Kuinka paljon Twitch-streamer tienaa?

Kuinka paljon Twitch-streamer tienaa?

lukemisesta

Onko koskaan tullut mieleesi ajatus ryhtyä striimaajaksi, jotta voisit ansaita elantosi intohimollasi videopelejä kohtaan? Mietitkö, kuinka paljon rahaa tällä toiminnalla voi tienata? Tarvitsetko paljon tilaajia ja toistuvia katsojia voidaksesi striimata kokopäiväisesti? Olet tullut oikeaan paikkaan!


Jotta saisit selkeämmän kuvan siitä, kuinka paljon Twitch-striimaaja tienaa, olemme koonneet oppaan, jossa on erilaisia keskipalkkoja riippuen siitä, millainen yleisö sinulla saattaa olla. Kerromme myös yksityiskohtaisesti, kuinka paljon Twitch-alustan suurimmat striimaajat onnistuvat tienaamaan ja muita sinulle yhtä tärkeitä tietoja!

Kun olet lukenut tämän blogikirjoituksen, saat hyvän käsityksen siitä, mitä striimausbisneksessä maksetaan, ja voit itse päättää, haluatko kokeilla sitä.

Aloitetaan ilman muuta!

gaming neon

Twitch - Alusta

Twitch on suoratoistovideoalusta, jolla internetin käyttäjät voivat jakaa pelikokemuksiaan muiden kanssa. Viime aikoina Twitchiin on integroitu myös muita genrejä kuin pelaamista, kuten pelkkä chattailu ja musiikkiosio.

Kerromme tämän kaiken, mutta sinun pitäisi tuntea tämä alusta hyvin. Kuten tiedät, Twitch on suosituimmin käytetty ja suosituin suoratoistoalusta useimmille striimaajille sen suosion ja valtavan yleisön vuoksi.

Valitettavasti se on myös kaksiteräinen miekka, sillä kilpailu tällä alustalla on myös erittäin kovaa.

On olemassa muitakin suoratoistoalustoja, mutta koska Twitch hallitsee edelleen markkinoita, vaikuttaa olennaisemmalta keskittyä tällä alustalla toimivien striimaajien määrään!

Mistä striimaajan tulot Twitchissä koostuvat?

Twitch-streamaajien palkat perustuvat useisiin tekijöihin, kuten lahjoituksiin, Twitchin kumppaneiden tarjouksiin ja sponsorointiin. Tästä syystä Twitch-striimaajan palkalla ei ole tiettyä kuukausipohjaa, vaan se riippuu hänen suorituksestaan ja yleisöstään.

Streamerit, joilla on suurempi yleisö, ansaitsevat lähes aina enemmän rahaa, koska lahjoitusten todennäköisyys kasvaa, puhumattakaan siitä, että sponsorit suosivat niitä, joilla on jatkuvasti suuri yleisö.

streamaaja twitch

1. Lahjoitukset

Lahjoitukset ovat Twitch-striimaajien yleisin tulonlähde, erityisesti niiden, joiden yleisömäärä on enintään 10 000 katsojaa päivässä. Koska ne eivät ole tarpeeksi suuria houkutellakseen sponsoreita tai mainoksia, lahjoitukset ovat pienen striimaajan tärkein tulonlähde.

Lahjoituksilla ei ole kiinteää määrää, ja ne riippuvat katsojiesi demografisista ominaisuuksista. Varakkaammissa maissa asuvat striimaajat ansaitsevat varmasti enemmän.

2. Twitch Affiliate Promos

Twitch-kumppanit ansaitsevat rahaa tilauksilla, mainoksilla ja Twitch Bitsillä. Twitch-kumppaniksi päästäkseen täytyy päästä Twitchin kumppaniohjelmaan, jonka henkilökunta valitsee kanavan suorituskyvyn perusteella.

Tämä on yksi parhaista tavoista ansaita rahaa Twitchillä, koska se on johdonmukainen ja luotettava riippumatta siitä, missä päin maailmaa olet. Se vaatii hieman työtä, mutta palkkio on sen arvoinen.

Tilaukset

Kanavasi katsojilla on kaksi vaihtoehtoa sisältösi seuraamiseen: seuraa tai tilaa. Tilaukset ovat yleensä maksullisia, ja tilaajat saavat enemmän etuja kuin tavalliset seuraajat, kuten yksinoikeudellisia keskusteluja, hymiöiden saatavuuden ja yksinoikeudellista sisältöä. Tilauksia on kolmea eri tasoa:

 • Taso 1 -tilaus: 3,99 €.
 • Tason 2 tilaus: 9,99 €.
 • Tason 3 tilaus: 24,99 €.

Toinen tilaustyyppi on Amazon Prime -tilaus, joka on suunnilleen tason 1 ja 2 tilauksen hinnan välissä riippuen siitä, otatko sen vuodeksi vai et, eli 4 ja 5,99 € välillä.

twitch logo

Mainokset

Mainokset ovat videoita, joita toistetaan, kun avaat Twitch-striimin tai kahden suoran striimin välillä. Twitch-järjestelmä määrittää ne automaattisesti katsojamäärän mukaan. Mainoksista maksetaan niiden keston ja niitä katsovien katsojien määrän mukaan.

Twitch Bits

Twitch Bitsit ovat ostettavia pisteitä, joilla katsojat voivat valita chatissa eksklusiivisia hymiöitä. Striimaajalla on mahdollisuus valita, mitä ominaisuuksia hän haluaa ostaa Twitch Bitsillä. Striimaajat ansaitsevat 1 sentin per chatissa käytetty Twitch Bit.

3. Sponsorointi

Sponsorointi muistuttaa mainontaa siinä mielessä, että jokin Twitchin ulkopuolinen yritys maksaa sinulle siitä, että edustat sitä striimiesi aikana. Yrityksen kanssa tehdystä sopimuksesta riippuen sinua saatetaan vaatia esittelemään heidän tuotteitaan striimiesi aikana ja puhumaan niistä aika ajoin.

Jotkin sponsorit eivät ole niin tiukkoja, ja yleensä riittää, että heidän nimensä lisätään sponsoriluetteloosi. Sponsorointi on usein tehokkain tapa ansaita rahaa, sillä hinta on kiinteä ja neuvoteltavissa.

Pystyimme antamaan sinulle yleiskatsauksen striimaajan eri tavoista ansaita, jos haluat tietää aiheesta enemmän, olimme julkaisseet artikkelin, jossa kerrotaan yksityiskohtaisesti, miten ansaita rahaa twitchissä!

Twitch-streamaajien keskipalkka

Nyt kun tiedät, miten striimaajille maksetaan Twitchissä. Katsotaanpa, mikä on keskimääräinen Twitch-streamerin palkka, jonka kanava voi saada kuukaudessa yleisönsä perusteella.

rémunération twitch

Nämä luvut eivät ole tarkkoja summia, koska maksuja koskevat tekijät ovat epävarmoja, mutta ne antavat kuitenkin hyvän käsityksen.

Aloitteleva striimaaja (0-100 päivittäistä katsojaa)

 • Keskimääräinen seuraajamäärä (ilmaiseksi): 0 - 80
 • Keskimääräiset tilaajat: 0
 • Twitch-kumppanuus : Ei
 • Keskimääräinen palkka : 0-100 €/kk
 • Tärkein tulonlähde : Lahjoitukset

Pieni striimaaja (101-1 000 päivittäistä katsojaa)

 • Keskimääräinen seuraajien määrä: 81 - 900
 • Keskimääräinen tilaajamäärä: 1-80
 • Kumppanuus Twitchin kanssa : Kyllä
 • Keskimääräinen palkka : 50-300 €/kk
 • Tärkein tulonlähde : Lahjoitukset

Keskimääräinen striimaaja (1 001-9 999 päivittäistä katsojaa)

 • Keskimääräinen tilaajamäärä: 901-15 000.
 • Keskimääräinen tilaajamäärä : 81-5 000
 • Kumppanuus Twitchin kanssa: Kyllä
 • Keskimääräinen palkka: 80-1 000 €/kk.
 • Tärkein tulonlähde: tilaukset
  led-nauha

  Suuri striimaaja (3 000-100 000 päivittäistä katsojaa)

  • Keskimääräinen tilaajamäärä: 15 000 - 500 000
  • Keskimääräiset tilaajat: 5 000-50 000
  • Kumppanuus Twitchin kanssa: Kyllä
  • Keskimääräinen palkka: 500-20 000 dollaria/kk.
  • Ensisijainen tulonlähde: Tilaukset

  Twitch-supertähti (50 000-10 000 000 katsojaa päivässä).

  • Keskimääräinen tilaajamäärä: 100 000-20 000 000
  • Keskimääräiset tilaajat: 10 000-100 000
  • Kumppanuus Twitchin kanssa : Kyllä
  • Keskimääräinen palkka : 5 000-100 000 €/kk.
  • Tärkein tulonlähde: Sponsorointi
   streamer twitch

   Työskentelevätkö Twitch-striimaajat kovasti?

   E-urheilun ammattilaisiin verrattuna Twitch-streamaajilla on suhteellisen helppoa. Tämä ei tarkoita sitä, etteikö Twitch-striimaajana toimiminen vaatisi paljon työtä. Twitch-striimaajat viettävät yleensä 10 tuntia päivässä seitsemänä päivänä viikossa striimaamalla, mikä vastaa tyypillistä toimistotyöaikaa.

   Tunnetummilla Twitch-striimaajilla on vapaus lyhentää tuntimäärää huomattavasti, mutta he ovat vaarassa menettää paljon rahaa lahjoitusten ja mainosten kautta.

   Oletko valmis ryhtymään Twitch-streameriksi?

   Pelin pelaaminen 10 tuntia päivässä voi tuntua useimpien ihmisten unelmalta, mutta ammattimaisille Twitch-striimaajille se voi viedä intohimon pelistä. Mikä tahansa työ vaatii omistautumista, ja sama pätee myös striimaajiin.

   Suuri Twitch-striimaajan palkka ei kuitenkaan tule sinulle heti, kun aloitat striimaamisen, vaan tie kuuluisaksi striimaajaksi vaatii paljon aikaa, kärsivällisyyttä ja ymmärrystä kuukausien tai jopa vuosien ajan.

   Kuka on parhaiten palkattu Twitch-striimaaja?

   Amerikkalainen Ninja oli pitkään Twitchin parhaiten palkattu striimaaja, ennen kuin hän teki sopimuksen Microsoftin Mixerin kanssa ennen sen sulkemista ja ansaitsi Twitchissä lähes 500 000 dollaria kuukaudessa.

   castro_1021

   Tällä hetkellä arvioidaan, että se on Castro_1021, toinen amerikkalainen, joka oli tuottanut noin 966 387 dollaria Twitchistä vuonna 2020. On todennäköistä, että hän tekee saman tänä vuonna.

   Miten voit tienata rahaa Twitchillä?

   Voit ansaita rahaa Twitchissä lahjoituksilla, Twitchin kumppanuusetuuksilla ja sponsorointisopimuksilla, jotka ovat yksinoikeus striimaajille, joilla on paljon tilaajia. Kuten huomaat, sinulla on pitkä matka edessäsi, ennen kuin pystyt ansaitsemaan edes niin paljon rahaa, että ylität Ranskan minimipalkan tai edes saavutat Ranskan keskipalkan.

   Jos tunnet olevasi valmis sijoittamaan itsesi tähän suureen eepokseen, olemme kirjoittaneet täydellisen oppaan, joka auttaa sinua pääsemään alkuun Twitchissä, kutsumme sinut lukemaan sen, sen pitäisi auttaa sinua.

   Listasimme, miten tärkeää on erottautua muista alustan striimaajista eri tavoin, aina persoonallisuudestasi siihen, miten kommunikoit tulevan yleisösi kanssa tai asettamalla peliasetuksesi tarjoamaan uskomattoman visuaalisen kokemuksen.

   Jos haluat parantaa tätä viimeistä kohtaa, monet esteettiset pelaajakoristeet odottavat sinua verkkokaupassamme. Klikkaa vain alla olevaa kuvaa päästäksesi siihen!

   gamer aesthetic deko

   Jätä kommentti

   Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista.

   Recevez nos articles dans votre boite email.