40 Sisustusideaa Onnistuneeseen Geek Toimistoon

40 Sisustusideaa Onnistuneeseen Geek Toimistoon

lukemisesta

Suunnitteletko muuttavasi toimistosi ulkoasua vastaamaan paremmin intohimoasi nörttikulttuuria kohtaan? Haluaisitko tietää, minkälainen työpöytä ja minkä värinen se olisi hyvä hankkia, jotta se sopisi hyvin kokoonpanoosi? Mietitkö, mitä esineitä kannattaisi lisätä työpöydällesi tai tähän huoneeseen? Olet tullut oikeaan paikkaan!

Olemme intohimoisia videopeleistä (ja erityisesti retropelaamisesta), sähkömusiikista, japanilaisesta kulttuurista, elokuvista ja erityisesti sisustamisesta, joten mikään ei ole meille jännittävämpää kuin huoneiden laatiminen suuren intohimomme mukaisesti.

Siksi tarjoamme sinulle tänään tämän blogikirjoituksen kautta 40 nörttimäistä sisustusideaa, jotta voit ammentaa inspiraatiota ja koota juuri sinulle sopivan sisustuksen!

Aloitetaan ilman muuta!

Miten sisustaa Geek toimisto ?

On todennäköistä, että vietät paljon aikaa tietokoneen ääressä, varsinkin jos olet pelaaja. Siksi on tärkeää, että toimistosi on hyvin järjestetty.

Miten se tehdään ? Ensinnäkään mikään ei voisi olla yksinkertaisempaa, sinun on valittava sinulle mukava tuoli, esimerkiksi pelituoli, jotain, jolla voit optimoida kaapelihallintasi, jotta kaapelit eivät kulje kaikkialla, ja erityisesti jotain, jolla voit koristella pelitoimistosi, jotta voit tuntea olosi mukavaksi!

Jos et ole varma, mitä hankkia, älä huoli, kun olet nähnyt kaikki parhaat nörttitoimistoideamme, sinun pitäisi pystyä löytämään se, mikä sopii sinulle parhaiten ilman huolta!

40 sisustusideoita Geek toimistoon

Nyt on aika esitellä valikoimamme! Jokaiselle löytyy jotakin! Tummista toimistoista, joissa on värillinen valaistus, kirkkaisiin toimistoihin, joissa on auringonvalo! Ja myös klassisia työpöytiä sekä kulmikkaita työpöytiä! Aloitetaanpa!

Nörttityylisiä toimiston sisustusideoita

Puu Geek Työpöytä
geek toimisto sisustus
office geek design
Geek toimisto
toimisto geek sisustus

Jotta voisit rakentaa täydellisen kokoonpanon, kirjoitimme artikkelin ''Kuinka sisustaa peliasennuksesi?". Älä epäröi vilkaista sitä, saatat pitää siitä!

geek chic toimisto
tietokonegeek toimisto
mukautettu toimisto geek
geek työpöytä näytöillä
toimiston sisustus geek

Kulma Geek Toimisto Ideat

geek kulmapöytä
työpöydän geek näkökulma

Haluatko vielä enemmän inspiraatiota? Sitten tässä ovat parhaat ideamme gamer sisustamiseen!

geekmäinen kulmatoimistoidea
geekmäinen kulmatoimistoidea

Mitä geekmäisiä sisustusesineitä kannattaa lisätä toimiston kaunistamiseksi?

Nyt kun olet nähnyt nämä 42 geektoimiston sisustusideaa (kyllä, olemme lisänneet kaksi bonuksena), on sinun aika suunnitella oma tilasi!

Sen lisäksi, että voit mahdollisesti lisätä RGB-LED-nauhan, voit myös lisätä monia pieniä koriste-esineitä, jotka liittyvät nörttikulttuuriin, videopeleihin, elokuviin jne..., kuten persoonallisia yöpöytälamppuja, kattokruunuja, neonvaloja, projektoreita, tarroja ja monia muita....

Jos haluat päästä käsiksi Suomen laajimpaan valikoimaan nörttikoriste-esineitä, klikkaa suoraan alla olevaa kuvaa! Tulet näkemään, et tule katumaan!

gamer aesthetic deko

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista.

Recevez nos articles dans votre boite email.