Kuinka Parantaa Gaming Setup ?

Kuinka Parantaa Gaming Setup ?

lukemisesta

Mietitkö, miten voit parantaa asennustasi ilman, että pankki menee rikki? Miten tehdä siitä puhtaampi ja täydellisempi? Jos näin on, olet tullut oikeaan paikkaan!

On monia tapoja parantaa peliasennustasi ja tehdä siitä helpompi käyttää. Jos vietät suuren osan päivästäsi (puhumattakaan elämästäsi) tietokoneen tai konsolien ääressä istuen, haluat, että nurkka on sellainen, josta todella pidät.

Vaikka jokaisella on omat mieltymyksensä ja makunsa, olemme löytäneet muutamia eri tapoja luoda aloittelijoille hämmästyttävä peliasennus muutamalla askeleella.

Otetaanpa selvää kaikesta siitä ilman sen kummempia puheita!

tetris lamppu

Miten parantaa tietokoneen asetuksia?

Tietokoneen asennuksen PC setup on monia vaihtoehtoja, mutta on parasta aloittaa perusasioista ja edetä kohti tilan täydellistä hallintaa.

Muista, että kaikki, mistä et pidä tilassasi, vähentää mahdollisuuksiasi ja voi vaikuttaa pelaamiseesi - et halua, että kaikki ympärilläsi oleva häiritsee sinua.

Jos haluat siistin leikkitilan, aloita noudattamalla näitä ohjeita.

Vaihe 1: Osta sinulle sopiva työpöytä

Parantaaksesi peliasennustasi sinun on aloitettava rakastamastasi työpöydästä. Pöytä, johon mahtuu tietokone, hiiri, näppäimistö, näyttö ja kaikki muu haluamasi. Pelipöytäsi on yksi tärkeimmistä (ellei jopa tärkein) osa laitteistosi kokoonpanoa, joten on järkevää aloittaa siitä ja edetä ylöspäin.

Mieti, mitä tarvitset tilassasi. Onko sinulla runsaasti tilaa pöydälle, joka pitää kaiken ulkona, vai tarvitsetko pöydän, jonka alle mahtuu näppäimistö? Tarvitsetko kaiutinpaikkoja vai riittävätkö näytön kaiuttimet? Mietittävää on paljon.

Tietenkin sinun on mietittävä myös pelituolia. Sen on oltava tarpeeksi korkea, jotta näet näytön selvästi, mutta ei liian korkea, jotta jalkasi eivät osu pöydän pohjaan.

Vaihe 2: Rakenna itsellesi sopiva PC

Toinen asia, jonka on oltava kiinteä, ennen kuin voit todella nauttia tietokoneen tilasta? PC-tornin rakentaminen. Vaikka sinulla olisikin siistein kokoonpano ja parhaat osat, jotka parantavat peliasennustasi, et tule koskaan todella pitämään tilastasi, jos et pidä kokoonpanostasi ja jopa kotelon ulkoasusta.

pc gamer

Käytä aikaa sen valmistamiseen hyvin. Voit määrittää tilasi sävyn tietokoneen ulkoasun perusteella. Onko siinä paljon RGB-valaistusta ja kirkkaita värejä? Onko se tyylikäs ja minimalistinen? Tämä auttaa sanelemaan paljon siitä, mitä seuraavissa vaiheissa tapahtuu.

Vaihe 3: Paranna kaapelien hallintaa

Yksi nopeimmista tavoista parantaa toimistosi ulkoasua on keskittyä kaapeleiden hallintaan. Jos kaikki johdot roikkuvat pöydälläsi tai laahustavat lattialla, työpöytäsi näyttää laiminlyödyltä.

On monia vaihtoehtoja johtojen hallintaan. Jotkin kappaleet, kuten koukut, puristimet tai muut pidikkeet, tekevät suuren osan työstä puolestasi, ja joskus joissakin pelipöytämalleissa se onnistuu jopa suoraan niille varattujen aukkojen avulla.

Voit ehkä ripustaa ne takapuolelta ja piilottaa koko jutun, mutta ehkä et (nämä ovat asioita, jotka on otettava huomioon, kun ostat pelaamiseen tarkoitetun työpöydän).

kaapelinhallinta

Voit myös sitoa kaikki narut vetoketjuun ja pitää ne kireällä, jotta et näe liikaa roikkuvia osia. Tämä auttaa myös määrittämään, onko asennuksessa jotain vikaa. Jos käytät tätä menetelmää, varmista, ettet purista tai vedä mistään ja vaaranna järjestelmääsi.

Vaihe 4: Vältä sotkua

Sinulla saattaa olla paljon pelejä tai muita hahmoja, joita haluat näyttää konsolisi ympärillä, mutta se voi usein näyttää liian sekavalta ja sotkuiselta. Aloita hankkiutumalla eroon joistakin toimintafiguureista, julisteista ja muista pehmoleluista. Voit laittaa ne pois, jos haluat pitää ne, mutta poista ne yksinkertaisesti tilasta.

Tämä voi olla vaikeaa, mutta se auttaa sinua näkemään tilan potentiaalin ja ymmärtämään, mitä tarvitset (ja mitä et tarvitse). Se myös vapauttaa tilaa pelien säilyttämiseen, lisävarusteiden hankkimiseen ja jopa suurempaan rakennukseen.

Voit tietysti lisätä tavaroita myöhemmin. Yritä vain olla liian nirso asennuksen suhteen. Meillä kaikilla on asioita, joista pidämme, mutta ne voivat häiritä meitä, vaikeuttaa pelaamista ja estää meitä siivoamasta.

gamer lamput

Vaihe 5: Lisää joitakin ekstroja

Tämä ei tarkoita, etteikö sinulla voisi olla muutama ylimääräinen laite asennuksessasi. Jos haluat lisätä tunnelmavalaistuksen, ripustaa muutaman julisteen tai ehkä jopa laittaa hahmon takaisin hyllylle takanasi, tee niin. Varmista, että kaikella, mitä laitat, on tarkoitus.

Tila, jossa ei ole yksilöllisiä yksityiskohtia, ei ole hyvä leikkiympäristö. Muista, että jos sinulla on liikaa tavaraa, sinulla on jäähdytys- ja lämmitysongelmia, joten pidä kaikki pois rakennuksestasi.

Vaihe 6: Pidä se puhtaana

Siistien tilojen saaminen ja peliasennuksen ulkoasun parantaminen ei vie päivääkään aikaa. Sen sijaan sinun on laadittava huoltosuunnitelma, jotta kaikki pysyy puhtaana.

Voit määrätä sunnuntaiaamun päiväksi, jolloin siivoat kaiken, tai voit keskittyä joka päivä eri osa-alueisiin, jotta siivoamiseen ei kulu liikaa aikaa.

Voit esimerkiksi jaotella sen seuraavasti:

  • Maanantai: Puhdista näppäimistö
  • Tiistai: Puhdista näppäimistö Pölyä järjestelmän takaa
  • Keskiviikko: Puhdista näyttö
  • Torstai: Desinfioi hiiri
  • Perjantai: Puhdista pelituoli Puhdista pelituoli
  • Lauantai: Pölyä pelipöytä
  • Sunnuntai: Imuroi pelilaitoksen ympärillä

Mitä ikinä teetkin, sinun on keskityttävä siisteyteen ja järjestykseen, tai et tule koskaan todella pitämään pelilaitoksestasi.

Olemme kirjoittaneet kattavan artikkelin, jossa selitetään yksityiskohtaisesti, miten pelilaitteistosi puhdistetaan oikein! Tutustu siihen rohkeasti!

setup gaming pc

Vaihe 7: Päivitä asetukset säännöllisesti

Vaikka olet käyttänyt aikaa peliasetusten säätämiseen, lopputuloksen ei tarvitse olla lopullinen. Jos haluat todella rakastaa peliasetelmaasi, sinun on päivitettävä sitä.

Ehkä pelaat eri pelejä ja haluat vaihtaa asetuksesi erityyppiseen peliin. Ehkä olet muuttunut ihmisenä. Ehkä sinulla on uusi rakennus ja olet vain valmis uuteen ulkoasuun. Oli syy mikä tahansa, et ole sidottu mihinkään tiettyyn ajatukseen.

Muita vinkkejä asetusten parantamiseksi

Kaikki eivät voi saada unelmiensa peliasennusta, se ei ole käytännöllistä. Jos haluat pelata, sinun on käytettävä suurin osa rahoistasi hyvän tietokoneen rakentamiseen, hyviin peleihin ja kaiken pitämiseen kunnossa.

Siitä huolimatta sinun kannattaa keskittyä ostamaan laadukkaita osia peliasennukseesi. Älä osta halpaa laitteistoa, jonka joudut vaihtamaan muutaman kuukauden kuluttua, se ei ole aikasi arvoista. Osta sen sijaan osia, jotka kestävät aikaa.

Sinun on myös mietittävä tarvitsemaasi tilaa! Aiotko silloin tällöin pelata vain seisomapaikoilla? Aiotko striimata? Vai aiotko istua suurimman osan ajasta? Tämä määrittää asetuksesi.

setup gamer

Jotta voisit parantaa asetelmasi yleisilmettä, olemme valinneet sinulle parhaat peliasetelmaideat blogikirjoituksestamme ''40 pelilaitteiden sisustusideaa''.

Lopuksi, älä usko uusimpiin trendeihin. Uusia asioita tulee markkinoille koko ajan, eivätkä ne aina ole voittajia. Sen sijaan, että ostat jotain vain siksi, että kaikilla muilla on se, kysy itseltäsi, onko siitä sinulle hyötyä vai ei.

Kaiken kaikkiaan hyvän leikkiasetuksen saamiseksi sinun on mietittävä omia toiveitasi ja tarpeitasi ja ennen kaikkea tilojasi. Mikä tekee sinusta paremman pelaajan? Mikä tekee sinut onnelliseksi? Kaikki alkaa rakennuksesta ja pelipöydästä, jota rakastat.

Viimeistele asetuksesi koristelu

Parantaaksesi asetustasi kokonaisuutena, mikään ei tietenkään ole parempaa kuin sisustaa se hyvin valitsemalla asiaankuuluvia pelaajien sisustusesineitä. Jos olet noudattanut vaihetta 4, voit nyt valita yhden tai muutaman asiaankuuluvan esineen, joilla voit koristella setupisi tai sen huoneen kokonaan.

Jos haluat lisätä neonvalon, lampun, led-nauhat tai projektorit, esteettinen gamer-dekorikokoelmamme saattaa kiinnostaa sinua! Pääset siihen suoraan käsiksi klikkaamalla alla olevaa kuvaa!

gamer aesthetic deko

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista.

Recevez nos articles dans votre boite email.