Parhaat Super Nintendo -emulaattorit

Parhaat Super Nintendo -emulaattorit

lukemisesta

Haluaisitko pelata Link to the pastia, Donkey Kong Countrya tai Secret of Manaa uudelleen, mutta sinulla ei ole Super Nintendoa käden ulottuvilla? Tai ehkä olet vain liian laiska kaivamaan sen ullakolta ja kytkemään sen takaisin? Oli miten oli, olet tullut oikeaan paikkaan!

Tässä artikkelissa näemme 14 emulaattorimallia, joita voit käyttää vuonna 2021 voidaksesi pelata tätä konsolia jälleen tietokoneella tai älypuhelimella. Kun olet lukenut tämän artikkelin loppuun, voit valita sinulle parhaiten sopivan emulaattorin ja aloittaa pelaamisen.

Otetaan selvää ilman muuta

super nes bluetooth ohjain

Parhaat SNES-emulaattorit PC:lle, Macille ja Androidille

1. RetroArch

Alustat: Windows, macOS, Linux, Android, Web: Windows, macOS, Linux, Android, Web

Ensimmäisenä listalla on RetroArch, erinomainen SNES-emulaattori, jossa on cross-platform-tuki, jonka avulla käyttäjät voivat nauttia SNES-peleistä useilla eri alustoilla. RetroArchia kuvataan usein emulaattoreiden etusivuksi, joka ajaa ohjelmia, jotka on muunnettu dynaamisiksi kirjastoiksi, joita kutsutaan liberto-ytimiksi.

Pohjimmiltaan ohjelmisto tarjoaa hiotun käyttöliittymän, jonka avulla käyttäjä voi pelata monenlaisia klassikkopelejä, mikä tekee siitä varsin helppokäyttöisen. Emulaattori tukee useita eri ohjaimia ja tarjoaa useita kehittyneitä ominaisuuksia, kuten varjostimet, netplay ja kelaus.

Tämän lisäksi RetroArch pystyy myös nauhoittamaan ja suora toistamaan natiivisti pelaamistasi suosituilla suoratoistoalustoilla, kuten Twitch.tv:ssä ja YouTubessa.

Koska emulaattori käyttää erilaisia liberto-ytimiä pelien pyörittämiseen, se ei tue ainoastaan klassisia SNES-pelejä, vaan sen avulla käyttäjät voivat pelata myös lukuisia muita pelejä, jotka on julkaistu alustoilla kuten Nintendo Wii, GameCube, Game Boy, 3DS, Sega Dreamcast jne.

Tämä tekee RetroArchista markkinoiden parhaan emulaattorin, sillä se ei rajoita käyttäjiä tietylle konsolille julkaistuihin peleihin. Ei ole turhaa, että se oli esillä artikkelissamme parhaista NES-emulaattoreista ja useimmissa Sony-konsoleita käsittelevissä artikkeleissa mme.

Hinta : Free

Emulaattorin linkki : RetroArch

retroarch

2. higan

Alustat: Windows, macOS, Linux

Toista sijaa pitää hallussaan higan, toinen loistava emulaattori, joka tukee useita konsoleita, myös SNES:ää. higan (entinen bsnes) emuloi alkuperäistä laitteistoa mahdollisimman tarkasti ja tarjoaa pelikokemuksen, jota et löydä mistään muusta emulaattorista.

Emuloinnin toimintatavan vuoksi higan on kuitenkin melko vaativa emulaattori, eikä se toimi hyvin heikkokuntoisilla tai vanhemmilla laitteilla.

Myönteistä on, että emulaattori pystyy pyörittämään kaikkia koskaan julkaistuja kaupallisia SNES-pelejä, joten se on täydellinen valinta, jos et välitä muusta kuin SNES-peleistä.

Tällä hetkellä Higan tukee 12 järjestelmää, mukaan lukien Nintendo Famicom, Nintendo Super Famicom, Game Boy, Game Boy Color, Game Boy Advance, Sega Master System, Sega Game Gear, Sega Mega Drive, NEC PC Engine, NEC SuperGrafx, Bandai WonderSwan ja Bandai WonderSwan Color.

Hinta : Free

Emulaattorin linkki : higan

3. SNES9x

Seuraavaksi on vuorossa SNES 9x, helppokäyttöinen emulaattori, joka ei vaadi merkittäviä virityksiä ja jonka avulla käyttäjät voivat ajaa pelejä heti ensimmäisen louhinnan jälkeen. Emulaattori pystyy pyörittämään lähes kaikkia SNES-pelejä ilman havaittavia ongelmia, ja se toimii melko hyvin suhteellisen vanhoilla laitteistoilla.

SNES9x on yksi parhaista SNES-emulaattoreista edullisille laitteistoille, ja se tarjoaa suuren valikoiman ominaisuuksia, kuten tulostuskuvan käsittelyn parempaan grafiikkaan, tallennustilat pelien tallentamiseksi juuri sinne, minne haluat ne tallentaa, pikakelaus pelien nopeuttamiseksi sekä tallennus ominaisuuden, jonka avulla voit tallentaa .avi-elokuvia pelistäsi.

Tuetut alustat: Windows, macOS, Linux

Hinta: Ilmainen

Emulaattorilinkki: SNES9x

SNES9x-emulaattori

4. BizHawk

Alustat : Windows

Jos olet speedrun-fani ja haluat pelata pelin loppuun mahdollisimman lyhyessä ajassa, sinun kannattaa ehdottomasti tutustua BizHawkiin. Emulaattori on suunniteltu erityisesti TAS-pelien (Tool Assisted Speedruns) tuottamiseen, ja se toimii hyvin myös casual-peleissä.

Emulaattori tukee pelejä, jotka on julkaistu useille alustoille, kuten NES, SNES, Nintendo 64, Game Boy, Game Boy Color, Sega Genesis, Sega Saturn, PlayStation, Atari 2600 jne., mikä tarkoittaa, että voit nauttia paljon useammista peleistä tällä emulaattorilla kuin millään muulla.

Hinta : Ilmainen

Emulaattorin linkki : BizHawk

5. ZSNES

Alustat: Windows, Linux

ZSNES on toinen erinomainen Super Nintendo -emulaattori, jolla voit ajaa suosituimpia SNES-pelejä suhteellisen helposti. Vaikka emulaattorin kehitys lopetettiin vuonna 2007, se toimii edelleen hyvin ja on helppokäyttöinen, minkä vuoksi se on edelleen niin suosittu emuloinnin harrastajien keskuudessa.

ZSNES tarjoaa kunnon valikoiman ominaisuuksia, kuten suodattimia videotulostuksen parantamiseksi, tuen tallennustiloille ja erinomaisen viimeksi pelattujen pelien luettelon, joka pitää kirjaa 10 viimeisimmästä pelistä, joita olet pelannut emulaattorilla.

On huomattava, että ZSNESissä on tunnettu tietoturva-aukko, ja ROM voi ohjata sinut verkkosivulle ja asentaa järjestelmääsi ei-toivottuja sovelluksia, mutta aukko voidaan kuitenkin helposti välttää lataamalla ROMit luotettavista lähteistä.

Hinta: Ilmainen

Emulaattorin linkki: ZSNES

6. OpenEmu

Alusta: macOS

Jos käytät Macia ja etsit monijärjestelmäemulaattoria, joka toimii hyvin järjestelmässäsi, kannattaa tutustua OpenEMU:hun. OpenEMU:n kehitys alkoi vuonna 2007, ja se oli alun perin NEX/Famicom Nestopia -emulaattorin porttaus.

Emulaattori on hyvin samankaltainen kuin RetroArch, sillä se on enemmänkin etupää monille eri emulaattoreille, ja vaatii lataamaan ylimääräisiä ytimiä pelien pelaamista varten. Se on melko helppokäyttöinen ja sillä on erittäin siisti käyttöliittymä, joka todella täydentää yleistä macOS-estetiikkaa.

open emu

Emulaattorissa on useita erilaisia suodattimia visuaalisen tulosteen parantamiseksi, ja se tukee myös useita syöttötapoja, joten voit helposti käyttää retro-ohjainta järjestelmässäsi ja saada paljon aidomman kokemuksen.

OpenEmun toinen hieno puoli on, että se ei ole liian resurssi-intensiivinen, mikä tarkoittaa, että voit helposti käyttää sitä vanhemmissa macOS-laitteissa, joissa on alhaiset tekniset tiedot.

Hinta: Ilmainen

Emulaattorin linkki: Open Emu

7. Nestopia UE

Alustat: Windows, macOS, Linux

Nestopia on erittäin tarkka NES-emulaattori, joka pystyy pelaamaan useimpia NES-pelejä ongelmitta ja sisältää ominaisuuksia, kuten tekstuurien skaalaus ja nettipelaaminen. Alkuperäisessä muodossaan se on kuitenkin enemmän tai vähemmän kuollut, sillä sen kehittäjät lopettivat kehityksen vuonna 2008, ja tässä kohtaa Nestopia UE astuu kuvaan.

Tässä kohtaa Nestopia UE astuu kuvaan. Nestopia UE (Undead Edition) on perus RetroArch-emulaattori, jota voit käyttää, jos et halua vaivautua RetroArchin konfiguroinnin kanssa.

nestopia

Emulaattori on täynnä mielenkiintoisia ominaisuuksia, kuten pelikohtaiset mukautetut paletit, huijaustuki ja Famicom-mikrofonituki, jotka tekevät siitä loistavan vaihtoehdon emuloinnin harrastajille.

Kuten olettaa saattaa, Nestopia UE on melko helppo asentaa ja sen käyttäjäystävällinen käyttöliittymä mahdollistaa pelien asentamisen ja ajamisen hetkessä. Emulaattorissa on myös VSync-tuki, mutta varaudu jonkinlaiseen input lagiin, jos aiot käyttää tätä ominaisuutta.

Hinta: Ilmainen

Emulaattorin linkki: Nestopia

8. SNES9x EX+

Alusta : Android

Jos etsit erinomaista SNES-emulaattoria Android-älypuhelimeesi, sinun kannattaa ehdottomasti tutustua SNES9x EX+:aan - SNES9x:n Android-versioon.

Emulaattori sisältää kaikki perusominaisuudet, joita voit odottaa SNES-emulaattorilta, mukaan lukien tallennus-/lataustilat, näytön ohjaimet, tuki useille tiedostotyypeille ja gamepad-tuki.

On totta, että emulaattori näyttää hieman vanhentuneelta, mutta koska se toimii niin hyvin, ei käyttöliittymästä tarvitse valittaa. Todella hienoa on se, että toisin kuin muut SNES-emulaattorit Androidille, SNES9x EX+ on täysin ilmainen ja mainokseton, eikä siinä ole sovelluksen sisäisiä ostoja.

Muista, että emulaattori toimii hyvin vain laitteissa, joissa on vähintään 1 GHz:n kellotaajuudella toimiva prosessori.

Hinta: Ilmainen

Emulaattorin linkki: SNES9x Ex+

Älypuhelimen Ohjain

9. NES.emu

Alusta : Android

Jos SNES9x EX+:n muotoilu häiritsee sinua, voit tutustua myös NES.emuun, toiseen loistavaan NES-emulaattoriin Androidille, joka toimii erinomaisesti lähes kaikilla Android-laitteilla, joissa on vähintään 1 GHz:n prosessori.

Emulaattori sisältää paljon hienoja ominaisuuksia, kuten tallennus- ja tallennustilatuen, huijaustuen, näytön monikosketusohjauksen ja paljon muuta.

NES.emu tukee myös Bluetooth/USB-ohjainta ja -näppäimistöä, mikä tarkoittaa, että voit liittää retro-tyylisen ohjaimen Android-laitteeseesi ja nauttia aidosta NES-kokemuksesta tien päällä.

Emulaattorin avulla voit myös pelata NES-pelejä vaakasuunnassa, mikä erottaa sen SNES9x EX+:sta, joka tukee vain pystyasentoa.

Hinta: 3,89 €.

Emulaattorin linkki: NES.emu

10. John NESS

Alusta : Android

John NESS on suositun SNES-emulaattorin John SNESin seuraaja. Se poistettiin Play Storesta tekijänoikeusrikkomusten vuoksi. Kehittäjä on kuitenkin julkaissut uuden emulaattorin, joka tukee kaikkia vanhoja pelejä ja tietenkin uusia lisäyksiä.

Tällä hetkellä John Ness on yksi parhaista SNES-emulaattoreista Androidilla ehkä SNES9x EX+:n jälkeen. Emulaattorin käyttöliittymä on varsin hyvä ja tekee pelaamisesta erittäin mukavaa. Kehittäjä väittää, että sovellus käyttää alkuperäistä SNES-moottoria, mikä tarkoittaa, että sinulla on hauskaa pelata klassikkopelejä, joissa tarkkuus on tärkeämpää kuin suorituskyky.

parhaat snes-pelit

Ominaisuuksista mainittakoon huijarit, laadukas renderöinti, tuki zipatulle tiedostolle, muokattavat näppäimet ja paljon muuta. Puhumattakaan siitä, että emulaattori tukee myös Bluetooth/MOGA-ohjaimia, mikä on hienoa.

Kaiken kaikkiaan John NESS on kyvykäs SNES-emulaattori Androidissa, ja sinun kannattaa ehdottomasti kokeilla sitä.

Hinta: Ilmainen

Emulaattorin linkki: John NESS

11. BSNES

Alustat: Windows ja Linux

BSNES oli yksi vanhimmista SNES-emulaattoreista, mutta se hylättiin jonkin ajan kuluttua. Tällä hetkellä on monia BSNESiin perustuvia emulaattoreita, ja yksi niistä - higan - on myös tällä listalla.

BSNES-emulaattori on kuitenkin jälleen saatavilla, koska kehittäjä byuu on tehnyt aloitteen projektin uudelleen käynnistämisestä. BSNES:n päätavoitteena on tarjota lähes täydellinen emulointitarkkuus hyvällä suorituskyvyllä. Ja koska higan on melko monimutkainen käyttää tavallisille käyttäjille, BSNES pyrkii helpottamaan klassisten Nintendo-pelien käyttöä emulaattorillaan.

Tähän mennessä on ollut yhteensä kolme versiota, mutta HD-versio näyttää olevan paras laadukkaan grafiikan renderöinnin kannalta. Kaiken kaikkiaan, jos etsit tarkkaa SNES-emulaattoria Windowsille tai Linuxille, BSNES on oikea valinta.

Hinta: Ilmainen

Emulaattorin linkki: BSNES

12. The Mega S.N.E.S Rock Retro

Alusta : Android

The Mega S.N.E.S Rock Retro on suhteellisen uusi emulaattori, mutta se on saavuttanut nopeasti suosiota Android-yhteisön keskuudessa. Parasta tässä emulaattorissa on se, että se on melko nopea ja sillä on laajempi peliyhteensopivuus. Lisäksi voit pelata SNES-pelejä Full HD -grafiikalla, mikä on hienoa.

donkey kong country snes

Tämän lisäksi emulaattorissa on pitkä lista ominaisuuksia, kuten ohjaimen mukauttaminen, tuki suosituille huijauskoodeille, Bluetooth-ohjaimen yhteensopivuus ja paljon muuta. Emulaattorissa on myös hiirituki, mutta se rajoittuu vain muutamiin valittuihin peleihin.

Lyhyesti sanottuna, jos etsit uutta SNES-emulaattoria Androidille, The Mega S.N.E.S Rock Retro on täydellinen valinta.

Hinta: Ilmainen

Emulaattorin linkki: The Mega S.N.E.S Rock Retro

13. ClassicBoy Gold

Alusta : Android

Aikoinaan suosittu SNES-emulaattori ClassicBoy lopetettiin vuonna 2014, mutta se palasi kuolleista viime vuonna. Sen viimeisin päivitys tammikuussa 2021 toi sen täysin Googlen kehittäjäohjelman sääntöjen mukaiseksi.

ClassicBoy on erittäin tehokas all-in-one-emulaattori, jonka avulla voit pelata klassikkopelejä paitsi gamepadilla, myös eleiden ja sensoreiden avulla. Se tukee laajaa valikoimaa klassisia ja vanhempia konsoleita, mm:

  • PlayStation 1 (PS1)
  • Nintendo 64 ( N64 )
  • GBA/GBC/SGB/GB
  • Nintendo NES/Famicom
  • Nintendo Pokemon Mini
  • Sega Genesis/MD, Sega CD, Game Gear ja Master System (Sega Genesis/MD, Sega CD, Game Gear ja Master System).
  • Sega Saturn
  • Arcade-pelit, kuten Neo-Geo ja Capcom DPS-1/2/3.
  • Neo-Geo CD
  • Atari 2600 VCS

ClassicBoy Gold: parhaat SNES-emulaattorit PC:lle, Macille ja AndroidilleClassicBoy mahdollistaa eleiden kartoittamisen peliohjaimeksi, mikä on hyödyllistä pelatessa älypuhelimilla tai tableteilla.

Eleohjausta varten ohjelmisto tukee 8 pyyhkäisysuuntaa näytön kummallakin puolella, ja jokainen niistä voidaan yhdistää pelinäppäimeen. Emulaattori tukee myös kiihtyvyysanturia D-padin simuloimiseksi. Mukana on myös kalibrointikonsoli kallistusparametrien hienosäätöä varten.

classic boy gold

Huomaa, että ele-/sensoriohjain ja tilojen latausominaisuudet ovat tuettuja vain maksullisessa versiossa, mutta perinteiset syötteet, kuten näytön painikkeet ja pelikonsolin kartoitus, ovat tuettuja Lite-versiossa.

Näyttöpainikkeita varten on layout-editori, jolla voit määrittää kunkin painikkeen sijainnin ja koon. Muita ominaisuuksia ovat ohjainprofiilit PS3:lle, XBOX360:lle ja MOGA:lle sekä mukautetut asetukset pelivideolle, automaattinen pelitilan ja sijainnin tallennus sekä huijaustoiminto.

Hinta: Ilmainen, sovelluksen sisäiset ostot

Emulaattorilinkki: ClasicBoy Gold

14. No$SNS

Alustat: Windows, DOS

Kuten nimestä voi päätellä, No$ (lue: NoCash) -emulaattorimallisto on ilmainen (joskin oma) ohjelmisto, jonka avulla voit luoda klassisten konsolipelien taikaa uudelleen vanhemmalla PC-laitteistolla.

Martin Korthin kehittämät emulaattorit ovat saatavilla useille klassisille konsoleille, kuten alkuperäiselle PlayStationille, GBA:lle, NDS:lle, Atari 2600:lle, Commodore 64:lle, SNES:lle ja monille muille.

Ne eivät ole ihanteellisia yleiseen emulointiin, sillä ne on rakennettu speedhackien varaan, niiden tarkkuus on suhteellisen alhainen ja ne ovat alttiita bugeille. Niissä on kuitenkin joitakin erinomaisia virheenkorjausominaisuuksia, kuten muistin katseluohjelmat ja disassemblerit. Tämä tekee niistä erittäin hyödyllisiä kehittäjille, jotka haluavat tuottaa ROM-hakkeja tai siirtymiä, mutta kohtaavat yhteensopivuus- ja DRM-ongelmia.

star wing

No$SNS : Paras NES-emulaattori PC:llä, Macilla ja Androidilla Saatavilla Windows-tietokoneille mielestämme. No$SNS on 100 % assembly-koodia, jonka tarkkuus on suhteellisen korkea verrattuna muihin No$-emulaattoreihin. Se tukee useita perinteisiä ohjaimia, kuten 1-2 joypadia, Multilap, Lightguns (hiiren kautta), NTT Data Pad, X-Band Keyboard, Twin Tap's, Barcode Battler, Pachinko Dial, Exertainment Bike jne.

Huomaa, että ohjelmisto päivitettiin viimeksi vuonna 2016, joten se ei välttämättä tue kaikkia nykyaikaisia laitteistoja.

Hinta:

Emulaattorin linkki: No$SNS

Nauti suosikki SNES-peleistäsi tällä parhaiden Super NES -emulaattoreiden listalla.

Tämä täydentää listaa parhaista SNES-emulaattoreista PC:lle, Macille ja Androidille. Jos ihmettelet, miksi emme ottaneet mukaan emulaattoreita iOS:lle, se johtuu siitä, että App Storessa ei ole virallisia emulaattoreita.

Apple on tunnettu siitä, että se valvoo hieman liikaa App Storeen lisättävien sovellusten tyyppiä, ja tämä on vaikuttanut negatiivisesti emulaattoreiden kehitykseen alustalle. Joten, iOS-käyttäjät syrjään, mitä näistä edellä mainituista emulaattoreista aiot kokeilla ensimmäisenä? Mitä pelejä haluaisit pelata näillä emulaattoreilla?

Joka tapauksessa sinun tarvitsee vain löytää hyvä bluetooth- tai usb-super-Nintendo-ohjain, jolla voit pelata kuten vanhoina hyvinä aikoina, tai yksinkertaisesti PC-, xbox- tai jopa Playstation-ohjain, jolla voit pelata mukavasti.

Jos sinulla ei ole mitään näistä käsilläsi, älä epäröi vilkaista kokoelmaamme yleisohjaimia, sinun pitäisi löytää etsimäsi ilman huolia! Klikkaa alla olevaa kuvaa päästäksesi siihen käsiksi!

Universaali ohjain

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista.

Recevez nos articles dans votre boite email.