Parhaat Game Boy Color -emulaattorit

Parhaat Game Boy Color -emulaattorit

lukemisesta

Haluatko pelata Oracle of Age, Pokémon Rediä tai Wario Land 2:ta jälleen (lähes) samoissa olosuhteissa kuin lapsena? Ehkä et koskaan tuntenut Game Boy Color ja haluat löytää nämä parhaat hitit ostamatta sitä käytettynä? Olet oikeassa paikassa!

Tässä artikkelissa esittelemme sinulle parhaat emulaattorit, joiden avulla voit pelata tätä konsolia uudelleen sekä tietokoneella että älypuhelimella! Kun olet asentanut jonkin näistä emulaattoreista ja ladannut muutaman romin, on aika nostalgisoida tai löytää!

Aloitetaan ilman suurempia puheita!

pc-ohjain

5 parasta GBC-emulaattoria PC:lle ja Androidille

Pidemmittä puheitta, katsotaanpa 5 parasta emulaattoria, joilla voit pelata parhaita Gameboy Color -pelejä PC:llä, Macilla tai Androidilla! Supervoima, jonka monet meistä toivovat saavansa, ja nyt se on mahdollista saada emulaattori yhteisön luomien uskomattomien ohjelmistojen avulla.

1. TGB Dual

Alusta: Windows

TGB Dual on yksi täydellisimmistä GB- ja GBC-emulaattoreista, joita voit löytää verkosta. Se on yhteensopiva käytännössä kaikkien näille kahdelle konsolille julkaistujen pelien kanssa (GBA:ta se ei saavuta) vaikuttavan helposti ja tarkasti.

Yksi tämän emulaattorin tärkeimmistä ominaisuuksista, ja periaatteessa se, joka erottaa sen muista, on se, että sen avulla voimme ladata kaksi Game Boy -peliä samanaikaisesti. Tällöin nämä kaksi peliä liitetään toisiinsa virtuaalisella linkkikaapelilla, jonka avulla voimme yhdistää nämä kaksi peliä ja esimerkiksi vaihtaa Pokémoneja.

Lisäksi se tukee myös NetLinkiä, jonka avulla voimme pelata muiden ihmisten kanssa omassa lähiverkossamme. Siinä on paljon asetuksia ja näyttöasetuksia, työkalu ruutukaappausten ottamiseen, ja se tukee jopa GameShark-huijausmoottoria.

Emulaattorin linkki: TGB Dual

2. MyOldBoy

Alusta : Android

MyOldBoy on yksi markkinoiden vanhimmista ja parhaista Gameboy Color -emulaattoreista, olemme käyttäneet sitä jo vuosia, ja sen lisäksi, että se on ilmainen versio, se tukee myös kaapelilinkki-emulointia, mikä tarkoittaa, että voit vaihtaa tai taistella ystävien kanssa.

Monet sanovat, että se on hyvin yksinkertainen emulaattori, ja olemme samaa mieltä, mutta se on hyvästä syystä, se yrittää käyttää mahdollisimman paljon mustaa tilaa säästääkseen älypuhelimesi akkua.

myoldboy

Voit näyttää ohjaimet ruudulla, pienentää niitä, muuttaa niiden sijaintia ja jopa piilottaa ne kokonaan, jos sinusta tulee Gameboy Color -riippuvainen.

Se toimii myös GameGenie- ja GameShark-huijauskoodien kanssa, mikä antaa sille uskomattoman nostalgisen tunnelman, aivan kuin sen luonut tiimi olisi ajatellut kaikkea.

Ilmaisversiossa ei ole automaattista tallennusta, joten sinun on muistettava tallentaa tilanne ennen sovelluksen sulkemista, mutta maksullisessa sovelluksessa, joka maksaa vain 3,99 euroa, on automaattinen tallennus, joten et koskaan menetä edistymistäsi.

Kaiken kaikkiaan tämä on yksi luotettavimmista GBC-emulaattoreista Androidille, ja yli 64 000 arvostelua kertoo kaiken.

Emulaattorin linkki: MyOldBoy

3. KIGB

Alusta: Windows, Linux, MAC

Miksi näillä emulaattoreilla on outoja nimiä, emme tiedä, mutta tässä on toinen parhaista Gameboy Color -emulaattoreista, KIGB.

Se on yksi markkinoiden tarkimmista emulaattoreista, ja se toimii Windowsilla, Linuxilla, MS-DOS:lla ja siitä on jopa Mac OS -portti. Tämän projektin takana on kaksi ihmistä, jotka ovat tehneet uskomatonta työtä pitämällä sitä ajan tasalla ja kuuntelemalla yhteisöä usein.

KIGB voi emuloida Gameboy-, Gameboy Color- ja Super Gameboy -malleja, mikä tekee siitä yhden parhaista Gameboy-emulaattoreista. Sillä voi myös pelata useimpia 2-pelaajan pelejä TCP/IP-verkossa, mikä on harvinaista, koska useimmat emulaattorit sallivat vain 2-pelaajan pelit samassa laitteessa/PC:ssä.

Se tukee myös Gameboy-kameraa ja Gameboy-tulostimen ROM-romia. Voit tallentaa tiloja, ladata tiloja, vaihtaa paletteja, karttanäppäimiä ja kaikkea muuta. Se on uskomattoman luotettava emulaattori, jonka asennat tietäen, ettei sinun tarvitse etsiä parempaa lähiaikoina.

Emulaattorin linkki: KIGB

KIGB

4. RetroArch

Alustat : Windows, Linux, MAC, Android, IOS, IOS

Onnistummeko koskaan tekemään huippuemulaattoria puhumatta RetroArchista? Se ei ole varmaa!

Jos olet lukenut artikkelimme parhaista Super Nintendo -emulaattoreista tai parhaista Nintendo 64 -emulaattoreista, tiedät RetroArchista. Se on emulaattori, joka pystyy lataamaan muiden emulaattoreiden ytimiä, joten ajattele sitä emulaattorina, joka voi toistaa muita emulaattoreita, mikä tekee siitä ylivoimaisen peliohjelmiston.

RetroArch toimii useimmissa käyttöjärjestelmissä ja vaatii jonkin verran tietoa emulaattorin asentamisesta, paljon näppäinkartoituksen kanssa näpyttelyä ja jatkuvia parametrimuutoksia.

Mutta kun löydät laitteistosi kanssa parhaiten toimivat asetukset, Retro Arch -emulaattori on tehokkain Gameboy Color -emulaattori, joka on saatavilla.

Sen käyttäminen vain GBC-peleihin on hieman turhaa, tämän paketin lataaminen täyttää kaikki retropelitarpeesi. Monet työskentelevät edelleen parhaiden Xbox 360 -pelien emuloinnin parissa, mutta se ei tule tapahtumaan lähiaikoina.

Kuvittele, että sinulla on yksi parhaista Xbox 360 -emulaattoreista PC:lläsi tai mahdollisesti taskussasi? Emme malta odottaa!

Jos etsit erinomaista emulaattoria, jota päivitetään jatkuvasti ja joka toimii laajalla ydinkirjastolla, tämä on sinulle sopiva, et tule pettymään.

Emulaattorin linkki: RetroArch

5. VisualBoy Advance

Alusta : Windows

VisualBoyAdvance eli VBA on yksi täydellisimmistä Game Boy -emulaattoreista. Se on monien mielestä täydellinen emulaattori, koska sen avulla voidaan emuloida alkuperäisestä Game Boysta Game Boy Advanceen ja tietenkin GBC:n ohi.

Parhaat GBC-pelit

Tässä emulaattorissa on paljon asetusvaihtoehtoja. Sen avulla voimme määrittää ohjaimet käytettävän näppäimistön tai ohjaimen mukaan, ja siinä on suodatinjärjestelmä, jonka avulla voimme parantaa pelien ulkoasua (kuten pehmentää reunoja tai antaa niille enemmän retrovaikutelmaa).

Siinä on myös työkalu, jolla voi ottaa kuvakaappauksia peleistä, ja jopa täydellinen pikatallennusjärjestelmä, jonka avulla voimme tallentaa ja ladata pelimme yhdellä pikanäppäimellä.

Tämä on yksi täydellisimmistä emulaattoreista, joita voimme löytää Nintendon käsikonsoleille. Sen lisäksi, että se tarjoaa parhaan yhteensopivuuden ja uskollisuuden markkinoiden eri nimikkeiden kanssa, siinä on myös täydellinen Gameshark-huijausmoottori ja jopa mahdollisuus pelata verkossa muiden ihmisten kanssa.

Emulaattorin linkki: VisualBoy Advance

Universaali ohjain

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista.

Recevez nos articles dans votre boite email.