Parhaat Ps3-emulaattorit

Parhaat Ps3-emulaattorit

lukemisesta

Sinulla ei ole enää PS3:a, mutta haluat silti pelata tämän konsolin suosikkipelejäsi, kuten Metal gear solid 4, Folklore, MotorStorm tai InFamous? Se on nyt mahdollista emulaation ansiosta!

Tässä artikkelissa esittelemme sinulle 5 parasta PS3-emulaattoria, joilla voit pelata jälleen tämän konsolin yksinoikeuspelejä! Tarvitset vain Windows-tietokoneen ja/tai Android-älypuhelimen (tehokas) joitakin ohjelmistoja varten.

Kun olet lukenut tämän artikkelin loppuun, voit kokeilla jokaista emulaattoria ja valita sen, joka sopii sinulle (ja toimii) parhaiten, ja jäljellä on enää pelin käynnistäminen!

Tutustutaanpa tähän kaikkeen ilman muuta!

yhteensopiva playstation ohjain

Kuinka pelata PS3:a PC:llä tai Androidilla?

PS3-emulointi on suosittu pelikonsolipalvelu, jonka avulla pelaajat voivat pelata PS3-pelejä tietokonejärjestelmissä, kuten Windowsissa tai Macissa, ja mobiilijärjestelmissä, kuten Androidissa.

Play Station 3 on Sonyn suositun PS2-pelikonsolin seuraaja, ja se on ensimmäinen konsoli, joka käyttää Blu-ray Disc -levyä ensisijaisena tallennusvälineenä. Sen laitteistomäärittelyt olivat julkaisuhetkellä parhaat verrattuna Microsoftin vastineeseen.

Konsoli oli myös tyylikkäästi rakennettu ja sen muotoilu oli ohut. PS3 oli tehokas ja kaunis videopelisoitin, jota massat arvostivat erityisesti sen suosittujen pelien, kuten Metal Gear Solid 4, COD4: Modern Warfare, The Last of Us, Persona 5, Mass Effect 2 jne. ansiosta.

Emulaattorit pystyvät varsin hyvin toimimaan PC-järjestelmässä huippuluokan suorittimen ja grafiikan prosessointikyvyn ansiosta. Windows- ja Mac-tietokoneet pystyvät yleensä pyörittämään PS3-pelejä ilman mitään häiriöitä.

ps3-yksinoikeuspelit

PS3 on huippuluokan pelikonsoli, jossa on hyvät laitteisto- ja näytönohjainominaisuudet. Jos haluat pelata peliä Androidilla, saatat tarvita älypuhelimen, jossa on vankka CPU-GPU-yhdistelmä ja hyvä akku.

Tänään tässä artikkelissa kerron sinulle parhaista PS3-emulaattoreista PC:lle ja Android-tietokoneille, jotka pystyvät pyörittämään PS3-pelejä ongelmitta.

Emulaattori on järjestelmäohjelmisto, jonka avulla tietokonejärjestelmää voidaan käyttää toisessa järjestelmässä simuloimalla kaikkia järjestelmän toimintoja. Näin ollen et tarvitse mitään erityisiä työkaluja emulaattorien käyttämiseen. Nauti siis huippuluokan adrenaliinipeleistä järjestelmässäsi ilman ongelmia.

Parhaat PS3-emulaattorit PC:lle ja Androidille

Tässä ovat parhaat PS3-emulaattorit Androidille ja PC:lle, joilla voit pelata yksinoikeuspelejäsi ilman, että sinun tarvitsee ostaa käytettyä konsolia uudelleen.

1. RPCS3

RPCS3 on ilmainen ja avoimen lähdekoodin videopelikonsoli-emulaattori, jota kehitetään Sony PlayStation 3:lle. Emulaattori toimii tällä hetkellä Windows- ja Linux-käyttöjärjestelmissä.

Emulaattori pystyy toistamaan 1068 peliä yhteensä 3074 pelistä. Monet pelaajat luulivat, että järjestelmän emulointi olisi vaikeaa arkkitehtuurin monimutkaisuuden vuoksi, mutta niitä kehitettiin hyvin varhaisessa julkaisuvaiheessa.

Vähimmäisjärjestelmävaatimukset:

 • Windows 7 tai uudempi, moderni Linux tai BSD (64-bittinen).
 • 3 Gt RAM-muistia
 • X86-64-prosessori
 • Näytönohjain - OpenGL 4.3 tai uudempi, Vulkan on suositeltava.
 • Microsoft Visual C++ 2015 Redistributable
 • PlayStation 3 .pup -järjestelmäohjelmistotiedosto

Emulaattorilinkki: RPCS3

2. Mednafen

Mednafen on tarkempi kuin PS3-emulaattori, mikä tarkoittaa, että kaikki sen tekemät asiat ovat lähempänä aitoa PS1:tä. Tämä ei tietenkään välttämättä merkitse mitään tietyn pelin kohdalla; PS3-emulaattori voi tehdä monia asioita eri tavalla, mutta tavoilla, jotka eivät ole koskaan liian tärkeitä tai joita et koskaan huomaa.

ps3 gameplay

Emulaattorien kehittäjät pyrkivät kuitenkin yleensä olemaan mahdollisimman tarkkoja, joten kehittäjät ja emuloinnin harrastajat kiinnittävät huomiota näihin testeihin. Lisäksi Mednafen on hyvin muokattavissa avainsanojen kartoittamisen avulla, ja sen avulla voit pelata joitakin kovan luokan PC-pelejä.

Emulaattorilinkki: Mednafen

3. ESX-PS3

Toinen erinomainen PS3-emulaattori Windows-käyttöjärjestelmälle, mutta joidenkin pelien kanssa on ongelmia. ESX pyörittää useimpia PS3:n yksinoikeuspelejä natiivigrafiikkatilassa ilman ongelmia, mutta se vaatii siihen tehokkaan laitteiston. Vaikka emulaattori on tarkoitettu tutkimuskäyttöön, se on silti hyvä vaihtoehto ja yhteensopiva useimpien suosittujen PC-pelien kanssa.

Vähimmäisjärjestelmävaatimukset:

 • Windows 7 ja uudempi.
 • Prosessori: Intel/AMD-prosessori, jonka taajuus on vähintään 2,5 GHz ja jossa on SSE3.
 • Näytönohjain: AMD/NVIDIA/Intel Direct X 10 -näytönohjain, jossa on 1 Gt muistia ja Pixel Shader Model 3.0.
 • RAM-muisti: 1 Gt Win 7/8/10 32-bittisessä versiossa, 2 Gt Win 7/810 64-bittisessä versiossa.

Suositellut järjestelmävaatimukset:

 • Windows 7 ja uudempi.
 • Suoritin: SSE4:llä varustettu Intel/AMD Quad Core 3,2 GHz tai korkeampi.
 • Näytönohjain: NVIDIA GTX 660 tai uudempi, ATI Radeon HD7870 tai uudempi ja 2 Gt muistia.
 • RAM-muisti: 2 Gt Win 7/8/10 32-bittisessä versiossa, 4 Gt Win 7/8/10 64-bittisessä versiossa.

Emulaattorilinkki: ESX-PS3

4. PlayStation Now

PlayStation Now (PS Now) ei ole itse peli-emulaattori, vaan pilvipohjainen pelitilauspalvelu. Alustan avulla käyttäjät voivat pelata muutamia valikoituja PS2-, PS3- ja PS4-pelejä maksamalla pääsyn, jonka voi sitten suoratoistaa tietokoneelle.

Palvelun käyttämiseen tarvitaan DualShock 3, 4 tai Xbox-ohjain. Pelaajille suositellaan myös 5 Mbps:n internetyhteyttä hyvän suorituskyvyn takaamiseksi.

ps3 ohjain musta

Verkkosuoratoistopalvelu poistaa kaiken monimutkaisuuden, joka johtuu emulointiarkkitehtuurista. Lisäksi se vähentää huippuluokan laitteiston tarvetta, koska peli suoratoistetaan verkossa Sonyn palvelimilla.

Suositellut järjestelmävaatimukset:

 • Windows 7 tai uudempi
 • Intel Core i3 3,5 GHz tai AMD A10 3,8 GHz tai korkeampi.
 • vähintään 300 Mt; vähintään 2 Gt RAM-muistia
 • Äänikortti ja USB-portti
 • Vähintään 5 Mbps Internet-yhteys

Palvelulinkki: PlayStation Now

5. PSeMu3

PSeMu3-emulaattorin avulla käyttäjät voivat pelata PlayStation 3 -pelejä tietokoneella. Se on erinomainen emulaattori, joka on yhteensopiva alkuperäisen konsolin, PlayStation 1:n ja PlayStation 2:n kanssa, ja käyttäjät voivat pelata pelejä Blu- Ray-levyiltä tai ISO-tiedostoista. Tätä ilmaista emulaattoria on niin helppo käyttää, eikä se edes vaadi homebrew-pelejä.

Lataamisesta asennukseen asti asennusprosessi on helppo. On huomattava, että konsolin BIOS-tiedostot tarvitaan, jotta emulaattori toimisi. Sen mukana ei myöskään tule pelejä. PSeMu3-emulaattorin lataamisen järjestelmävaatimukset ovat Windows XP, Vista, Windows 7, 8 ja 10 yhdistettynä ZIP-yhteensopivaan prosessoriin.

PSeMu3 on siis vakaa ja tyydyttävä emulaattori. Kaikista verkossa saatavilla olevista PS3-emulaattoreista tämä ilmainen emulaattori on kokeilemisen arvoinen.

Emulaattorin linkki: PSeMu3

6. Bizhawk

Bizhawk ei ole vain PS3-emulaattori Windowsille. Se on monen järjestelmän emulaattori, joka takaa sujuvan pelaamisen. Sen lisäksi, että se on yhteensopiva PS3:n kanssa, se on yhteensopiva myös sellaisten konsolien kanssa kuin Nintendo NES ja SNES, Atari 2600, Atari 7800, Nintendo Gameboy ja Gameboy Advance.

Jos suhtaudut Bizhawkiin epäilevästi, anna meidän vakuuttaa sinut. Tämä emulaattori on paras pelien nopeaan ajamiseen. Se on suunniteltu erityisesti nopeisiin ajoihin, joita avustavat työkalut tekevät siitä yhden parhaista emulaattoreista PS3:lle.

Grand Turismo 6

Sen avulla käyttäjät voivat jopa käyttää bittikartta-näppäimiä! Yksinkertainen käyttöliittymä, tallennus- ja hidastustoiminnot sekä Lua-skriptitoiminto ovat vain osa Bizhawkin eduista. Ja jos et ole vielä vakuuttunut, tiedä, että se tukee myös pelin sisäistä tallennusta!

Ymmärrämme, että Bizhawk ei välttämättä ole kaikkien ensimmäinen valinta PS3-emulaattoreita valittaessa, mutta sen suorituskyky puhuu puolestaan. Älä epäröi kokeilla sitä!

Emulaattorin linkki: Bizhawk

7. PS3 Emulator

Sony PS3 Emulator on Android-emulaattori, joka simuloi Sony Play Station -pelejä Android-puhelimella. Se on helppoa, asenna sovellus ja seuraa asennusnäyttöä.

Kun asennus on valmis, voit nauttia peleistä. Mutta koska kyseessä on alustarajat ylittävä muunnos, useimmat niistä eivät ehkä toimi kunnolla, vaikka sinulla olisi huippuluokan älypuhelin.

Emulaattorin linkki: PS3-emulaattori

8. PPSSPP

PPSSPP:n avulla voit pelata Sony PSP:n pelejä älypuhelimella. Miljoonien latausten ja 4,2+ keskiarvosanan ansiosta se on varmasti markkinoiden paras PSP-emulaattori.

PSP on Sonyn kannettava konsoli, jonka avulla pelaajat voivat pelata kaikkia suosittuja PS2- ja PS3-pelejä yhdellä konsolilla ja yhdellä TV-boxilla. Koska kyseessä on siis kannettava konsoli, PPSSPP-emulaattori on optimoitu sen mukaisesti, jotta suurin osa mobiilin näytön tilasta saadaan näkyvästi pelattua PS3-pelejä.

drakengard 3

Emulaattori on melko vankka ja käsittelee pelejä sujuvasti. Vaikka ajoittaisia viiveitä esiintyykin, PPSSPP:n avulla voit pelata kaikkia PS2-pelejä hyvin luonteenomaisella ohjauskartoituksella.

PPSSPP tukee monia pelejä, kuten Persona, Dragon Ball Z, Little Big Planet, Burnout Legends, Burnout Dominator, Final Fantasy: Crisis Core, Final Fantasy: Type-0, Monster Hunter 2 Unite ja 3: HD Remake ja paljon muuta. Hyvä uutinen on, että se on ladattavissa Google Play Storesta.

Emulaattor linkki: PPSSPP

8. Classic Boy

All-in-one-retropeliemulaattori. Iso peukku kehittäjälle siitä, että se on helpottanut innokkaiden videopelien pelaajien elämää. Ensinnäkin emulaattori tukee kahdeksaa erilaista emulaattoria, mukaan lukien Play Station 1, Nintendo 64, Gameboy Advance, Gameboy Classics, Gameboy Color, NES. Sega Genesis ja SNK NeoGeo.

Mutta kuten mainitsimme jo tämän artikkelin alussa, et saa oletusarvoisesti esiladattuja pelejä millekään edellä mainituista kahdeksasta emulaattorista.

Ominaisuuksiltaan se tukee langatonta eleohjainta ja kiihtyvyysanturia. Tämä tekee pelihahmon ohjaamisesta erittäin helppoa.

Se tukee myös kosketusnäytön syötteitä graafisista painikkeista, mahdollisuutta muuttaa näiden painikkeiden kokoa ja sijaintia, tukea ulkoista joystickiä neljälle eri pelaajalle, mahdollisuutta tallentaa pelejä automaattisesti eri aikaväleillä sekä mukautettujen pelikoko- ja videosuodatinasetusten tarjoamista.

rain ps3

Lisäksi sovelluksen käyttöliittymä on itsestään selvä ja melko helppokäyttöinen. Siinä on juuri oikea määrä toimintoja, jotka antavat näytöllesi selkeän ulkoasun.

Arvostelussa sovellus sai vain kohtuullisen 3,7 tähden arvosanan, mikä johtuu siitä, että suurin osa ominaisuuksista on piilotettu maksumuurin taakse, mikä vie osan pelin jännityksestä. Mahdollisuus pelata erilaisia emulointipelejä yhdellä sovelluksella tekee siitä kuitenkin ehdottomasti kokeilemisen arvoisen.

Emulaattorin linkki: ClassicBoy

Millä ohjaimella pelata PS3-emulaattorilla ?

Edellä mainittujen emulaattoreiden avulla voit pelata PS3-pelejä Android- ja Windows PC:llä. Pelit toimivat sujuvasti PC:llä korkeiden laitteistospesifikaatioiden ansiosta, mutta en aio valehdella sinulle, että saattaa olla hieman monimutkaista, miten ne toimivat Androidissa.

Emulaattori on ohjelmisto, jonka avulla tietokonejärjestelmä voi käyttäytyä kuin toinen tietokonejärjestelmä. Se simuloi alkuperäistä järjestelmää ja mahdollistaa sovelluksen tai ohjelmiston käytön eri käyttöjärjestelmissä.

Nyt sinun ei tarvitse muuta kuin kokeilla niitä itse. Jos sinulla ei ole xbox- tai playstation-ohjaimia, jotka voisit liittää tietokoneeseesi, tai vielä vähemmän joystickkejä älypuhelimeesi, nopea vilkaisu yleiskäyttöisten ohjainten kokoelmaamme on ehdoton!

Sinulla on valinnanvaraa, kun haluat valita ohjaimen, jolla haluat pelata, olipa kyseessä sitten USB- tai Bluetooth-ohjain. Klikkaa vain alla olevaa kuvaa päästäksesi siihen käsiksi!

Universaali ohjain

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista.

Recevez nos articles dans votre boite email.