Theta.TV, Mielipiteemme tästä vaihtoehdosta Twitchille

Theta.TV, Mielipiteemme tästä vaihtoehdosta Twitchille

lukemisesta

Löysitkö juuri Theta TV -suoratoistoalustan olemassaolon? Tai ehkä löysit sen vasta tämän artikkelin julkaisun myötä? Mietitkö, mikä se on ja mitä se voi tarjota verrattuna Twitchiin? Olet oikeassa paikassa!

Saimme löytää tämän alustan vuosien 2019-2020 tienoilla, testata sitä omalta osaltamme ja nähdä, miten krypto toimii sillä! Koska kyllä, tämän alustan erityispiirre on nimenomaan se, että se on yhteydessä lohkoketjuun!

Tässä artikkelissa esittelemme sinulle tämän alustan, sen mahdollisuudet, sen mustat kohdat, kryptot, jotka ovat yksinoikeudella tätä alustaa varten, mutta erityisesti yleistä mielipidettämme siitä.

Kun olet lukenut tämän artikkelin loppuun, tiedät, onko suoratoisto tällä alustalla hyvä idea vai ei, ja jos kryptot eivät floppaa jonain päivänä. Otetaanpa selvää kaikesta asiasta ilman muuta!

bitcoin neon

Mikä on Theta.TV?

Theta.tv on Twitchin kanssa kilpaileva suoratoistoalusta, joka määrittelee itsensä seuraavan sukupolven esports-viihteeksi lohkoketjussa.

Katsojat voivat todellakin seurata suosikkistreamaajiaan, jotka ovat läsnä SLIVERissä (heidän entinen nimensä), olla enemmän vuorovaikutuksessa streamin kanssa ja ansaita Theta-kryptoja, avata teemakohtaisia laatikoita ja voittaa monenlaisia lahjoja, kuten pelivälineitä.

Yrityksen pääkonttori sijaitsee San Josessa, Kaliforniassa, ja sen takana on oman ilmoituksensa mukaan johtavia Piilaakson sijoittajia ja Hollywoodin mediaa, ja sen tehtävänä on muuttaa interaktiivista Esports-viihdeteollisuutta.

Onko yritys kunnianhimoisten tavoitteidensa tasalla? Otamme siitä selvää juuri nyt!

theta.tv

Miten foorumi toimii

Mitä tulee toimintaan, Twitchin vakituisena käyttäjänä et tule hämmentymään, koska alusta toimii enemmän tai vähemmän samalla tavalla suoratoistoon esimerkiksi suositusosion, käynnissä olevien elämien, pelien suodattimien jne. kanssa....

Palkitseminen on kuitenkin hieman erilaista, sillä striimaajat ja katsojat voivat ansaita kryptoa!

Alusta toimii peer-to-peer -periaatteella, eli jokainen alustan käyttäjä jakaa osan kaistanleveydestään, jotta alusta pysyy vakaana ja kaikki katsojat saavat hyvän käyttökokemuksen striimiä katsoessaan. Vastineeksi alusta maksaa sinulle kryptoa.

Theta.tv:n toiminta

Ennen kuin puhumme kryptovaluutoista alustalla, on myös tärkeää tietää, että striimaajat voivat saada fyysisiä ja virtuaalisia esineitä, jotta he voivat voittaa katsojilleen kilpailuja, joilla parannetaan yleisön vuorovaikutteisuutta striimien aikana.

Theta.tv:llä on myös verkkokauppa, jossa voit käyttää kryptoaan ja ostaa hymiöitä, t-paitoja, mukeja, kytkettyjä kelloja, pelejä, konsoleita, pelaajien tuoleja ja muita tämänkaltaisia tuotteita.

Miten kryptot toimivat Theta.TV:ssä?

Theta Tv -alustalla on kahdenlaisia kryptoja: Tfuel ja Theta-token!

Theta on ''oikea'' kryptovaluutta, jolla voit käydä kauppaa ja ostaa alustoilla, kuten Binance tai Coinbase, ja vaihtaa sen fiatiin tai muihin kryptoihin.

Tfuel taas on kryptovaluutta, joka on ainutlaatuinen Theta.tv-suoratoistoalustalle, jota voit käyttää eri tavoin vain alustalla, vaikka voitkin ostaa sitä eri kryptokauppapaikoilta kaupankäyntiä varten.

Streamerin kumppanina voit vaihtaa Tfuelin muuhun kryptoon tai fiatiin! Saavuttaaksesi tämän aseman sinun on saavutettava tietty kiintiö katselujen ja seuraajien osalta.

Theta.Tv Vs Twitch

Kuten huomaat, Theta.tv tarjoaa paljon etuja Twitchiin verrattuna: mielenkiintoinen korvaus, kryptot, jotka ovat edenneet hyvin tähän mennessä (noin x9 viime vuoteen verrattuna) tai hyvät mahdollisuudet vuorovaikutukseen yleisömme kanssa muun muassa lahjakorttien avulla.

Alustan ainoa todella tärkeä musta piste on selvästi sen näkyvyyden puute tällä hetkellä, alusta, joka on edelleen hyvin vähän tunnettu, ja vielä vähemmän Ranskan markkinoilla! Olemme Theta.Tv:n 1. artikkeliarvostelut eli...

Onko alusta todella sen arvoinen?
Sen jälkeen, kun Thetan suoratoistoalusta lanseerattiin vuonna 2016, hanke on kulkenut hyvin pitkän matkan. Vaikka THETA on nyt suorassa lähetyksessä SLIVER.tv-alustalla ja pääverkko toimii hyvin ja on lähes valmis versioon 3.0, tiimi on työskennellyt laajentaakseen Theta-verkon kumppanuuksia ja ulottuvuutta.

Videon suoratoistolla on valtava ja kasvava kysyntä 21ᵉ vuosisadalla, ja Theta Token -tiimi pyrkii tekemään alustastaan videon suoratoistoon tarkoitetun lohkoketjun. Nähtäväksi jää, onnistuvatko he siinä, mutta heillä on erittäin lahjakas ja kokenut tiimi ja vahva visio. Lisäksi heillä on erittäin hyvä alku verrattuna joihinkin muihin vastaaviin hankkeisiin.

Muita mielenkiintoisia asioita, joita suunnitellaan nyt, kun verkko on käynnistetty, ovat muun muassa jaetut louhintapalkkiot, joilla palkkiot jaetaan useiden käyttäjien kesken, sekä piratismin vastaiset toimenpiteet, joilla estetään piratismia.

gamer

Ne aikovat myös sisällyttää yleispalvelualustan, joka on muutakin kuin videon suoratoistoa, mutta tarjoaa palveluja, kuten älykkäitä lähetyssopimuksia. Tiimi on myös tutkinut tapoja integroida Theta-alusta älytelevisioihin, mikä teoriassa antaisi Thetalle satoja miljoonia uusia käyttäjiä.

Viimeaikaisista laskupaineista huolimatta THETA-token on Coinmarketcap.comin 21. suurin krypto, kun taas TFUEL on 60. suurin. Molemmat tokenit ovat kaikkien aikojen korkeimmillaan tai lähellä niitä, ja kun mainnetin versio 3.0, joka lisää TFUEL-panostuksen, lanseerataan, on hyvin mahdollista, että näiden tokenien elpyminen on vasta alussa.

Jos olet kiinnostunut löytämään muita vaihtoehtoja Twitchille ja Theta.tvalle muilla varoilla, blogikirjoituksemme parhaista vaihtoehdoista Twitchille saattaa kiinnostaa! Voimme vain suositella, että menet lukemaan sen.

Aloittaminen Theta.TV:ssä

Kaiken sen jälkeen, mitä olet nähnyt tässä artikkelissa, huomaat, että tämä alusta voi olla loistava vaihtoehto Twitchille, varsinkin jos kuulut niihin, jotka uskovat, että kryptovaluutoilla on vielä paljon potentiaalia edessä! Meidän silmissämme Theta tv on selvästi yksi parhaista vaihtoehdoista Twitchille!

Esteettinen tyyli sopii nimittäin silmissämme erittäin hyvin yhteen krypto- ja pelimaailman kanssa. Jos haluat joskus parantaa asetelmasi tai sisustuksesi ulkonäköä, joko striimausaktiviteettisi vuoksi tai jopa yksinkertaisena pelaajana, esteettisten pelaajakoristeiden kokoelmamme voisi hyvinkin miellyttää sinua!

Pääset siihen suoraan käsiksi klikkaamalla alla olevaa kuvaa!

gamer aesthetic deko

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista.

Recevez nos articles dans votre boite email.