8 parasta plasmapalloa

8 parasta plasmapalloa

lukemisesta

Oletko kyllästynyt siihen, että peruskruunu valaisee koko huoneen? Plasmapallo on täydellinen valinta, kun kyse on hienoista valoista. Se ei ole vain mielenkiintoisin retroesine, jonka voit hankkia kotiisi, vaan se tuo makuuhuoneeseesi tai olohuoneeseesi elinvoimaa. Plasmapallo muuttaa kotisi energiaa.

Se tunnetaan myös nimellä plasmalamppu tai plasmapallo, ja se syttyy, kun kosketat sitä, mikä on täydellinen osoitus sähköstä. Se on loistava lahja lapsille, sillä plasmapallojen abstraktio auttaa lapsia kiinnostumaan tieteestä, ja jos he ovat jo kiinnostuneita tieteestä, he rakastavat sitä.

Siistin näkökulman lisäksi plasmapallot ovat myös hauska lisä kodin sisustukseen. Pidemmittä puheitta, tässä on 10 parasta plasmapalloa, joita voimme suositella, jos olet jo kiinnostunut tästä tuotteesta!

8 parasta plasmalamppua

Jos et vieläkään tiedä, mikä plasmapallo sinun pitäisi valita, tässä on valikoimamme markkinoiden kahdeksasta parhaasta plasmalampusta ilman muuta! 

USB-plasmapallo

USB-plasmapallo on suhteellisen pieni plasmapallo, mutta yksi suosikeistamme sen monipuolisuuden, helpon liitettävyyden ja erityisesti alhaisen virrankulutuksen vuoksi.

Se on kaunis, halkaisijaltaan 7 cm:n kokoinen, vilkkuva sähköstaattinen plasmapallo, joka aktivoituu pelkällä sormen kosketuksella palloon. Ihanteellinen stressinpoisto kahden työ- tai pelisession välisenä taukona tietokoneella.

USB Plasma pallo

Aesthetic Plasmalamppu

Mukava malli, joka muistuttaa meitä paljon laavalampuista sen ravistelijan muodon vuoksi, koristamaan huoneesi ja lisäämään ainutlaatuisen tunnelman pimeässä.

Se on loistava tuote, jolla voit opettaa lapsillesi ioneista ja elektrodeista, tai voit myös piristää toimistosi sisustusta pöydälle sijoitetulla plasmapallolla.

Kaunis monivärinen valo, joka virtaa keskeltä, on hämmästyttävä, kun kosketat mitä tahansa pallon osaa pituussuunnassa.

Se on noin 40 cm korkea ja 11 cm leveä, upea malli. Tämän plasmapallon melko suuren koon ansiosta voit sijoittaa sen minne tahansa kotiisi tai toimistoosi vaikuttavaksi koristeeksi.

Muista kuitenkin, että kaaret näkyvät vain puolihämärässä huoneessa. Jos viet pallon ulos, kaaria ei huomaa.

aesthetic plasma lamppu

Plasma Kallolamppu

Tämä karmaisevasti tyylitelty plasmalamppu on täydellinen lahja kaikille metallipäille ja muille rock-universumin faneille. Ne ovat siisti ja viisas lahja, joka ilahduttaa kaikkein kovimpia faneja. Kaikille näille ihmisille tämä plasmapallo sopii erinomaisesti kodin tai jopa toimiston koristeluun.

Valmistettu helvetin työpajoista, voimme sanoa ilman mitään kompleksia, että se on uskomaton taideteos. Se erottuu muista malleistamme sen vilkkuvan punaisen värin ansiosta, joka edustaa täydellisesti verta ja kuolemaa.

Malli, joka on sekä kiehtova että kauhistuttava, mikä luo täydellisen kontrastin salamanäytökseen. Tämän plasmapallon asennus on erittäin helppoa, sen mukana tulee virtalähde ja se voidaan kytkeä lähimpään pistorasiaan.

plasma kallo lamppu

Taikaplasmapallo (14 cm)

Magic Plasma Ball on erittäin helposti mukana kulkeva ja hyvin näkyvä plasmapallo. Halkaisijaltaan 8 cm:n pallon ja pienimmän mallin 10 cm:n levyisen pohjan ansiosta tämä nugetti on helppo valita kotiin tai toimistoon.

Tässä mallissa on muovinen pohja, mutta se on tukeva ja pitää suuren lasipallon täydellisesti paikallaan. Tässä plasmapallossa on kolme toimintatilaa, pois päältä, aina päällä tai reagoi ääneen.

Voit istua alas ja nauttia pallon keskeltä säteilevistä violeteista viivoista ja kaarista, kun soitat suosikkikappaleesi.

Se on klassinen valo- ja värinäytös kodin mukavuudessa, joka luo erittäin positiivisen tunnelman ja lisää kodin sisustuksen kauneutta. Myös jos olet keijuvalojen, kuituoptisten valojen tai koristevalojen ystävä, tämän parhaan plasmapallon ostaminen on sinulle hyvä valinta.

maaginen plasma pallo

Kiinalainen lohikäärmeen plasmapallo

Nimensä mukaisesti se on plasmapallo, jossa on yksi Kiinan suurimmista symboleista, lohikäärme. Tämä pallo tarjoaa tämän yksilön kautta uskomattoman valospektaakkelin, jonka pohjalla on lohikäärmeen lisäksi myös feeniks, suuri kuolemattomuuden symboli.

Se on 16 cm korkea ja 22,5 cm leveä, ja toisin kuin muut plasmapallot, pallo on käsinpuhallettu. Aseta vain sormesi mihin tahansa pallon osaan, ja koska sähkö johdetaan lävitsesi, näet sormenpäissäsi kauniita salamoita.

Voit luoda oman salamashow'n piirtämällä pallon ympärille. Erinomainen renderointi, jossa sekoittuvat tiede ja aasialainen kulttuuri, kaksi universumia, jotka eivät välttämättä ole yhteensopimattomia meidän näkökulmastamme.

kiinalainen lohikaarme plasma pallo

Keskiaikainen lohikäärmeen plasmapallo

Kiinalaisen lohikäärmeen jälkeen länsimainen sankarillinen fantasialohikäärme! Loistava malli kaikille Taru sormusten herrasta ja nörttikoristeiden ystäville. Yksi parhaista ominaisuuksista, joka erottaa sen muista plasmapalloista, on se, että salama näyttää yhtä hyvältä päivänvalossa kuin hyvin valaistussa huoneessa yöllä.

Sinun ei tarvitse sijoittaa plasmapalloa pimeään huoneeseen, jotta se toimisi kunnolla, vaan se voidaan sijoittaa minne tahansa ja luoda salamashow sinulle. Tämä plasmapallo ei menetä virtaa edes viikkojen ja kuukausien käytön jälkeen, joten istu alas ja kosketa mitä tahansa pallon osaa nähdäksesi kauniin salaman tapahtuvan edessäsi.

Keskiaikainen Lohikäärme Plasma Pallo

Elefantti Plasmapallo

Kuten nimikin kertoo, se ei ole pelkkä koristeellinen patsas olohuoneeseen. Tämä plasmapallo voi näyttää sinulle sähköön liittyvien tieteellisten ilmiöiden erilaisia vaikutuksia.

Asennus on melko yksinkertainen, ja voit aloittaa hauskanpidon heti. Voit käyttää sitä hauskana juhlatarvikkeena joulutapahtumissasi tai vain levätä ja nauttia salaman sinfonian tuomasta helpotuksesta, joka huuhtoo pois päivän stressin.

Elefantti Plasma Pallo

Punainen plasmapallo

Lopetamme valikoimamme sopivimmin suhteutettuun plasmapalloon, joka on silmissämme yksi tyylikkäimmistä. Mikä voisi olla tyylikkäämpää kuin mahtavalla seinällä seisova haukka? Kysyn teiltä!

Mitoiltaan 21,2 cm korkea ja 19,1 cm leveä pallo tekee tyylikkään vaikutuksen missä tahansa asunnossasi. Siinä on yksityiskohtainen jalusta, jossa on uskomattomia veistoksellisia efektejä, ja valkoinen lasivarjostin.

punainen plasma pallo

Kysymykset, joita kysyt eniten Plasmapallosta

Nyt kun olemme esitelleet sinulle kauneimmat plasmapallot, sinulla on luultavasti joitakin kysymyksiä näistä salaperäisistä esineistä. Vastaamme niihin nyt!

Mikä on plasmapallo?

Saatat ihmetellä, mikä plasmapallo on. Se on lasipallo, joka on täytetty jalokaasujen fuusiolla. Plasma on itse asiassa aineen neljäs olomuoto, joka koostuu molekyylien sijasta ioneista. Se on kiinteä, nestemäinen ja kaasu.

Plasmapallon keskellä on korkeajännite-elektrodi, joka luo värillisiä välähdyksiä, kun se joutuu kosketuksiin sähkön kanssa. Itse asiassa, kun kosketat sitä, elektronit kulkevat lävitsesi ja tuottavat suuren välähdyksen muodostaen kauniita värejä ja kuvioita.

Ovatko plasmapallot turvallisia?

Useimmat ihmiset luulevat, että plasmapallot eivät ole turvallisia, mutta tämä on väärinkäsitys. Niiden ulkonäön ja auran vuoksi ihmiset pelkäävät niitä. Yleisesti ottaen plasmapallot ovat turvallisia eivätkä vahingoita sinua, jos käytät niitä oikein.

Jokaisen plasmalampun mukana tulee käyttöohje, ja sinun on ehdottomasti luettava se huolellisesti ennen käyttöä. Käyttöohje sisältää ohjeita ja käyttötietoja, joita sinun on noudatettava.

Sinun on varmistettava, että ostat hyvämaineiselta toimittajalta laadukkaan plasmapallon, joka on valmistettu laadukkaista materiaaleista, sillä joskus väärät valmistuksessa käytetyt materiaalit voivat aiheuttaa käyttäjälle ongelmia.

Yleisesti uskotaan, että jos plasmapallo jätetään päälle pitkäksi aikaa, se syttyy tuleen, mutta tämä on myytti. Päinvastoin, plasmapallot ovat uskomaton valinta yövaloiksi. Voit jättää sen päälle niin pitkäksi aikaa kuin haluat. Vaikka plasmalamppu kuumenee hieman, se ei kuitenkaan polta sinua sen seurauksena. Varotoimenpiteenä sinun kannattaa välttää koskemasta siihen jatkuvasti pidemmän aikaa.

Mitä tulee plasmapallon aiheuttamaan sähköiskuun, on erittäin suositeltavaa pitää metalli kaukana siitä, sillä se voi aiheuttaa sinulle sähköiskun.

Plasmapallot toimivat erittäin korkealla taajuudella, joten myös pienet esineet, kuten sormukset tai mitalit, voivat olla mahdollisia sähkönjohtimia, jotka voivat aiheuttaa vakavan sähköiskun. On erittäin suositeltavaa pitää tämä mielessä, kun käytät plasmapalloja, jotta vältyt ikäviltä kokemuksilta.

Jos haluat oppia vielä enemmän, blogikirjoituksemme Miten plasmapallo toimii? saattaa kiinnostaa sinua!

Mitä tapahtuu, jos avaat plasmapallon?

Plasmapalloa kutsutaan myös plasmakupiksi, lampuksi tai palloksi. Se on läpinäkyvä lasipallo, joka on täytetty jalokaasuseoksella ja korkeajännite-elektrodilla. Yleisimpiä jalokaasuja ovat neon, argon ja krypton. Plasmapallossa näkyvät kauniit välähdykset syntyvät, kun plasmasäikeet kulkevat elektrodista lasiin sähkön vaikutuksesta.

Elektrodi on keskellä plasmapalloa, joka on nimetty sen keksijän Nikola Teslan mukaan. Sitä kutsutaan Tesla-kelaksi. Jos plasmapallo avataan, siinä olevat kaasut hajoavat ja korvautuvat ympäröivällä ilmalla. Jalokaasut ovat vastuussa plasmapallojen välähdysten syntymisestä.

Onko plasmapallossa plasmaa?

Ei, plasmapalloissa ei ole plasmaa. Plasma on pohjimmiltaan ionisoitunut kaasu, joka koostuu positiivisista ioneista ja vapaista elektroneista, joiden sähkövaraus on kokonaisuudessaan nolla. Kuten edellä on kuvattu, plasmapallo sisältää teknisesti plasmasäikeet, jotka luovat värilliset valojänteet.

Mikä on paras plasmapallo?

On tärkeää valita oikea plasmapallo tarpeidesi mukaan. Halusitpa sitten lahjoittaa sen jollekulle tai vain kaunistaa kotiasi, varmista, että teet tutkimuksesi tarkasti ja hankit parhaan plasmapallon.

Olemme listanneet joitakin parhaista plasmapalloista, joita voit ostaa juuri nyt plasmapallomallistomme sydämessä. Pääset niihin suoraan käsiksi klikkaamalla alla olevaa kuvaa!

plasmapallo

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista.

Recevez nos articles dans votre boite email.