Parhaat PS Vita -emulaattorit

Parhaat PS Vita -emulaattorit

lukemisesta

Kuulut siihen pieneen enemmistöön, jolla on ollut PS Vita noin 2011, 2012, sinulla ei ole sitä enää, mutta haluaisit pystyä pelaamaan tällä konsolilla uudelleen? Ehkä kuulut niihin, jotka eivät ole koskaan omistaneet sitä ja haluavat silti tutustua siihen ostamatta sitä? Oli miten oli, olet oikeassa paikassa!

Tässä artikkelissa esittelemme sinulle 2 suosikkimme PS Vita -emulaattoria, joita voit käyttää tietokoneellasi tai MAC:lläsi. Kun olet lukenut tämän artikkelin loppuun, voit kokeilla niitä ja muodostaa niistä oman mielipiteesi!

Tarpeeksi puhetta, aloitetaan ilman muuta!

Universaali ohjain

Vita3K

Alustat : Windows, MacOS, Linux

Tässä se on, ainoa ja paras PS Vita -emulaattori internetissä (ainakin kaikkein oikein)!

Vita3K-tiimi on vielä tänäkin päivänä ainoa, joka edistää PSVita-emulaatiota nykymaailmassa. Meidän on kuitenkin täsmennettävä tärkeä seikka, kyseessä on kokeellinen emulaattori. Tällä hetkellä se voi pelata vain noin neljää peliä!

Hienoa; paras PS Vita -emulaattori pelaa neljää peliä... se ei ole toimivaa edistystä; se on hädin tuskin edistystä!

Kuka siis pitää tämän ohjelman hengissä? Vita3K:n verkkosivusto (saatavilla vain englanniksi) on hieman autio, kun kyse on ajantasaisista tiedoista, mutta konsolin fanit voivat suunnata GitHub-sivulle leikkimään koodin kanssa.

Me emme ole niitä tyyppejä, jotka jättäisivät konsolin taakseen, joten kirjoitimme tämän artikkelin parhaasta PS Vita -emulaattorista. Jos ajattelee, että koska se on ainoa PS Vita -emulaattori internetissä, voimme sanoa, että se on teknisesti paras...

Retro Arch

Alustat: IOS, Android, IOS, PC, MAC, Linux

Suuren pelikonsolien luettelon ansiosta RetroArch voi ajaa kunnolla useimmat PS vita -pelit sisällä. Emulaattori on yksi tähän mennessä kehitetyistä ohjelmistoista, joilla on korkeimmat arvosanat.

Olemme usein maininneet sen eri blogikirjoituksissamme, jotka käsittelevät parhaita emulaattoreita useimmille PlayStation-konsoleille.

retroarch

Sen hämmästyttävä käyttöliittymä ja hyvä suorituskyky, sitä voidaan helposti käyttää hyvänä vita emulointi ohjelmisto. Mutta se, mikä sitä jarruttaa, on sen lyhyt lista pelien yhteensopivuudesta verrattuna muihin emulaattoreihin.

Sillä voi ajaa vain hyvin harvoja pelejä Vita3K:hon verrattuna. Tästä syystä se on vaihtoehtolistallamme, vaikka se ei ole siinä suhteessa mitään.

Miksi PS Vita -emulaattoreita ei ole saatavilla enemmän?

Se johtuu yksinkertaisesti siitä, että konsoli ei ole ollut kovin suosittu sen elinaikana ja että sille on tehty vain vähän (hyviä) pelejä yksinoikeudella.

Siksi paras PS Vita -emulaattori on ohjelma, joka pelaa vain neljää englanninkielistä peliä.

Vita ei yksinkertaisesti ollut yhtä suosittu kuin PSP tai Gameboy. Siksi esimerkiksi listamme parhaista PSP-emulaattoreista ja parhaista PlayStation 1 -emulaattoreista ovat paljon pidempiä.

Ihmiset eivät todellakaan ole heittämässä rahaa Vita3K:hon, kuten he tekivät Cemun kanssa sen jälkeen, kun Zelda Breath of the Wild julkaistiin Wii U:lle. PS Vita -emulaattorille ei vain ole tarpeeksi kysyntää, joten tilanne ei luultavasti parane lähiaikoina.

Miten emulaattorit toimivat?

Emulaattorit ovat ovelia pikkuohjelmia, jotka huijaavat kannettavan tietokoneen, PC:n tai kannettavan tietokoneen luulemaan, että se on 90-luvun puolivälin pelikonsoli.

Ne luovat virtuaalisesti uudelleen kaikki johdot, sirut ja muut elementit, joita en ymmärrä, ja luovat täydellisen ympäristön pelata parhaita N64-pelejä tai parhaita Sega Saturn -pelejä.

ps4-ohjain

Emulaattorit toistavat ROM-levyjä. Ne ovat monella tapaa vähän kuin iTunes tai Windows Media Player, sillä ne toimivat välineenä muiden tiedostojen toistamiseen.

Sattumoisin monet käyttävät PS Vitaa peruskonsolina, jolla voi pelata emulaattoreita tien päällä. Käsikonsoli voidaan modifioida melko helposti käyttämään RetroArchia ja parhaita GBA-emulaattoreita, mikä tekee siitä esimerkiksi meidän silmissämme paljon paremman konsolin.

Mitkä ovat parhaat Playstation-emulaattorit?

Ehkä haluat löytää muita emulaattoreita pelata PS1, PS2, PS3 tai jopa PS3, jos kyllä, niin suosittelemme sinua mennä ja vilkaista 2 oppaita esittelimme sinulle aiemmin. Muiden osalta pieni kierros blogissamme on tarpeen.

Valitettavasti Sonyn uusimmalle käsikonsolille saatavilla olevien kahden ainoan emulaattorin koon vuoksi tuskin pystyt pelaamaan Uncharted Golden Abyssia, Tearawayta tai WipEout 2048:aa uudestaan ilman, että ostat konsolin ja pelit käytettynä.

Jos olet kiinnostunut PlayStation-emulaatiosta, älä unohda, että tarvitset ohjaimen, jotta voit pelata mukavasti. Kokoelmamme yleisohjaimista tai yhteensopivista PlayStation-ohjaimista saattaa kiinnostaa sinua, jos sinulla ei ole sellaista käsillä. Pääset siihen käsiksi suoraan klikkaamalla alla olevaa kuvaa!

Yhteensopiva playstation-ohjain

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista.

Recevez nos articles dans votre boite email.