Parhaat Playstation 2 -emulaattorit

Parhaat Playstation 2 -emulaattorit

lukemisesta

Sinulla ei ole enää Playstation 2:ta, mutta haluaisit pelata Dragon Questia, Personnaa, Metal Gearia tai Jak and Daxteria uudelleen? Tai ehkä et vain halua ottaa konsolia kaapista? Oli tilanteesi mikä tahansa, jos haluat pelata ps2:lla ilman, että se on käden ulottuvilla, olet oikeassa paikassa!

Tässä artikkelissa annamme sinulle parhaat emulaattorit tälle konsolille vuonna 2021, jotta voit pelata sitä pc:llä tai macilla. Annamme sinulle X niistä, ja kun olet valinnut parhaiten sopivan, sinun tarvitsee vain käynnistää se ja pelata!

Tarpeeksi puhetta, aloitetaan!

pc-ohjain

Parhaat PS2-emulaattorit PC:lle tai Macille

Tässä ovat parhaat PS2-emulaattorit PC:lle Windows 10:lle ja Macille, jotka olemme testanneet ja todenneet toimiviksi.

1. PCSX2

PCSX2 on tällä hetkellä paras mahdollinen PS2-emulaattori PC:lle. Se on yli 90-prosenttisesti yhteensopiva suosituimpien videopelien kanssa. Voit tarkistaa sen yhteensopivuusluettelosta, onko videopelisi yhteensopiva vai ei.

Se tukee mukautettua 4096×4096 pikselin resoluutiota, joka riittää poikkeuksellisen selkeään näyttöön. HD-tarkkuuden lisäksi näytössä on anti-aliasing- ja tekstuurisuodatus, jotta PS2-pelit näyttävät paremmilta kuin ennen.

PCSX2:n avulla voit tallentaa edistymisesi milloin tahansa pelin aikana. Voit sitten ladata sen uudelleen menettämättä edistymistäsi pelissä. Tämä ominaisuus on samanlainen kuin monissa nykyisissä peleissä oleva pikatallennusominaisuus.

Emulaattori on yhteensopiva kaikkien ohjainten kanssa (PS3, Xbox360, Logitech jne.), jos tietokone tukee niitä. Kytke ohjain ja aloita pelaaminen PS2-emulaattorilla odottamatta mitään.

Striimaajana voit kaapata ja tallentaa pelisi FULL HD:ssa näppäimistön pikanäppäimellä (F12 oletusarvoisesti).

Emulaattorilinkki: PCSX2

2. Retroarch

Toinen listalla on PS2-emulaattori, joka menee seuraavalle tasolle. Retroarchin käyttöliittymä on sulava ja yksi interaktiivisimmista emulaattoreista.

retroarch

Tätä PlayStation 2 -emulaattoria voi muokata äärimmilleen pelaajan oman maun mukaan. Pelin suorituskykyä voidaan myös säätää asetuksista retrofiiliksen aikaansaamiseksi esimerkiksi videoshader-kalibroinnin, CRT-monitorin jne. avulla.

Pelaajat, jotka etsivät edullista PC-PS2-emulaattoria, voivat kokeilla tätä online-PS2-emulaattoria (joka on jostain tuntemattomasta syystä lakannut toimimasta). Se ei vaadi asennusta tai sovellusten lataamista. Mene vain online-emulaattoriin ja lataa ROM-muisti. He tarjoavat useita kymmeniä konsoliemulaattoreita PS2:n lisäksi.

Voit myös pelata verkossa muiden konsolipelaajien kanssa Netplay-palvelimien kautta. Isännöi omaa Netplay-palvelinta ja nauti moninpeleistä olohuoneessasi konsoliemulaattorilla.

Videopelien striimaajat voivat lähettää lähetyksiä Twitch.tv:hen tai YouTubeen suoraan PS2-emulaattorista tavallisen videotallennus- ja kaappaustoiminnon lisäksi.

Emulaattorilinkki: Retroarch

3. Play !

Play! on yksinkertainen ja helppokäyttöinen PS2-emulaattori PC:lle. Siinä ei ole muita lisäominaisuuksia kuin pelkkä PS2-pelien emulointi.

Emulaattorin käyttämiseen ei tarvita BIOS-latausta. Yli 1100 peliä voidaan pelata ja uusia pelejä tehdään yhteensopiviksi joka viikko.

Lisäksi voit lisätä emulaattoriin jopa 10 ROM-muistitiedostoa kerrallaan, mikä luo kunnon pelikirjaston käden ulottuville.

Emulaattorin linkki: Play!

4. nSX2

nSX2 on PS2-emulaattori Windows PC:lle, joka on ollut käytössä jo yli 18 vuotta. Se tukee PSX- ja PS2-pelejä taaksepäin yhteensopivuudella.

nSX2

Tämä emulaattori on Play!:n tavoin helppokäyttöinen. Avaat tietokoneen tallennustilassa olevan ROM-muistin ja aloitat pelaamisen ilman lisäasetuksia.

Emulaattorin linkki: nSX2

5. PS2Emu

PS2emu-emulaattori on kokeellinen PS2-emulaattori, jota kehitetään viikoittain. Käyttöliittymä on melko yksinkertainen, eikä se välttämättä sovellu aloitteleville tietokoneen käyttäjille.

Uudessa emulaattorissa on vain koko ruudun tila, jossa on erilainen videon (pelin) lähtöikkuna pelaamista varten. Grafiikan, äänen ja pelattavuuden lisäosat on lisättävä plugin-kansioon, jotta emulaattori toimisi kunnolla.

Emulaattorin linkki : PS2Emu

6. hpsx64

Viimeisenä parhaiden PC:n PS2-emulaattoreiden listalla on hpsx64. Avoimen lähdekoodin Playstation-emulaattori, jota on kehitetty vuodesta 2018 lähtien.

ps2-emulaattori

Siinä on kaikki vakio-ominaisuudet, kuten tuki pelikonsolille, videopuskurointi, V-synkronointi ja paljon muuta.

Lisäksi emulaattori tukee kahta gamepadia esimerkiksi Tekkenin, FIFA:n jne. kaltaisia videoita varten, joissa kaksi pelaajaa voi kilpailla pelissä.

hpsx64 on kehityksensä alkuvaiheessa, joten se ei ole vielä yhteensopiva monenlaisten pelien kanssa. Voit silti pelata PC:llä PS2-pelejä, joita on helppo emuloida.

Emulaattorin linkki: hpsx64

Jos haluat ottaa vielä askeleen taaksepäin ja pelata Ps1-pelejäsi uudelleen, artikkelimme ''parhaat PlayStation 1 -emulaattorit'' saattaa kiinnostaa sinua.

Miksi PS2-emulointi on niin huono?

Miksi PS2-emulointiPS2-laitteisto ei sovi hyvin yhteen nykyaikaisten näytönohjainten kanssa, mikä johtaa huonoon emulointiin nykyaikaisissa tietokoneissa ja kannettavissa tietokoneissa.

Vaikka PCSX2 pystyykin pyörittämään useimpia PS2-pelejä PC:llä. Se on buginen ja sotkuinen sen sekavan koodipohjan vuoksi, jota on vaikea lukea ja ymmärtää, mikä vaikeuttaa kehityksen etenemistä. niin huono?

Millä ohjaimella pelata PS2-emulaattorilla?

Kuten aiemmin artikkelissa sanottiin, mikä tahansa ohjain (PC, Xbox, PlayStation jne...) voi tehdä työnsä, kunhan se voidaan liittää koneeseesi joko USB-kaapelilla tai Bluetoothilla.

Jos sinulla ei ole mitään ohjainta, jonka voisit liittää tietokoneeseesi, yleiskäyttöisten ohjainten kokoelmamme saattaa kiinnostaa sinua! Voit valita itsellesi parhaiten sopivan ohjaintyypin! Klikkaa suoraan alla olevaa kuvaa päästäksesi siihen käsiksi!

Universaali ohjain

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista.

Recevez nos articles dans votre boite email.