Parhaat PSP-emulaattorit

Parhaat PSP-emulaattorit

lukemisesta

Haluaisitko pelata Good of War: Ghost of Sparta -peliä, Chains of Olympus -peliä tai Ratchet & Clank -peliä uudelleen tai jotain Sonyn ensimmäisen käsikonsolin monista yksinoikeuspeleistä, mutta sinulla ei ole sitä enää? Olet oikeassa paikassa.

Tässä artikkelissa näemme viisi parasta emulaattoria, joita voit käyttää PC:llä tai älypuhelimella, jotta voit pelata jälleen tällä myyttisellä konsolilla. Kun olet lukenut tämän oppaan loppuun, voit valita sinulle parhaiten sopivan ohjelmiston.

Tarpeeksi puhetta, aloitetaan!

Universaali ohjain

5 parasta PSP-emulaattoria

PSP:llä on uskomattomia pelejä, joten ei ihme, että olet täällä etsimässä parhaita PSP-emulaattoreita!

Tämä käsikonsoli on kaikkien aikojen kolmanneksi myydyin käsikonsoli noin 82 miljoonalla myynnillään. Vaikka PSP ei olekaan poikkeuksellisen vanha konsoli, sen ostaminen maksaa silti melkoisen paljon (pelkästään konsoli maksaa noin 80 euroa).

PSP:llä on Tekken 6:n, Final Fantasyn ja Syphon Filterin kaltaisia pelejä, joten se on yksi kannettavien konsolien vaikuttavimmista. Se on edelleen yksi kysytyimmistä konsoleista hiljattain kehitetyissä retrokämmenlaitteissa, ja se taistelee Gameboyta vastaan kämmenlaitteiden herruudesta vielä tänäkin päivänä!

Mutta voiko PC:stä tai MAC:stä tehdä PSP:n? Miten voit pelata Daxteria bussissa älypuhelimella tai Persona 3:sta neljännesvuosittaisessa budjettikokouksessa?

Otetaan selvää ilman muuta 5 PSP-emulaattorin listalla!

1. PPSSPP

Alusta: Windows, macOS, Linux, iOS, Android.

Jotkin emulaattorit voivat olla hankalia asentaa, ja ne tuottavat paljon enemmän päänvaivaa kuin laadukasta grafiikkaa ja pelattavuutta. PPSSPP:n kohdalla näin ei ole: ensikertalaiset emulaattorin käyttäjät voivat sukeltaa sisään helposti, ja käyttöliittymä on niin yksinkertainen, että isoäitini voisi käyttää sitä.

PPSSPP:tä päivitetään säännöllisesti, ja se on legendaarisen Mupen64:n tavoin se avoimen lähdekoodin alusta, jota useimmat muut kehittäjät käyttävät lähtökohtana omien emulaattoriensa kehittämisessä.

gameplay ppsspp

Emulaattori skaalaa myös PSP-pelejä, mikä tekee niistä vielä seksikkäämpiä kuin ne olivat alkuperäisellä konsolilla. Löydät sen viralliselta verkkosivustolta tai Play-kaupasta.

Voit pelata ilmaiseksi ja nähdä ajoittain mainoksia tai maksaa 4 € 59 niiden poistamiseksi. Joka tapauksessa PPSSPP on vankka sovellus, jonka avulla käyttäjät voivat jopa siirtää olemassa olevia PSP:n varmuuskopiotietoja tavallisen SD-kortin kautta! Tulos!

Emulaattorilinkki: PPSSPP

2. Rapid PSP Emulator

Alusta: Android

Monet emulaattorit, joihin törmäämme, suosittelevat omistamaan uusimman 7G Ultima fliptronic -älypuhelimen, jossa on 7 kameraa, jotta se toimisi kunnolla, mutta kenellä on rahaa siihen, eikö niin?

Jos sinulla, kuten minulla, on vielä viiden vuoden takainen tai sitä vanhempi puhelin, tarvitset Rapid PSP -emulaattorin.

Rapid PSP on itse asiassa muokattu versio PPSSPP:stä. Suurin osa samoista komponenteista on edelleen mukana, mutta se on suunniteltu erityisesti vähemmän kehittyneille laitteille. Se toimii täydellisesti useimmissa Android-älypuhelimissa, eikä sen käyttäminen vaadi tietotekniikan tutkintoa.

Kaikilla ei ole varaa hienostuneisiin puhelimiin, ja sama pätee myös sovelluksiin. Onneksi Rapid PSP Emulatorin voi ladata ja käyttää ilmaiseksi. Se on loistava sovellus, jonka avulla voit tallentaa ja liittää ulkoisen ohjaimen, joka sopii täydellisesti parhaimpiin PSP-roolipeleihin!

rapid psp emulator

Omistatpa sitten Samsung Galaxyn tai kuluneen HTC:n, Rapid PSP:n kanssa et voi mennä vikaan!

Emulaattorin linkki: Rapid PSP Emulator

3. RetroArch

Alusta: PC, MAC, Linux, Android, IOS: PC, MAC, Linux, Android, IOS

RetroArch vie kolmannen sijan parhaiden PSP-emulaattoreiden listallamme. Se esiintyy tässä ja esiintyy kaikilla listoillamme, koska se on monipuolinen ja toimii loistavasti!

Puhuimme tästä ohjelmasta ensimmäisen kerran kirjoittaessamme parhaista PS1-emulaattoreista cross-platform-käyttöön. RetroArch toimii kaikissa käyttöjärjestelmissä ja laitteissa, macOS:stä Linuxiin ja jopa jailbreakatuissa iPhoneissa ja iPadeissa!

Tämän listan neljäntenä emulaattorina RetroArch on kuin retropelien emuloinnin ostoskeskus. Se tarjoaa "kaiken saman katon alla", vaikka tässä tapauksessa katto on virtuaalinen. Se on pohjimmiltaan ohjelma, joka sisältää useita emulaattoreita "ytimien" muodossa ja antaa käyttäjille pääsyn moniin peleihin kaikista kuviteltavissa olevista järjestelmistä.

Me rakastamme RetroArchin käyttöliittymää. Sitä on ilo käyttää ja se vain toimii! Asetusten kanssa ei tarvitse pelleillä; käynnistä vain, etsi latauksesi ja kukista pahikset/voita kisat/löydä aarre (poista soitin tarvittaessa!).

Ai niin, ja arvaa mikä on ydin? Ja kyllä, emulaattori niin mukava, että se sisällytti kaikki kirjaimet kahdesti - PPSSPP!

Emulaattorilinkki: Retro Arch

4. Open Emu

Alusta : PC, MAC, Android

Tällä kertaa tässä on emulaattori, jossa on upein ohjaimen käyttöliittymä, jonka olemme koskaan nähneet! Ei enempää eikä vähempää!

Se on yksi tyylikkäimmistä nappulakorttiruuduista, joita olen koskaan nähnyt ja pelikirjasto on yhtä kaunis. ROM-tiedostojen pudottamisen jälkeen Open Emu laittaa ne kaikki aakkosjärjestykseen. Eikö olekin mukavaa?

open emu

Inhoan USB-ohjainten liittämistä kannettavaan tietokoneeseeni; se stressaa minua aina. Open Emun kanssa se on kuitenkin erittäin helppoa. Kytke vain USB-ohjaimesi ja noudata yksinkertaisia ohjeita. Koirani osaisi tehdä sen!

Kuten RetroArch, Open Emu kattaa monia eri konsoleita, myös mahtavan PSP:n.

Annan sinun arvata, mitä ydintä se käyttää... Ja kyllä, PPSSPP taas!

Mac-käyttäjät; tämä on ansaitsemanne emulaattori ja tyylikäs ohjelma täydentämään tyylikästä kannettavaa tietokonettanne! Se on sanottu!

Emulaattorin linkki: Open Emu

5. Rocket PSP

Alusta : Android

Rocket PSP Emulator on uusi emulaattori, ja sillä on vielä joitakin alkuvaikeuksia. Mutta kun asiat ovat ilmaisia, ei aina voi valittaa!

Kuten jo odotit (luultavasti), tämä emulaattori käyttää PPSSPP:tä ytimenään. Jos et jostain syystä pidä PPSSPP:stä ja haluat käyttää vähemmän kehittynyttä versiota, kokeile Rocketia.

Tallennus- ja lataustiedot yhdistettynä melko kunnioitettavaan pelien yhteensopivuusprosenttiin tekevät tästä mukavan pienen sovelluksen, mutta käynnistysongelmat voivat olla hieman ärsyttäviä joissakin peleissä.

Suoraan sanottuna se ei ole loistava, mutta ei myöskään huono. Olisimme voineet rajoittaa tämän listan neljään parhaaseen PSP-emulaattoriin, koska ne kaikki käyttävät PPSSPP:tä, mutta on mukava osoittaa, että muutkin ihmiset käyttävät jatkuvasti PPSSPP:n avoimen lähdekoodin koodia tuottaakseen uusia ja jännittäviä ohjelmia.

Jos et saa PPSSPP:tä tai Rapid PSP:tä toimimaan, tämän pitäisi olla kolmas vaihtoehto.

Emulaattorilinkki: Rocket PSP

Mitä hyötyä on käyttää parhaita PSP-emulaattoreita tässä rankingissa?

Parhaat PSP-emulaattorit antavat käyttäjille mahdollisuuden pelata parhaita PSP-pelejä kannettavalla tietokoneella, puhelimella tai kannettavalla konsolilla, kuten Gameboylla, muiden emulaattorien avulla.

parhaat psp-pelit

PSP on jo kannettava konsoli, mutta ihmiset eivät aina halua kantaa konsolia taskussaan puhelimensa kanssa.

Lisäksi PSP:n esiin ottaminen toimistopalaverissa on paljon itsestäänselvempää kuin kirjautuminen PPSSPP:hen tietokoneella ja God of Warin pelaaminen!

Jotkin parhaista PSP-emulaattoreista myös parantavat pelejä ja saavat ne näyttämään kaksi kertaa niin hyvältä kuin alkuperäisellä konsolilla!

Onko PSP-emulaatioon verrattuna mitään haittoja?

Kuten kaikessa muussakin kuin alkuperäisessä artikkelissa, jotkin emulaattorit voivat tuottaa huonoja tuloksia. Huonot koodirivit ja huono yhteensopivuus voivat johtaa virheisiin, alhaisempiin ruudunpäivitysnopeuksiin ja harvoihin toimiviin nimikkeisiin.

Parhaita emulaattoreita ovat ne, jotka saavat säännöllisiä päivityksiä ja jotka toimivat muiden emulaattorien ytimenä. PPSSPP on paras PSP-emulaattori, ja sitä käytetään syystäkin kaikkien muiden emulaattoreiden pohjana.

Se, miten ihmiset käsittelevät tätä koodia uusia ohjelmia varten, riippuu siitä, miten emulaattori siirretään eteenpäin tai alennetaan virtuaalipölyksi.

Jos haluat joskus pelata muillakin retrokonsoleilla, voi olla kannattavaa investoida uudelleen retrokonsoliin ja kopiokasetteihin, jotta vältät kaikki nämä haitat.

Lisäksi ne maksavat paljon vähemmän kuin alkuperäiset pelit, joista joillakin on aivan mielettömät arvosanat. Älä epäröi vilkaista retropelikasettejamme, joihin pääset suoraan klikkaamalla alla olevaa kuvaa, se saattaa kiinnostaa sinua, ja kuka tietää, ehkäpä pian tarjoamme PSP-pelilevyjen replikoita halvemmalla.

retro pelikasetit

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista.

Recevez nos articles dans votre boite email.