Twitch-hymiöiden perimmäinen opas

Twitch-hymiöiden perimmäinen opas

lukemisesta

Twitch-hymiöt ovat loistava tapa lisätä tunnelmaa Twitch-virtoihisi ja saada katsojat seuraamaan sinua tai tilaamaan. Ja jos videopelien pelaaminen rahasta on yksi intohimosi prioriteeteista, tarvitset varmasti näitä tilaajia, jotta voit alkaa ansaita elantosi intohimollasi!

Tämä perimmäinen opas hymiöistä Twitchissä antaa sinulle yleiskatsauksen hymiöistä (erityisesti suosituimmista), sitten sukellamme globaalien hymiöiden ja kanavahymiöiden välisiin eroihin, mukautettujen hymiöiden luomiseen ja hymiöiden käyttämiseen ilman, että olet sidoksissa.

Tässä blogikirjoituksessa saat selville kaiken, mitä olet koskaan halunnut tietää Twitch-hymiöistä. Aloitetaan!

gamer aesthetic neon

Mitä ovat Twitch-hymiöt?

Twitch-hymiöt ovat hyvin samankaltaisia kuin hymiöt, joita näet puhelimessasi ja muilla sosiaalisilla verkostosivustoilla. Ne ovat hauskoja pieniä kuvakkeita, joita ihmiset käyttävät Twitch-keskustelussa. Niillä taputetaan, nauretaan, itketään ja välitetään monenlaisia muita tunteita ja reaktioita.

Twitch on kuitenkin oppinut käyttämään hymiöitä tavalla, josta muut sivustot voivat vain uneksia. Twitch on rakentanut kokonaisen kulttuurin hymiöjärjestelmänsä avulla. Monista hymiöistä on tullut meemejä peliyhteisön sisällä, ja jotkut ovat esiintyneet myös sen ulkopuolella.

Suosittuja Twitch-hymiöitä

Jotkut suosituimmista ja tunnetuimmista Twitch-hymiöistä ovat leikattuja kuvia tunnetuimmista striimaajien/luojien kasvoista, joissa näkyy jonkinlainen reaktio.

Kyllä, kasvojen leikkauksista voi tulla hymiöitä! Tunnetuin niistä on Kappa. Tämä hymiö on luotu Twitter-keskustelun luojasta otetusta harmaasävykuvasta. Tämä tapahtui ennen kuin Twitteriä oli edes olemassa, vuonna 2007, jolloin ensimmäinen suoratoistoalusta oli Justin.tv (josta myöhemmin tuli Twitch).

Kappa-hymiöstä on tullut olennainen osa maailmanlaajuista Twitch-kulttuuria, ja sitä käytetään yleensä osoittamaan otsa kurtussa tai sarkastista vastausta. Sitä käytetään myös spämmäämään keskustelupalstoja.

twitch meme

LUL-hymiö on toinen erittäin suosittu kuvake. Se tulee sanoista "lame uncomfortable laugh" (ontuva epämukava nauru) ja kuvaa edesmennyttä striimaaja John Bainia nauramassa.

Alun perin sen käyttöön liittyi tekijänoikeus- ja tavaramerkkiongelmia, mutta alkuperäinen kuvaaja Jonathan Tayag antoi Twitchille luvan käyttää sitä sillä ehdolla, että se on vapaa kaikille. Nykyään se on yksi suosituimmista globaaleista hymiöistä. Valitettavasti Bain menehtyi syöpään vuonna 2018 33-vuotiaana.

BibleThump-hymiö on yksi suosituimmista globaaleista hymiöistä, joka koostuu kuvituksesta eikä henkilön kasvoista. Se on otettu pelistä ''the binding of isaac'' ja sitä käytetään yleensä kuvaamaan surua, joko sympatiseeratakseen striimaajan tai jonkun chatissa olevan henkilön kanssa tai samanmielisenä.

Monet samoista suosituista, kuten ''feel bad man'' -sammakko tai ''doge'', ovat löytäneet tiensä myös suosittuihin Twitch-hymiöihin.

Maailmanlaajuiset hymiöt ja ketjuhymiöt

Twitchissä on kahdenlaisia hymiöitä: globaalit hymiöt ja ketjuhymiöt. Globaalit hymiöt ovat kaikkien saatavilla, kun taas kanavahymiöt ovat vain kanavan tilaajille. Kanavahymiöiden avulla striimaajat, jotka ovat saavuttaneet kumppanin tai kumppanin aseman, voivat muokata ja hallita striimauskeskusteluitaan hieman enemmän.

Miten saan Twitch-hymiöitä?

Jokaisella striimaajalla ja katsojalla on pääsy maailmanlaajuisiin Twitch-hymiöihin. Jos haluat käyttää jotakin näistä globaaleista hymiöistä, napsauta vain pientä hymiökuvaketta chat-ruudussa ja valitse hymiö, aivan kuten muissakin sosiaalisen median ja viestisovelluksissa.

Kanavahymiöiden avulla Twitch todella erottuu muista sosiaalisista alustoista (jos pidät Twitchiä sosiaalisena alustana). Sinun on päästävä striimaamaan ja saatava kumppanin tai kumppanin asema saadaksesi pääsyn, mutta se on ehdottomasti sen arvoista. Missä muualla voit luoda ja käyttää mukautettuja hymiöitä?

twitch logo

Jos olet pikemminkin katsoja kuin striimaaja, saat henkilökohtaisia kanavahymiöitä, kun tilaat kanavan. Streamer voi päättää, mitä hymiöitä kukin tilaajaluokka voi käyttää.

Luo mukautettuja hymiöitä

Jotkut striimaajat luovat omat mukautetut hymiöt, mutta monet muut käyttävät graafista suunnittelijaa. Jos sinulla ei ole paljon kokemusta kuvankäsittelyohjelmista (kuten esimerkiksi Photoshopista tai Gimpistä), voi olla parasta palkata taiteilija, sillä on olemassa tiettyjä teknisiä vaatimuksia, jotka on täytettävä, jotta hymiö toimii Twitch-alustan kanssa.

Varmista kuitenkin, että maksat taiteilijalle oikeudenmukaisesti hänen työstään. He ovat myös freelancereita, jotka yrittävät ansaita elantonsa! Jos et tiedä, mistä löytää freelancereita, katso 5euros.com tai fiverr, sieltä pitäisi löytyä jotain mieleistäsi melko kohtuulliseen hintaan.

Twitchillä on myös rajoituksia ja ohjeita hymiöiden käytöstä sivustollaan. Sivusto halutaan pitää käyttäjäystävällisenä ja kaikille avoimena, ja valitettavasti jotkut yrittävät käyttää hymiöiden voimaa mainostamiseen.

Twitch haluaa ehdottomasti pitää sivustonsa puhtaana ja hylkää tai poistaa kaikki hymiöt, jotka eivät täytä heidän ohjeitaan! Onneksi kaikki ohjeet ja tekniset rajoitukset ovat melko suoraviivaisia ja vastaavat sitä, mitä voi odottaa sivustolta, joka pyrkii säilyttämään puhtauden, turvallisuuden ja ammattimaisuuden.

back to the arcade neon

Hymiöiden ehdot ja edellytykset

Kun luot mukautettuja hymiöitä, varmista, että ne noudattavat kaikkia Twitchin yhteisön sääntöjä. Tämä tarkoittaa, että ne eivät saa sisältää mitään seuraavista sisällöistä:

Vihaan yllyttäminen - Loukkaukset, symbolit, rotuun tai sukupuoleen perustuvat stereotypiat.

 • Häirintä - kohdennetut loukkaukset, pelottelu, uhkailu.
 • Väkivallalla uhkailu - Toisiin kohdistuvat uhkaukset, itsemurhauhkaukset.
 • Siveetön sisältö - tarpeeton väkivallan, veren, verenvuodatuksen, vakavien vammojen ja kaikenlaisen kuolemaan liittyvän kuvaaminen.
 • Seksuaalinen sisältö - seksuaaliset teot (seksi, itsetyydytys), kiihottuminen, eleet, apuvälineet ja loukkaava tai provosoiva pukeutuminen.
 • Alastomuus - vartaloiden, pakaroiden, sukupuolielinten jne. kuvaukset ja jäljittelyt.
 • Laittomat huumausaineet - laittomien huumausaineiden, huumeiden ja huumausaineiden tarvikkeiden kuvaukset tai viittaukset niiden käyttöön.
 • Vulgarismi - säädyttömät tai ilmeettömät sanat, ilmaisut ja eleet.
 • Poliittiset - poliittiset ilmaisut, symbolit ja hahmot
 • Animaatiot - paitsi jos olet Twitch-kumppani, joka käyttää cheermote-ominaisuutta.
 • Yksittäiset kirjaimet ja merkit - paitsi jos olet Twitch-kumppani ja käyttämäsi kirjaimet tai merkit ovat keskeinen osa brändiäsi.
 • Twitch-brändin omaisuuserät - Twitch-brändin suojaamat kuvat tai sisältö.
 • Twitchin maailmanlaajuisiin hymiöihin perustuvat hymiöt - kopiot jo olemassa olevista hymiöistä.
 • Tekijänoikeuden/tavaramerkin loukkaus - toisten taide, tavaramerkki, sisältö, kuva jne. ilman nimenomaista kirjallista lupaa.

Twitch tarkistaa mukautetut hymiöt ennen niiden hyväksymistä ja jatkaa sivustonsa valvontaa näiden ohjeiden rikkomisen varalta.

Näiden vaatimusten noudattamatta jättäminen voi johtaa loukkaavan sisällön poistamiseen tai tilisi rangaistukseen.

hymiöiden twitch

Vakavin rangaistus on tilisiirtojen keskeyttäminen toistaiseksi. Tämä tarkoittaa, että Twitch poistaa koko tilisi lopullisesti. Siksi on äärimmäisen tärkeää noudattaa heidän ohjeitaan.

Hymiöiden tekniset vaatimukset

 • PNG-muoto
 • Oikea koko, kaikki kolme kokoa vaaditaan (28 x 28; 56 x 56 ja 112 x 112 pikseliä).
 • Tiedoston koko alle 25 kilotavua
 • Läpinäkyvä tausta

Kun lataat mukautetun hymiön, sinua pyydetään valitsemaan siihen sopiva koodi. Tämä koodi voi olla enintään 20 merkkiä pitkä, mutta vain kirjaimet ja numerot ovat sallittuja. Tarkista myös kuvakkeesi täydellä resoluutiolla ennen niiden lataamista, jotta voit varmistaa, että kaikki sanat ovat helposti luettavissa ja että kaikki kuvat ovat niin teräviä kuin haluat niiden olevan.

Kuinka monta mukautettua Twitch-hymiötä minulla voi olla?

Twitchillä on hieman monimutkainen järjestelmä, jolla määritetään, kuinka monta hymiötä kumppanilla tai striimaajalla voi olla. Järjestelmä perustuu tilaajapisteisiin.

Yleensä yksi tilaaja on yhden pisteen arvoinen, mutta on olemassa eri tilaajatasoja. Tason 1 maksulliset tilaajat ovat yhden pisteen arvoisia, tason 2 tilaajat ovat 2 pisteen arvoisia ja tason 3 tilaajat ovat 6 pisteen arvoisia.

Voit siis avata enemmän mukautettuja lähtö- ja saapumisaikoja vähemmällä määrällä tilaajia, jos he ovat korkeamman tason tilaajia.

Suurin määrä mukautettuja hymiöitä, joita voit saada Twitchin kumppanina, on 5, ja tarvitset siihen 20 tilauspistettä. Et kuitenkaan tarvitse tilauspisteitä avataksesi ensimmäisen hymiösi!

twitch logo meme

Twitch-yhteistyökumppanit voivat saada jopa 60 mukautettua emote-paikkaa, mutta he tarvitsevat siihen kymmenen tuhatta tilaajapistettä. Se on paljon tilaajia! Jos pystyt saavuttamaan tuon määrän, voit luultavasti tehdä videopeleistä kokopäivätyösi!

Voinko saada mukautettuja Twitch-hymiöitä ilman kumppanuutta?

Tähän mennessä olemme käsitelleet vain hymiöiden mukauttamista itse Twitch-alustalla. On kuitenkin vielä muitakin vaihtoehtoja, jotka ovat täysin yhteensopivia Twitchin kanssa. BetterTTV (BTTV) on lisäosa, jonka voit asentaa, joka toimii Twitchin kanssa ja antaa sinulle pääsyn erilaisiin hymiövaihtoehtoihin.

Se tarjoaa valtavasti ylimääräisiä maailmanlaajuisia hymiöitä, joita et voi käyttää yleisessä Twitch-chatissa, ja antaa sinulle mahdollisuuden ladata omia mukautettuja hymiöitäsi.

BTTV:n ilmaisella versiolla voit ladata kanavallesi enintään 15 mukautettua hymiötä. Voit myös lisätä 15 jaettua hymiötä, jotka ovat muiden luomia ja lataamia hymiöitä, mutta jotka he ovat asettaneet muiden käyttöön. Voit jakaa minkä tahansa lataamasi emootin klikkaamalla "Jaa"-ruutua.

Twitchin mukautettujen hymiöiden ja BTTV:n mukautettujen hymiöiden erot

Vaikka voit käyttää BTTV:n kaltaista laajennusta saadaksesi mukautettuja hymiöitä, niissä ei ole samaa toiminnallisuutta kuin Twitchin mukautetuissa hymiöissä.

BTTV:n emoottien etuna on se, että sinun ei tarvitse olla liittymän jäsen, jotta voit käyttää niitä. Voit mukauttaa streamisi chat-emootioilla niin paljon kuin haluat ilman, että sinun tarvitsee täyttää näitä vaikeita vaatimuksia!

emoji

Mutta menetät myös edut. Yksi suurimmista eduista, joita mukautetuista Twitch-emootioista on se, että ne voivat tarjota jotain tilaajille. Kumppanina tai kumppanina haluat houkutella ihmisiä tilaamaan kanavasi.

Haluat tarjota heille hienoja kuvakkeita, jotka vain he saavat, ikään kuin kunniamerkin siitä, että he ovat fanejasi. Twitchin mukautetut emotekstit tarjoavat tämän tilaajille. He voivat myös käyttää näitä mukautettuja tunnuksia missä tahansa muussa striimissä, jota he katsovat. Tämä on loistava tapa antaa faneillesi mahdollisuus markkinoida streamiäsi, ja se auttaa sinua varmasti kasvamaan.

Sinulla ei ole mahdollisuutta tehdä kaikkea tätä BTTV:n emoteksteillä. Käyttäjät voivat käyttää niitä vain chatissasi (ellet ole jakanut niitä BTTV-alustan kautta ja joku muu löytää ne), mutta silloinkin niiden osoittaminen on vaikeampaa. Et myöskään voi valita, kuka voi käyttää niitä chatissasi. Ne ovat ilmaisia kaikille, olivatpa he tilaajia tai eivät.

Twitch-meemi

BTTV:ssä on hienoa se, että voit käyttää näitä tunteita ennen liittymistä. Hauskat ja ainutlaatuiset emotekstit sekä hyvä striimi voivat olla se sysäys, jonka joku tarvitsee painaakseen "seuraa"-painiketta, ja saada sinut askeleen lähemmäksi liittymistä.

Hymiöt auttavat Twitch-striimejäsi erottumaan edukseen

Olitpa kumppani tai et, mukautettujen hymiöiden käyttö auttaa striimiäsi erottumaan. Niiden käyttäminen on yksi monista asioista, joilla voit tuoda esiin persoonallisuuttasi ja lisätä seuraajamäärääsi.

Joten mitä sinä odotat? Aloita mukautettujen hymiöiden luominen jo tänään! Tämä ei kuitenkaan ole ainoa asia, joka saa sinut erottumaan, vaan sinun on myös varmistettava, että kommunikoit hyvin yleisösi kanssa, määrittelet toimituksellisen linjasi, kanavasi suunnittelun tai jopa asetusten ja taustan mukauttamisen.

Jos haluat parantaa näitä kahta viimeistä kohtaa, meillä on sinulle kaikki tarvitsemasi esteettisen gamer-dekon kokoelmamme kautta! Klikkaa alla olevaa kuvaa päästäksesi suoraan kokoelmaamme!

gamer aesthetic deko

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista.

Recevez nos articles dans votre boite email.