Tämä työkalu on loistava vaihtoehto TwitchTrackerille, ja sen avulla voit paitsi nähdä, mitkä pelit ovat suosittuja mihinkin aikaan, myös nähdä, kuinka monta katsojaa katsoo lähetysten lukumäärän mukaan.

Se näyttää myös, mitkä pelit ovat suosittuja vain suurimmilla striimaajilla ja mitkä ovat katselutottumukset. Esimerkiksi Subnautica saavuttaa huippukatsojamääränsä tiistaina. Joten ei ehkä ole paras idea lähettää sitä torstaiaamuna...

Voit luoda oman tilin ja luoda peliluettelon, jonka avulla näet nopeasti, mitä pelejä kannattaa tällä hetkellä striimata.

Mitä striimata

Tässä on loistava 3ᵉ-työkalu Yhdysvaltain markkinoilta, jonka avulla voit havaita pelit, joilla on "suuri katsojamäärä, mutta vain harvat kanavat, jotka suoratoistavat niitä", jotta voit saada parhaan mahdollisen vaikutuksen suoratoistoon.

Vaikka What to stream on edellisten työkalujen tapaan räätälöity enemmän englanninkielisille, se voisi olla hyvä tapa napata nugetteja, joilla pääset ranskan puolelle.

Sullygnome

Se ei ehkä ole kaunista katsottavaa, mutta saamasi tiedot ovat erittäin mielenkiintoisia. Voit saada joitain ranking-listoja suosituimmista peleistä enemmän tai vähemmän tuoreen ajanjakson mukaan (3 päivää vanha, 7 päivää vanha, 14 päivää vanha jne...).

Sullygnome Stats

Erotu muilla tavoin

Nyt kun sinulla on peliluettelo käsilläsi, sinun täytyy erottua muista tavoista, jotta onnistut houkuttelemaan yleisöä striimeihisi! Tämä voidaan tehdä kommunikoimalla katsojien kanssa, persoonallisuudellasi, pelinsisäisillä taidoillasi tai jopa webbikamerastasi näkyvällä sisustuksellasi.

Tätä viimeistä tapausta kaikki aloittelevat striimaajat (ja myös kokeneemmat striimaajat) käyttävät usein liian vähän hyväkseen, ja väärin, sillä kaunis sisustus, jossa on nörttikulttuuriin liittyviä koriste-esineitä, hillitty ja värillinen led-valaistus heijastavat intohimoasi ja antavat sinulle tietynlaisen oikeutuksen seuraavien uusien katsojiesi silmissä.

Siksi se on meidän silmissämme kohta, jota ei pidä laiminlyödä! Jos haluat parantaa tätä kohtaa, tarjoamme laajan valikoiman esteettisiä gamer-koristeita, joihin pääset suoraan alla olevasta kuvasta!

gamer aesthetic deko

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista.

Recevez nos articles dans votre boite email.