Miten tulla Twitch Partneriksi ?

Miten tulla Twitch Partneriksi ?

lukemisesta

Tutustu Twitch Partner -ohjelman vaatimuksiin ja löydä vinkkejä siitä, miten voit ryhtyä itse Twitch Partneriksi ja nauttia monista Twitch-alustan eduista!

Jos tunnet itsesi Twitchissä, vietät aikaa striimilläsi ja olet innokas oppimaan Twitch Partner -ohjelmasta, olet tullut oikeaan paikkaan!

Tässä artikkelissa kerromme, mistä Twitchin kumppaniohjelmassa on kyse ja mitä etuja voit saada liittymällä siihen. Näemme myös, mitkä ovat ehdot ja kuinka paljon voit odottaa ansaitsevasi!

Lyhyesti sanottuna tässä oppaassa selitetään, mitä Twitchin kumppanuusohjelma on ja miten siitä voi tulla kumppaniksi. Mutta puheet riittävät, otetaan selvää ilman muuta!

gamer lamput

Mikä on Twitchin kumppanuusohjelma ja mitä etuja siitä on?

Ensinnäkin sinusta tulee arvostettu jäsen striimaajien eliittiyhteisössä, joka edustaa hieman yli 1 % alustan striimaajien kokonaismäärästä.

Twitch tarjoaa kumppanuusohjelmansa jäsenille arvoa monin tavoin.

Sinulla on pääsy ensisijaiseen tukitiimiin. Jos kohtaat ongelmia tai haluat yksinkertaisesti vastauksen alustaa koskevaan kysymykseen, kumppanitukitiimi auttaa sinua 1-2 arkipäivän kuluessa.

Sinulla on myös mahdollisuus luoda oma suoratoistotiimi. Jos sinulla on tiivis yhteisö samanhenkisiä striimaajia tai haluat luoda sellaisen, kumppanuusasema antaa siihen mahdollisuuden. Vaikka vain yhteistyökumppanit voivat luoda tiimejä, kaikki striimaajat voivat liittyä mukaan statuksesta riippumatta, jos he saavat sinulta kutsun.

Kumppanit, kuten kumppanitkin, voivat ansaita rahaa striimauksellaan Twitch-alustalla monin eri tavoin:

Twitch-tilauksilla (subs)

Twitch-kumppanit voivat ansaita rahaa hyväksymällä kanavilleen tilauksia (joita kutsutaan useammin nimellä subs). Vaihtoehtoja on neljä: 4,99 €, 9,99 €, 24,99 € ja Twitch Prime (4-5,99 € kuukaudessa). Jälkimmäisessä tapauksessa käyttäjät tukevat kanavaa maksullisen Amazon Prime -palvelun kautta.

twitch wallpaper

Mainostuloilla

Yhteistyökumppanit voivat julkaista kanavillaan mainoksia ja ansaita niistä tuloja. Voit hallita mid-roll-mainosten taajuutta ja kestoa Twitch-tilisi kojelaudan kautta.

Bittien avulla

Nämä ovat virtuaalisia animoituja hymiöitä, joita katsojasi voivat ostaa Twitch-keskustelussa ja tukea sinua kannustamalla Bitsillä. Käyttäjät käyttävät tätä viimeksi mainittua ominaisuutta eniten, mikä tuottaa kanavallesi tuloja.

Pelimyynnillä

Kun pelaat suoratoistopeliä, joka on myynnissä ja/tai jonka Twitch-kaupassa on pelin sisäisiä tuotteita, katsojasi näkevät kanavallasi linkin, jonka avulla he voivat siirtyä verkkokauppaan ja ostaa heille esiteltyjä tuotteita.

Jos haluat yksityiskohtaisen katsauksen edellä mainittujen tulovirtojen sekä Twitch-lahjoitusten arvoon, suosittelemme lukemaan artikkelimme, joka on omistettu rahan ansainnalle Twitchissä.

Tutustu kaikkiin tapoihin ansaita rahaa Twitch-alustalla blogikirjoituksemme ''Kuinka ansaita rahaa Twitchissä'' kautta! Saatat olla kiinnostunut !

Miten tulla Twitch-kumppaniksi : tärkeimmät vaatimukset

Twitchin kumppanuusohjeet sisältävät joukon kriteerejä, jotka sinun on täytettävä voidaksesi hakea.

Kumppanuuspolku

"Kumppanipolku" on suunniteltu auttamaan sinua etenemään kohti kelpoisuutta Twitchin kumppaniohjelmaan.

"Affiliate Track" -ohjelma sisältää neljä saavutusta:

 • Yhteensä 8 tunnin streamauksen saavuttaminen.
 • 50 seuraajan saavuttaminen
 • Striimaaminen 7 eri päivänä
 • Keskimäärin 3 katsojaa striimiä kohden (samanaikaiset katsojat, mukaan lukien juontajat ja raiderit).
  fortnite

  Voidaksesi osallistua kumppaniohjelmaan sinun on täytettävä Twitchin vaatimukset saavuttamalla edellä mainitut saavutukset viimeisten 30 päivän aikana. (Näet rastin niiden saavutusten vieressä, jotka olet saavuttanut vaaditun aikaikkunan sisällä).

  Tämä tarkoittaa, että sinun on striimattava 25 tuntia, striimattava 12 ainutlaatuista päivää ja saavutettava 75 keskimääräistä katsojaa viimeisten 30 päivän aikana ollaksesi oikeutettu kumppanuuteen.

  Edellä mainittujen vaatimusten täyttäminen Twitch-kumppaniksi pääsemiseksi ei anna sinulle automaattista asemaa. Mitään tiettyä ajanjaksoa ei ole määritetty, mutta sinun on täytettävä kriteerit jossakin 30 päivän jaksossa.

  Kun kelpoisuutesi on vahvistettu, saavutustesi kojelaudalle ilmestyy "Apply"-painike. Twitch vastaa hakijoille yleensä seitsemän arkipäivän kuluessa päätöksestä.

  Huomaa, että kaikki eivät saa kumppanin statusta, vaikka täyttävätkin vaaditut kriteerit. Joskus Twitchin kumppaniohjelmaan pääseminen vaatii myös useamman kuin yhden yrityksen, joten älä luule, että kaikki on ohi, jos epäonnistut kerran.

  Sen selvittäminen, mitä teet väärin ja miksi Twitch epäröi hyväksyä hakemuksesi, on osa kanavasi kasvattamista seuraavalle tasolle, joten ota tämä oppimiskokemuksena!

  mario yopoyta lamppu

  Vinkkejä : Miten tulla Twitch-kumppaniksi nopeammin ?

  Ei ole olemassa kultaista sääntöä, jolla pääset helposti Twitch-kumppaniksi, mutta on asioita, joita voit tehdä nopeuttaaksesi edistymistä.

  • Ole ammattimainen. Varmista, että sinulla on aina laadukas striimi, jossa on kamera, houkutteleva kanavan ulkoasu ja grafiikka.
  • Kehitä sisältöstrategia, joka on ainutlaatuinen sinulle. Valitse muutama peli, joita haluat pelata tai joissa olet hyvä, ja keskustele niistä mielelläsi striimissä yleisösi kanssa. Näin tuotat ruudun kautta enemmän arvoa etkä pelkkää viihdettä.
  • Älä yritä olla joku, joka et ole. Aitous ja vilpittömyys striimauksessa on paljon parempi lähestymistapa kuin yrittää matkia toista henkilöä.
  • Käytä sosiaalisia verkostojasi. Jotkut ihmiset miettivät, miten tulla todennetuksi Twitch-kumppaniksi, mutta eivät käytä sosiaalisia verkostojaan rakentaakseen läsnäoloaan ja brändiään Twitchissä. Tiedota säännöllisesti yleisöllesi tulevista striimeistä, ole vuorovaikutuksessa heidän kanssaan ja luo alustojen välistä sisältöä synergian luomiseksi.

  Jos haluat mennä pidemmälle ja auttaa sinua saavuttamaan nämä edellytykset mahdollisimman pian, artikkelimme ''Miten saada katsojia Twitchiin ?'' kertoo sinulle, miten voit rakentaa yleisön ennätysajassa !

  Twitch-kumppani vai affiliate ?

  Vaikka kumppanit ovat toistaiseksi hyvin samankaltaisia, he hyötyvät useista yksinoikeudella tarjottavista eduista, joita affiliateilla ei ole Twitch-alustalla.

  Savjz ja LaeppaStream

  Kumppani tai tytäryhtiö: Huomionarvoiset ansiot:

  Ominaisuudet Twitch AffiliateTwitch Partner
  Räätälöidyt alaluokituksetEnintään 5 Jopa 60
  TranskoodausvaihtoehdotSaatavuuden mukaan, kapasiteetista riippuenYleisöllä on mahdollisuus muokata katselukokemustaan.
  Squad StreamN/AKyllä, eksklusiivinen lähetys ystäviesi kanssa samassa ikkunassa.
  Vahvistettu ketjumerkkiN/AKyllä, yksinoikeudella
  Aiempien päästöjen varastointi14 päivää60 päivää
  Myöhästynyt julkaisuN/AKyllä, enintään 15 minuuttia. Hyödyllinen keino välttää tarkka-ampumista ja varmistaa reilu peli kilpailullisissa otteluissa.
  Tulojen palauttamisesta perittävät maksutVeloitetaan valitun maksutavan mukaan.Twitchin yksinoikeudella tukema 

  Twitch-kumppanuus FAQ

  Alta löydät Twitch-kumppanuusohjelmaan liittyvät useimmin kysytyt kysymykset!

  Voinko menettää Twitch-kumppanuuden?

  Ellet ala tahallisesti tai epäsuorasti rikkoa Twitchin käyttöehtoja kielletyllä käytöksellä, kumppanuusstatuksesi on turvassa, vaikka kanavasi suorituskyky vaihtelisi.

  Saanko kumppanina Twitchin etuja?

  Ei, kumppaniohjelmalla ei ole mitään tekemistä Twitchin työntekijän aseman kanssa, eikä se anna sinulle mitään ylimääräisiä etuja, joihin Twitchin työntekijät ovat oikeutettuja, kuten yrityksen terveysjärjestelyjä.

  Onko Twitch-kumppaniksi ryhtyminen todella vaikeaa?

  Kun otetaan huomioon, mitä olemme jo käsitelleet, kumppanin aseman saavuttaminen vaatii melko paljon vaivaa, omistautumista ja sitkeyttä.

  twitch partner

  Huomattavaa on, että ohjelmassa on tällä hetkellä rajattomasti paikkoja. Mutta koska Twitch voi vapaasti hyväksyä tai hylätä hakemuksen, se tarkastelee tarkkaan esimerkiksi sisällön laatua, kykyä sitouttaa yleisö, lähetystiheyttä vähimmäisvaatimuksia useammin ja yleistä kykyäsi erottua muista.

  Voivatko yhteistyökumppanit ansaita kanavallaan rahaa Twitchin tarjoaman lisäksi?

  Kyllä, jos sinä ja kanavasi olette saaneet huomattavan määrän seuraajia ja tunnettuutta sosiaalisessa mediassa, voitte pyrkiä ansaitsemaan sitä edelleen rahaksi kauppatavaroilla, sponsoroinneilla ja tapahtumissa esiintymisellä.

  Kumppanuusohjelman suurin hyöty

  Ei ihme, että kaikki kyselevät, miten päästä Twitch-kumppaniksi, sillä Twitch-kumppanin status on kaikkien alustan tekijöiden tavoitelluin saavutus.

  Se nostaa sinut huipulle, suurimpien esports-joukkueiden ja -liigojen sekä muiden Twitchin striimaajien rinnalle.

  Prosessi on monimutkainen, mutta sinne pääsee varmasti. Tärkeintä on jatkaa tekemistä ilolla ja intohimolla, ja aikanaan saat tunnustuksen ja palkinnot.

  Jos haluat parantaa striimaaja-asetelmaasi videopelien maailmaan ja yleisesti nörttikulttuuriin liittyvillä koriste-esineillä, esteettisen gamer-dekkikokoelmamme pitäisi miellyttää sinua! Pääset siihen suoraan käsiksi klikkaamalla alla olevaa kuvaa!

  gamer aesthetic deko

  Jätä kommentti

  Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista.

  Recevez nos articles dans votre boite email.