Miten LEDit sijoitetaan oikein Setup ?

Miten LEDit sijoitetaan oikein Setup ?

lukemisesta

Pelihuoneen valaiseminen koristeellisilla valoilla on loistava ajatus, jotta pelikokemus olisi elämyksellinen. Ympäröivät valot vaikuttavat tunteisiisi, ja käyttämällä asianmukaista valaistusta voit pysyä aktiivisena ja terveenä pitkien pelisessioiden aikana.

Tällä hetkellä näemme piikin trendissä käyttää koristevaloja pelitiloissa sekä makuuhuoneissa. Ihmiset valitsevat nyt RGB-valot ja lämpimät valot miellyttävän tunnelman luomiseksi vanhojen valkoisten ja CFL-lamppujen sijaan.

Nyt on sinunkin aika nuorentaa makuuhuoneesi ja pelaajakokoonpanosi paremmilla valaistusjärjestelmillä, jotka luovat mukavan ja tuottavan ympäristön.

Selvitetään nyt heti, miten voisit sijoittaa ledit parempaan ulkoasuun!

12V Vedenpitävä LED Nauha

Valon psykologiset vaikutukset

Ennen valojen asentamista on tärkeää tietää, miten ja millaisia ominaisuuksia valoille pitäisi asettaa. Monet tutkimukset osoittavat, että valo vaikuttaa tunteisiin, ja me kaikki tiedämme tämän omasta kokemuksestamme.

Huone, jossa on huoneen nurkkaan sijoitettu valonlähde, jonka värilämpötila on 6000K (kirkkaanvalkoinen), ei ole yhtä tehokas tuottavuuden kannalta kuin valonlähde, jonka värilämpötila on 3000K (kellertävän valkoinen) ja joka on sijoitettu työpöydälle tai keskelle huoneen kattoa.

Mitä kirkkautta käyttää?

Kirkkaus on valonlähteestä lähtevän valon määrä. Kirkkaammat valot vaikuttavat tunteisiin, kun taas himmeämmät valot pitävät tunteet vakaina 2). Jos tunnet itsesi uneliaaksi, kirkkaampi valo on paras tapa, jos aiot keskittyä pelisessioihisi, vaikka se ei välttämättä ole paras idea, jos aiot mennä pian nukkumaan).

Hämärä valo taas on miellyttävä ja antaa sinulle mahdollisuuden tehdä parempia päätöksiä ja neuvotteluja. Tästä voi olla hyötyä pitkissä kilpailullisissa pelisessioissa, joissa et halua väsyä nopeasti. Katso seuraavaa kuvaa. Voimme selvästi todeta, että ensimmäinen kuva, jossa on alhainen kirkkaus, on parempi mukavaan pelisessioon kuin toisen kuvan kirkkaus.

Pieni tai suuri kirkkaus

Näytön ja sen ympäristön kirkkaus on tärkeää. Näytön kirkkauden tulisi aina olla suurempi kuin ympäröivien valojen kirkkaus.

Tämä auttaa sinua pysymään keskittyneenä pitkään, mutta älä nosta kirkkautta liikaa, sillä se voi vahingoittaa verkkokalvoasi pysyvästi, jos altistut sille päivittäin (Chesapeake Bay Waterman 4 -tutkimuksen mukaan).

Alla olevassa kuvassa näet kaksi asetelmaa, joissa valot ovat liian kirkkaat! Tämä on hyvä esimerkki siitä, miten ei kannata mennä liian pitkälle.

ledit setup liian kirkkaita

Kuinka paljon kylläisyyttä?

Värikylläisyys on värin voimakkuus valossa. On tärkeää tietää, kuinka paljon värin voimakkuutta valaistusympäristössä tulisi käyttää parhaan pelikokemuksen saamiseksi.

Vaikka kylläisempi väri voimistaa tunteita, se voi häiritä sinua, jos kylläisyys on liian suuri. Hyvin himmeä väri taas ei tee huoneen valaistuksesta niin houkuttelevaa kuin sen pitäisi olla.

Valaistuksen värin voimakkuus ei saisi olla liian korkea, jotta se häiritsisi sinua, eikä liian matala, jotta se vaimentaisi tunteitasi.

Bonus: Olemme myös kirjoittaneet artikkelin, jossa selitetään, miten led-lamput kannattaa sijoittaa, joten älä epäröi käydä katsomassa!

Paras sijainti LED-nauhoille

Paras sijainti sinulleOptimoida valovoima, välttääksesi liiallisen valon, kuten olemme nähneet aiemmin, tässä on joitakin ehdotuksia sijoituspaikoista ledisi!r LED-nauhat

Lähellä näyttöä

led-näytön asennus

Sinun ei pitäisi koskaan pelata täysin pimeässä huoneessa, ja valonlähteen sijoittaminen ensisijaisesti näytön sivulle tai sen taakse on tärkeintä. Tämä vähentää näytön aiheuttaman häikäisyn vaikutusta silmiin.

Laitoksen seinällä

deko setup gamer

Leikkipaikkasi seinä voidaan valaista hienoilla valoilla. Voit käyttää mitä tahansa saatavilla olevia valoja, jotka olen luetellut kohdassa "Valotyypit" (tulossa alla). Tämä vähentää myös näytön häikäisyä ja valaisee huoneen eri väreillä.

Huoneen eri nurkissa

peliasetup lamppu

Kun huoneen nurkat ovat pimeät, koko ympäristö tuntuu epätäydelliseltä. Esimerkiksi Black Lacquer Design perustaja ja johtaja Caitlin Murray suosittelee käyttämään ylisuurta lattiavalaisinta, joka täydentää ympäröivää tilaa.

Työpöydän alla

led pöydän alla

Tämä on yksi pelihuoneen aliarvostetuimmista alueista, ja ilman valaistusta jää paljon näkemättä, ja se voi olla ongelma, kun pöydän alle on päästävä tärkeän tehtävän, kuten kaapeleiden kytkemisen ja hallinnan takia.

Voit käyttää pöydän alla LED-nauhoja, ja yksi nauha riittää valaisemaan koko pöydän alla olevan alueen.

Erityyppiset valaisimet

setup gaming led

Toisin kuin vanhanaikaiset valaisimet 20 vuotta sitten, nykyään on olemassa hienoja ja houkuttelevia valaisimia, joilla on useita toimintoja kerralla. Ne sopivat mihin tahansa kodin huoneeseen, leikkihuoneesta puhumattakaan.

Seuraavassa on joitakin parhaita valaisimia, jotka kannattaa ostaa nykyään:

Lähes kaikkia näitä lamppuja voidaan ohjata kaukosäätimellä tai puhelinsovelluksella.

Pöytävalaisimissa kannattaa käyttää mieluummin lämpimämpää väriä, kuten oranssia tai keltaista, kuin viileää sinistä väriä. Voit käyttää täysin 2700-3000 kelvinin lamppuja, jotka vastaavat perinteisiä hehkulamppuja. Renderöinti ei ole huono! Lämpimämpi väri on kutsuvampi, joten voit pelata mukavammin.

Parhaat väriteemat

Kauniin ja synkronoidun ympäristön luomiseksi on parasta käyttää kaikkia tietyn väriteeman valonlähteitä. Jos käytät yhtä tai kahta tiettyä väriä kaikissa valoissa, peliasetelmasi näyttää paremmalta kuin jos käytät useita värejä.

Vaikka voit käyttää jatkuvasti vaihtuvia RGB-valotehosteita, on parasta käyttää värejä, jotka ovat vähemmän stressaavia ja miellyttävämpiä pitkää pelisessiota varten.

Violetti väri vähentää emotionaalista ja henkistä stressiä ja oranssi väri stimuloi luovuutta. Nämä kaksi väriä voidaan yhdistää stressin vähentämiseksi ja tuottavuuden lisäämiseksi pelissä, sillä jotkin pelit, kuten CSGO, voivat lisätä stressiä, jos ne otetaan liian vakavasti.

Paras gamer-asetus, jossa on LED ja valot

Ja nyt, jos haluat vielä enemmän esimerkkejä ja inspiraatiota hyvistä asennuksista, joissa on hyvin sijoitetut ledit, tässä on 12 asennusta, joista pidämme ja jotka saattavat antaa sinulle hyviä ideoita omaa asennustasi varten!

setup led rgb
deko setup idea
gamer työpöydän suunnittelu idea
deko setup gaming
valaisimen setup
deco setup led-valo

Nyt kun tiedät täydellisesti, mikä on oikea kirkkaus hyväksyä, oikea värilämpötila valita ja erityisesti miten sijoittaa eri ledit sisustukseen, on nyt aika laittaa kaikki tämä käytäntöön!

Jos sinulla ei ole vielä yhtään lediä kädessäsi, niin älä epäröi käydä katsomassa ledinauhamallistoamme klikkaamalla suoraan alla olevaa kuvaa! Sieltä pitäisi löytyä se mitä tarvitset!

led-nauha

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista.

Recevez nos articles dans votre boite email.