Miten suoratoistaa Facebook Gaming?

Miten suoratoistaa Facebook Gaming?

lukemisesta

Facebook Gaming otti vähän aikaa sitten mittaa Twitchistä ja YouTube Gamingista. Taistelu johtavasta suoratoistoalustasta kiihtyy edelleen, ja vaikka Amazonin Twitch on edelleen markkinajohtaja, Facebook Gaming on lisännyt menestymismahdollisuuksiaan huomattavasti hyödyntämällä Microsoftin Mixerin sulkemista.

Kuitenkin myös ilman kumppanuuttaan Mixerin kanssa sosiaalisen median jättiläinen on panostanut voimakkaasti suoratoistopalveluunsa, joka on kasvanut merkittävästi. Yhä useammat ihmiset kokeilevat ensimmäistä kertaa suosikkipeliensä suoratoistamista, ja Facebookin valtavan yleisön ansiosta palvelulla on kaikki tarvittavat välineet kiivetä tikapuita pitkin.

Koskaan ei siis ole ollut parempaa aikaa hypätä live-striimauksen kelkkaan. Onneksesi näytämme kattavan oppaamme avulla, miten voit suoratoistaa Facebook Gaming -palvelussa. Pelisivun luomisesta oikeiden suoratoistoasetusten valintaan, sinun ei tarvitse etsiä tarvitsemiasi tärkeitä tietoja mistään muualta. Aloitetaanko?

game room neon

1. Luo gaming sivusi

Todennäköisesti sinulla on jo Facebook-tili (tällä sosiaalisella verkostolla on sentään 2,6 miljardia kuukausittaista käyttäjää), mutta on tärkeää luoda oma pelaajasivu, jotta tavoitat oikean yleisön.

Mene ensin "Luo sivu" -sivulle ja valitse sivullesi nimi. Valitse sitten kategoria ''Gamer'', tämä antaa sinulle pääsyn Facebookin pelaamisen yleisöön ja algoritmeihin. Kun olet nimennyt sivusi, klikkaa "Jatka".

Voit nyt tehdä tavanomaisia muutoksia, joita voit odottaa Facebook-sivulta, kuten päivittää profiili- ja kansikuvasi, lisätä kuvauksen ja päivittää kaikki muut tiedot, joita haluat muuttaa.

2. Lataa Stream-ohjelmisto

Jos aiot lähettää suoratoistosi Facebookissa, sinun on ladattava jokin monista saatavilla olevista ilmaisista suoratoisto-ohjelmista, kuten Streamlabs OBS, OBS Studio tai Xsplit. Tässä ei ole oikeaa tai väärää vaihtoehtoa: valitse vain haluamasi ohjelmisto, sillä ne kaikki toimivat samalla tavalla.

Tässä esimerkissä käytämme Streamlabs OBS -ohjelmaa Facebook Gamingin suorassa lähetyksessä. Lataa ja asenna ohjelmisto ensin Streamlabsin verkkosivuilta ja anna ohjelman analysoida Internet-nopeutesi ja tietokonelaitteistosi ja määrittää sinulle parhaat suorituskykyasetukset.

streamlabs obs

Voit määrittää asetukset myös manuaalisesti napsauttamalla "Asetukset" vasemmassa alakulmassa, sitten "Lähtö" ja valitsemalla kooderin. Kaksi mahdollista vaihtoehtoa ovat NVENC tai NVENC New (jos sinulla on Nvidia GeForce -näytönohjain) tai x264, joka riippuu suorittimestasi.

Seuraavaksi sinun on määritettävä paras bittinopeus Facebook Gamingille. Nyrkkisääntönä on määrittää latausnopeutesi ja vähentää siitä 20 % saadaksesi kokonaismäärän. Facebook suosittelee kuitenkin vahvasti 4000 Kbit/s:n bittinopeutta, jonka pitäisi riittää useimmille yhteyksille.

Seuraavaksi on avainkuvaväli. Aseta sen arvoksi 2 parasta laatua varten, ja valitse "Video"-sivupalkissa tulostusarvoksi 720p (1280 x 720) ja 30 kuvaa sekunnissa. Facebook sallii laadukkaammat streamit, mutta sinun on kuuluttava Facebookin Level Up creator -ohjelmaan, jotta voit käyttää 1080p:tä (1920 x 180) 60 kuvan sekuntinopeudella.

3. Määritä streamisi

Jos haluat tehdä striimistäsi houkuttelevamman katsojille, sinun on lisättävä joitain elementtejä, kuten webkamera, ääni ja päällekkäisyys, jos sinulla on sellainen. Aloita luomalla uusi kohtaus napsauttamalla vasemmassa alakulmassa olevaa plusmerkkiä. Anna kohtaukselle nimi, napsauta Valmis, ja olet valmis aloittamaan.

Elävöittääksemme streamisi, lisäämme muutamia lähteitä. Napsauta keskimmäisen alareunan "Sources"-valikon plus-merkkiä ja lisää pelisekvenssi käyttämällä pelikaappausta, ikkunakaappausta tai näyttökuvausta.

streamlabs stream-ohjelmisto

Vaikka se on täysin sinun päätettävissäsi, suosittelemme Game Capturea, koska se on kolmesta vaihtoehdosta vähiten laitteistointensiivinen.

Kun pelisi on näytetty, on aika lisätä webbikamerasi kohtaukseen. Napsauta jälleen plus-merkkiä "Sources"-valikossa ja napsauta "Video Capture Device", valitse webbikamerasi ja voila, sinun pitäisi nähdä itsesi ruudulla. Voit sijoittaa webkamerasi mihin tahansa, joten etsi itsellesi sopiva paikka, joka ei estä liikaa informaatiota.

Varmista lopuksi, että yleisö kuulee sinut. Mikrofonin lisääminen on periaatteessa sama prosessi: siirry kohtaan "Sources > Audio Capture Input" ja valitse mikrofonisi.

4. Suora lähetys

Napsauta Facebookin pelisivullasi, joka sijaitsee streamisi yläreunan luontipalkissa, "Live". Uusi sivu nimeltä "Live Producer" avautuu. Sieltä sinun täytyy kopioida ja liittää stream-avaimesi suoratoisto-ohjelmaasi. Mene kohtaan "Asetukset > Stream" ja liitä koodi kohtaan, jossa lukee "Stream Key".

Kun tämä on tehty, siirry vasemmalla olevaan valikkoon ja luo videollesi otsikko. Otsikkosi pitäisi olla kiinnostava katsojille, jotka törmäävät streamiin, ja sinun pitäisi myös merkitä peli, jota pelaat. Sinun ei tietenkään tarvitse tehdä tätä, mutta vaarana on, että sinut nähdään vähemmän, jos et tee sitä. Voit myös lisätä videon pikkukuvan ja luoda kyselyitä ja kysymyksiä, joihin katsojasi voivat vastata.

live stream gaming

Kun olet saanut tämän kuntoon, on aika klikata "Go Live" suoratoisto-ohjelmistossasi, joka tuo näkyviin suoratoistosi esikatselun ja tarkistaa sen kunnon. Kun olet tyytyväinen striimisi ulkonäköön, napsauta "Go Live" live-tuottajan sivulla. Muutaman sekunnin kuluttua sinut ohjataan "Creator Studio" -sivulle.

Mietitkö, kuinka paljon striimausaktiviteetti voi tienata Facebookin Gaming stalla? Sitten saatat pitää blogikirjoituksestamme ''Kuinka tienata rahaa Facebook Gaming ?'' Älä epäröi käydä katsomassa sitä, kun sivusi on perustettu!

5. Seuraa striimiäsi

Creator Studio on täynnä olennaisia tietoja, kuten katsojien kokonaismäärä, striimin tiedot, striimin terveys ja viimeisimmät saamasi kommentit.

Se on loistava tapa saada yleiskuva kaikesta, mitä suorassa lähetyksessäsi tapahtuu, joten se kannattaa pitää auki koko lähetyksen ajan.

Kun suoratoistosi on ohi, Creator Studio tarjoaa yksityiskohtaisen erittelyn kaikista odotettavissa olevista analyysitiedoista, joiden avulla voit parantaa suoratoistojasi tulevaisuudessa.

Nyt kun olet saanut sen valmiiksi, sinun tarvitsee vain selvittää, miten saat Facebook Gaming ja ensimmäiset katsojasi!

6 - Striimaajaurasi käynnistäminen

Ja siinä kaikki. Toivottavasti oppaamme Facebook Gaming striimaamisesta on antanut sinulle kaikki vinkit ja niksit, joita tarvitset päästäksesi lähetykseen maailmalle.

Jos haluat parantaa striimiäsi ja katsojiesi kokemusta, voit aina investoida laadukkaaseen settiin (jos et ole liian vihreä), jossa on neonvaloja, led-nauhoja, Mario-lamput ja muita vastaavia lisävarusteita, jotta se näyttää parhaalta.

Löydät kaikki esteettiset gamer-koristeemme klikkaamalla suoraan alla olevaa kuvaa!

gamer aesthetic deko

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista.

Recevez nos articles dans votre boite email.