Mitä tarvitaan täydellisen peliasennuksen rakentamiseen?

Mitä tarvitaan täydellisen peliasennuksen rakentamiseen?

lukemisesta

Viime vuosina videopeleistä on tullut yksi suosituimmista ja tuottoisimmista viihdemuodoista. Nykymaailmassa yrittäjäksi ryhtyminen videopelialalla on tullut paitsi mahdolliseksi, myös erittäin kannattavaksi.

Olitpa sitten harrastepelaaja tai ammattipelaaja, täydellisen peliasennuksen luominen on olennainen asia.

Jokaisella pelaajalla tulisi olla muutamia komponentteja, joilla on ratkaiseva merkitys pelikokemuksen kannalta. Kun sinulla on oikeanlaiset laitteet, voit nauttia peliseikkailustasi entistä enemmän.

Joten pitemmittä puheitta, tässä on joitakin olennaisia osia, joita tarvitset täydelliseen peliasennukseen!

mario kattokruunu

1. Hyvä pelaaja-PC

Jos haluat tulla ihanteelliseksi ammattipelaajaksi, sinun on hankittava oikea pelitietokone. Huippuluokan peli-PC:n hinta on noin 800-1700 €. Se voi olla kallis, mutta se tarjoaa käyttäjälle täydellisen suorituskyvyn verrattuna parhaisiin pelikonsoleihin, kuten Ps5:een tai Xboxiin.

Jos sinulla on kuitenkin rajallinen budjetti, voit aloittaa jo 400 €:lla rakentaaksesi perus-peli-PC:n. Kun valitset peli-PC:tä, valitse sellainen, jossa on prosessori ja joka pystyy käsittelemään huippuluokan pelejä.

Jokaisessa peli-PC:ssä tulisi olla oma näytönohjain, joka mahdollistaa tasaisemman ruudunpäivitysnopeuden ja pienemmän grafiikkaviiveen. Tehokkaan PC-prosessorin kanssa tarvitset myös jäähdytysjärjestelmän, joka voi olla perinteinen jäähdytyselementti tai perusjäähdytystuuletin.

Auttaaksemme sinua valitsemaan oikean koneen, olemme kirjoittaneet artikkelin, jossa selitetään, miten valita pelaajan pc, jotta vältät virheet!

pc gamer

2. Pelaamiseen suunnitellut gaming

Laadukkaiden kuulokkeiden valinta on toinen olennainen seikka. Sinun kannattaa etsiä korkealaatuiset kuulokkeet, jos haluat pelata parhaalla mahdollisella tavalla.

Jos valitset huonolaatuiset kuulokkeet, ne voivat aiheuttaa päänsärkyä ja vaikuttaa myös soittokykyysi. Kun valitset parhaat pelikuulokkeet, myös äänenlaatu on erittäin tärkeä.

Sinun tulisi valita sellainen, jonka avulla voit nauttia peliäänestäsi häiritsemättä muita. Tällaisia voivat olla ne, joissa on vähintään 45 mm:n kuljettaja. Hyvillä kuulokkeilla saat selkeän ja tasapainoisen äänen ilman sumeaa palautetta, ja ne myös sopivat päähäsi täydellisesti.

Lisäksi kuulokkeissa tulisi olla hyvä mikrofoni, sillä useimpia pelejä pelataan ryhmissä. Ota myös huomioon mukavuutesi, kun valitset ihanteelliset kuulokkeet. Näin voit välttää korvakipuja, etenkin kun pelaat peliä pitkään.

Toinen olennainen kuulokkeiden näkökohta, joka sinun tulisi ottaa huomioon, on se, ovatko ne avoimet vai suljetut. Avoimissa kuulokkeissa kuulet ympärilläsi olevat äänet, kun taas suljetuissa kuulokkeissa et kuule. Jos siis olet vakava pelaaja, sinun kannattaa valita suljetut kuulokkeet.

Lopuksi sinun on määritettävä, ovatko kuulokkeet langattomat vai langalliset. Useimmat ihmiset suosivat langattomia kuulokkeita, koska ne ovat joustavia.

3. Sopiva LED-pelimonitori

Myös peliasennukseesi valitsemasi näyttö voi vaikuttaa pelikokemukseesi. Sinun on valittava näyttö, joka on suunniteltu erityisesti pelaamiseen, jotta saat täydellisiä tuloksia.

Täydellinen pelimonitori voi tarjota nopean virkistystaajuuden, paremman väritarkkuuden ja paremmat vasteajat. Paremman virkistystaajuuden ansiosta kuvat ovat myös sulavampia.

Sinun on myös valittava paneelitekniikoita, kuten VA, IPS ja TN. Pelimonitoreissa on myös oltava alhainen syöttöviive eli aika, joka kuluu kuvan renderöintiin.

Täydellistä pelikokemusta varten sinun on valittava pelimonitori, jonka budjetti on ihanteellinen kokoonpanoosi nähden. Esimerkiksi 1080p 60Hz -näyttö maksaa 400 dollaria, 1080p 144Hz tai 1440p 60Hz -näyttö mihin tahansa kokoonpanoon voi maksaa jopa 700 dollaria ja 1440p 144/240Hz tai 4K 60Hz -näyttö mihin tahansa kokoonpanoon voi maksaa jopa 800 dollaria.

gamer-näyttö

4. Hyvä peliohjain

Toinen olennainen tekijä, joka on otettava huomioon täydellisen pelirakennelman luomisessa, on hyvä ohjain. Valitsemasi ohjain voi vaikuttaa pelikokemukseen.

Jotkin pelikokoukset ovat hyvin tarkkoja käytettävien ohjainten suhteen. Useimmat vaativat ennemmin langallisia kuin langattomia ohjaimia. Langallisten ohjainten käytössä on enemmän etuja kuin langattomien ohjainten käytössä. Langalliset ohjaimet ovat kevyempiä ja helpompia käsitellä.

Jos päätät käyttää langallisia ohjaimia, valitse ohjaimet, joissa on pitkä USB-kaapeli ja tärinäpalaute. Sekä langallisia että langattomia ohjaimia on tarjolla 20-200 dollarin hintaan. Parhaan peliohjaimen hankkiminen voi parantaa pelikokemustasi.

5. Vakaa Internet-yhteys

Vakaa internetyhteys on välttämätön, jos haluat tulla ammattimaiseksi pelaajaksi. Nämä laitteet auttavat sinua parantamaan pelitaitojasi, sillä ne tarjoavat huippunopean internetyhteyden, jonka avulla voit suoratoistaa ilman ongelmia.

Investoiminen valokuitulaajakaistaan, jossa käytetään muovi- tai lasikaapeleita, on hyvä asia, sillä sen ansiosta tiedot kulkevat nopeasti. Lisäksi kaapelit voivat kulkea maan alla, joten ankarat sääolosuhteet eivät vaikuta niihin helposti.

Jos siis asut kaupungissa, jossa on valokuituinen laajakaista, sinun kannattaa hankkia se, sillä se on paras vaihtoehto sinulle.

Tarvitsetko inspiraatiota peliasennuksesi kokoonpanoon? Tässä on 40 täydellistä geek oimiston sisustusideaa sinulle!

gamer

6. Ammattimainen webbikamera

Webbikameran avulla voit nauhoittaa pelisi ja näyttää ne faneillesi ja katsojillesi. Siksi sinun pitäisi valita ammattimainen webkamera, jossa on laadukas kuva, jos haluat ansaita elantosi pelaajana. Hanki webkamera, jossa on terävä kuva ja korkea resoluutio ja joka toimii hyvin hämärässä.

7. Laadukas hiiri ja näppäimistö

Mikä tahansa hiiri voi toimia peliasennuksessasi. Pelihiiri on kuitenkin parempi, sillä siinä on yleensä kehittynyt optinen laseranturi. Lisäksi useimmat pelihiiret ovat käyttäjän muokattavissa. Niissä on usein ylimääräisiä painikkeita pelaajille, ja niiden avulla voit säätää nopeutta ja herkkyyttä lennossa.

Hyvä pelihiiri voi tehdä paljon merkittävämmän eron pelisuorituskykyyn, erityisesti ammuntapeleissä. Siinä pitäisi myös olla nollaviive ja varmista, että siinä on haluamasi tuntuma, multimediapainikkeet ja makronäppäimet.

8. Viihtyisä toimisto

Oikea työpöytä voi parantaa pelikokemustasi. Etsi pöytätuoli, joka sopii huoneeseen, jossa pelaat. Varmista myös, että se on tarpeeksi mukava, jotta pelikokemuksesi on erinomainen.

Kun tuoli on vakaa, sinulla ei ole selkäkipuja, jotka voivat johtaa vakaviin selkävaivoihin. Jos siis olet innokas pelaaja, joka viettää pitkiä tunteja tuolilla, sinun kannattaa investoida mukavaan tuoliin.

9. Henkilökohtainen koriste

Pelaajan asetelma on vähän kuin hänen kotinsa, päämajansa, turvapaikkansa... Kotelo omassa elintilassaan. Jos haluat tuntea olosi hyväksi useiden pelituntien aikana (puhumattakaan useista päivistä), mikä olisikaan parempaa kuin koristella se koriste-esineillä, jotka kuvastavat intohimoamme ja lisenssejä, jotka ovat merkinneet meitä eniten.

Figuurit, julisteet. Neonvalot, pelilamput, tähtiprojektorit... Unohtamatta led-nauhoja futuristisen ja värillisen valon ilmapiirin luomiseksi, kaikki on hyvä personoida parhaimmillaan pelaajan luolaan.

Jos haluat koristella oman setupin tällaisilla koriste-esineillä, meidän kokoelma Aesthetics gamer koristeet voisi hyvin miellyttää sinua! Älä epäröi vilkaista sitä! Pääset siihen suoraan klikkaamalla alla olevaa kuvaa!

gamer aesthetic deko

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista.

Recevez nos articles dans votre boite email.