Miten tulla Twitch Affiliate nopeasti?

Miten tulla Twitch Affiliate nopeasti?

lukemisesta

Pidätkö videopelien pelaamisesta? Pidätkö striimaamisesta? Haluaisitko ansaita sillä elantosi? Jos näin on, olet tullut oikeaan paikkaan!

Koska on jo käynyt niin, että useat tiimimme jäsenet striimaavat aika ajoin, jotkut heistä pystyivät päivittämään Twitch-tilinsä kumppanuusstatukseksi alle 30 päivässä. Ja nyt, kun meillä on jälkikäteen nähtävissä, mikä toimii, voimme auttaa sinua saavuttamaan sen!

Tässä artikkelissa menemme asian ytimeen ja kerromme tarkalleen, mitä sinun on tehtävä, jotta saavutat tuon kynnyksen mahdollisimman pian ja pääset alustan kumppaniksi, jotta voit nauttia sen eduista.

Hyppäämme asian ytimeen ja opettelemme, miten tulla Twitchin kumppaniksi nopeasti!

neon gaming

Mitkä ovat Twitch Affiliate -jäsenyyden vaatimukset?

Sinun on täytettävä Twitchin vaatimukset, ennen kuin voit ryhtyä kumppaniksi. Twitch haluaa, että striimaat vähintään 500 minuuttia 30 päivän aikana (eli reilut 8 tuntia kuukaudessa!) ja vähintään seitsemän ainutlaatuista striimauspäivää.

Et voi striimata kerran kuukaudessa 8 tuntia ja lopettaa, vaan sinun on striimattava vähintään 7 päivänä kuukaudessa. Mutta kyse ei ole vain ajasta, vaan Twitchin on varmistettava, että ihmiset katsovat sinua, ennen kuin he antavat sinun tulla kumppaniksi.

Sinun on saatava keskimäärin vähintään kolme katsojaa kolmenkymmenen päivän aikana, ja sinulla on oltava vähintään 50 seuraajaa alustalla. Nämä affiliate-vaatimukset kuulostavat uskomattoman pelottavalta, mutta se on täysin mahdollista! Katsotaan nyt heti, miten se onnistuu!

Miten minusta tulee Twitchin affiliate?

Suuri kysymys on, miten pääset sinne? On olemassa muutamia asioita, joita voit tehdä, jotta sinusta tulisi nopeasti Twitchin affiliate, mutta sinun on oltava omistautunut.

Sinun on tehtävä työtunteja, aikataulutettava streamauksesi oikein ja pidettävä kiinni aikataulusta.

Sinun on myös oltava viihdyttävä, rakennettava verkosto ja houkuteltava yleisöä. Tämä kaikki kuulostaa aika monimutkaiselta, mutta älä huoli, selitän sinulle kaiken!

Vietä tuntikausia striimaamalla

Ensimmäinen askel Twitchin kumppaniksi ryhtymiseksi on striimata Twitchissä. Tämä vaatii paljon aikaa ja omistautumista.

Ranskalainen streamer

Anna aikaa alustalle

Twitchin kumppaniksi ryhtyminen edellyttää, että omistat suuren osan ajastasi Twitchille. Sinua ei edes harkita, jos et suoratoistaisi vähintään 500 minuuttia seitsemänä eri päivänä kuukaudessa.

Ihmisille, joilla on kokopäivätyö, perhevelvoitteita, koulua ja muita asioita elämässään, se voi olla paljon.

Ja nämä ovat vain vähimmäisvaatimukset. Yleisön rakentamiseksi (ja suhteen luomiseksi tähän yleisöön) sinun on luultavasti julkaistava vielä enemmän streameja. Hyvä tapa sitoutua Twitchissä on luoda itsellesi aikataulu.

Yksi varoitus ajasta ennen kuin selitän, miksi aikataulu on tärkeä: liian paljon aikaa käyttäminen voi myös vahingoittaa mahdollisuuksiasi päästä Twitchin kumppaniksi.

Todellakin, 100 tunnin striimaaminen ilman yhtään katsojaa vahingoittaa keskiarvoasi (muista, että tarvitset 3 ihmistä!). Joten jos sinulla on koko yö ilman katsojia, on parasta sammuttaa stream sen sijaan.

Tätä ohjetta noudattamalla suurin osa Gamer Aesthetic -kollektiivin jäsenistä pääsi affiliateiksi. Heti kun olimme hyvin lähellä kolmen katsojan keskiarvoa, lopetimme striimin yöksi, kun kolmas katsojamme lähti.

Oli nimittäin parempi olla ottamatta riskiä, että keskiarvomme laskisi toivoen, että toinenkin henkilö tulisi katsomaan meitä. Joskus on oltava strateginen sen suhteen, milloin lopettaa yöksi.

Okei, joten palataanpa takaisin ohjelmaamme!

twitch logo

Luo aikataulu

Aikataulun luominen on hyödyllistä kahdella tavalla. Ensinnäkin se auttaa sinua valmistautumaan henkisesti puroihin. Jos haluat ottaa tämän toiminnan tosissasi ja tehdä siitä laillisen sivutoimisen (ellei jopa kokopäiväisen), sinun on panostettava siihen henkisesti ja kohdeltava sitä kuin liiketoimintaa.

Sinun on laadittava aikataulu, joka sopii yhteen muiden velvoitteidesi kanssa, ja pidettävä siitä kiinni. Joskus se tarkoittaa sitä, että sinun on kieltäydyttävä bileissä tai muissa hauskoissa tapahtumissa tapahtuvasta ryyppäämisestä kavereiden kanssa, ja joskus se tarkoittaa sitä, että sinun on kirjauduttava sisään silloin, kun et ole sillä tuulella. Mutta usko pois, se on sen arvoista.

Toiseksi, aikataulusi tarjoaa yleisöllesi johdonmukaisuutta. Fanisi haluavat tietää, milloin he voivat odottaa näkevänsä sinut. He eivät halua jäädä odottamaan. Yksi vinkki, voit luoda Canvassa (yksinkertainen online photoshop, jossa on täysi ilmainen suunnitelma) bannerin aikataulullani, ja julkaisin sen yleisenä otsikkona Twitchissä.

Nyt jokainen, joka pysähtyy kanavalleni, tietää, että lähetän keskiviikkoisin, perjantaisin ja sunnuntaisin. Ja pidän huolen siitä, että pidän siitä kiinni!

Elämä on tietysti etusijalla. Ei ole mitään väärää muuttaa asioita, kun elämä heittää sinulle mutkapallon tai hätätilanteessa. Mutta varoitan sinua siitä, että "hätätilanteessa" ei pitäisi tarkoittaa pelkkää "tekisin mieluummin jotain muuta tänä iltana". Ohjelman ylläpitäminen on paras tapa pitää tilaajat tyytyväisinä ja palaavina.

streamer aikataulu

Täydellinen ajoitus

Viimeinen asia, joka on mainittava ajasta ja ajoituksesta, on lähetyksen kellonajan valinta. Sinun on tiedettävä, milloin yleisösi on paikalla ja käytettävissä. Monet ihmiset ovat vapaita illalla, joten jos yrität houkutella tätä yleisöä, on parasta lähettää lähetys tuohon aikaan.

Ihmisten saaminen mukaan suoratoistoon

Nyt olet siis valmis käyttämään aikaa striimaustoimintaasi ja olet laatinut aikataulun? Mietitkö, mitä tehdä seuraavaksi?

Yksi vaikeimmista asioista on saada ihmiset pysähtymään striimiisi. Twitchissä on niin paljon pelaajia, että on vaikea erottua. Sinulla voi olla maailman viihdyttävin striimi, mutta jos ihmiset eivät tiedä sitä, he eivät katso sitä.

Miten siis saat ihmiset katsomaan? Aluksi on kaksi pääasiallista asiaa, joilla voit kiinnittää huomiota itseesi. Voit päästä verkkoihin ja voit valita pelejä, joita ihmiset haluavat katsoa.

Ennen kuin jatkamme, sinun on hyvä tietää, että olemme kirjoittaneet myös toisen artikkelin, jossa selitetään, miten saada katsojia Twitchiin, suosittelemme tutustumaan siihen tämän artikkelin lisäksi!

led-nauha

Verkostoituminen

Verkostoituminen ei ole helppoa. Sinun ei tarvitse vain rakentaa yleisöäsi Twitchissä, vaan sinun on myös rakennettava yhteisöjä muualla. Se on vaikeaa, mutta ehdottomasti sen arvoista. Kolme tärkeintä tapaa verkostoitua ovat sosiaalinen media, Discord ja itse Twitch.

Sosiaalinen media

Paras tapa saada streamisi tunnetuksi on sosiaalisen median kautta. Voimme suositella Twitteriä, sillä se on helpoin alusta luoda yhteyksiä samanhenkisiin ihmisiin ja luoda yhteisö. Twitterin pelaajayhteisö on fantastinen!

Olemme saaneet olla yhteydessä moniin striimaajiin Twitterissä, ja he ovat kaikkein kannustavimpia ihmisiä, joiden kanssa meillä on ollut ilo työskennellä. He ovat myös hyvin viihdyttäviä!

Jos yrität tulla Twitchin kumppaniksi, sinun on oltava Twitterissä. Voit jakaa Twitch-linkkisi, mainostaa lähetyksiäsi ja saada ystäviä, jotka haluavat tukea sinua. Se on win-win-tilanne! Tämä verkosto on ollut meille valtava piristysruiske!

Olen varma, että voit mainostaa muissa suurissa sosiaalisissa verkostoissa, kuten Facebookissa ja Instagramissa, mutta rehellisesti sanottuna emme ole kokeneet niitä yhtä paljon omalta osaltamme. Jos sinulla on paljon pelikavereita näillä alustoilla, ei kuitenkaan olisi pahitteeksi jakaa linkkejäsi, kun pelaat.

Discord

Discord on toinen loistava paikka verkostoitua (ja välttämätön työkalu, jos haluat ottaa pelit vakavasti). Ei ole helppoa löytää kanavia, joihin liittyä, varsinkin kun olet vasta aloittamassa, mutta on olemassa valtava määrä kanavia, jotka on omistettu auttamaan striimaajia kasvamaan.

Useimmilla vakavasti otettavilla pelaajilla on myös omat kanavansa, ja nämä ovat loistavia paikkoja tavata samanhenkisiä ihmisiä.

discord

Twitch itse

Verkostoitua kannattaa tietysti myös itse Twitch-alustalla. Rakastan löytää hienoja pieniä streameja, pistäytyä siellä ja tervehtiä. Joskus he tulevat ja tukevat sinua vastavuoroisesti, ja toisinaan löydät hienon striimin, jota kannattaa seurata.

Oli miten oli, yleensä teet henkilön onnelliseksi, varsinkin jos olet hänen ainoa katsojansa. Se on hyvä tapa saada uusia ystäviä ja tukea muita striimaajia.

Bonus: Reddit

Reddit on loistava paikka verkostoitua. Erilaisia Twitch-yhteisöjä on valtavasti, mutta useimmilla on sääntöjä itsensä mainostamisesta. Etsi yhteisöjä, jotka kiinnostavat sinua, ja osallistu samanhenkisten ihmisten kanssa. Muista kuitenkin noudattaa kaikkia subredditin sääntöjä.

Pelin valinta

Toinen tapa saada ihmiset katsomaan streamisi on valita hyviä pelejä. Sinun kannattaa pelata suosittua peliä, mutta ei niin suosittua, että kaikki striimaavat sitä. Tällä hetkellä kaikki pelaavat League of legendsiä, Minecrfaftia, Apexia ja Fortnitea ja striimaavat niitä. Joten voi olla vaikea tulla huomatuksi pienenä striimaajana, jos kilpailua on liikaa.

Mutta et myöskään halua pelata peliä, josta kukaan ei välitä. Vielä vähän aikaa sitten striimasin Cryofallia, olin vielä alkutaipaleella ja minulla oli paljon vähemmän katsojia kuin yleensä. Jälkikäteen ajateltuna se oli ihan normaalia, koska sen lisäksi, että peli oli vähän tunnettu, oli hype tästä pelistä mennyt jo vuosia! Kukaan ei enää etsi Cryofallia sivustolta, eikä kukaan halua katsoa, kun joku pelaa peliä, jota ei tunne.

Twitch-pelit

Sinun on löydettävä tasapaino näiden kahden ääripään välillä. Voit esimerkiksi vuorotella vanhempien pelien ja uudempien pelien välillä, jotka herättävät yhä paljon kiinnostusta. Tämä vuorottelu toimii yleensä hyvin ja on hyvä tapa houkutella ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneita kummastakin pelityypistä.

Jos haluat tietää, miten valita ihanteellinen peli, jotta et joudu alustan suurten striimaajien jalkoihin, olemme julkaisseet oppaan, jossa selitetään, mitä pelejä kannattaa striimata Twitchissä!

Miten pitää katsojat?

Okei, teet siis paljon striimausta ja houkuttelet katsojia striimeihisi. Se on hienoa! Nyt viimeinen askel on pitää heidät! Miten saat ihmiset pysymään ja katsomaan striimiäsi?

Miten pidät keskimääräisen katsojamäärän korkeana? Voit tehdä tähän useita asioita: ole miellyttävä, osallistu chattiin, pelaa lautapelejä ja ole kannustava.

Ole hauska seurassa

Ensimmäinen askel on olla miellyttävä olla ympärillä. Tiedän, että voi olla hyvin kiusallista puhua itsekseen, mutta sinun on jaksettava. Kukaan ei aio istua ja katsoa, kun pelaat hiljaa peliä. He haluavat kuulla äänesi!

Puhu siitä, mitä teet pelissä ja miksi, kerro päivästäsi, kerro vitsejä, pidä hauskaa! Sitä varten kaikki ovat täällä.

Mutta ennen kaikkea, älä epäröi olla vuorovaikutuksessa katsojiesi kanssa chatissa, lukemalla sitä, vastaamalla heidän kysymyksiinsä ja reaktioihinsa jne.... Siihen päästään vielä!

streameri

Ota yleisösi mukaan

Ihmiset haluavat tulla nähdyksi ja kuulluksi. Yksi parhaista tavoista saada sinut juuri katsonut henkilö jäämään on puhua hänelle. Kun uusi henkilö liittyy striimiisi, tervehdi häntä ja kiitä häntä tulostaan. Seuraa keskustelua, kysy katsojiltasi kysymyksiä ja pyydä heitä auttamaan sinua, kun pelaat.

Ystävysty katsojiesi ja seuraajiesi kanssa. He pysyvät ja palaavat paljon todennäköisemmin, jos he tuntevat henkilökohtaisen yhteyden sinuun. Ja saat samalla uusia ystäviä! Se on win-win-tilanne.

Järjestä lautapelejä

Toinen loistava tapa sitouttaa yleisösi on pelata lautapelejä. He voivat pelata kanssasi! Rakastan omasta puolestani Jackboxin pelaamista, joka on valikoima pieniä lautapelejä, joita kuka tahansa voi pelata kännykän kautta.

Se on loistava tapa sitouttaa katsojat. Se antaa sinulle jotain puhuttavaa ja saa heidät samalla osallistumaan.

Ilmeisesti et halua pelata vain lautapelejä. Haluat pelata suosikkipelejäsi. Mutta lautapelisession järjestäminen silloin tällöin on hyvä tapa vaihdella hauskanpitoa ja saada uusia ystäviä. Olen saanut ihmisiä liittymään seuraani vain siksi, että pelasimme Jackboxia.

He päättivät seurata meitä ja tulla katsomaan, kun pelaamme eri pelejä, koska se oli niin hauskaa. He jäivät, koska noudatimme kahta muuta edellä mainittua sääntöä, olimme ystävällisiä ja sitoutuneita, kun pelasimme muita pelejä. Kohtelimme kaikkia, jotka katsovat meitä, ystävinä, jotka ovat samassa huoneessa kanssamme.

Voisit myös täysin kutsua omia katsojiasi (eri striimaajien lisäksi) omiin verkkopeleihisi, järjestää turnauksia, riitoja ja muuta!

tähtiprojektori

Tue muita striimaajia

Olen jo puhunut tästä edellä verkostoitumisosiossa, mutta on aivan yhtä tärkeää saada ihmiset pysymään. Twitch, kuten bloggaaminenkaan, ei ole vain yhden miehen show. Se on yhteisö.

Yksi parhaista asioista, joita voit tehdä saadaksesi ja pitääksesi seuraajia, on tukea muita striimaajia. Seuraa muita striimaajia Twitchissä, osallistu heidän keskusteluihinsa ja twiittaa heidän linkkejään uudelleen, kun he striimaavat.

Tekemällä näin et vain tunne oloasi hyväksi (koska on aina mukavaa auttaa muita), vaan myös hyödyt siitä. Tue muita, niin he tukevat sinua. Hanki ystäviä yhteisöstä ja he tukevat sinua.

Miten Twitchin kumppanit ansaitsevat rahaa?

Kun sinusta on tullut Twitchin affiliate, voit alkaa ansaita rahaa striimilläsi. Olet juuri avannut "subscribe"-painikkeen, jolla katsojat voivat käyttää mukautettuja hymiöitäsi ja osoittaa sinulle tukensa.

Ihmisten saaminen tilaajiksi on paljon vaikeampaa kuin heidän saamisensa seuraamaan sinua. Sinun on siis luotava mahtava stream, jotta saat heidät vakuuttuneiksi siitä, että he palaavat takaisin.

Voit myös ansaita rahaa lahjoituksilla ja hymiöillä Twitchin kumppanina. Näin katsojat voivat antaa sinulle jotain vähän sieltä sun täältä ilman, että he tilaavat alustasi. Muita tapoja ansaita rahaa streamillesi ovat affiliate-markkinointi ja jopa sponsoroidut streamit. Näiden menetelmien perustaminen vaatii aikaa ja vaivaa, mutta palkinnot voivat olla vaikuttavia. Jos haluat täydellisen oppaan siitä, miten tienata rahaa Twitchillä, tutustu seuraavaan.

stream twitchistä

Kuinka paljon rahaa Twitchin kumppanit tienaavat?

Tiedän, että on unelma saada palkkaa videopelien pelaamisesta, mutta todellisuus on, että useimmat Twitchin kumppanit eivät tienaa tarpeeksi, jotta he voisivat lopettaa kokopäivätyönsä. Epävirallinen Twitter-tutkimus vuodelta 2017 oli osoittanut, että noin 50 prosenttia affiliateista tienaa alle viisikymmentä dollaria kuukaudessa! Eikä tilanne ole parantunut yhtään vuosien varrella.

Tämä johtuu yleensä siitä, että heillä ei ole tarpeeksi aikaa striimaamiseen. Jos haluat, että suoratoisto Twitchissä on tuottoisaa, sinun on omistettava sille valtava määrä aikaa, ja siihen monet meistä eivät vain pysty.

Se ei kuitenkaan tarkoita, että se olisi mahdotonta, eikä se tarkoita, ettet voisi tehdä siitä kannattavaa sivubisnestä. Jotkut kumppanit ansaitsevat yli 700 dollaria kuukaudessa, mikä on hyvä tulonlähde sivutoimiselle liiketoiminnalle. Toiset taas tienaavat vain muutamia satoja euroja muutaman kuukauden välein, mutta sekään ei ole huono saavuttaakseen palkkaa videopelien pelaamisesta vapaa-ajalla.

Todellista rahaa on kumppanin statuksen saavuttaminen, jolloin voit saada osuuden mainostuloista.

twitch money

Seuraava askel: Ryhdy Twitch-kumppaniksi

Kun olet saavuttanut kumppanuusstatuksen Twitchissä, voit aloittaa työskentelyn seuraavaa askelta kohti: Twitch-kumppaniksi ryhtymistä. Twitch-kumppanuusohjelmaan pääseminen on paljon vaikeampaa kuin Twitch-kumppaniksi ryhtyminen.

Sinun on striimattava yli 25 tuntia 12 eri päivänä, mikä on mahdollista, jos haluat nähdä niin paljon vaivaa, mutta sinun on myös saatava keskimäärin 75 katsojaa! Se on paljon! Muistatko, kuinka vaikeaa oli saada vain viisi?

Vaikka täyttäisitkin Twitch-kumppanin vaatimukset, sinua ei välttämättä hyväksytä. Twitch tarkistaa kaikki kumppanuushakemukset manuaalisesti, eikä ole tietoa siitä, mitä he tarkalleen ottaen etsivät. Luetellut vaatimukset ovat pelkkä minimi, ja kuulostaa siltä, että haluat ylittää ne ennen hakemuksen tekemistä.

Kuinka paljon Twitch-kumppanit tienaavat?
On uskomattoman vaikeaa antaa tarkkaa tulotietoa siitä, kuinka paljon rahaa Twitch-kumppanit tienaavat, koska on niin monia eri tapoja ansaita rahaa, eivätkä useimmat kumppanit ole avoimia tulojensa suhteen.

On hyvin vaikeaa tehdä tarkkaa arviota sen perusteella, mitä tiedämme siitä, miten Twitch maksaa, aiemmin suosittelemamme artikkelimme suurimman Twitcherin palkasta voi todistaa sen!

twitch background

Twitchin parhaiten ansaitsevat kumppanit voivat ansaita 20 000 euroa kuukaudessa pelkästään tilauksista! Tämä tarkoittaa kuitenkin sitä, että sinulla on oltava vähintään 2 000-3 000 1. tason maksullista tilausta, mikä on mahdollista, mutta melko vaikeaa etenkin Ranskan markkinoilla.

Mutta älä unohda, että yhteistyökumppanit saavat myös osuuden mainostuloista, ja pienilläkin puroilla voi tienata tästä. Keskimääräinen maksu mainoksista on noin 1€70 per 1000 katselukertaa.

Pidä mielessä, että nämä ihmiset suhtautuvat striimaamiseen liiketoimintana. Vaikka on mahdollista tienata näin paljon rahaa, on epätodennäköistä, että kuka tahansa pystyy houkuttelemaan näin suuria yleisömääriä.

Viimeisenä sivusuosituksena artikkelimme siitä, miten tulla Twitch-kumppaniksi! Voit saada kattavamman oppaan, jossa kerrotaan tarkalleen, miten tulla Twitch-kumppaniksi kuin tässä artikkelissa!

Sinä pystyt siihen!

Twitch-kumppaniksi ryhtyminen on kovaa työtä, mutta kuten sanoin aiemmin, se on mahdollista. Jos noudatat näitä ohjeita, pääset sinne noin 30 päivässä.

Jos tarvitset lisää vinkkejä, lue rohkeasti muita blogikirjoituksiamme, kirjoitamme paljon oppaita Twitch-alustasta ja jopa muista vaihtoehdoista, kuten Facebook-pelaamisesta tai Youtubesta!

Jos haluat muokata pelaajakokoonpanoasi tai koristella huoneen, jossa kokoonpanosi sijaitsee, sekä tarjota katsojillesi kauniin taustan lampuilla, neonvaloilla tai värillisellä ja hillityllä valolla led-nauhojen ansiosta, esteettisten pelaajakoristeiden kokoelmamme voisi miellyttää sinua!

Älä epäröi katsoa klikkaamalla suoraan alla olevaa kuvaa!

gamer aesthetic neon

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista.

Recevez nos articles dans votre boite email.