Kuinka puhdistaa peliasennukset 5 askeleessa

Kuinka puhdistaa peliasennukset 5 askeleessa

lukemisesta

Vietämme työpöydän ääressä monta tuntia päivässä, joskus jopa yli 15 tuntia. Pelaat tai työskentelet, olet pitkään kosketuksissa pelilaitteisiisi (näppäimistö, tuoli ja työpöytä), joissa on tutkimusten mukaan 400 kertaa enemmän bakteereja kuin wc-istuimessa.

Seuraavassa on 5 yksinkertaista toimenpidettä, joilla voit pitää peli- tai työympäristösi puhtaana ja hygieenisenä, jotta voit pitää huolta terveydestäsi ja samalla tehdä sitä, mitä rakastat!

ghostbusters neon

1. Siivoa

Toimiston siivoaminen on ensimmäinen ja luultavasti tärkein askel siistin leikki- tai työympäristön ylläpitämisessä.

Tuo paperivuori ja meri lojuvia esineitä voi kätkeä sisäänsä pölyä, likaa ja bakteereja, ja se voi olla allergisten reaktioiden tai tautien leviämisen lähde. Lisäksi tutkimukset ovat osoittaneet, että epäjärjestyksellä voi olla kielteinen vaikutus henkiseen ja fyysiseen terveyteen.

Ota aikaa lajitella asetuksesi - poista tarpeettomat esineet työpöydältäsi ja säilytä vain se, mikä on välttämätöntä, jotta voit olla tuottavimmillasi.

2. Poista pölyt

Pelilaitteisiisi kertyy pölyä ja likaa nopeammin kuin voit kuvitellakaan. Silti yksinkertainen viiden minuutin rutiini muutaman päivän välein - nopea puhdistus kokoonpanostasi kostealla mikrokuituliinalla - tekee ihmeitä. Tämä koskee työpöytääsi, oheislaitteita, kuten näppäimistöä, prosessoria, hiirtä ja tuolia.

Seuraavassa on muutamia vinkkejä ja niksejä bastionisi puhdistamiseen:

Näppäimistö: vanupuikko sopii täydellisesti jokaisen näppäimen väleihin. Pyyhi se kunnolla ja olet valmis hetkessä.

Hiiri: Sen lisäksi, että pyyhit hiiren ulkokotelon, ota kaksi hammastikkua, joilla yletyt ja poistat hiiren aukkojen välissä olevan lian.

Suoritin - Pääset helposti eroon pölystä, joka on kertynyt tietokoneen rungon ja ympäröivien johtojen ympärille, käyttämällä paineilmapurkkia. Kun tämä on tehty, puhdista kaikki ulkoiset tuuletusaukot pumpulipuikolla ja hankaavalla alkoholilla.

Toimisto: Älä pihistele pinnoilla, jotka eivät ole näkyvissä. Käytä samaa paineilmapurkkia pöydän pölyjen pyyhkimiseen, ennen kuin viimeistelet sen aquickilla; pyyhi pinta valitsemallasi puhdistusaineella. Älä unohda pöytäsi laatikoita ja alapuolta.

siivota tietokoneen asetukset

Tuoli - Jos tuolisi on valmistettu PU-nahasta, pyyhi nahka mikrokuituliinalla, joka on kostutettu pienellä määrällä vettä ja puhdistusliuosta. Jos tuolisi on valmistettu kankaasta, imuroi kerätyt pölyhiukkaset helposti ja muutamassa sekunnissa.

3. Desinfioi

Nyt kun asetelmasi on pyyhitty pölystä, käytä vielä 5-10 minuuttia desinfiointiin ja pyyhi kaikki pois mikrokuituliinalla, johon on suihkutettu desinfiointiliuosta.

4. Pidä kädet puhtaina.

Kädet ovat bakteerien ja virusten pääasiallinen kantaja, joten pidä ne puhtaina. Niiden peseminen ennen/jälkeen aterioita ja kunnon saippuakuorinta pitkien leikkisessioiden jälkeen auttavat sinua pysymään terveenä.

Yhtä tärkeää on harjoittaa hyviä henkilökohtaisia hygieniatottumuksia työ- tai leikkipaikalla. Vältä hieromasta silmiäsi tai koskettelemasta kasvojasi, varsinkin jos käytät yhteistä tietokonetta tai pelaat/työstät yhteisellä alueella.

Käsienpesu

Käytännöllinen ratkaisu on pitää työpöydälläsi pullo käsihuuhdetta tai desinfiointipyyhkeitä.

5. Älä napostele työpöydälläsi

Jos mahdollista, pidä ateriat poissa työpöydältäsi. Murut tai ruoka-aineroiskeet, erityisesti ne, jotka saattavat pudota näppäimistön rakoihin tai jäädä kiinni työpöydälle, edistävät bakteerien kasvua ja houkuttelevat muurahaisia ja muita epähygieenisiä hyönteisiä.

Jos sinun on kuitenkin aivan pakko, pyyhi työpöytäsi huolellisesti sen jälkeen, kun olet syönyt sen ääressä. Muista myös pestä kätesi ennen kuin sukellat takaisin peliin.

6. Optimoi kaapelien hallinta

Työpöytäsi ja peliasetelmasi voivat olla pölyttömät, mutta hyvänen aika, katsokaa kaikkia niitä kaapeleita, jotka lojuvat täällä, siellä ja kaikkialla!

Jos näin on, sinun kannattaa investoida kaapelinhallintajärjestelmään, joka sisältää 3/4-tuumaisen laajennettavan holkin punotuille kaapeleille sekä 5-jalkaisen kaapelipuristimen, jolla voit järjestää työpöytämonitorin johdot, Ethernet-kaapelin, USB:t ja muut johdot.

Kun kaikki nämä asetukset on asennettu, voit siivota kaiken kaapelisotkun sekunneissa. Kaapelit voidaan pujottaa sisään ja ulos holkkia pitkin olevasta aukosta, eikä kaapeleita varten tarvitse leikata reikiä.

7. Valitse seinäkoristeet

Vähentääksesi vaivaa, jota tarvitset ison siistin tekemiseen, ja välttääksesi slalomia eri esineiden välillä pyyhkiessäsi, voit käyttää koristeita, kuten julisteita tai neonvaloja!

Seinät ottavat nimittäin paljon vähemmän pölyä kuin lattia, ja eri huonekalujen, kuten toimiston ja renderöinnin, tasaiset pinnat ovat yhtä kiinnostavia kuin esimerkiksi yksinkertaiset figuurit (voit myös laittaa ne lasihyllyyn).

Jos haluat tutustua neoniin pelimaailmassa ja nörttikulttuurissa yleensä, neonpelikokoelmamme voisi hyvinkin miellyttää sinua! Käy katsomassa klikkaamalla alla olevaa kuvaa!

gamer aesthetic neon

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista.

Recevez nos articles dans votre boite email.